![]() |
~ Bell Evans ~ - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: ~ Bell Evans ~ (/t-bell-evans--3342) Pages:
1
2
|
~ Bell Evans ~ - Bell Evans - 12 Sep 2010 Bun venit lui…
Bell Evans
![]() Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending..
![]() Prenume Bell Varsta 15 ani Sex feminin Ziua de nastere 28 februarie 1995 Orasul unde a copilarit Birminghan Mama Blair Evans, 37 ani, lucreaza in cadrul Ministerului, la Departamentul de Punere in vigoare a Legilor, sange pur Tatal Robert Evans, 38 de ani, seful Jandarmilor din Londra, Incuiat Statutul Sangelui sange semi-pur ![]() Greutate 50 kg Corp plapand, suplu Par lung, ondulat, castaniu deschis Ochi negri Par Leighton Meester ![]() Ii displace sa fie trezita devreme, sa fie in compania unor oameni mincinosi, idioti, sa faca teme.. Puncte forte Rabdare, puterea de a'i asculta si intelege pe altii, sinceritate Puncte slabe cedeaza usor, uneori este prea tacuta si nu ia atitudine Obiceiuri sa se culce tarziu si sa se trezeasca tarziu..sa citeasca..sa se uite la "Grey's anatomy" Amortentiavanilie, piersici, lavanda CasaCercetasi ![]() Rude Rose Evans [nunima ei ] Edward Rochester [viitorul sot ] Nate Evans [fratele mai mic] Alice Morris [sora ei de suflet] Atsuko Sakuro [verisoara] Isabella&Matt Isildur [sis&bro ] Persoane Importante Rose Evans, Edward Rochester ![]() Talente Vindecator Abilitati vraji non-verbale, occlumantie, legilimantie Altceva Bell stie ce vrea de la viata :> Trecut A avut o copilarie superba, alaturi de sora sa, Rose si fratele mai mic..cand a aflat ca este vrajitoare a avut la inceput un soc, dar s'a obisnuit rapid..a avut un bunic, care a decedat cu mult timp in urma, dar nu l'a uitat, ci inca il iubeste si spera ca se vor mai revedea in alta viata.. ![]() Varsta 15 ani si jumatate Experienta RPG 6 luni Alte Personaje Arwen Isildur, Lisa Evans ![]() "-Ughh, ce'a fost asta?!" murmura Rose, inchizand fereastra. "-Aa..poate vine de pe coridor" spuse Bell, indreptandu'se spre un fotoliu. Se aseza cofortabil, dupa care inchise ochii. "-Si vrei sa spui ca ai sa stai aici, fara sa vrei sa stii cine e pe hol?!" spuse Rose, dezaprobatoare. "-Dap, asta voi face" murmura Bell. "Da'mi si mie o perna" continua ea. "-Iti dau eu tie perna" mormai Rose apropiindu'se cu o perna mare de sora ei. I'o tranti chiar in cap, facand'o sa urle. "-AI PROBLEME GRAVE, NUNIM!!!" tipa Bell, ridicandu'se brusc. "-Seman cu tine" chicoti Rose. "-Mai intai ma trezesti dintr'un vis superb pentru ca tu ai avut un cosmar cu nu stiu ce coreeni, "Gu Jun Picior", sau cum ii spui tu!!" continua Bell, suparata.. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Re: ~ Bell Evans ~ - Veronique A. Dupont - 12 Sep 2010 Hey Bell, ma bucur ca ti-ai facut si tu descrierea. Nu stiu de ce, dar imi amintesti de o alta fata care era buna la toate, si anume Hermione Surorile sunt la "persoane importante" , si noi te iubim Bellisor Disteaza-te in continaure si sper ca nu vei parasi forumul prea curand > ![]() Re: ~ Bell Evans ~ - Bell Evans - 12 Sep 2010 Ronnie cum sa nu fi tu persoana importanta? nu voi parasi forumul prea curand nu scapati voi asa usor de mine Re: ~ Bell Evans ~ - Helena Daphne Rose - 12 Sep 2010 Cum sa paraseasca forumul prea curand? Ma bucur ca n-o sa scapam de tine xD Bellyshor , ma bucur ca ti-ai facut si tu descrierea Hei , si eu obisnuiesc sa ma uit la Grey's Anatomy Mai ales la miezul noptii , pe tvr1...nu stiu daca voi face asta si in timpul scolii Anyway. "Bell stie ce vrea de la viata " Re: ~ Bell Evans ~ - Bell Evans - 12 Sep 2010 dap si Sandra la fel eu ma uit pe net la "Grey's anatomy" am ajuns la mijlocul sezonului 5 Re: ~ Bell Evans ~ - Edward Rochester - 13 Sep 2010 Soþia mea e boboacã... Re: ~ Bell Evans ~ - Bella Emily Rose - 13 Sep 2010 Foarte draguta descrierea , Bell > ![]() Re: ~ Bell Evans ~ - Anaella L. Hathway - 13 Sep 2010 Ai o descriere superba Bellysor. Si eu ma bucur ca nu o sa ne parasesti prea curand. Re: ~ Bell Evans ~ - Alice Morris - 13 Sep 2010 imi place descrierea ta si ma bucur ca m'ai trecut si la rude ma multumeam doar cu persoane importante si nici sa nu'ti mai treaca prin cap sa parasesti forumul ca ai incurcat'o PS:Trebuie sa'mi povestesti cum a fost prima zi de liceu Re: ~ Bell Evans ~ - Edward Rochester - 13 Sep 2010 Bell nu va pãrãsii forumul. Sau cel puþin aºa sper... |