![]() |
o masa... heh, nu prea grozava... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Bucataria (https://www.darkmark.ro/f-bucataria) +--- Thread: o masa... heh, nu prea grozava... (/t-o-masa-heh-nu-prea-grozava) |
o masa... heh, nu prea grozava... - Hayley M. Alden - 04 Sep 2010 Ma apucase o foame teribila tocmai cand trebuia sa adorm. Stiam ca nu era bine, dar stomacul meu spunea prea multe... Eram sigura ca Spiridusii de Casa aveau sa rezolve "micuta" mea problema, caci mereu te tratau ca pe un rege sau o regina. Mai stiam ca nu aveau sa spuna la nimeni despre "aventura" mea in miez de noapte. M-am strecurat tiptil, tiptil pana la bucatarie, unde usa statea larg deschisa, parca special pentru mine! O lumina slaba palpaia in camera, unde Spiridusii de Casa au venit imediat cu un scaun pentru mine, si au spus cu voci pitigaiate: -Ce doriti, domnisoara? -Paiii... orice care sa-mi potoleasca foamea... -Va pregatim imediat un pui cu salata de varza si un paharel de vin, asa pentru gust, domnisoara! spuse un spiridus chicotind. Am asteptat pe scaun vreo 5 minute, simtindu-ma putin prost stiind ca Spiridusii se chinuiau atata pentru mine. -Masa va e gata, domnita! spuse o Spiridusa de treaba. Deodata, usa se deschise, lucru care m-a facut sa tresar, caci, daca era un profesor, sau, si mai rau, Filch... nu stiam ce avea sa se intample... Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Helena Daphne Rose - 04 Sep 2010 Helena se uitase la ceasul de pe mana care indica miezul noptii. Lasa cartea la o parte , asezand-o pe o masuta din fata semineului si parasi Camera de Zi , iesind din Turnul Cercetasilor. In orice caz , ii era foame. Mergea cu pasi silentiosi spre bucatarie , incercand sa nu faca zgomot. Sau mai rau , sa nu dea ochii cu Filch sau vre-un profesor. Ajunsa in fata tabloului cu fructe , gadila para si o usa aparu larg deschisa din neant si observase deja gloata de spiridusi care se invarteau pe acolo. Dar intr-un colt se putea vedea clar o silueta asezata pe un scaun , intr-o pozitie in care iti indica prea bine ca astepta ceva. Helena se apropie de fata , salutand-o. "-Salut!" Fata tresari iar apoi intreba zambind: "-Buna! Ne cunoastem de undeva?" "-Probabil ca m-ai vazut prin Marea Sala. Eu sunt Helena Daphne Rose de la Cercetasi" "-Hayley Andrews , Astropufi. Si deci , ai venit la bucatarie pentru ca iti era foame?"continua fata pe acelasi ton vesel. "-Cam asa ceva. Dobby!"striga Helena iar spiridusul isi intoarse capul spre ea , incuviitand zambind imediat ce o recunoscu. "-Acum va aduc meniul dumnoavestra preferat!"chitai el. "-Ce meniu?"intreba Hayley. "-Care e format din cartofi copti , friptura la gratar si o carafa cu suc de dovleac."chicoti cercetasa. "-Suna...delicios."concluziona ea iar apoi incepu sa se serveasca cu mancarea din farfuria sa. Helena se aseza langa astropufa si ii zise... Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Hayley M. Alden - 04 Sep 2010 -Ahm... Si ce te-a facut sa vii pana aici? -Cam acelasi lucru ca si la tine... Foamea e mai rea decat orice altceva... -Siii... Vii des pe aici? am intrebat eu dupa o pauza in care am mai mancat. -Vin de fiecare data cand mi se face foame... Deci, asta inseamna in fiecare seara... Am ras usor, caci "in fiecare seara" mie mi se parea absurd. Dar poate ca Helena se obisnuise asa... Eram speriata: speram sa nu ajung sa bantui noapte de noapte pe coridoare, cautand bucataria. De altfel, vorba mamei: "te ingrasi daca mananci noapte". Mda, dar orice ar fi spus mama, masa aceea era grozava! Am savurat si ultima bucatica de pui, desi in viata mea n-as fi mancat atata la o masa, si am luat o gura de vin. Vinul era dulce, ametitor, poate prea ametitor... Am simtit cum totul se invarte in jurul meu, iar apoi am auzit vocea pitigaiata a spiridusei: -Domnita! Domnita! Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Katya Sokorov - 05 Sep 2010 - E domnita Sophie la usa ! Helena realizase imediat ca era pentru ea si se repezi spre usa. Sophie o stranse in brate prieteneste - ca de la prietena la prietena - si intra in bucatarie. Se linse pe buze, in timp ce spiridusul se inghsuia sa ii aduca ce manca deobicei: o bucata de friptura, orez cu legume, o salata cu ceapa, castravede, rosie si multa branza si un castron de supa rosie cu multi taitei. Sophie chicoti si manca repede supa, mai exact in cam cinci minute. In cincisprezece minute, totul arata de parca farfuriile erau nou-noute - le si stersese cu paine la cat de foame ii fusese. Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Hayley M. Alden - 05 Sep 2010 Hai ca faceam pe acolo o drama! Am crezut ca m-am imbatat de la vin, dar de fapt, nu era decat o halucinatie! Mereu am fost o aiurota, dar nici chiar asa! Ma faceam de ras in fata a doua eleve din anul VI si VII! Mi-am revenit imediat ce mi-am dat seama ca ma simteam absolut normal... Pentru un moment am crezut ca o sa mor (bine, nici chiar asa)! -Ma scuzati pentru drama de mai devreme, le-am spus fetelor rusinata. -Neah, nu-i nimic, a spus Sophie. Nu am bagat-o in seama... OOC: Hai ca ai continuat-o foarte bine Eu lesinam, iar tu mancai devine mai amuzanta povestea Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Helena Daphne Rose - 05 Sep 2010 Helena se uita lung la farfuria goala din fata sa. Sophie termina de mancat , iar apoi ii dadu un ghiont prieteneste fetei. "-Planeta Terra catre Helena! Trezireaa!" "-Ce , cum , unde?"tresari cercetasa iar apoi se uita stingherita la fata cu parul ca focul. Inghiti in sec iar apoi zise misterios: "-Eram pierduta in ganduri..." "-Oh hai , te ajut eu sa gasesti traseul potrivit catre realitate"glumi Sophie iar apoi lua o gura din pocalul cu suc de dovleac. Hayley chicoti si continua sa manance din farfuria sa , cateodata gustand putin din vin , savurand aroma dulce si ametitoare. "-AAAA , a lesinat Winky!!!"chitai zgomots Dobby , iar in doua secunde toti spiridusii erau in jurul lui. OOC: Chef de glume.. ![]() Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Katya Sokorov - 05 Sep 2010 Sophie isi roti plictisita bagheta si o sticluta apaaru in mana ei. "Cinci picaturi din asta. Cu multa apa." ceru ea. ... mai tarziu ... Winky se trezi vioaie, fara sa realizeze ce se intampla. Sophi zambi spre Helena apoi ceru si inghetata: - O cua de vanilie, o cupa de capsune, o cupa de banane, o cupa de ciocolata ... peste un minut ... o cupa de stracciatela, o cupa de tiramisu ... peste inca un minut ... o cupa de pepene rosu, o cupa de pepene galben, o cupa de lamaie ... peste 5 minute ... o cupa de lamaie verde, o cupa de frisca ... Asta cred ca e totul. Sophie insirase toate felurile posibile si imposibile de inghetata, iar portia era uriasa - doua sute de cupe, cel putin. Le facu semn celorlalte fete sa manance si ele. Re: o masa... heh, nu prea grozava... - Shayera Holl - 05 Sep 2010 Shayera era inca in bibleoteca adunand informatii despre vrajile periculoase si interzise pentru fratele sau.Prefera sa stea la bibleoteca pentru ca asa nu putea sa adorma si sa uite cartea la ea. "Bibleotecara mi-ar faca iar capul calendar.De ce ai intrat in sectorul interzis?Si ai luat o carte cu tine?Acum vad...cand o aduci inapoi." Spuse cercetasa incergand sa imite cu devotament. Cand incepu sa inceapa un alt pergament,stomacul acesteia incepu sa scoata sunete deranjante. "Parca esti o formatie de black metal in timpul unui concert.Bine ar fi sa fie asa.Mai asteapta cinci minute...acum termin si merg si iti astup gura...sau ma rog...iti scot microfonul din priza,sa zic asa " Nu trecu nici un minut,caci solistul foarte talentat incepu iar.Fata isi dadu ochii pentru cap,se ridica,puse cartea la loc,isi stranse cele cinci pergamente,plus pana,si trecuse foarte rapid pe langa biroul bibleotecarei,vaza sa vada ca nici macar nu era acolo. In scurt timp ajunse la bucatarie.Intra foarte grabita,dar ramase pe loc vazand ca nu era singura. "Hei...petrecere si eu nu stiam?" intreba Shayera punandu-se pe un scaun si chemandu-si spiridusul favorit [asta nu fiindca si-l imagina la cuptor...ci doar fiindca il stia din primul an]. Ceru o salata normala si o berezero,dupa care se intoarse catre fete care savurau inghetata in timp ce radeau.Printre cele doua colege de casa,vazu o prezenta noua...dar totusi placuta. "Hei salut! Numele meu este Shayera Holl,pentru prieteni Shery,pentru alti prieteni Shay,pentru alti prieteni Jerry,si pentru mama Musca...da asta nu conteaza " |