Sophie Adeline Clement - Katya Sokorov - 15 Aug 2010
Who am I ?
Nume si Prenume •
Sex •
Varsta •
Data nasterii •
Locul nasterii •
Statutul sangelui •
Parinti •- • Mama - Kate Clement, 37 ani, nationalitate americana
• Tata - Charles Clement, 41 ani, nationalitate franceza
That’s the way I look !
Culoarea ochilor •- • Verde inchis cu o usoara tenta albastruie
Culoarea parului •- • Blond cu o usoara tenta satena
Forma corpului •
Culoara pielii •- • Deschisa la culoare, cu o tenta rozalie
Aspect general •- • Pentru machiaj foloseste culori inchise, iar hainele deobicei sunt o pereche de pantaloni lungi negri, drepti, o bluza gri sau alba, uneori albastra. 'Infinitele ei perechi de pantofi' sunt defapt doua perechi de adidasi, o pereche de pantofi cu toc 'in caz de nevoie' si o pereche de cizme. Pe cele doua din urma le poarta foarte rar, aproape deloc.
Play by •
That’s the way I am !
Ce ii place •- • Ciocolata, filmele de aventura sau comedie, cartile foarte lungi, romanele politiste
Ce ii displace •- • Sa fie luata peste picior, sa se certe cu prietenii ei
Puncte forte •- • Magia, invatatul, prietenia
Puncte slabe •- • Nu are, sau cel putin nu le-a remarcat niciodata
Slabiciuni •- • Cartile lungi care par interminabile si unii baieti (desi rar se intampla sa gaseasca un baiat pe gustul ei)
Casa •
Personalitate •- • Sophie este o persoana deschisa careia ii place sa socializeze. Ii plac culorile inchise, la fel ca multor adolescente de varsta ei, de asemenea la fel ca prietenele ei. Are o atitudine asemanatoare fata de toti si nu are dusmani. De multe ori intra in bucluc din cauza spiritului sau aventuros.
Hobby-uri •- • Sa citeasca, sa invete, sa mearga in oras cu prietenele ei
Slujba •- • Ar vrea sa ajunga prima femeie Ministra a Magiei, insa s-ar multumi si cu slujba de Sef al Biroului Aurorilor
Locul preferat •- • Camera Necesitatii, fiindca acolo poate modela totul cum vrea. Acolo da de multe ori petreceri secrete cu prietenele ei (No boys allowed !)
Locul care ii displace cel mai mult •- • Biroul Profesorului de Potiuni. Rar ajunge acolo inafara cazului in care primeste detentie, lucru care se intampla de multe ori.
Materia preferata •- • La Hogwarts materia preferata e 'Potiuni'. La scoala Incuiata cel mai mult ii placea matematica.
Materia care ii place cel mai putin •- • La Hogwarts cel mai putin ii place ora de Previziuni despre Viitor, iar la scoala Incuiata cel mai putin ii placea ora de muzica.
And everything else…
3 ganduri •- • 'Niciodata nu m-am simtit asa bine ca acum...' (anul I, imediat dupa ce a ajuns la Cercetasi)
•'Mi-as dori... mi-as dori... am tot ce imi trebuie.' (anul 5, la intrunirea Cercetasilor - ceva ca o ora de dirigentie)
•'Prietene bune pe vecie !' (imediat dupa ce ea si Helena s-au auto-denumit ca fiind cele mai bune prietene una pentru alta)
3 locuri •- • Sectorul Interzis al bibliotecii
• Padurea Interzisa
• Oriunde sunt prietenele ei
3 momente •- • Pentru ea, toate momentele petrecute cu prietenele ei sunt minunate si de neuitat.
Scurt istoric •- • Sophie a ajuns la Hogwarts la varsta de 10 ani si 8-10 luni, fiindca e nascuta in miezul iernii. Mai era o singura fata mai mica decat ea. Si-a facut repede prieteni si perioada preferata a anului este, pentru ea, in timpul scolii.
Persoane importante •- • Helena D. Rose, Zoya Rose, Bella Cullen, Bell Evans, Shayera Holl
Arbore genealogic •- • singurele rude cunoscute ei sunt parintii sai, fiindca restul rudelor sale au murit.
Altele … •
Behind the scenes !
Nume •
Varsta •
De cat timp ai inceput sa faci RP ? •- • De vreo 3 ani si ceva ... cred. Nu tin minte exact
Alte personaje ? •- • Janella Ginston, James Charlie Potter, Sophie Clement (fara 'Adeline'), Reagan Jenelle Stiker, Janella Arroway, Hermione Granger, James Ginston
Re: Sophie Adeline Clement - Helena Daphne Rose - 15 Aug 2010
Imi place descrierea
What else I can say...? I don't know
Re: Sophie Adeline Clement - Katya Sokorov - 15 Aug 2010
Multumesc > <
Sper ca vor mai vedea si altii descrierea personajului
Oricum, nu e ca si cand as fi noua sau asa ceva, ci doar mi-am facut descrierea, fiindca nu o aveam facuta. Cred ca o sa imi pun si link la semnatura, unii fac asa ca descrierea lor sa fie mereu la indemana.
Re: Sophie Adeline Clement - Luna Slytherin - 15 Aug 2010
imi place descrierea
Re: Sophie Adeline Clement - Bell Evans - 15 Aug 2010
wow
foarte tare descrierea
Re: Sophie Adeline Clement - Bella Emily Rose - 16 Aug 2010
E foarte interesanta descrierea
Si imi plac si imaginile
Re: Sophie Adeline Clement - Katya Sokorov - 16 Aug 2010
Multuemsc
Am lucrat ceva la chestia asta dar mi l-am salvat (modelul pe care tot eu mi l-am facut) in Word ca sa il am daca ma iam nevoie ^_^ .
Re: Sophie Adeline Clement - Klavdia Belikov - 16 Aug 2010
imi place mult descrierea 
sincer, nu ma asteptam sa ai mai putin de 12 ani o.O
adica la RP te descurci foarte bine pentru varsta ta (:
Re: Sophie Adeline Clement - Katya Sokorov - 16 Aug 2010
Mneh, nimeni nu se asteapta, sa stii, dar din moment ce am inceput sa fac RP la vreo 7-8 ani (dar era bun de dat la gunoi) atunci ... mneh, cred ca sunt printre cei mai mici RP-isti ...
Re: Sophie Adeline Clement - Lily Potter - 16 Aug 2010
Mi-ar placea sa o cunosc pare dragutza!
|