Darkmark RPG Forum
Mad five o'clock tea - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Mad five o'clock tea (/t-mad-five-o-clock-tea)

Mad five o'clock tea - Philias Fudge - 15 Aug 2010

Ceaiul de la ora cinci, cine il poate rata, raspuns=multi. Pentru ca nu toti stiu ce inseamna ceaiul de la ora cinci, insa el in sinea lui este un ritual de purificare,odihnire,relaxare a trupului, deci cum poti rata ceaiul de la ora cinci?

Mad hatter, era acum in Marea sala, nu putea rata ceaiul de la ora cinci, venise cu vesela lui proprie impreuna cu animalul de companie=iepure, si se aseza la o masa mai retrasa, incepu sa-si aseze vesela, foarte minutios. Cescute 4 bucati fara a lui si a iepurelui,un ceainic, farfurioare cu dulceata, lingurite, si inainte de a le aseza, puse frumos o fata de masa din danteluta, dupa le aseza ordonat. Toti elevii care se aflau in marea sala se uitau curiosi la el, altii razand pe sub mustati.
-Nu ati auzit de ceaiul de la ora 5?spuse Mad Hatter urcandu-se pe un scaun pentru a fi mai inalt.
-Nu, si nici nu se mai practica! ii raspunse un viperin ironic, si ceilalti izbucnira in ras.

Nu lasa asta sa-l deranjeze, sau sa-i strice ritualul. Tot timpul aseza mai multe vesele in caz ca cineva vroia sa i se alature.Ceaiul de la ora cinci il servea mereu, la fel ca si celelalte mese si ritualuri, cu iepurasul sau ( pe care nu am sa-l fac foarte cunoscut pana la momentul oprtun). Se aseza deci, la masa, in capul mesei, iepurasul in dreapta lui si celelalte 4 vesele aranjate frumos si ordonat. Lua ceainicul si incepu sa toarne, si sa toarne si sa toarne. Cescuta nici nu se umplu.
'Uuu, am uitat!' si rosti o mica vraja. Si incepu sa toarne si sa toarne si... se opri. Cescuta era plina ochi, avea o felie de lamaie deasupra, ce plutea deasupra ceaiului. Lua o mica inghititura si incepu sa vorbeasca in soapta cu March Hare, un iepure vrajit, pe care l-a intalnit cand statea si isi facea veacul pe strazile intunecate ale Londrei. De atunci March, devenise cel mai bun prieten al lui,si cel mai de incredere tovaras.

Re: Mad five o'clock tea - Klavdia Belikov - 16 Aug 2010

Am coborât din Turnul Astropufilor, plictisitã. Majoritatea elevilor erau afarã probabil.
"Hmm, ce e mirosul acesta îmbietor?" m-am întrebat intrând în Marea Salã. Am simþit o aromã familiarã... îmi amintea oarecum de iernile la Moscova, când stãteam în faþa ºemineului, bând ceai.
M-am uitat la ceasul de la mânã. Ora 5. La o masã, am observat cã cineva îºi bea ceaiul satisfãcut.Avea cu el propria-i veselã ºi un iepure!
M-am apropiat în liniºte ºi l-am întrebat:
"Deranjez?"

Re: Mad five o'clock tea - Kennya Allen - 17 Aug 2010

Kennya intra in Marea Sala cu nostalgie. Se aseza la masa Viperinilor si se uita la ceilalti elevi. Inca nu-i venea sa creada ca ocupa acelasi loc ca intotdeauna. Trecusera ani de zile. Peeves plutea usor deasupra capetelor, neobisnuit de cuminte, fara sa il observe nimeni. Sigur punea ceva la cale, insa Viperina inceta sa-i mai dea atentie.
-Nu, si nici nu se mai practica! auzi un alt viperin razand.
Se uita curioasa in directia lui si observa scena ceva mai neobisnuita. Curiozitatea ii era starnita si mai mult de catre elevul din fata cestilor de ceai. Nu facuse cunostinta cu el, asa ca se ridica usor de la masa si se indrepta spre el.

O vazu pe Klavdia vorbind cu el si prinse ceva mai mult curaj. Din partea cealalta a Salii, auzi niste strigate indignate si il vazu pe Pevees aruncand cu mancare in capul unei fete de la Cercetasi. Se abtinea sa nu rada si isi continua drumul pana in spatele astropufei. Cu un zambet larg ii saluta pe amandoi si se aseza langa iepurele din drepta baiatului. Nu era o mare fana a ceaiului, insa nu rata nici o ocazie sa experimenteze si sa cunoasca persoane noi.
"Buna. Cum ti se pare Hogwarts-ul pana acum? Eu sunt Kennya."

Re: Mad five o'clock tea - Klavdia Belikov - 17 Aug 2010

Am fost surprinsã când un elev de la Viperini veni la noi, salutându-ne prietenos. Probabil cã Mad Hatter era nou. Acum mi-am dat seama cã nu îl mai vãzusem niciodatã. ªi totuºi, ºtiam cã îl voi reþine datoritã caracterului ºi... fizicului sãu interesant.

Am salutat-o fãrã ezitare pe Kennya.
"Salutare, Kennya. Ohhh, ce iepuraº drãguþ" am spus obsevând creatura de lângã mad hatter. Era de-a dreptul adorabil.

"Cum îl cheamã?" am întrebat.

Re: Mad five o'clock tea - Philias Fudge - 17 Aug 2010

Nu credea ca avea sa fie acompaniat de cineva, oricum toti il credeau nebun. Isi indrepta privirea spre March, ii zambii
-Ei March este bun ceaiul? Tind sa cred ca mai vrei, vad ca ai golit cescuta.
-MAD!
Incepu sa se uite in jur si observa o domnisoara indreptandu-se spre el. O privea fix in ochi, ii zambii si o pofti la masa.
-Draguta fata, March... March Hare... este adorbil nu-i asa?

Urechile lui clapauge il faceau adorabil asa este.
-I-I-ncan-tat! spuse acesta afisand un zambet cam isteric, dintii mari si strambi iesindu-i din gura.
-Oh, eu sunt Philias.. Philias Fudge!Ma bucur ca ni te-ai alaturat.
Insa nu apuca sa termine bine fraza ca inca o domnisoara se apropie de masa asezandu-se la March. Acesta incepu sa o inspecteze, lua o farfurioara si o arunca spre capul nou venitei
-Nu, CAPUL! Reducto! spuse acesta si farfurioara se sfaramita in bucati mici ca un praf de stele.
-Ceai!? nici nu astepta raspunsul ca March deja incepu sa sara pe langa masa, dansand si cantand.
Dupa ce isi termina nebunia se aseza la masa puse mana pe un ceainic, acelasi lucru il facu si Philias si incepu fecare sa le toarne fetelor si turnau si turnau, si turnau si turnau si nu se mai umpleau.
-Sper sa va placa ceaiul!
-D-D-a, si eu s-s-s-p-p-p-er! spuse March razand isteric.

Re: Mad five o'clock tea - Klavdia Belikov - 18 Aug 2010

M-am abþinut sã râd. Nu ºtiam dacã o sã se supere sau nu. M-am uitat în ceaºcã.
"Ce adânci sunt" am spus zâmbind. "N-am mai întâlnit aºa elev ºi aºa iepure" am adãugat încântatã.