![]() |
Bella Emily Cullen - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Bella Emily Cullen (/t-bella-emily-cullen) Pages:
1
2
|
Bella Emily Cullen - Bella Emily Rose - 09 Sep 2010 Bun venit lui…
I love you more than words can say .
Always I have . Always I will . ![]() Prenume Bella - Emily Varsta 16 Sex Fata Ziua de nastere 19.noiembrie.1993 Orasul unde a copilarit Forks , Washington. Mama 35 de ani, casnica, sange pur, Rosalie Cullen Tatal 37 de ani , paznic uman la Azkaban , sange pur , John Cullen . Statutul Sangelui Sange Pur ![]() Greutate 55 de kilograme . Corp Suplu Par inchis la culoare . Ochi Caprui , dar uneori isi schimba culoarea intr’un verde inchis . actrita/actor care reprezinta personajul Leighton Meester . ![]() Ii displace sa mearga la shopping des . Uraste ploaia . Puncte forte este o persoanã înțelegãtoare, plinã de compasiune, maturã pentru vârsta ei, cu un simț al umorului dezvoltat Puncte slabe este foarte incapatanata , nu are incredere in sine si se lasa usor influentata . Obiceiuri Ii place sa isi petreaca timpul alaturi de prietenii ei ; sa iasa in oras si sa bea Redd’s . Amortentia Mirosul dulce al trandafirilor . Casa: Cercetasi ![]() Rude Sora : Shayera Sora vitrega : Atsuko R. Sakura ; Isabella Isildur Verisori : Edward Rochester Verisoare : Alice Swan ; Bell si Rose Evans ; Ashlyn Meester . Verisoare de gradul II : Helena D. Rose ; Veronica C. Rose Persoane Importante M’ love . Talente Vampir Abilitati animag Altceva are un semn particular pe spate , in forma de pisica . Trecut A avut parte de o copilarie fericita , alaturi de familia ei . De curand a descoperit ca mai are o sora vitrega , numita Atsuko , care invata deasemenea la Hogwarts. De cand era mica are o relatie buna cu verisoara ei , Ashlyn . ![]() Vrasta 15 ani . Experienta RPG de aproape un an . Alte Personaje Katherine Pierce . Despre tine - ![]() Intr-o dimineata,pe cand soarele isi trimitea razele palide pe suprafata lacului inghetat, Bella s-a trezit din senin cu gandul la el..baiatul care a facut-o sa se simta speciala.A deschis dulapiorul de langa pat si si-a luat jurnalul.Cuvintele pe care le-a scris au fost:"Draga jurnalule,nu stiu ce sa mai fac."O lacrima grea si arzatoare cazu peste cuvintele pe care le scrisese,intinzand cerneala din stilou.Isi sterse ochii si continua sa scrie:"Cred ca o sa ma usuc precum o meduza uitata pe plaja de la atata plans;nici lacrimi nu mai am." Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Re: Bella Emily Cullen - Katya Sokorov - 09 Sep 2010 Nu pot zice bun venit.... nu e un bun venit. E bun re-venit ! Imi place foarte mult descrierea ta... chiar imi place. Sunt fericita sa vad ca va place ce fac eu. PS: stai putin sa imi pun link la semnatura spre descriere Re: Bella Emily Cullen - Bella Emily Rose - 09 Sep 2010 Ador fisa asta la care ai muncit atat de mult timp . Sincer . ma bucur ca iti place . Si poate isi vor face si ceilalati , daca vor avea timp . Re: Bella Emily Cullen - Veronique A. Dupont - 09 Sep 2010 Esti vampir? Oricum, foarte reusita descrierea! Si imi place la nebunie modelul de RP Re: Bella Emily Cullen - Bella Emily Rose - 09 Sep 2010 Mda . I'm a vampire Iar modelul de Rpg... e printre primele mele rpg'uri ![]() Re: Bella Emily Cullen - Ashlyn Meester - 09 Sep 2010 Wow Bells ![]() Il ador 8-> Godlike Wizard !!! Iuhuuu! Sarbatorim Felicitari ! > ![]() Re: Bella Emily Cullen - Bella Emily Rose - 09 Sep 2010 Multumesc mult , Ashlyn . Sau mai bine ti'as spune , verisoara mea Mi'am facut testul pentru a deveni adult , pentru ca mi'ar placea sa predau la Farmece tot de pe contul asta , daca va fi posibil . O sa vorbesc cu Raizen maine despre asta . Banuiesc ca acum este ocupat , si nu vreau sa'l deranjez de ziua lui . Re: Bella Emily Cullen - Ashlyn Meester - 09 Sep 2010 Pai .. Sper sa primesti postul ![]() Verisoara'mea adulta ![]() Re: Bella Emily Cullen - Hayley M. Alden - 10 Sep 2010 Eh, scuze daca iti scriu asa tarziu, dar parintii mi-au inchis internetul pana azi ![]() Deci... Iubesc descrierea, mai ales modelul de RP P.S. Sper sa nu ma musti glumesc iubesc vampirii ![]() Re: Bella Emily Cullen - Bella Emily Rose - 10 Sep 2010 Multumesc mult , Hayley > ![]() |