Darkmark RPG Forum
hai la hagrid! :) - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Coliba Paznicului Vanatului (https://www.darkmark.ro/f-coliba-paznicului-vanatului)
+---- Thread: hai la hagrid! :) (/t-hai-la-hagrid)

hai la hagrid! :) - Hayley M. Alden - 04 Sep 2010

Era primavara, pajistea era inflorita, pasarelele cantau etc. Nu eram genul de persoana care sa admire un peisaj, sa fie incantata la ciripitul pasarelelor si toate celelalte baliverne. Pentru mine primavara reprezenta distractie! Si stiti ce? Vroiam sa il vizitez si pe Hagrid... Da, bunul si marele Hagrid... Imi placea de el, caci mereu ma facea sa rad... Semana in multe privinte cu tata, si asta mai imi placea la el... Dar cel mai mult imi placea cand mergeam in Padurea Interzisa cu el! Speram sa apuc si de data asta sa trec pe acolo.
Era o zi mai insorita decat credeam. Perfect! Va fi o zi grozava! Fara mai multe ocolisuri, ies afara din Camera de Zi, si, in nici mai mult de 2 minute, ma trezesc cum un soare puternic ma razbeste drept in ochi. Plec fericita pana la vechea coliba a lui Hagrid. Nimeni si nimic nu ma mai poate deranja acum!

Re: hai la hagrid! :) - Rosalie Vivienne Alden - 16 Sep 2010

-Hey,Hayley!
Incotro te indrepti?

Am vazut ca verisoara mea parea putin dezamagita cand m-a vazut!

-Aaaa, pai ok atunci te las singura! Am inteles doar din priviri ca voias a o las in pace!

Dar mi-a spus:

-Nu,stai linistita! Doar ca nu te-am auzit cand veneai incoace si m-ai speriat putin!

-pai scuzce ca te-am deranjat....!!!Totusi incotro...?

Re: hai la hagrid! :) - Hayley M. Alden - 19 Sep 2010

-La Hagrid, normal! am raspuns eu. Pe o vreme ca asta....nu vreau sa pierd sansa...
M-am indreptat cu pasi mari si hotarati catre bunul si marele Hagrid. Am batut la usa, unde mi-a raspuns o voce groasa si calda:
-Vin acum!
O fata mare se ivi de dupa usa, care izbucni:
-Hayley! Ce surpriza placuta! Si... Pe cine ai aici?
-Ea e verisoara mea, Rosalie.
-Dar haideti in casa, ca sa facem cunostinta. Tocmai pregateam de mancare.
Hagrid ne servi cu prajiturile sale tari si cu niste cesti uriase de ceai.
-Deci... La ce casa esti? o intreba Hagrid pe Rosalie.

Re: hai la hagrid! :) - Rosalie Vivienne Alden - 19 Sep 2010

Sunt la Ochi-de-Soim, Anul III....

SA stii ca am auzit multe lucruri despre tine,iar toate au fost de bine, cu siguranta....

-Da,intr-adevar?,imi raspunse bunul Hagrid!

-Da,asa e ,de la verisoara mea si nu numai...toti colegii mei de la OdS care te cunosc spun ca esti o persoana minunata....Iar acum m-am convins mai tare.datorita ospitalitatii tale!

Re: hai la hagrid! :) - Hayley M. Alden - 19 Sep 2010

Am pufnit in ras cand am vazut-o pe Rose cum incerca sa muste dintr-o prajitura tare ca piatra. Dar apoi m-am abtinut, pentru a nu-i rani sentimentele bunului Hagrid.
-Deci, Hagrid, mai mergem in Padure? l-am intrebat pe Hagrid, facandu-i cu ochiul.
-Cum sa nu! Daca tot este si verisoara ta aici, ai putea sa-i prezinti padurea!
-Numai daca are curaj... am zis eu privind-o cu inteles pe Rose.
-Bineinteles ca am curaj! sari ea.

Re: hai la hagrid! :) - Rosalie Vivienne Alden - 19 Sep 2010

Eu mai fusesem odata in padure in anul II, dar numai pana la intrare in ea..Apoi ma strigase cineva,din pacate.
Apoi le-am spus plina de curaj si entuziasm:
-Sa mergem!!!
Bunul Hagris s-a minunat cand a auzit pe ce ton spusem acest lucru,pe unul plin de curaj!
Eram fericita,pentru ca eram sigura ca acum nimeni nu va mai striga dupa noi .Astfel vom putea vedea padurea pana in adanucul ei!!!

Re: hai la hagrid! :) - Luna Slytherin - 24 Sep 2010

Exact cand cei trei se pregateau sa iasa , Luna batu la usa cu o figura vesela si amuzata .
-Raspund acum ! striga Hagrid .
Usa se deschise .
-Buna Luna , zise Hagrid .
-Buna ! Ce mai faci ?
-Bine , tocmai ne pregateam sa mergem in padurea interzisa .
-Super , raspunse Luna . Pot sa vin si eu ?
Apoi le observa pe celalalte doua fete , pentru ca prin ,,noi" crezuse ca se referea la el si la Colt , cainele sau .
-Buna , Rosalie . Buna , Hayley , le saluta .
-Buna , zise Rosalie .
-Buna , spuse Hayley .
Apoi cei patru iesire pe usa si incepura sa mearga .
OOC : sper ca nu e nici o problema ca am continuat eu acum

Re: hai la hagrid! :) - Rosalie Vivienne Alden - 24 Sep 2010

Ma uitam la Luna si ma bucuram ca o vazusem ,chiar nu am mai vazut-o de cateva zile...!

Hayley abia astepta sa ajungem in Padurea Interzisa,iar eu la fel!

Cred ca si Luna dorea o plimbare,iar eu eram fericita ca dorea sa vina cu noi!

Hagrid era obisnuit cu plimbarile acestea, deci pentru el nu era nimic iesit din comun!...

-Deci ,fetelor si Hagrid,mergem?

OOC: Cred ca ar trebui sa continuam la Padurea Interzisa![img]/users/2212/45/60/95/smiles/78867.gif[/img]

Re: hai la hagrid! :) - Hayley M. Alden - 24 Sep 2010

-Ohhh, dar de cat timp astept! i-am zis eu lui Rose prefacandu-ma suparata.
Rose nu intelese si se uita la mine putin trista, dar apoi am ras de fata ei de caine plouat.
-Chiar nu ti-ai dat seama ca am glumit?
-Ah, ba da...
-Hai s-o terminam cu vorbaria si s-o uschim prin Padurea Interzisa! le-am zis facandu-le cu ochiul Lunei si lui Rose.
Hagrid ne-a condus afara din casuta aceea minuscula impreuna cu marele sau caine, Colt, in locul acela intunecat si plin de mister, unde orice copil care nu e slab de inger ravneste sa mearga acolo... Dar ei nu-l cunosteau pe Hagrid...

OOC: Paiii... voi face un nou topic la Padurea Interzisa