![]() |
Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! (/t-azr-aelig-l-sephiro-8224-%C3%AE%C2%BAi-dezv%C3%A3luie-istoria-citi%C3%BEi-o) Pages:
1
2
|
Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Raizen Isildur - 17 Aug 2010 Salut, bine ai venit pe Darkmark. Descrierea e foarte misto. Tu ai scris-o sau te-ai inspirat de undeva ? Have fun around here si poate nevedem la un RPG. Daca ai vreo intrebare PM. Peace ! Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Bella Emily Rose - 17 Aug 2010 E foarte interesanta descrierea ta . Chiar imi place . Sper sa facem un Rpg impreuna Have fun ! P.S. : Ti'am dat o cerere de prietenie > ![]() Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Helena Daphne Rose - 17 Aug 2010 Hi there Welcome Sper sa te acomodezi pe DM si poate ne vedem la RPG Respecta regulile and have fun Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Azræl Sephiro† - 17 Aug 2010 Okay, thx guys ...and girl. #Raizen Isildur: Meditaþia este o însuºire, inspiraþia un talent. M-am inspirat din suflet, mulþumit de rãspuns ...my master ? Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Raizen Isildur - 17 Aug 2010 Azræl Sephiro† Wrote:Okay, thx guys ...and girl. Da, sa traiti. Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Isabella River - 17 Aug 2010 Raizen Isildur Wrote:Da, sa traiti. Buna asta, Raiz. By the way.. Welcome here and have fun. Poate ne vedem pe la RPG. ![]() Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Veronique A. Dupont - 17 Aug 2010 Bine ai venit. Have fun si fi activ ~ Ti-am trimis o cerere de prietenie Vad ca apar din ce in ce mai multi viperini, yeey > ![]() Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Bell Evans - 17 Aug 2010 heyy bun venit imi place descrierea ta ti'am dat si eu o cerere de prietenie have fun si ne intalnim la un rpg Re: Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Kennya Allen - 17 Aug 2010 Idem Zoya. Imi salta inima de bucurie cand vad din ce in ce mai multi Viperini. Sper sa te simti bine printre noi! Si un bine ai venit calduros! Azræl Sephiro† îºi dezvãluie istoria, citiþi-o ! - Azræl Sephiro† - 17 Aug 2010 Despre mine? Aº spune cã încã am de elucidat dileme, enigme, cu toþii suntem într-o evoluþie continuuã pentru sufletele noastre avide de perceii sinestezice. Îmi place sã scriu, sã creez personaje, situaþii, acþiuni, mistere. O plãcere o constituie desenul pentru cã în ºi timp mã cultiv odatã cu sursa de inspiraþie, cu procesul ºi cu temele abordate (niciodata una singurã). Cu toþii întâlnim obstacole, suprafeþe, aparenþe (aºtept o fãrâmã de înþelegere din partea voastrã) ºi nu o sã înþeleg niciodatã psihologia acestor jucãtori. Mã declar un bun ascultãtor, îmi place ideea de-a asculta filosofia unui caracter ºi de-a pãstra secretul sãu de-al transpune într-un personaj. Vã mulþumesc mult cã aþi fost capabili sã etalaþi înþelegere faþã de aceastã bizarerie, respectiv, ego ºi pentru cã aþi citit o scurtã autobiografie care este predestinatã absurdului nimic. “I’d rather stay awake while I’m asleep…”
Fumez mult ºi dorm puþin. Citesc printre rânduri. Ascult muzicã, dar n-o aud. Mã uit la un lucru, dar de fapt privesc prin el. Gândurile nu mã lasã sã lucrez normal ºi asta mã afecteazã pe zi ce trece. De ce sã laºi problemele de-o parte când de fapt ele fac parte din viaþa ta? E ca ºi cum mi-aº lãsa sufletul în cuºca unui tigru, târându-mi corpul agale pe stradã printre feþe cunoscute dar atât de strãine… Zâmbesc trist ºi trec mai departe, la alt nivel. Mã aºez pe o bancã dintr-o mie. Soarele mã orbeºte cu cãldura lui, dar totuºi mi-e atât de frig… Mi-e dor de mare… Marea îmi limpezeºte gândurile ºi-mi spalã pãcatele. Îmi place sã-mi îngrop picioarele în nisip ºi sã renasc. Briza ei mã ºlefuieºte ºi mã schimbã. Mã dezbracã ºi mã înveleºte cu propria-i prospetime, îmi lumineazã ochii ºi-ºi ascunde simfonia dincolo de ei. Mã trezesc pe o pajiºte întinsã, de un verde-smarald. În dreapta mea muntele, pe care zãpada nu se încumeta sã-l pãrãseascã nici în mijlocul primãverii. În stânga, pãdurea în toatã splendoarea ei. Nu mã apasã decât un singur lucru: rãutatea. Mã plâng cerului de rãutatea oamenilor din ziua de azi, mã plâng fluturilor, albinelor, veveriþelor, tuturor! Dar oare de acțiunile mele sunt conºtient? Îmi vãd eu, într-adevãr, puþinele calitaþi ºi defectele ce s-au înmulþit pe parcursul a celor 11 ani? Sunt eu cu adevãrat cel care rãmâne singur sau cel care pãrãseºte? Întrebãrile continuã sã facã parte din orele mele de somn. Un adevãrat proces. Despre rãspunsuri? Voi minþi spunând cã nu le voi cunoaºte niciodatã… Și cã sunt un laº care fuge în continuu când dã de greutãþi… Dar adorm. ªi lacrimile se preling pe hanoracul meu... ªi îl pãteazã. “Everything will be ok in the morning…” - Azræl, trezeºte-te ! Vei întârzia dacã nu te grãbeºti. Era veºnica ºi insuportabila, mama. O încuiatã ce întrece cu puþin IQ-ul unei pãsãri. - Mdea, cobor imediat ... rãspunsem lipsit de orice dispoziþie asemenea unui zombi Era prima mea zi la Hogwarts ºi pretextul perfect pentru a mã face pierdut. |