Darkmark RPG Forum
Privind in trecut - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Sala Trofeelor (https://www.darkmark.ro/f-sala-trofeelor)
+--- Thread: Privind in trecut (/t-privind-in-trecut)

Pages: 1 2

Privind in trecut - Alice Swan - 02 Sep 2010

Ma plimbam pe coridoarele lungi ale castelului incercand sa caut raspunsuri in mintea mea.In fata mea se inalta o usa.Am deschis-o sfioasa.Era sala trofeelor.Am inceput sa merg printre imensele cupe si printre fotografii.Intr-o secunda m-am oprit asupra unei poze ce infatisa echipa de vajhat din 2007.Fiecare dintre jucatori zambea si radea deoarece tocmai castigase un meci foarte important.Atunci l-am vazut.Era el.
Zambea in poza parca uitandu-se la mine.Era cautator,mi-am dat seama deoarece tinea in mana hotoaica aurie.Am vrut sa ating poza,insa o vraja ma impiedica sa ma apropii.Am ramas acolo asezandu-ma pe un scaun, privind poza cu tristete deoarece trecuse atat de mult timp de cand nu l-am mai vazut.Insa linistea imi fu tulburata de o usa ce se intredeschise.

oocToungeoate continua cine doreste.

Re: Privind in trecut - Georgia Harris - 07 Feb 2011

Intra in incapere.Era prima data cand se afla in Sala Trofeelor.O privi pe Alice care se afla langa un trofeu ce parea a fi castigat la vajhat.Camera era spatioasa si luminoasa.Acolo se aflau trofee din cele mai vechi pana la cele mai nou afisate. Lumina le dadea acestora o stralucire aparte, facand ca sala sa se scalde in lumini auri si arginti.
-"Buna,Alice!" spuse Cercetasa vioaie.
-"Aa...Buna,Georgya"replica Viperina uitandu-se in continuare la o fotografie.
-"Si,la ce te uiti?"intreba aceasta incercand sa nu para bagacioasa.
Fata se dadu putin la o parte,pentru ai permite Cercetasei sa vada mai bine.Era o fotografie a unei echipe de vajhat.Sub aceasta se afla o tablita pe care scria:anul 2007.Se uita atent la jucatori.Toti erau cam la fel, in afara de unul singur,in afara de cautator. El se deosebea de ceilalti printr-un stil unic,printr-un aer diferit dect al celorlalti.
-"A carei casa este echipa?"intreba Georgya.

RE: Privind in trecut - Anaella L. Hathway - 25 Mar 2011

Nu mai fusesem in sala trofeelor de multa vreme. Cu siguranta se mai expusera cateva. Am deschis usa masiva din lemn de stejar si inauntrul spatioasei incaperi se aflau doua fete care uitau cu o expresie ciudata la o fotografie. Am recunoscut-o pe Alice viperina mea preferata. Langa ea se afla o fata care parea ceva mai mica ca si mine. M-am apropiat:
-"salut Alice! Ce mai faci la ce va uitati? Cum te cheama?"
-"Buna Anny, ne uitam la o poza din 2007."
-"Buna, imi spuse fata, ma cheama Georgya. Incantata."
-"Lasati-ma si pe mine sa ma uit!" am spus eu
fetele sa dadura la o parte si-mi facura loc sa ma uit si eu la multimea de trofee stralucitoare din diverse perioade ale timpului. Fotografia la care se uitau fetele era cu echipa de Cercetasi. In 2007 au invins toate echipele. Nu au pierdut decat un meci cu Viperini. Cautatorul cercetasilor de atunci era un baiat inaltut si cu parul saten, ciufulit.
-"Voi il cunoasteti pe cautator?" intreb eu.
-" Da, dar mai bine nu as mai vorbi despre el acum" spuse trista Alice, imediat o podidira lacrimile cristaline. Ele se prelingeau pe obrajii ei imbujorati.
...

RE: Privind in trecut - Jack Diggory - 27 Mar 2011

OOC:sper ca nu va suparati ca i-am dat eu nume :-s
-Romulus Black!,cel mai bun cautator in ultimii 10 ani pe care la avut vreodata Hogwarts,a prins Hotoaica Aurie in mai putin de 50 de secunde!Este o legenda,am acasa autograful lui,e varul meu,zise un baiat care aparuse in spatele feteleor.
-Da asa e!zise Alice.N-am vrut sa zic despre el pentru ca a fost fostul prieten al matusii mele.Cand a luat acest trofeu,era in anul 7
-Inteleg...,zise Anaella.
-Si deci...a fost foarte bun,nu?zise Georgya.

RE: Privind in trecut - Anaella L. Hathway - 27 Mar 2011

-"Chiar foarte." sustin eu.
Inca ma uitam la fotografia facuta cu o legenda scolii si mai ales sa fie varul lui Eduard? Ce lucruri ciudate. Poate si Eduard va deveni si el o legenda.
-" Si mai povesteste-ne despre varul tau, Eduard." il incurajez eu.
-" Pai merita sa se spuna despre el ca este o legenda."
-" Juca mereu Vajhat?" intreba Georgya.
-" Da, era viata lui."

OOC: Eu nu ma supar. Happywide

RE: Privind in trecut - Georgia Harris - 27 Mar 2011

Georgyei i se parea nemaipomenit ca cineva iubea asa de mult un sport atat de maret. Si ei ii placea Vajhatul, defapt iubea zborul si ideea de a fi sus de cand era mica si isi folosea matrura de jucarie pana cand si-a primit matura de acum.
-"Erati prieteni?"o intreba Georgya pe Alice.
-"Da..."raspunse fata usor trista.
-"Hey Eduard! Varul tau ti-a aratat cateva secrete ale Vajahtului?"intreba Cercetasa.

RE: Privind in trecut - Jack Diggory - 28 Mar 2011

-Pai mi-a zis un secret,cand te duci pe terenul de vajthat sa ai intotdeauna o bata de prinzator la tine daca esti cautator,in asa fel cand un balon-ghiulea vine spre tine il lovesti cu bata sa se duca spre celalalt cautator.
-Wow,grozava idee!zise Georgya.
-Dar tie iti place vajthatul?intreba Alice.
-Il aveti in fata pe viitorul cautator al Astropufilor.
-Serios?intreba Anny.
-Da,in urmatorul meci voi juca si eu!

RE: Privind in trecut - Georgia Harris - 28 Mar 2011

-"Impresionant!"spuse Georgya uimita. Chiar ar fi dorit sa joce un meci inpotriva lui Eduard, amandoi ca si cautatori.
-"Chiar asa!"zise Anaella la fel de plina de admiratie ca si Georgya.
-"Si eu as vrea sa fiu cautator la Cercetasi, dar sincer imi este teama ca nu ma voi descurca."replica Cercetasa putin nesigura.
-"Nu ai de unde sa sti, pana nu incerci!" o incuraja Eduard.
-"Chiar asa!" spuse Alice.

RE: Privind in trecut - Anaella L. Hathway - 28 Mar 2011

-" da, poate vei reusi..." ii spun si eu. " Eu am un motiv intemeiat pentru care nu mai joc Vajhat... Din cauza fratelui meu care atunci cand eram maica si ne jucam m-a bagat in sperieti. Nu ma mai sui pe matura cat voi trai"
-" Vai, dar cum sa nu-ti placa pe matura? " sari Eduard.
-" Am cazut de la 20 de metri si mi-am rupt aproape fiecare oscior din mine. Am stat 4 luni la Sfantul Mungo pentru ca fratele meu a incercat sa faca o vraja sa ma salveze, a spuso gresit si oasele mele s-au aranjat complet gresit. Imagineaza-ti mana imi era in locul urechii..." am spus din nou eu.
Toti ceilalti au inceput sa rada de intamplarea mea

RE: Privind in trecut - Georgia Harris - 31 Mar 2011

Pe fata o amuza intamplarea Anaellei, dar o si infricosa ideea de a ajunge intr-o asemenea situatie.
-"Putin cam inconfortabil, nu?"intreba Georgya.
-"Da, o senfatie foarte ciudata!" raspunse fata.
-"Dar asta s-a intamplat demult si chiar exista momente in care zborul pe matura inseamna salvarea de la moarte. Eu chiar cred ca ar trebui sa iti depasesti teama." spuse Geo sincera.
-"Eu sunt de acord cu ea."interveni Eduard.