Darkmark RPG Forum
Prima zi de scoala - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Prima zi de scoala (/t-prima-zi-de-scoala--3351)

Pages: 1 2

Prima zi de scoala - Raizen Isildur - 13 Sep 2010

Uite c-a venit si asta in pana mea... si a trecut vacanta si acu mergm la scoala. Hai sa ne spunem parerile aici cu totii dupa ziua de azi !

Re: Prima zi de scoala - Edward Rochester - 13 Sep 2010

Eu chiar mã bucur cã a venit ºcoala. Cred cã în ãstea 9 luni cât dureazã ºcoala o sã mã distrez la maxim.
Adicã, trebuie doar sã ºtiþi din ce perspectivã sã priviþi aceastã "ºcoalã". Te poþi distra ºi avea note bune în acelaºi timp. Tot ce-þi trebuie e o impresie bunã ºi cam atât.

Ca de obicei, a vorbit directorul, primarul ºi au cântat preoþii. Apoi ne-a vorbit diriga, despre anul trecut, rezultate, blablabla...
Tot ceea ce conteazã e cã a intrat "carne proaspãtã" în liceu.

Re: Prima zi de scoala - Alice Morris - 13 Sep 2010

eu sunt boboaca Blush si a fost foarte tare ziua asta, la 9 eram in curtea liceului si cu Sophia ii cautam colegii, apoi eu m'am asezat unde erau ceilalti din clasa mea, si nu cunosteam pe nimeni, a vorbit nu stiu cine ca nu cunosteam pe nimeni, banuiesc ca ori directoarea, directoare adjuncta ceva, apoi o doamna de la inspectorat, apoi preotul, si apoi am mers in clase
eu invat in camin dar e tare si in toata clasa mea sunt doar 2 baieti si restul fete in schimb am un dirig super tare e prof de sociologie, si o sa fac cu el din fericire toate materiile specifiece profilului de stiinte sociale
dupa vreo jumatate de ora cred, in timp ce vorbea dirigul, se auzea galagie la usa, deschide el usa si vad pe o colega dea Sophiei si un coleg de'al lui Matt au venit "Sa vada bobocii"
iar pe la ora 11 ne'a propus sa mergem in fata liceului sa facem o poza de grup, si apoi am plecat acasa, dar am stat 15 minute cred in statie la maxi taxi ca erau toate pline si nu aveam chef sa merg pe jos
dar pentru mine inca nu s'a terminat prima zi de scoala, fiindca merg la scoala populara de arte din Galati, unde fac chitara ca sa imi setez si acolo orarul si tot ce trebuie
dar in mare o fost o zi super

Re: Prima zi de scoala - Matt I. River - 13 Sep 2010

Si eu ma bucur pentru ca nu pot considera ce fac eu la liceu.. scoala Adica.. pauzele.. afara, la un baschet, tenis ceva.. in ore, somn, vorbit cu unul din colegii de banca, vorbit prin mesaje, tema la mate sau la romana sau pur si simplu sa ma uit pe pereti.. care, apropo, nu au nimic pe ei o.O :-L Tre' sa punem niste postere zilele astea Unul din ele o sa fie cu Megan Fox Finna) No, kiddin'

A fost.. interesant azi Eram acolo stransi ca oile in curtea liceului.. abia se auzea ce vorbeau aia pe acolo la microfon.. eu radeam cu un coleg de nush ce faze.. restul vorbeau Un preot se chinuia sa faca ceva pe acolo.. Calea Crucii, fiule, Calea Crucii ^Smile^ A fost.. interesant azi

Ne-a dat orarul Finna) Si.. e foarte tare marti, astia de la mine din clasa au sapte ore eu 5 \Happywide/ Whistle [sport si geografie ultimele doua ore Finna)]

Si.. in rest, nimic Anul asta stam cate 3 in banci Suuper

Cam atat.. maine.. la 8, la scoala.. La naiba.. O sa fie ciudat, dupa 3 luni de relaxare, dar.. cum spuneam, liceul meu rullz Love

Re: Prima zi de scoala - Veronique A. Dupont - 13 Sep 2010

Prima zi de scoala a fost cam LAME.
Fiind boboaca nu cunosteam pe nimeni, asa ca nu a fost prea fun. Sunt genul de persoana timida, iar daca nimeni nu vine la mine sa vorbeasca eu clar nu fac asta.
Nu m-am imprietenit cu nimeni, dar macar am o diriga destul de OK. Pare cam abramburita saraca, dar ne-a vorbit foarte frumos si calm, iar asta este tot ce conteaza.
Sper ca maine sa am mai mult noroc si sa intru si eu in vorba cu cineva. Trebuie pur si simplu sa-mi inving timiditatea asta prosteasca.

Re: Prima zi de scoala - Raizen Isildur - 13 Sep 2010

Hmm.. prima zi de scoala. Evident la mate am stabilit dejja teza, la 10 absente un punct la purtare deci na maxim 9 chiuluri. Fac franceza cu Mantarosie deci clar sunt rupt din start. 29 de ore pe saptamana ceea ce e super ok. Maine facem recapitulare pe nota la mate. In rest pana mea.. nimic interesant. Am facut poza de grup in fata liceului si mna.. banal. Am fost intr-un pub dupa toata chestia sta si atat. Damn cat urasc scoala...

Re: Prima zi de scoala - Bell Evans - 13 Sep 2010

Directorul a tinut un speech de zile mari..si apoi ne'am dus in clase..bobocei diriga e geniala adica, nici nu se putea mai bine..m'am ratacit impreuna cu Rose spre clasa nu se putea sa nu se intample asta..dar, am ajuns pana la urma..am fost instiintate ca tipii de a12-a se vor da la noi ca le plac boboacele si ca trebuie sa respectam nuj ce reguli, wtv..apoi ne'a dat orarul si am plecat..iar eu si cateva colege am mers la fosta noastra diriga i'am dus flori si ne'am intalnit cu mai multi profi..
a fost tare

Re: Prima zi de scoala - Helena Daphne Rose - 13 Sep 2010

Ronnie , te vei imprieteni cu cineva cu siguranta Asta daca ai persoane normale in clasa

Asa , pai...a fost destul de frumos si fun.
La inceput m-am intalnit cu colegii , am facut vreo 2-3 poze , 2 colegi se bateau cu buchetele de flori (don't ask) , mda nebuneala. Asta in timp ce spunea nush ce directoarea si canta preotul. xD
Mda , ca in fiecare an avem o colega noua , din alt oras...Diriginta noastra deja ne-a facut observatii cu niste chestii , de creta numai spun , ne-a tinut un discurs de ...pff.
Si nici nu ne-a lasat sa ne schimbam din banci. Tot cu colegul meu stau FinnaAm ras , glumit , ne-am uitat prin manualele noi , eu una am tabarat pe cele de biologie si chimie Btw , orele astea am eu maine. Si maine mai am si religia cu diriginta pe care nu prea o agreez eu , desi e funny in felul ei. Profa de romana ne-a parasit , pentru ca are burtica...Finna
Imi e cam lene cu aranjatul caietelor , cu copertile , etichetele etc .. (:|
Anyway , desi inainte nu vroiam la scoala ca ma gandeam numai la ce e rau....adica TEME (desi parca nu e prea rau , but I'm so lazy!) , but it will be fun Ma bucur ca mi-am reintalnit colegii

Re: Prima zi de scoala - Ashlyn Meester - 13 Sep 2010

Doamne .. Si la mine a fost funny.
Nu avem avut colegi noi, deeeci Ne cunoastem cam toti din clasa I .. pana cum in a VIII. Deci, mi-a fost dor de toti, si am fost placut surprinsa sa-i revad pe toti, la fel, aproape neschimbati, numa freza fosului meu prieten era schimbata Finna. Si Dira e nebuna \Happywide/ ..Finna Ne-a citit 2 ore regulile scolii, apoi ne-a dat cartile si acas` toata lumeaFinna.In fine.., privesc partea buna.. O sa ma distrez in fiecare pauza, si macar o sa fiu cu cele mai bune prietene zii de zii, incontinuu, deci ,e bine. Partea nasoala este ca de maine o sa incepe sa facem ore .. Aiureeeeea, nu ? Finna. Mda Finna

Re: Prima zi de scoala - Cosmin - 13 Sep 2010

Super tare!
Mi'am vazut iar prietenii...am facut caterinca in clasa.palme peste spate,bataie cu cornuri,skander.is in banca cu "fratili meu".
Phoa! A fost super tare
FUN xD

Edit:nevermind.