Darkmark RPG Forum
Redrum - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: Redrum (/t-redrum)

Pages: 1 2 3 4

Redrum - Sophia Mason - 01 Sep 2010

OK, deci asta e al treile fic al meu.... sper sa va placa
[Image: redrum_by_alicemorris-d2xlrvk.jpg]

am ales sa fac prezentare un pic mai altfel... sper sa-mi intelegeti scrisul... daca nu, spuneti
Inca un lucru: Imi place foarte mult titlul si daca nu intelegeti ce inseamna intrebati-o pe Sher [il mai tine cineva minte pe Yagami [scuze Dorin [ ] nu m'am putut abtine ]

Re: Redrum - Alice Swan - 01 Sep 2010

Wow din toate punctele de vedere
Ce pot spune probabil va fi unul dintre cele mai frumoase si originale povesti de pe forum.Imi place enorm faptul ca ai scris cu mana ta descrierea si pot sa iti spun ca ai un scris foarte frumos.Ideea care a reiesit din descriere este superba si foarte palpitanta.Sunt foarte curioasa cum vor muri membrii familiei Rothman si nu stiu de ce cred ca Emma va avea o contributie la moartea fiecarui membru.
Astept continuarea si promit sa fiu o cititoare cat mai fidela!

Re: Redrum - Helena Daphne Rose - 01 Sep 2010

(intrebare: Al patrulea fic cand il incepi? )
Suna interesant Presimt ca va fii un fic bestial
I mean...are toate elementele care m-ar determina sa-l citesc Razbunare , crima , suspans si actiune cred Ah da , si scrii foarte frumos fata de mine
Si da , il tin minte pe Yagami Asa-zisul var al lui Matt
Prologul e super , asteptam primul capitol!

Re: Redrum - Bella Emily Rose - 02 Sep 2010

Woow , Sophie
Inceputul suna foarte promitator , iar ideea ta e pur si simplu geniala.
Abia astept primul capitol.

P.S. : Imi place cum scrii Love

Re: Redrum - Alice Morris - 02 Sep 2010

Deci, desi nu ti'am zis, ador ficul asta e foarte originala idea si e originala si idea de a pune descrierea sub forma aceasta si ti'am mai zis de multe ori ca scrii frumos, cand te straduiesti ca de altfel doar eu iti inteleg scrisul nici macar tu nu stii ce scrii
si imi place mult titlu mai ales ca eu stiu ce inseamna
abia astept sa postezi primul capitol

Re: Redrum - Iseult Cromwell - 02 Sep 2010

Tare ficul, Sophia!Love Imi place mult modul tau de a prezenta lucrurile. Love
Si ideea de a pune pe hartie introducerea e foarte originala.:->
De-abia astept sa citesc primul capitol!Love

P.S.: stiu si eu ce inseamna Redrum.:->

Re: Redrum - Matt I. River - 02 Sep 2010

Bun, si acest fic, ca si fic-ul Annei [McNair ] imi aduce aminte de o carte Intitulata "Secrete bine pazite" Destul de interesanta Tot pe tema razbunarii.. Deci.. chiar foarte tare fic-ul asta, Soph.. acum.. sa te tii de el mai trebuie ;; )

Murder Redrum.. Interesant I'm a gaaay [ce amintiri 8->.. Finna] But he's not, right? No, of course not..

@Helena

Chiar e varul meu >Tounge Adoptat.. Whistle No, glumesc Nu e varul meu [-(... >Tounge Mi-ati ruinat visul

So.. Soph.. primul capitol? :>

Re: Redrum - Sophia Mason - 02 Sep 2010

Matt Isildur Wrote: I'm a gaaay [ce amintiri 8->.. Finna] But he's not, right? No, of course not..
Of course he's not gay

si despre primul capitol..... cred ca il postez dupa ce il scrie Aly la comp

va multumesc tuturor celor care au citit si va asigur ca o sa va placa.... cel putin mie imi place
no sa va vina sa credeti ce minte sadica am [mie mi-ar fi placut sa mergem la abatorul ala ieri ]

BTW: Ichi, ti-am dedicat un capitol la "Cand se lasa noaptea" poate vrei sa-l citesti [adica asta inseamna ca te bat daca nu citesti ]

Re: Redrum - Bell Evans - 02 Sep 2010

ooo
fic nou
mi'a zis Al ceva aseara
btw, poza e super facuta in Picnick, nunimo
iar continutul..tare, nu am ce zice..mai ales titlul
vrem next

Re: Redrum - Desiree Rose Goth - 02 Sep 2010

Arata bine prologul Sophy
E foarte original
Astept next