Darkmark RPG Forum
Prieteni vechi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: Prieteni vechi (/t-prieteni-vechi--3304)

Pages: 1 2

Prieteni vechi - Bell Evans - 08 Sep 2010

Era o dupa-amiaza calda de septembrie. Scoala abia incepuse, iar elevii erau foarte entuziasmati de noul an de curs.
Bell isi lua cartea de [i]Potiuni si iesi pe domenii, satula de aerul inchis din biblioteca. Nu mai suporta sa stea acolo, inconjurata de pereti intregi de carti. Mai bine afara..
Ajunsa la iesirea din castel, cobori treptele de marmura si se indrepta spre malul lacului. Era locul ei preferat, sub cedrul batran. Acolo statuse si mama ei. Blair mereu ii povestea peripetiile sale de la Hogwarts, era un sentiment placut sa stii ca mama ta facuse aceleasi lucruri si invatase in aceleasi locuri unde invata si ea.
Ajunsa la umbra arborelui, se aseza langa trunchiul lui si isi deschise cartea. Incepu sa citeasca printre randuri ingredientele potiunii "Felix Felicis" dar nu se putea concentra. Era prea multa galagie, prea multa voie buna in atmosfera. Dar incerca sa isi adune concentrarea, deoarece trebuia sa invete pentru lectia de a doua zi.
Un glas cunoscut ii distrase atentia, facand'o sa'si ridice privirile de pe paginile ingalbenite.
"-Bellyshor!" spuse fata, asezandu'se langa ea.
"-Kasumi?! Buna, nu te'am mai vazut de foarte mult timp" raspunse cercetasa, zambind.

OOC: Kasumi, continua tu

Re: Prieteni vechi - Kasumi Mikoto - 08 Sep 2010

-Chiar eu sunt. Sora wa sora desu, de data asta.
Am început sã râd.
-Hei, Ava, salutã frumos!
Puma o privi atent pe Bell, apoi se duse lângã ea, pãrând cã urmãreºte ºirurile de furnici risipite prin paginile cãrþii, înfãþiºate, cititorule dragã, într-un fel atât de încurcat încât era greu sã te concentrezi pe ele, mai ales pe gãlãgia asta.
-Felix felicis? Poþiuni... Nu am mai fãcut aºa ceva de când...
Cercetaºa aruncã o privire fugarã spre pumã.
-Kasumi, da' nu aveai o þestoasã? Pentru cã eu puteam sã jur...
-Ã... Nu. Kazu e al lui Aiko.
-Aiko? Apropo, ce mai face?
-Prostii. Farse. Era sã îºi rupã odatã gâtul...Sau, mai bine zis, sã i-l rupã Fujizu... Dacã pot sã te ajut cu ceva, (inclusiv sã trãncãnesc mai puþin) doar spune! am început din nou sã râd în prostie, aºezându-mã în dreapta lui Bell, în stânga fiind Ava.

Re: Prieteni vechi - Bell Evans - 08 Sep 2010

Bell o privi zambind pret de cateva secunde, dupa care spuse:
"-Stii ce, cred ca am sa las Potiunile pe mai tarziu!"
"-Mai bine, mi'a fost dor sa mai vorbim..nu ne'am vazut de atata timp!!" replica soimeanca, vioaie.
"-Si, cred ca ai calatorit prin toata lumea in vacanta nu'i asa?" o intreba Bell, curioasa.
"-Cam asa, dar tu ce ai facut vara asta?" raspunse Kasumi, mangaind'o pe Ava dupa urechi.
"-Pai..am mers in vacanta in Thailanda cu parintii..si am trecut si prin Coreea sa o luam pe Rose" chicoti cercetasa.
"-Coreea..e aproape de Japonia!" afirma Kasumi, vesela.
"-Dap, si departe de Londra din fericire!!" raspunse Bell, razand.
"-Foarte interesant.." murmura soimeanca, privind undele lacului ce se unduiau in bataia plapanda a soarelui.
"-Si tu? Pe unde ai calatorit?" intreba cercetasa, punand cartea langa ea..

Re: Prieteni vechi - Kasumi Mikoto - 08 Sep 2010

-Turcia, Grecia, Anglia, Germania, puþin prin Danemarca, India, Cuba, Australia, Antarctica, Indonezia...ªi în Egigp. Nebunul de tata voia sã trecã Nilul înot... ªi ca de obicei, am la mine colecþia de monede din fiecare þarã. Astea-s din Cuba. Ce...Centavos, parca. Naiba ºtie. 5...10...20...ºi bancote...100...200... ªi aºa, special pentru tine, monede Japoneze.
I-am întins lui Bell o monedã din cupru, cu o gaurã, dacã se poate zice aºa, în mijloc ºi cu trei simboluri Kanji la distanþe egale una de alta pe una din feþe.
Fata a cântãrit-o în mînã, zâmbind.
-Asta trebuie sã se fi cunoscut cu vreun dinozaur! aprecie ea.
-Nu. E din Shogunatul Tokugawa, de la 1600...
I-am întins o alta, cu o uºoarã nuanþã argintie, de data asta fãrã gãuri, dar cu mici simboluri încrustate destul de adânc.
-Asta e Meiji. Din 1870. Chiar e argint.
I-am strecurat în mânã ºi o a treia monedã. Aceasta iar avea o fantã rotundã în interior ºi vreo douã motive florale.
-Dinastia Taisho. Sã ºtii cã mai am.

Re: Prieteni vechi - Bell Evans - 08 Sep 2010

Bell privi monedele si le atinse usor. Erau foarte reci, metalul din care erau facute atingandu'i pielea palida, ca de alabastru.
"-E ultimul meu an la Hogwarts" ofta Bell, lasandu'si privirile sa zboare spre undele blande ale lacului. Cerul se oglindea in apa limpede, iar soarele lasa perdele de caldura deasupra lor.
"-Cred ca e aiurea.." murmura Kasumi, pironindu'si privirile pe chipul cercetasei.
"-Dap..dar asta e, nu prea am de ales.." continua Bell, incercand sa nu se lase invaluita de restul sentimentelor.
"-Dar nu ramai la Hogwarts?!" intreba Kasumi, inveselindu'se.
"-As vrea sa raman in Aripa Spitalului..sau poate sa ma duc la Sf Mungo..inca nu m'am hotarat" chicoti cercetasa.
Kasumi o privi uimita, dupa care spuse:

Re: Prieteni vechi - Kasumi Mikoto - 09 Sep 2010

-Pe principiul "- Ce te-ai face tu fara mine? Medic." Recunosc ca eu nu ma rabdare cu "Pacientii". Inca imi aimintesc iarna cand a racit Fujizu.
-Cum?
-Tot ce se poate spune e ca iti doresc ca niciun pacient al tau sa nu semene cu el.
Bel incepu sa rada, distrasa, rasul ei sunand mai mult ca un ecou ce se pierde in intuneric.
-Ultimul an, da? Unshoo...(= Of.) Pai si nu ai de gand sa profiti de el? am spus, sfarsind cu un chicot subtirel, in secunda in care ii aruncam fetei un brotac in brate.
"Oooaaaac!" casca anfibianul, abea apoi observand ca nu mai era in iarba si multumindu-se sa o trateze, ateva clipe, pe cercetasa, cu fundul, inainte de a-i sari pe cap. Nu am putut observa, la inceput, reactia fetei si speram, pe undeva, ca acest gest necugetat sa nu fie o simpla gluma prosta sau o alegere gresita, si ca timpul ce manca apropierea gandurilor mele, golul imens si mut dintre plecarea topaitorului si raspunsul fetei, un tren intarziat, sa fie doar ragazul necesar pentru ca Bell sa isi dea seama ca ar trebui sa rada.

Re: Prieteni vechi - Bell Evans - 10 Sep 2010

Bell privi brotacelul ce se pierdu rapid prin iarba si incepu sa rada.
"-Stii, imi va fi dor de astea.." ofta ea.
"-De fundul unei broscute?" chicoti Kasumi.
"-Poate nu chiar de asta..dar imi va fi dor sa petrec timp cu tine si cu ceilalti prieteni.." raspunse cercetasa.
"-Da..cred ca iti e greu..dar anul abia a inceput..mai ai timp sa te distrezi!!" spuse soimeanca, zambind.
"-Ai dreptate..ce vrei sa facem acum???" intreba Bell, cu un zambet pe chip.

Re: Prieteni vechi - Kasumi Mikoto - 12 Sep 2010

-Sã îmi mãnânc cu sos de spaghete sandalele de antrenament dacã am cea mai micã idee...am mãrturisit eu. Pãi putem discuta despre... orice... Sau...Sau sã... Putrm juca jocuri. Am la mine, de exemplu, ºah, ºah chinezesc, Kongo nii ºi un cub rubik. Ba nu, am douã! am sfârºit eu, victorioasã.
-Kongo nii e jocul ãla cu dragonii verzi ºi ºopârla roºie?
-Da, ãla e. Sunt 7 de toþi. Poþi lua între unu ºi 3 dragoni de fiecare datã când e rândul tãu. Cine rãmâne cu ºopârla roºie pierde. Cât despre cuburile rubice, sigur ºtii...
-Sã nu le vãd! mã întrerupse Bell, începând sã râdã.
-Dacã spui tu... Deci, ce facem, pânã la urmã?

Re: Prieteni vechi - Bell Evans - 12 Sep 2010

Bell ramase ganditoare pret de cateva secunde, dupa care spuse:
"-Ce'ar fi sa ne plinbam putin? Putem sa mergem eventual pana la bucatarie sa luam ceva de rontait!" propuse fata.
"-De acord!" se entuziasma Kasumi, luand'o inainte.
"-Hey, dar astepta'ma si pe mine!" striga Bell, alergand.
"-Scuze" chicoti Kasumi, incetinind pasul.
Ajunsera in holul de la intrare si se indreptara spre tabloul mare din colt, cu un bol de fructe. Intrara repede in bucatarie, unde sute de spiridusi forfoteau veseli.
"-Aa. M'as putea rataci aici!!" se planse Kasumi.
"-Eu nu..hai sa vedem" murmura Bell, indreptandu'se spre un spiridus..

Re: Prieteni vechi - Kasumi Mikoto - 16 Sep 2010

-O Genki desu ka, Yuu?
-Watashi ne? Genki desu, Arigato. raspunse spiridusul.
-Ne...dai si noua ceva de rontait? ndrazni Bell, surprinsa sa vada un spiridus de casa cunoscator de japoneza.
-Sigur. Avem prajituri cu ciocolata, briose, gogosi, rodii, gutui, mere, capsuni, placinta cu bostan...Si daca vreti chiar mancare, avem friptura de curcan, peste prajit, Spaghete cu sos, cartofi la coptor cu usturoi, dupa preferintele tale, ma privi spiridusul, si pui cu smantana... Si Sushi, orez cum face Tomoro San...
-Tomoro San? l-am intrerupt. Ti-am zis ca de fapt nu il cheama Tomoro. am zambit.
-Imi cer scuze, domnisoara, Yuu nu va mai repeta greseala...
-De cine vorbeste? vru sa stie Cercetasa.
-De tata. Deci, cu ce vrei sa fii servita?