![]() |
Edward Rochester - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Edward Rochester (/t-edward-rochester--3339) |
Edward Rochester - Edward Rochester - 12 Sep 2010 Bun venit lui…
Edward Rochester
![]() The Time bomb is ticking
And no one is listening. Our future is fading, Is there any hope we'll survive? ![]() Prenume - Edward Vârsta - 16 ani. Sex - Bãiat Ziua de naºtere - 29.05.1994 Oraºul unde a copilãrit - Cardiff Mama - Elizabeth Rochester / 36 ani / profesoarã de "Aritmaþie" la Durmstrang / sânge pur Tatãl - Christopher Rochester / 40 ani / profesor de "Apãrare contra magiei negre" la Durmstrang / sânge pur Statutul Sângelui - Pur ![]() Greutate - 72 kg. Corp - Solid Pãr - Brunet Ochi - Cãprui ![]() Îi displace - Singurãtatea / Rutina / Cafeaua fãrã zahãr Puncte forte - Bunãtate / Afecþiune / Adaptabilitate / Curaj Puncte slabe - Neatenþia Obiceiuri - Sã stea cu prietenii în timp ce urmãreºte un meci de fotbal. Sã râdã. Sã asculte muzicã Amortentia -Popcorn / Zmeurã Casa -Cercetasi ![]() Rude - Bell Evans Rochester (*viitoare soþie ) / Bella Cullen (veriºoarã) ºi tot neamul ei / Crystal Shirley (veriºoarã) Persoane Importante - Bell Evans Rochester ( ) / Crystal Shirley / Bella Cullen / Rose Evans / Helena Rose / Veronica Rose / Alice Morris etc. Talente - Reptomit Abilitãþi - Occlumantie / Animag Altceva - Edward e o fire extrem de prietenoasã, gata sã socializeze cu oricine, indiferent de vârstã ºi scop. Pe mâna dreaptã are un tatuaj aztec, care semnificã un labirint plin de obstacole, din care este practic imposibil sã ieºi. Trecut - Edward a preluat toate calitãþile de vrãjitor de la pãrinþii sãi. Fiind vrãjitori la una dintre cele mai bune ºcoli de vrãjitorie din lume (Durmstrang), în decursul anilor l-au învãþat pe fiul lor orice implicã "Apãrarea contra magiei negre" ºi "Aritmaþia". De asemenea, talentul lui de a vorbi Reptomita nu i-a înfricoºat pe ai lui, ba din contrã. Este un elev cât se poate de bun, însã nu progreseazã la "Studiul Încuiaþilor" deoarece de-alungul copilãriei a fost þinut departe de orice þine de Încuiaþi. Acum, gândul lui este sã devinã cel mai mare vrãjitori din câþi au existat vreodatã, fiind gata sã-ºi ducã la bun sfârºit planul. ![]() Vârsta 16 ani. Experienþa RPG - 2 ani (*nu doar de HP) Alte Personaje - ----- Despre tine sunt destule rânduri scrise despre mine :-) ![]() "Aºadar, unde crezi cã o sã te sorteze Jobenul Magic? Eu sper sã te avem printre noi la Cercetaºi!" spuse ea fericitã, bãtând din palme. "Aºa am sperat dintotdeauna!" adãugã ºi Edward, care o privea încântat peste mãsurã pe Bell. Imediat dupã aceea în stânga lor era ceea ce cãutau ei. Sus, pe o pancardã se vedea bine scris "Madam Malkins" ºi puþin sub aceasta mai era scris cu font mai mic însã, "Robe pentru toate ocaziile". Bell rãmase þintuitã în faþa magazinului. De-abea în pragul uºii, Edward îºi dãdu seama cã nu era cu el. Ajuns lângã ea, vãzu ce-i captivã atenþia fetei: O robã cu un model deosebit. Era albã ca omãtul, lungã, cu nasturi la mâneci. Fetei îi sclipeau ochii... se vedea cã ºi-o dorea mult. Trase o datã cu privirea la preþul expus ºi el cu rochia, însã îl luã de mânã ºi intrã vijelios în magazin. Edward spera sã o gãseascã cu aceiaºi sclipire în ochii, însã se înºelã. Avea acum o expresie gravã pe faþã, însã încerca sã zâmbeascã. "Anul I la Hogwarts!" spuse Edward cãtre o femeie bondoacã care venea spre ei. Femeia schiþã un zâmbet. ºi le fãcu semn sã o urmeze. Ajunse într-o cãmãruþa micuþã unde se presupuneau cã aici se luau mãsurile. Îl puse sã stea nemiºcat pe un taburet, în picioare, iar asta îi stârnii râsul lui Bell. Imediat dupã, femeia veni cu o robã neagrã frumos împachetatã. Bell o luase înainte, uitându-se iarãºi la rochia albã. "Scuzaþi-mã!" I se adresã Edward în ºoaptã lui Malkin. "Pe lângã roba asta aº dorii sã iau ºi rochia aceea." Edward îi arãtã femeii despre ce era vorba, iar aceasta îi zâmbii cãlduros. Se îndreptã spre locul unde era expusã. "Ah! Sper sã merite!" îºi zise Edward în gând. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Re: Edward Rochester - Alice Morris - 12 Sep 2010 frumoasa prezentare ma bucur ca m'ai trecut la persoane importante si imi place ce porecla ti'au pus prietenii mult succes cu viitoarea sotie Re: Edward Rochester - Helena Daphne Rose - 12 Sep 2010 Frumoasa descriere Thanks ca m-ai trecut la persoane importante Bella Cullen si tot neamul ei , eh? Re: Edward Rochester - Veronique A. Dupont - 12 Sep 2010 Da' vad ca pastrati totul in familie [si tu si Bell sunteti veri cu Bella ]. Interesanta pezentare. Poate avem ocazia sa vorbim impreuna unor serpi [amandoi suntem reptomiti] Oricum, varul meu de gradul III [sau ceva de genul] merci mult ca m-ai trecut la persoane importanate [si-ai trecut-o si pe sis ] Disteaza-te si sper ca vei fi mai activ Re: Edward Rochester - Scarlett Soul - 12 Sep 2010 Hey ![]() Foarte incantata sa fiu la persoane importanta, si asa si prin urmare esti gata sa o iei de sotie, liber si nesilit de nimeni pe roaba lui Dumnezeu Bell Evans? Succes la nunta, ati putea face un RPG din asta Oricum mersi, imi place mult descrierea , var simpatic ce esti ! PS: Era sa uit ![]() Frumoasa poza Re: Edward Rochester - Ashlyn Meester - 12 Sep 2010 Nunta cu Bell ? o.O Ce ? Ce? ![]() Nimeni nu m-a anuntat ![]() ![]() Re: Edward Rochester - Scarlett Soul - 12 Sep 2010 Se paree ca ai ramas putin in urma cu evenimentele Nu-i nimic, important e ca acum acesti 2 tineri (doamne, vorbesc de parca as fi bunica )sunt casatoriti . Acum poti saruta mireasa ! Nu din rautate zic, dar e interesanta situatia ![]() Re: Edward Rochester - Ashlyn Meester - 12 Sep 2010 Serios ? ![]() Mersi ca m-ai lamurit ![]() ![]() Re: Edward Rochester - Scarlett Soul - 12 Sep 2010 Eu cred ca te-am lamurit cu ce am stiu...de altfel cine stie ce secrete de familie mai au si ei ? Asa e Edward ? ![]() PS: Cum sa faci din Jacob un Edward? ![]() Re: Edward Rochester - Bell Evans - 12 Sep 2010 Eddie ador poza cu Jake eu ar trebui sa aleg una cu Bella, nu? anyway..imi place descrierea ta si uuu viitoare sotie |