![]() |
Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul) +---- Thread: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. (/t-pe-malul-lacului-descoperind-ceva-ciudat) Pages:
1
2
|
Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Ashlyn Meester - 18 Aug 2010 Ashlyn isi aseza patura pe malul lacului si incepu sa isi scrie eseul-tema despre telefoanele mobile ale Incuiatilor. Aproape ca uitase ca Klavdia era in spatele ei asezandu-si cartiile misterioase pe care le gasise. O privii atenta pe Ashlyn, apoi deschise gura, ezita, apoi spuse: - Hei ? - Da, ti-ai aranjat patura?intreba Ashlyn linistita. - Da. Si.. vrei sa vedem ce e inneregula cu cartiile astea?intreba Klavdia. - Da, sunt foarte curioasa sa vad. Ashlyn luase o carte la intamplare, era aceea, despre cum sa fraieresti bobocii.''Ei bine... Noi nu sunt boboci'', isi spuse Ashlyn in gand.Probabil ca doar un farsor ia facut asta Klavdiei. Insa, ceea ce o nedumirea era ''Cine?''. O privii atenta pe Klavdia, care la randul ei tinea in mana o carte, si se holba la titlul ei. - Ce carte e asta? Accio si mai cum? intreba Ashlyn curioasa. Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Klavdia Belikov - 18 Aug 2010 "Accio: Vrãji de vrãjit vrãjitori" am citit încurcatã titlul. "Scrisã de Miranda Balededragon. Ãsta da nume..." Am rãsfoit-o de câteva ori. Vraja Accio era prezentatã sub forma Vrãjii de Rãzbunare pentru Boboci. Era adevãrat, nu eram bobocei, dar... ceva îmi spunea cã elevul acela, Malfoy, avea o legãturã. "Accio este prezentatã în carte ca V.R.B., vraja de rãzbunare pentru boboci, de cãtre Miranda Balededragon. Aceasta vrea sã le uºureze munca celor care cautã rãzbunare la cei mai enervanþi elevi ai ªcolilor Magice: Bobocii, care nu ºtiu nimic, sunt complet rupþi de realitate odatã ce încep sã înveþe vrãji iar mintea le este strãpunsã cu lucruri pe care nu ºi le pot imagina" citeam eu. "N-are nicio noimã" am completat. "Doar dacã..." Am sãrit în picioare. "Doar dacã Bobocii nu ºtiu nimic despre aceastã Lume, nu? Altfel cum sã fie asaltaþi de atâtea informaþii noi? Ai citit pânã acum Marii Vrãjitori care au studiat la Hogwarts?" Ashlyn aprobã din cap. "Harry Potter - acel Harry Potter - a studiat aici. ªi la pagina despre el spunea cã a trãit într-o lume de Încuiaþi, într-o familie de Încuiaþi. ªi cã mulþi elevi îl invidiau." Îmi picase fisa. "ªi mai scria în altã carte, Duºmanii Eroilor, cã era o familie, Malfoy, care îi dorea moartea. Ahh, era un nume... Luci? Lucifer... Licus... Malfoy... ºtii cumva ceva de asta?" OOC: scuze dacã e încurcat Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Ashlyn Meester - 18 Aug 2010 - Da, tin minte. Tatal lu Draco, sau Darco Malfoy, nu tin minte bine!raspunse Ashlyn. -Insa, Balededragon asta, de ce face asta? se intreba Klav. - Hmm... - Poate ca a fost la casa Viperinirlor ! chicotii Ashlyn. - Hmm.. , gandii Klav adanc. - Insa, de ce sa-i deruteze pe boboci ? se intreba Ashlyn. - Ori este ceva la mijloc, ceva putred , ori .. - Ori este doar o gluma ! raspunse Ashlyn. - Astea sunt vraji de razbunare, de ce sa te razbuni pe niste boboci? Astea sunt glume? intreba Klavdia deranjata. - Nu stiu, insa daca intrebam un profesor.. - Nuu, nu! exclama Klavdia. Nu trebuie niciun profesor sa afle ca avem astfel de carti. Ne-ar putea pedepsii, cred. - Hai sa vedem celelalte carti! spuse Ash. Klavdia se apleca spre alta carte. I-o intinse lui Ashlyn, aceasta citii titlul, spuse ''Interesant'', inmanandu-i inapoi cartea lui Klavdia, care o deschise, o rasfoi unpic, o inchise la loc, si spuse cu voce tare titlul : Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Klavdia Belikov - 18 Aug 2010 OOC: numai eu zic titlurile? =))))) BIC: "Cum sã scapi de un Boboc. Patetic. Parcã toate sunt fãcute special sã omori Boboci." Ceva nu mirosea a bine. Cineva voia sã facã rãu - poate nu mie direct, dar era sigur: ceva era în neregulã. Am aruncat cartea pe pãmântul uscat ºi am luat alta. "Manual standard de vrãji - treapta VII, de Miranda ªoimtimid" am citit literele aurite de pe coperta albastrã. "Accio, Aguamenti, Avada Kedavra..." dãdeam paginile rapid "Confringo, Descendo, Geminio..." La naiba, erau prea multe, câte vreo 10 vrãji pentru fiecare literã, chiar ºi mai multe. Am dat înapoi la Accio ºi am citit. "Se pronunþã clar Ak-see-oh, aduce un obiect aflat la distanþã, este în opoziþie cu Vraja de Alungare!" Am dat repede la Banishing Charm. Acolo scria doar cã poþi sã trimiþi un obiect la distanþã. "Nu zice nimic cã îl poþi lãsa în aer" am zis dându-mã bãtutã. "OK, eu plec" am zis ridicându-mã în picioare. "Renunþ. Sunt paranoicã." Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Ashlyn Meester - 18 Aug 2010 Ashlyn o privii trista pe Klavdia.Amandoua priveau spre cartea aruncata pe jos. Era interesanta. Scriau multe vraji acolo, mult prea multe si puteau fii de folos fetelor. - Nu ! spuse Ashlyn. - Ce nu?Te gandesti la ce ma gandesc si eu ?intreba Klavdia ridicand cartea pe care acum cateva secunde o arunca pe jos. - Cred ca da. Putem invata vrajiile astea, si sa ne folosim de ele. - Ceva de genul, sa parem boboci, sa ne lasam sa ni se faca farse, si cu ajutorul vrajilor sa aflam cine e faptasul?intreba Klavdia. - Nici eu nu o puteam spune mai bine. - Hmm, avem timp sa invatam atatea vraji ?intreba Klav plictisita. - Eu cunosc destul de multe. Imi place sa invat vraji. - Poftim, ia tu cartea, si citeste ! raspunse Klav. Eu o sa citesc in asta despre cum sa fraieresti niste boboci. Fetele si-au luat cartiile si le rasfoiau linistite. Ashlyn se oprii la o vraja interesanta.''Hmm.., Sa incerc?''. Ashlyn isi scoase bagheta si o indrepta spre corpul ei, spunand: - Ennervate! - Ce-ai facut? intreba Klavdia tresarind. - Woaah, ce bine ma simt. Aveam nevoie de asta.! spuse Ashlyn. - Ce? Ce?intreba curioasa Klav. - Fii atenta aici, spuse Ashlyn , apoii citii din carte, ''.. vraja Ennervate este o vraja nu prea cunoscuta, inventata din greseala de un vrajitor care era foarte obosit, muncind ore intregi sa descopere o alta vraja. Ennervate ,este vraja cu ajutor careia se reda energie unei persoane, insa raraori vraja iese cum trebuie''. - Tie ti-a iesit, spuse Klav. Ashlyn ignora spusele Klavdiei si se apuca din nou sa citeasca.Klavdia incepu sa chitoteasca, probabil citii ceva amuzant in carte. Pret de cateva minute nu se mai auzii nimic, numai pasarelele care cantau fericite in jurul lacului - Levicorpus ! spuse Ashlyn indreptandu-si bagheta spre Klavdia. Apoi incepuse sa rada in hohote. Klavdia era suspendata in aer ca si cum era legata de o franghie invizibila. Ashlyn incepuse de indata sa caute o vraja-antidot in acea carte, in timp ce isi cerea mii de scuze Klavdiei. - Crezi ca asa a suspendat cartiile in aer? intreba Klavdia linistita, ca si cum nu era in aer. - Nu stiu, depinde.. Daca vraja asta este numai pentru oameni, sau si pentru obiecte. - Liberacorpus! spuse Ashly hotarata. Klavdia ateriza direct in fund pe patura. Schita un zambet fals, apoi spuse un ''mersi'' morocanos.O durea fundul atat de tare incat ii venea sa urle .. ''Putea macar sa ma avertizeze!''isi spuse ea in gand, insa dupa cateva secunde durerea disparu, iar ea se apucase sa citeasca din nou din carte. - Sonorus! spuse Ashlyn amuzata. Apoi privii cum bagheta ei se transforma intr-un microfon. Fetele au inceput sa rada cu pofta. Ashlyn scapase bagheta-microfon pe jos, apoi Klavdia o ridicase, adaugand amuzata: - Incerci tu,sau eu ? - Incer eu, spuse Ashlyn intinsandu-se dupa microfon. Bine ati venit la meciul de Vajhat intre Cercetasi si Astropufi, scorul este de 35de punce pentru cercetasi, iar 0 pentru Astropufi ! spuse Ashlyn amuzata. Apoi Klavdia se intinse dupa microfon si i-l smulse din mana, spunand - .. Iar cea mai nepriceputa prezentatoare din lume este Ashlyn Meester! Apoi fetele au inceput sa rada in hohote, impingandu-se una pe alta pentru microfon Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Klavdia Belikov - 18 Aug 2010 Am început sã cântãm tot felul de melodii stupide, de la rock la pop ºi folk. Am luat cartea ºi am început sã o citesc cu atenþie. "Wingardium Leviosa!" am rostit cãtre teancul de cãrþi. Acesta se ridicã în aer. L-am aruncat puþin mai încolo ºi am zâmbit. M-am îndreptat cãtre câteva frunze ºi am rostit: "Incendio!" Acestea au luat foc iar eu am început sã cânt un cântec numit... "Foc de tabãrã". "Iartã-mã pentru ce o sã fac" i-am zis lui Ashlyn. "Tu doar... încearcã sã rosteºti Protego la momentul potrivit." Am potrivit bagheta în direcþia lui Ashlyn ºi am rostit: "Expelliarmus!" OOC: Mi-a plãcut continuarea ta ![]() Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Ashlyn Meester - 18 Aug 2010 OOC: Thx ![]() -Hei, hei hei ! Ce faci ? se rastii Ashlyn disperata la Klavdia. Dar era prea tarziu. Ashlyn zburase direct intr-o tufa cu flori.Klavdia incepuse sa se tavaleasca pe jos de ras.''A fost amuzant!'' Striga Klavdia incontinuu.Ashlyn era furioasa, dar si ametita, si intr-un fel amuzata. Se ridica de pe jos si isi scutura noroiul de pe ea. '' Extraordinar!'', exclama in sinea ei.Era nervoasa ca nu apucase sa spuna vraja Protego mai repede. ''Nu-i corect. N-am fost pe faza'', gandii ea. - Ca vrajitor, trebuie intotdeauna sa fii pe faza !spuse Klav amuzata.Vezi ca ai o floricica in par ! Apoi fetele au inceput sa rada in hohote. Ceasul de la mana lui Ashlyn incepu sa ticaie. Era ora 4 dupa-masa si ea inca nu-si terminase eseul despre telefoanele mobile.''Fir-ar!'',spuse in gand, apoi incepu sa-si adune cartiile grabita, fara sa spuna nimic - Care-i graba?intreba Klav. - Ahh, ma grabesc sa-mi termin eseul. Scuze dar nu mai pot sa stau. Vreau sa iau niste note mari, sa-i impresionez pe a mei. - Aaa, ok. Eu mai stau pe aici, apoi ma duc si eu sa-l termin pe a meu (eseul ![]() - Da, ne vedem maine, .. spuse Ashlyn uitandu-se la ceas. Aici, pe la ora 2? - Da, sigur. Aduc si cartiile ! spuse amuzata. - Ahh, de fapt, imi poti imprumuta cartea cu cele mai multe vraji ?intreba Ash. - Da, sigur ! raspunse astropufa inmanandu-i cartea. - Si ce faci deseara?intreba Ashlyn inainte sa plece. Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Klavdia Belikov - 19 Aug 2010 Mã amuzase cumplit faza. ªi doar îi zisesem cã trebuie sã facã Protego... În fine. Începuse sã batã vântul, iar lacul fãcea mici valuri. Mi-am adunat cãrþile ºi le-am ridicat. Ashlyn tocmai pleca - pentru a-ºi termina eseul, când se întoarse ºi mã întrebã: "ªi ce faci disearã?" Am stat puþin pe gânduri. Cum îmi terminasem temele, în afara de eseu, aveam dupã-amiaza ºi seara libere... oarecum. Deodatã, din înaltul cerului, o patã se mãrea tot mai mult. Era... "Bufniþele!" am strigat. Era bufniþa trimisã de mine care o aducea pe cea a tatei. Acestea îmi dãdurã instrucþiuni despre un telefon mobil ºi o scrisoare Draga mea Klavi, Am primit scrisoarea ta. Mama e bine, e plecatã la Kiev. ªi eu mã simt bine, ºi sper cã ºi tu.Îþi trimit instrucþiunile standard pentru un telefon mobil. Pãstreazã tu bufniþa. ªi numeºte-o cum vrei. ªi mai ales: ai grijã de ea. Cu drag, tati. M-am holbat la scrisoare ºi instrucþiuni. "Hai sã facem împreunã eseul" am sugerat. Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Ashlyn Meester - 19 Aug 2010 Ashlyn zambii. ''Oare au voie sa faca eseul impreuna?'', se gandii ea... Ehh, cine avea sa le prinda? Cine se plimba la ora asta in jurul lacului ? Nimeni. Deci era ok. - Da, sigur. De ce, nu?intreba Ashlyn.Hai sa ne apucam. Pentru Ashlyn nu era chiar atat de greu sa faca un astfel de eseu. Primise cadou de la bunica in vara un telefon mobil si toata vara fusese cu el in mana. Stia cum sa intre in meniu, mesageria, apoi setarile, configuratiile telefonului, jocuri si aplicatii, era destul de usor si isi amintea repede. Cand se bloca se uita pe instructiunile trimise de tatal Klavdiei si treba mergea din nou. Aproape ca trecuse 1 ora, si eseul lui Ashlyn era gata. Mai il privii de cateva ori, aranja hartia pe care trebuia s-o predea profesorului, apoi isi impacheta lucrurile si se aseza langa Klavdia. Timp de cateva minute nu se auzii nimic, apoi : - Cine e acolo ? intreba o voce necunoscuta. Klavdia tresarii si isi ascunse eseul aproape terminat. Repede, in graba isi deschise o carte, si se prefacea ca repeta niste vraji simple. Prizind mai de aproape, acea persoana , era.. era.. '' Flitch !'' spuse usurata Klavdia in gand. - Domnisoarelor, ce faceti aici ? intreba el nervos. - Stam..., raspunse cele 2 deodata. - Aha .., bine! spuse el, verificand daca totul e ok, apoi pleca .. - Ce ma enerveaza Flitch asta ! spuse Ashlyn ..Deci ce planuri avem?intreba Ash zambind. Re: Pe malul lacului, descoperind ceva ciudat. - Klavdia Belikov - 20 Aug 2010 Flitch era un bãrbat sever, dar nu severitate bunã, constructivã, ci una rea, care sã te facã sã te simþi atât de mic pe lângã el. Avea un nas coroiat ºi purta haine urâte, învechite. Ceea ce m-a surprins a fost cã nu era cu Doamna Norris dupã el. "Mã gândeam sã vânãm mâþa lui Flitch ºi sã o servim ca cinã." am spus zâmbind malefic. Dar imediat m-am strâmbat, gândindu-mã la ce gust acru ar putea sã aibã carnea mâþei. "Am putea sã mergem sã exersãm pentru Vâjthaþ, dacã vrei. Poate ne primesc în echipa Casei." am sugerat. "Ce bine ar suna Astropufi contra Cercetaºi!" |