![]() |
Imi este dor .. :(. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised) +--- Thread: Imi este dor .. :(. (/t-imi-este-dor) Pages:
1
2
|
Imi este dor .. :(. - Ashlyn Meester - 14 Aug 2010 Ashlyn se plimba pe holurile lungi si spatioase ale maretului Hogwarts.Avea tot ceea ce isi dorea din totdeauna, prieteni, familie, magie, in special Hogwarts. Ii placea mult Hogwarts-ul. Il adora, mai bine zis. Insa era trista, nu se simtea pe deplin fericita. Fara sa-si dea seama intra intr-o camera.Era goala si mare, insa intra si dupa ea inchuie usa. In capat era o mare oglinda. Isi amintii de ea,cand tatal ei ii povestise ''.. si aceea oglinda se numeste Oglinda lui Erised. Are capacitati uimitoare. Insa, daca nu esti un om destul de puternic sa infrunti adevarul te poti izbii de durere, asa cum am patit si eu cand am privit oglinda pentru prima oara''. Ashlyn tresarii.Cineva intrase in camera. - Hei, cine-i acolo ? intreba necunoscutul. Re: Imi este dor .. :(. - Bella Emily Rose - 14 Aug 2010 Am privit'o pe acea fata . Nu o mai vazusem pana acum . Banuiesc ca era noua la Hogwarts . M'am apropiat incet , incercand sa nu fac prea mult zgomot sau sa o sperii . I'am zambit senin , apoi i'am intins mana prietenos : "- Buna . Eu sunt Bella . " " - Hey.. eu sunt Ashlyn " spuse ea timid . " - La ce casa ai fost repartizata ? " Aceasta ezita putin , apoi raspunse : "- La Cercetasi . " OOC : E vreo problema daca am continuat eu .. ? ![]() Re: Imi este dor .. :(. - Ashlyn Meester - 14 Aug 2010 OOC: Nicio problema ![]() Ashlyn privii catre Bella.Parea de treaba, chiar la Cercetasi,in aceeasi clasa amandoua.Acuma parea mai usurata, cu cateva secunde in urma putea sa jure ca un profesor intra in camera. - Ahh, m-ai speriat. Credeam ca vre-un profesor a intrat peste mine. - Scuze ! spuse Bella zambind. - Ahh, nu-i nimic.Ce faci aici ? - Am vazut ca a intrat cineva, si ma gandeam ... Sper ca nu te deranjez,nu ?intreba Bella prinvind catre oglinda. -Nuu , deloc. - Ai privit oglinda? intreba Bella. - Inca nu, tatal meu mi-a povestit despre ea. Nu stiu ce voi vedea acolo, si sunt curioasa dar in acelasi timp ma tem, raspunse Ashlyn sfiioasa. - De ce sa te temi ? - De ce voi vedea acolo. - Asta inseamna ca nu vrei sa infruntzi adevarul ! soptii Bella. - Dar tu ai privit in oglinda? intreba Ashlyn curioasa. Re: Imi este dor .. :(. - Bella Emily Rose - 14 Aug 2010 Cand Ashlyn imi adresa intrebarea , la inceput am ezitat putin , dar apoi i'am raspuns putin rusinata : " - Da . Am privit in oglinda , si la inceput , recunosc ca mi'am facut un obicei sa vin aici in fiecare noapte , dar apoi mi'am dat seama ca ceea ce fac nu este bine . " Fata incuviinta din cap , apoi mai facu cativa pasi spre oglinda. " - Atata timp cand esti suficient de puternica , oglinda nu iti poate face nici un rau , nu'i asa ? " " - Da . Asa este . " am aprobat'o eu . O priveam cu coltul ochiului , apoi am intrebat'o zambind : " - Deci.. ce vezi ? " OOC : Ma bucur ca nu e nici o problema . ![]() Re: Imi este dor .. :(. - Isabella River - 14 Aug 2010 Usa scartai usor si in camera intra o fata inalta, bruneta, cu cohi albastri. ''- Isa!'' exclama Bella. ''- Buna, Bells.'' o saluta Cercetasa. ''- Nu poti dormi, nu?'' chicoti Bella. ''- Mhh.. cam da.'' ''- Salut.'' spuse o voce subtire din dreapta lor. Isa o privi pe fata si zambi. ''- Buna. Eu sunt Isabella Isabella Carter.'' ''- Eu sunt Ashlyn Meester.'' se prezenta fata. Re: Imi este dor .. :(. - Helena Daphne Rose - 14 Aug 2010 Helena mergea cu pasi mici spre camera unde se afla Oglinda lui Erised. Numai fusese pana atunci acolo , desi auzise de la familie si prieteni de ea. Si era destul de curioasa de ce avea sa vada in ea. Ajunsa la destinatie , deschise usa cu un mic scartait si patrunse inauntru. Isi dadu jos pelerina invizibila si observa ca intr-un colt al camerei , unde se afla Oglinda , niste fete vorbeau. Helena inainta in liniste catre ele si le saluta. "-Buna..." "-Hm?"tresari Isa."Oh...tu esti , Helena!" "-Dap , eu sunt. Salut Bella si..." "-Eu ma numesc Ashlyn Meester si sunt la Cercetasi."se prezenta fata blonda cu un suras pe chip. "-Eu sunt Helena D. Rose , la aceeasi casa. Esti noua?" "-Da, e primul ei an la Hogwarts."raspunse Bella in locul ei. "-Si tu Isa ce vezi in oglinda?"intreba Ashlyn. Helena numai auzi ce spuse fata , pentru ca acum privi pentru prima data in Oglinda.. Era Fericirea. Ea insusi fericita , alaturi de prieteni... OOC: Ashlyn , nu te supara , insa am spus ca continui ![]() Re: Imi este dor .. :(. - Ashlyn Meester - 14 Aug 2010 - Imi pare bine, Ashlyn. Deci ce faceti voi aici, noaptea? intreba Isabella. - Dezgropam secretele trecutului! spuse Ashlyn amuzata. - Ii spuneam ca daca este puternica n-o va afecta ceea ce vede in oglinda.Nu-i asa Isa? - Asa este, aproba fata. - Deci ne spui ce ai vazut acolo ?intreba Bella. - Inca nu am apucat ... - Hai incearca, invinge-ti temerile! spuse Isa. Re: Imi este dor .. :(. - Bella Emily Rose - 14 Aug 2010 Stiam cum e sa te simti asa . Aveai un sentiment de teama la inceput , dar o data ce priveai pentru prima oara , nimic nu mai conta . Tot felul de amintiri ti se derulau in minte precum un film . Mii de ganduri puneau stapanire pe tine , dar totusi , intr'un fel te simteai bine. Am privit'o pe Ashlyn din nou , apoi mi'am pus o mana pe umarul ei in semn de prietenie si am incurajat'o sa priveasca in oglinda , dincolo de acea suprafata de sticla. Re: Imi este dor .. :(. - Isabella River - 14 Aug 2010 ''- Pastaiaa!!'' spuse Isa razand si imbratisand-o pe Helena. ''- Fasoolaa!!'' raspunse Halena incepand sa rada. ''- Hei, mai incet, fasola si pastaie!'' chicoti Bella. ''- Ah, da. Corect.'' se prefacu Isa serioasa. Isabella se apropie incet de Oglinda. Pe suprafata ca de apa a oglinzii, se materializara niste imagini. Ea, prietenii ei, familia si.. Jenna. ''- Jenna..'' sopti fata cu ochii in lacrimi. ''- Cine e Jenna?'' intreba Ashlyn. ''- Catelusa ei. E rottweiler si o iubeste foarte mult..'' Re: Imi este dor .. :(. - Ashlyn Meester - 14 Aug 2010 ''Putina adrenalina nu strica, cine stie ce voi vedea acolo, gandii Ashlyn amuzata''. Pasii incet spre oglinda. La inceput totul era vag. Apoi , buum. Se impiedica, privii in oglinda. Langa Ashlyn era un tanar, de varsta ei, care o ajuta sa se ridice de pe jos.Acel baiat, Ashlyn nu era deloc mirata ca pe el il vazuse.Stia in subconstientul ei ca pe Alec il va vedea. O voce in minte ii spuse ''Buna, Ashlyn. Cum e la Hogwarts?''. Acel baiat, doamne, cat de dor ii era de el ! Parul lui brunet, zambetul perfect, ochii grii. - Alec ! soptii Ashlyn exasperata, aproape imploratoare. - Heyy, Ashlyn, esti bine? Ashlyn! urla Bella si Isa deodata. Insa Ashlyn nu le auzii. Statea langa baiatul brunet. Se tineau de mana, cat de perfecti erau. Apoi o alta silueta aparu langa ea si soptii '' Buna ,Ashlyn. Sunt surioara ta mai mica !''. Ashlyn exploda de fericire. In realitate nu avea frati sau surori, si asta isi dorea dintotdeauna. Fetita ii ajungea pana la genunchi. Era atat de draguta. Insa asta era prea mult pentru Ash. - Ohh doamne ! spuse Ashlyn si pica pe jos. |