Darkmark RPG Forum
Ciudat! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross)
+--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4)
+--- Thread: Ciudat! (/t-ciudat)

Pages: 1 2

Re: Ciudat! - Ashlyn Meester - 13 Sep 2010

Am privit-o pe verisoara mea, confuza, care astepta singura in gara.M-am intrebat tiptil catre ea, si cand am fost destul de aproape
''- Buuuu!'',am strigat.''Rosalie!!Ce faci?'',am spus, imbratisand-o.
''- Ashlyn!'',a strigat minunata''Nu te-am mai vazut de secole.''
''- Pai daca nu ati trecut prin Miami de mult!''
''- Hei.., stai cu mine in tren, nu ?'',mi-a soptit.
''-Desigur.. Numai sa trebuie sa trecem prin asta!'', am raspuns, impingand-o prin zid, apoi am trecut si eu, linidtita, zidul.
Rosalie era minunata de ceea ce vedea. Uriasul expres scoatea un fum atat de gros, si era atat de pregatit sa ''decoleze''. Am incurajat-o pe Rosalie sa intrea prima, apoi ne-am pregatit robele, asteptand sa gasim un compartiment liber.

Re: Ciudat! - Rosalie Vivienne Alden - 13 Sep 2010

Wow! Cat de mult m-am bucurat ca am vazut pe cineva cunoscut! Mai ales pe verisoara mea. Dar cand m-a impins prin acel zid am ramas confuza nestiind despre ce e vorba . Chiar ma speriasem ca o sa ne ciocnim de zid! Pentru un moment nu stiam ce avea de gand sa faca Ashlyn ..Dar aveam sa aflu...
,,Ashlyn ,wow e minunat! Nu stiam ce vrei sa faci cu mine!,,
,, Ehh, pentru prima data vii la Hogwarts , e normal sa nu stii prea multe ,dar totusi unchiul nu ti-a explicat nimic?,,
,,Nu,nici macar nu m-a condus pana aici! A fost doar mama care la plecare mi-a dat un bilet fara sa-mi explice nimic!,,

Ciudat! - Rosalie Vivienne Alden - 13 Sep 2010

Mama m-a condus pana la gara...Tata insa nu... el statea acasa...mi-a urat doar drum bun si atat! ...cand am ajuns la gara mama mi-a spus ca de aici va trebui sa ma descurc singura! Eu inca nu stiam despre ce e vorba si nici pe unde sa o apuc....Inainte sa plece mama mi-a lasat un bilet pe care scria clar...,,peronul 9 si 3/4.. atunci confuza ma uitam unde voi gasi asa ceva...Eram aproape sigura ca nu exista asa ceva si ca mama mi-a scris gresit biletelul,dar pana la urma mi-am dat seama ca nu avea cum sa greseasca,deoarece ea este o persoana foarte preocupata...De asemenea,mi-a mai zis inainte sa o ia inapoi spre casa ca imi va fi putin greu la inceput si voi fi confuza ..Si avea dreptate!..tot invartindu-ma am zarit o doamna si am intrebat-o de peronul cu pricina...S-a uitat la mine si mi-a zis: ,,fetitio,nu exista asa ceva,cred ca ti-a zis cineva gresit sau pur si simplu vrei sa ma iei peste picior!,, M-am asezat trista pe bagaje crezand ca nimic nu voi putea rezolva.....
Peste cateva minute o fata draguta,care parea si de treaba mi-a spus,, hey te indrepti spre hogwarts?,,..iar eu :,,da ,,.............

Re: Ciudat! - Bell Evans - 13 Sep 2010

Bell isi tara cufarul pe coridorul trenului, incercand sa gaseasca un loc mai liber.
"-Hey, Ashlyn!" spuse ea, facandu'i cu mana.
"-Buna, Bell" raspunse cercetasa, zambind.
"-Zi'mi ca pot sa stau cu voi, e plin peste tot!!" se planse Bell.
"-Sigur..nu e nicio problema" chicoti Ashlyn.
Bell intra in compartiment si isi puse cufarul pe locul de bagaje. Calma bufnita, dupa care spuse:
"-Eu sunt Bell Evans"
"-Incantata..Rosalie Andrews" raspunse boboaca.
"-Anul I?" o intreba fosta cercetasa.
"-Dap..am emotii" sopti Rose, cu un mic zambet..

Re: Ciudat! - Alice Gontier - 13 Sep 2010

M-am trezit devreme in ziua cea mare.Eram mult prea nerabdatoare .Mama se trezise si ea devreme.
-Alice,sigur ti-ai pregatit tot ce trebuie?
-Da,mama,nu ma mai stresa doar...
Cele doua au iesit pe usa,s-au urcat in masina si s-au dus la gara King's Cross.
-Acum,Alice,vei merge la peronul 9 si 3/4.
-La peronul care?
-9 si 3/4.Trebuie sa treci printr-un zid,nu e mare lucru.Numai sa nu te vada nimeni!Pa,Alice,si succes!
M-am asigurat ca nu m-a vazut nimeni si am trecut prin zid.Ca prin minune ajunsesem pe peronul 9 si 3/4,unde o gramada de copii isi luau la revedere de la parinti.M-am urcat in Expresul de Hogwarts,insa nu era nici un loc liber.Am gasit un compartiment in care erau trei fete.
-Scuzati-ma,pot sa stau aici?Nu mai sunt locuri...
-Da!Eu sunt Bell Evans,iar ele sunt Ashlyn Meester si Rosalie Andrews!
-Eu sunt Alice Mckagan!am zis eu intrand.Incantata!

Am zambit catre Bell, care-mi raspunse printr-un zambet amuzat. Le priveam amandoua pe boboacele care avea chiar acum sa isi inceapa o alta viata. O viata plina de magie, si lucrir diferite, fata de cele ale Incuiatilor. Am oftat, apoi m-am asezat mai comoda,si am inchis ochii. Bell chicotii amuzta, apoi imi trase din varful capului un fir rebel.

''-Auu!'',am tipat, apoi toate am inceput sa radem.
''- Rosalie, sper sa pici la cercetasi!'',am soptit.''Verisoarele la aceeasi clasa, nu ?''
''- Nu stiu de ce, dar bunica avea o presimtire ca voi pica la Ochi-de-soim.''
''-Ciudat!'',am observat. ''Bunica spera sa pic la Viperini. Spunea ca voi face ceva pentru ei!'',am soptit

Le-am privit pe toate fetele, care se uitau ciudat la mine. Bell ma privi scarbita, verisoara mea era amuzata, iar cealalta boboaca parea speriata de mine. Am zambit, incercand sa dezmortesc atmosfera, apoi am sperat ca timpul s atreaca mai repede, ca sa pot ajunge cat de curand in minunatul meu pat de le Hogwarts.

-Deci ,alice,e primul tau an la hogwarts?,am intrebat-o eu cu un zambet pe fata!
-Da...Mi-a raspuns cam timida ea!
Voiam sa imi fac prieteni noi ... Eu imi doream sa intru la cercetasi ,sa fiu in casa cu verisoara mea ..Dar imi era firca de prezicerile bunicii.. Totusi aveam o speranta ..Lui Ashlyn ii zicea ca va intra la viperini,dar nu a picat acolo..Asa ca mai aveam o speranta sa intru la cercetasi!...bineinteles, si la Ochi-De-Soim era bine.. Dar nu cunosc inca pe nimeni si nu stiam cum vor fi colegii mei....Bufnita mea sari speriata de la locul ei........

Am zambit multumita. Aveam atatea verisoare la Hogwarts, incat acest loc chiar incepea sa devina locul in care ma intalnesc cu neamurile, Bella, Rosalie, Cryss, apoi Ashton, care avea sa fie sotul meu ( ). Da, vara asta nu avusesem ocazia sa-l vad pentru ca fusese plecat in China, cu parintii lui. Imi era tare dor de el, speram sa-l vad de indata ce ajung la Hogwarts.Am privit-o pe verisoara mea, carema privea si ea, la randul ei, timida. Stiam ca spera sa ajunga la cercetasi, insa eram sigura ca v-a pica la Ochi-de-Soim, nu avea acel ceva, care il facea cercetas pe-un vrajitor. Ea era mai linistita, mai silitoare, mai.. altucumva.

''-Cum o cheama?'',am intrebat-o pe Rose.
''- Pe cine?'',a intrebat, nedumerita.
''- Pe bufnita!?'',am continuat, amuzata.

-,,Ahh, scuza-ma Ash... Ma gandeam la altceva!
O cheama Sabri ...Ash tu ce ai mai facut vacanta asta? Si ce mai face Ashton?..,,
Eu in vara asta tot timpul ma gandeam cum va fi la hogwarts!,,
Mda,stiam ca ambii parinti sunt vrajitori si normal trebuia sa fiu obisnuita cu asa ceva...

Voia sa intre EL (Jake) in incapere iar eu cum ma pricepeam la vrajile non-verbale l-am facut sa plece! Cred ca Ashley si-a dat seama ce am facut pentru ca mi-a zambit cu subainteles!

Am zambit, da stiam ce chin fusese Jake pentru verisoara mea. Era incredibil cum astfel de baieti existau, si cum Rosalie inca rezista, eu daca eram in locul ei, mai bine aruncasem o vraja asupra lui, probabil Crucio, sau in cazuri extreme Avra Kadevra, insa mi-am scos din minte acest gand, apoi am zambit, amintindu-mi de vara aceasta, pentrecuta prin Incuiati.

''- Am stat cu Carla si Clara aceasta vara, si Ashton, e bine, a fost in China, ieri a ajuns si azi o sa ne vedem. Abia astept. Imi era atat de dor de el !'', am raspuns, incantata.
''- Dar.. tu ?'', am ezitat.''Ahhm.. Ceva nou cuu .. ?''