![]() |
Poemele unui suflet - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Poemele unui suflet (/t-poemele-unui-suflet) Pages:
1
2
|
Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 14 Aug 2010 prima mea poezie cu tenta trista...da imi place atitudinea asta...ma rog numai in poezii Existenta Cenusie Fata visa, mereu visa, Ca ea, de fapt, nu era ea. Si intr-o zi va disparea Si nimeni n-o va cauta. Vroia sa se transforme-n lemn, sa arda Dar nimeni sa n-o vada. In scrum sa se transforme, S-o ia umbre forme, Sa fie luata de vant, Departe de pamant, Si cand deasupra marii, se opreste Sa se transforme-n peste. Sa inoate, sa inoate, Pana de oboseala nu mai poate. Si-atunci, so scoata un pescar, Sa se transforme-ntrun hoinar. Padurea s-o cutreiere, Sa se transforme-n greiere Sa cante la chitara, Intr-o frumoasa seara. Si fata a disparut. Nimeni n-a stiut Ce-a avut de gand, Ce-a rezolvat plecand. Dar, la o saptamana dupa ce a plecat, Toata lumea a uitat C-a existat o data C-a existat o fata... Re: Poemele unui suflet - Helena Daphne Rose - 14 Aug 2010 Imi place poezia Mai ales daca e cu tenta trista Quote:Dar la o saptamana dupa ce a plecatPrea se repeta...ai putea schimba aici Si cat despre greselile de ortografie , ai face bine sa le corectezi. In rest...I like it Re: Poemele unui suflet - Bell Evans - 14 Aug 2010 Quote:Sa fie luata de vant,mi'au placut versurile astea dar si poezia in sine e draguta daca mai scri, sa le pui sa le vedem si noi Re: Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 27 Nov 2010 De ce? De ce dupa noiembrie, Vine decembrie? De ce rasare soarele? De ce te uiti la luna, Cineva sa-mi spuna, De ce infloresc florile? De ce e voie buna, Dupa furtuna, De ce oare exista ploi? De ce e primavara, 'Nainte de vara? De ce oamenii-s cate doi? De ce calatorim peste mari si tari, Sa aflam raspunsul la intrebari? Secretul lumii ne e necunoscut, Omul n-are nici o putere, Doar se naste si piere, Pasind intr-un pustiu absolut! Re: Poemele unui suflet - Bella Emily Rose - 27 Nov 2010 Felicitarile mele . Ti'au iesit foarte bine ambele poezii . Si chiar imi plac . Sper sa mai scrii in curand . Si ai atata dreptate in ce scrii . Re: Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 27 Nov 2010 Daca as cadea, M-ar prinde cineva? Daca as cadea, De la geam, de sus, M-ar prinde cineva Inainte sa ma fi dus, Pe lumea ailalta, unde mi-e locul, Daca sar de la geam, incercandu-mi norocul? Sau doar stelele, M-ar privi neputincioase? Ar fi cu sutele, Dar fara foloase. Doar m-ar privi cum cad, cum zbor, cum ma prabusesc, Inainte sa pot, macar pentru grija sa le multumesc. Sau, doar un caine parasit, Ce ar trece din intamplare, In ochi m-ar privi, Cum stau pe un vant calare. Apoi ar ridica ochii spre inalta, maiastra luna Si din cantece si plansete de jale ar face o cununa. Sau as fi singura, Doar cu vantul, copacii si noapte, Fiind o tinta sigura Pentru eliberarea aceea numita moartea. Sa ma ia, sa ma duca in al ei tinut, Trist, obscur, fara culoare, fara continut. OOC:Mersi pentru comentariu!!! Re: Poemele unui suflet - Bella Emily Rose - 27 Nov 2010 Poezia asta mi se potriveste si exprima exact ceea ce simt Ma bucur ca ai mai postat si sper ca si altii iti vor citi poeziile si vor observa cat de profunde sunt . Se vede ca ai o latura artistica foarte dezvoltata si .. ar fi bine sa continui . Sper ca nu te deranjeaza comentariile mele . Re: Poemele unui suflet - Aylee L. Lovel - 27 Nov 2010 Normal ca nu ma deranjeaza!!! Ma bucur foarte tare ca iti plac! De ceva timp numai de genul asta scriu si unii(Mama) zicea la un moment dat ca o sa ma duca la psiholog, ca nu e normal ca cineva la varsta mea sa scrie asa ceva, ar trebui sa fiu vesela. Si sunt vesela, mereu. Doar poeziile mele sunt asa... ![]() Re: Poemele unui suflet - Bella Emily Rose - 27 Nov 2010 Nu stiu ce sa zic . Si mie imi place sa scriu chestii de genul asta , doar ca nu poezii . Pur si simplu ... cuvinte . Ma rog . imi plac foarte mult si sper sa mai scrii . ![]() Re: Poemele unui suflet - Oliver C.S. Queen - 27 Nov 2010 uuuu mi-am gasit partenere Bravo sunt excelente poemele |