![]() |
Prin Rusia cu nebunii :-x - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Durmstrang (https://www.darkmark.ro/f-durmstrang) +--- Thread: Prin Rusia cu nebunii :-x (/t-prin-rusia-cu-nebunii-x) |
Prin Rusia cu nebunii :-x - Ashlyn Meester - 16 Sep 2010 OOC: Oricine e bine-venit sa posteze >;d< ! Bineinteles, prima excursie organizata de mine, si eram atat de incantata ca multi elevi au vrut sa vina. Prin Moscova umblam ca nebunii, vreo 20 de copii sariti de pe fix, care aveau vacanta, si se bucurau de ea. M-am uitat in jurul meu. Cateva cercetase isi faceau poza cu niste monumente, cateva astropufe fredonau cateva melodii in rusa. Imi parea rau in acel moment ca nu stiam rusa la perfectie. ''Privet !'',am spus bucuroasa, cu un accent ciudat unei femei de pe strada.''Znaete, skol`ko chas vremeni?''(Stii cat e ora?). ''Privet-Privet!'', mi-a raspuns femeia bucuroasa.''Yavlyae sya 6:30''(Este ora 6:30) ''Spasibo!'',am raspuns zambind. O cercetasa a trecut pe langa mine, amuzata, spunand''Uuu, rusoaicaa Ashlyn'', apoi bufnii in ras. L-am cautat din priviri pe Ashton. Era inconjurat de niste femei tinere, care doreau sa faca poze cu el, si el nu stia cum sa le spuna ca nu intelege rusa. ''Sfotografirovat?''intrebau femeiele, impingandu-l si imbrancindu-l pe Ashton. ''I don`t speak russian ! Jo no habla ruso! Ne parle pass russe !'', a inceput Ashton sa explice, dar in zadar, fetele nu intelegeau. ''Konechno sfotografirovat sya s vami, devochki''(Desigur ca face o poza cu voi, fetelor), am raspuns, facandu-le o poza. ''Spasibo, spasibo !''au raspuns fetele in cor. L-am luat de mana pe Ashton, si ne-am apropiat de grup. Eram amuzati, amandoi, mai ales Ashton, parca nu-i venea sa creada ca un grup de adolescente vroia sa faca o poza cu el. Eram mandra ca aveam un prieten atat de dragut, si un pic geloasa, dar asta nu conta acum.Ne indreptam cu toti spre scoala Drumstang pentru ca incepuse sa se lase frigul si afara se intuneca. Mergeam de mana cu Ashton in spate, iar grupul era in fata. Dintr-odata cineva m-a strigat impacientata. ''Ashlyn ,vino repede !''. Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010 O strigam disperata pe verisoara mea! Cand a ajuns langa mine i-am zis: Davaĭte fotografiya( Haide sa facem o poza) Incepusem sa radem amandoua cand s-au auzit cuvintele rostite de mine in rusa...Cu un accent ..Ca sa zic asa ..Nu tocmai bun![img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img] Ash a venit entuziasmata Sa facem o poza! De fapt am facut mult mai multe, Nu aveai cum sa te abtii de la poze!!![img]/users/2212/45/60/95/smiles/677178.gif[/img] Ash credea ca am uitat de intamplarea cu Jake![img]/users/2212/45/60/95/smiles/772222.gif[/img] Ma vedea fericita...Si intr-adevar asa era ..La suprafata....Dar inca nu am reusit sa uit ce s-a intamplat in aceea camera!!! Bine,nu aveam cum sa uit acest lucru atat de usor! A fost un soc pentru mine! Dar acum chiar nu voiam sa ma mai gandesc la asta! Voiam doar sa ma bucur de mica noastra ,, Vacanta,, in aceste locuri minunate..... Apoi am spus cu un zambet larg pana la urechi: -Pustʹ veselʹe nachinaet·sya( Sa inceapa distractia)....[img]/users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Ashlyn Meester - 17 Sep 2010 Eram fericita pentru Rosalie ca reusise sa uite de Jake, si ca in sfarsit de distra cu adevarat. Viperinul acela nu avea ce sa caute in viata ei, sau in inima ei.L-am lasat pe Ashton singur, si am luat-o pe mana, incurajand-o. Ne distram de minune, si asta er acel mai important. Era frig afara, si fulgii mici de zapada au inceput sa cada din adancul cerului. Nu eram chiar asa de gros imbracati, asa ca am marit pasul spre scoala Drumstang, unde aveau sa ne asteapta multe, multe alte surprize. Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010 Abia asteptam sa ajungem la destinatie! Eram nerabdatoare,voiam sa vad aceea scoala ...Sa vad cum sunt cei de acolo....Imi treceau tot felul de ganduri prin minte: ,,Oare se vor purta frumos cu noi?,, ,,Oare ce ne mai asteapta acolo?,, ,,Oare chiar aveam sa indepartez complet gandul care avea un nume ,,Jake,,? ,, ,,Oare ne vom distra de minune aici,,? ,,Oare cat vom sta aici pana la urma?,, ,,Oare vom avea timp sa vizitam tot ce mi-am propus?,, Inepea sa ma doara capul ...Am intrebat-o pe Ash: ,,Ce vom face azi?,, Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Am zambit fericita spre verisoara mea. Eram fericita ca vroia sa ne distram, si sa uitam de cele mai vechi momente. Acum ii ignoram pe ceilalti, si am inceput sa fugim singure, lasand in urma grupul. Ne tineam de mana, si fugeam ca doua nebune, care aveau 5 ani. Stropii mici de ninsoare au inceput sa cada pasnici din ceruri. M-am oprit mirata sa vad ce era acea pata alba de pe geaca mea. Am atins-o, apoi a disparut. ''Ce-a fost asta?'', am intrebat, socata, privind cum grupul se apropia de noi, fericiti toti. ''Asta..'', incepu Rosalie fericita. ''Asta, asta e ninsoare ?!'', am intrebat entuziasmata, sarind de colo-colo. Toti erau fericiti. ''Smotri, mama! Idet sneg!''( Uite, mami! Ninge !), a spus un copil pe strada, fericit. Se pare ca toti se distrau fericiti, excuria asta chiar era grozava. Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Mda , intr-adevar uitasem de Jake,cel putin deocamdata! Cand am vazut primii fulgi de nea aterizand ...Eram atat de fericita..Adoram zapada,iarna si tot ce tinea de acest anotimp...Sarbatorile[img]/users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] Chiar aratam ca niste copii de cinci ani! Dar nu-mi pasa ,eram fericiti ! Toti.... Saream exact ca si niste copilasi care asteptau cu nerabdare primii fulgusori de nea! Incepea sa ninga tot mai tare! Zapada ne aluneca pe fata,ne mangaia obrajii....Toti care venisem aici pentru o vacanta relaxanta in acest moment eram siguri ca nu ne va parea rau mai tarziu ca am fost aici! Am zambit multumita , fericita! In acest moment nu-mi lipsea nimic .... Peisajul mirific pe care-l formase Ninsoarea pe langa minunatul Durmstrang .... Era tot ce-ti puteai dori ![img]/users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] -Ya schastliva! ( sunt fericita) ...Am tipat din adancul inimii! In acest moment nu-mi pasa daca lumea ma privea nedumerita,eram intr-adevar fericita.... Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Am privit-o pe Rosalie, care se dezlantuia fericita. In acel moment nu ma puteam gandii decat la o puma, sau pantera, care-si iesea din fire. Am scos din buzunar o ciocolata, care avea o eticheta cu un om care zambea, aratandu-si dintii, si din cand in cand vorbea. ''Cioco vrajita!O ador'',am soptit, pentru mine. Am gustat din acea ciocolata, potiunea azteca, perfecta, ca sa te simti cat mai bine, si parca am simtit aripi, uitand de toate probleme mele, de aproape tot. Am privit-o pe Bella, care se uita catre cer, privind neaua. Apoi Ashton, care statea rezemat de un zid, privind pe toata lumea, care zburda de colo-colo. M-am indreptat spre el, si l-am imbratisat, spunandu-i: ''YA lyublyu tebya !'', apoi l-am sarutat lung. Rosalie ne intrerupse, ingrijorata. ''Ashlyn, cred ca ar trebuii sa mergem, e tot mai frig si picioarele mi-au inghetat.'' ''Catre Drumstang !'',am sspus, fericita. Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Chiar nu voiam sa ii intrerup! Erau atat de draguti impreuna! Doar ca imi era intr-adevar frig si nu doar mie ,ci tuturor colegilor nostri.... Mi-am indreptat privirea catre restul colegilor si le-am spus : -Haideti sa mergem! O cautam din priviri spre sora-mea...Off,acum unde era? Cand am vazut-o am chicotit ...Se chinuia sa-si faca o poza...M-am dus la ea si i-am spus: -Trebuia sa ma chemi Kate!.... I-am facut poza si ne-am indreptat spre Drumstang! De cate ori ma uitam in spate la restul colegilor nostri vedeam doar fete zambitoare! Eram atat de multumita... Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Am ajuns intr-un curand la scoala Drumstang. Trebuia sa trecem printr-o cofetarie veche, si sa ne bagam intr-un cupotor,apoi sa apasam pe un buton, astfel Apaream la Drumstang. ''Mai ciudat decat trecerea de pe peronul 9 si 4/3'',am spus, amuzata, cand am ajuns la portile Drumstangului. ''E fruumos !'',am auzit pe cineva spunand. Da, era adevarat. Drumstangul nu era mai renumit decat Hogwarts-ul, dar era posibil mai frumos, si mai antic, sau poate doar asa parea. Daca Dumstangul era asa, nu stiam cum e Beauxbuttons-ul. Lumea fetelor, probabil, asa-mi inchipuiam.Am intrat in castel, intampinati de cativa ingijitori, care vorbeau in rusa, dar nu prea ii intelegeam, vorbeau prea repede.Ne-au pus cate doi in camera. Eu am nimerit cu Rosalie, iar Ashton singur, fiind vrajitor adult. Chiar eram curioasa unde era Bella, insa asta aveam sa alfam in urmatoarea dimineata.Era destul de frig, asa ca m-am trantit in pat, obosita. ''Chiar ai de gand sa dormi?'',ma intreba Rose, avand chef de distractie. ''E friggg!''am spus, suparata. ''Priveste partea buna, baa!Sunteam la Drumstaaang !''. Re: Prin Rusia cu nebunii :-x - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Da,aveam chef de distractie iar acum nimeni nu ma putea opri !!!! Voiam sa dansez,sa alerg ,sa vizitez locurile de acolo ....Aveam de gand sa fac multe aici inainte sa ne intoarcem la Hogwarts!! Ash ori voia sa doarma ori nu mai putea de frig...Da,intr-adevar era frig...Dar m-am rugat mult de ea pana am convins-o sa mergem la cumparaturi si sa vizitam diferite locuri!..Nu cred ca vom avea rabdare nici una sa ne pieedem chiar toata ziua.... ASa ca am zis ca nu mai plecam niciunde ... Am intrebat-o pe Ash : -Mergem sa Vizitam intreg Drumstangul? Nu stiam daca vom avea atata timp sau chef, dar totusi am reusit sa o conving pe vara-mea sa iesim din camera! -Pervyĭ etazh( Etajul I)..Am strigat eu entuziasmata.... |