![]() |
Hmm...tocilari - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Hmm...tocilari (/t-hmm-tocilari) |
Hmm...tocilari - Julia Lilith Potter - 12 Sep 2007 Tocilar...un adjectiv atribuit multora la scoala... Presupun ca si unora din voi li s-a atribuit, desigur, cu sensul gresit... Si mie mi s-a atribuit o perioada...mai lunga ( clasele I-IV ) ... pana a venit magica zi din clasa a V-a in care unul dintre tipii care se considera " cool " la mn in clasa mi-a spus... " Tu nu esti tocilara..." God, ce bine m-am simtit !:bounce: Dar totusi... m-a enervat faptul ca atata timp mi s-a atribuit acest nume pe nedrept... N-am invatat niciodata mecanic..mereu inlocuiam cuvintele din lectie cu sinonime, si nimeni nu se supara... Macar prindeam cate ceva din clasa si mi-era mai usor sa-nvat acasa... Eh, macar am scapat... pentru moment... Desigur, am invatat sa nu-mi pese de ceea ce cred ceilalti, si lucrul asta vi-l recomand si voua... face bine ! PS : nu uitati ce spunea Dumbledore in Harry Potter 2 : Esti cine vrei sa fii. Re: Hmm...tocilari - Cheyenne Laurette - 12 Sep 2007 Poy mie nu mi sa sp niciodata pt ca cum bn jtie Ginny P. la noi la scoala e pe "populari" deshi e p clase...fiecare clasa are cel mai popular tipi shi tipa ... URASSSC CHESTIA ASTA!!! dar la noi nu prea sunt tocilari caci cea mai populara fata din clasele I-IV la noi a fost o fata soooper deshteapta...shi totzi colegi se lua dupa ea dak marisa(ashe ao chema) sp sa se arunce se aruncau. Desigur shi eo shi Ginny p. am avut faze proaste shi am fost bf-ul ei!!! Oribil!!! Shi din clasa a treia eo, Ginny p. shi o alta fata Mara neam unit fortzele pt a invinge raul ![]() Scz dak va plictisesc cu romanele mele!!! Dar chiar ma simt bn cand ma dezlantzui!!! Re: Hmm...tocilari - Ginny Malfoy - 12 Sep 2007 Poi eu nu mai sunt atat de chinuita cu acest nume. Nu vreau sa ma laud, dar in fine... cum sa zic, invat cel mai bine din clasa. Si toti imi ziceau tocilara dar NU sunt deloc. Pur si simplu trebuie sa fi atent in clasa (sincer mie imi zboara mintea in clasa dar macar iau notite si dak nu invat la scoala invat acasa ![]() ![]() Re: Hmm...tocilari - Lyra Dust - 13 Sep 2007 ... Ce ma enerveaza chestia asta ... La noi in clasa se spune ca tocilar=om care invatza bn si mult. Stiu ca nu asta inseamna defapt. Ei bn... la noi e o fata (May) care s-a intamplat sa o aud spunand despre mine ca sunt tocilara si luandu-i apararea celui mai tamp baiat (Tudor) ca cica el nu e toci ci eu sunt! OMG! Si defapt punkish... ai omis un detaliu. Noi AVEM un toci... TUDOR!!! El stie tot ca la carte. Si cand era o problema usoara la mate de logica el habar nu avea cum sa o rezolve... asta e cu adevarat toci nu eu! Re: Hmm...tocilari - Cheyenne Laurette - 13 Sep 2007 Ai dreptatae lam omis...el jtie shi cum se transforma grade celsiuis in chestia aia cu F...vai ala e cal mai tocilar...sper ca akum intelegi dc nu ma pot abtzine sa ii trag palme in cap incontinuu. Re: Hmm...tocilari - Kennya Allen - 13 Sep 2007 Pai niciodata nu mi s-a atribuit acest cuvant.Findca mie nu imi place scoala de nici o culoare.Eu invat cat sa-mi ajunga.Nu ma suprasolicit.Sunt sigura ca nu ma credeti,dar eu anul asta care a trecut nu mi-am facut nici o tema.Eu am norocul sa prind principalul din clasa.Nu sunt nici cea mai slaba din clasa,dar nici cea mai desteapta..Sunt pe undeva la mijloc.Eu invat strict pt ce am eu nevoie.Nu stau sa invat la unele materii care nici nu o sa ma ajute in viitor sau nu au nici o noima.Is mai rebela asa si ma iau cu profi in gura ![]() Re: Hmm...tocilari - Cheyenne Laurette - 14 Sep 2007 Uneori impart aceiashi chestie cu tn HellRiderGirl...shi eo ma mai iau cu profi in gura! Nu cred ca sunt de acord cu profu de muzica mai mult de o data intr-o ora...cred ca la ora d muzik stau numai in picioare.=))... Dar la noi nu sunt totzi profi ashea...mai sunt shi dinaia care dak scotzi cva p gura te trimit la director sau itzi pun 3 in catalog(bn aici am exagerat)... Re: Hmm...tocilari - Ada McNair - 18 Sep 2007 Pai..mie mi s-a zis d multe ori tocilara, deoarece knd eram prin clasele 2-3 eram grasuta si scunda si mergeam numa cu uniforma si cu temele invatate si facute corect. Acuma am slabit mooolt si m-am si inaltat si am inceput sa ma imbrac altfel,ceea ce i-a surprins p colegii mei. Si nu ma prea mai inteleg cu nici un baiat de atunci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si acum invat bine...P locu 2 dn cl dar..am reusti sa schimb asta fata de colegii mei ![]() Re: Hmm...tocilari - Hermione Potter - 29 Dec 2007 Ginny Potter Wrote:... Ce ma enerveaza chestia asta ... La noi in clasa se spune ca tocilar=om care invatza bn si mult. ! da muti spun asta .... tocilar este persoana care invata fara logika nu persoana care invata bn ..... Re: Hmm...tocilari - Aylin Lovegood - 30 Dec 2007 Ei... si mie mi se intampla asta, dar pot spune cu cei mai multzi s-au plictisit sa-mi spuna asa ![]() ![]() |