![]() |
Asteptand o minune - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross) +--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4) +--- Thread: Asteptand o minune (/t-asteptand-o-minune) Pages:
1
2
|
Asteptand o minune - Afrodita LaFont - 16 Sep 2010 Iata-ma aici..in labirintul numita gara...era o zi destul de friguroasa iar eu ma pierdusem in gara....normal toata lumea era asa de ocupata incat nimeni nu imi dadea atentie...pana la urma decid sa ma duc la informatii:"Buna-ziua!imi puteti spune va rog unde este peronul 9 si 3/4?" iar femeie de dincolo de geamul de sticla in imi raspunde raspicat:"Aici nu este niciun peron 9 si 3/4...probabil ca ai gresit..peronul sau gara...ia zimi tu unde vrei sa te duci?"..."Nu conteaza...Multumesc si o zi buna!".....trista.. iau loc in pe o banca asteptand o minune. Re: Asteptand o minune - Katherine Andrews - 16 Sep 2010 Eram pentru a2a oara in acea gara fermecata, poate pentru restul oamenilor nu era cine stie ce, dar pentru mine era, pentru ca de aici plecam spre Hogwarts. Ma indreptam spre peronul 9 si 3/4, cand am vazut pe o banca o fata care parea foarte trista si dezorientata. - Buna, ce ai patit? am intrebat eu in stilul meu caracteristic de a ma baga in seama. Stiu ca eram uneori enervanta, dar asta e, asa sunt eu. - Buna, nimic, numai ca nu gasesc un peron. Si nu ma intreba care, ca probabil ma vei crede nebuna. zise fata cu un oarecare zambet pe fata. Eram sigura ca se referea la peronul 9 si 3/4, dar pentru a ma asigura am intrebat: - E cumva peronul 9 si 3/4? - Da, dar de unde stii de el, stii unde e? a intrebat fata uimita. - Da, hai dupa mine. am zis mergand spre peron. Aici este, doar vino dupa mine, am zis alergand prin zid. Re: Asteptand o minune - Afrodita LaFont - 16 Sep 2010 Fara sa ma mai gandesc...alerg dupa ea prin zid...putin speriata..dar cu putin noroc ajung pe cealalta parte..Uimita de ce vedeam aproape ca uitasem sa ii multumesc: -Multumesc!ii zic eu zambind lasandu-mi bagajele jos...Ma numesc Yuky..pe tine cum te cheama?...dupa ce pun intrebare o vad pe verisoara mea.. Re: Asteptand o minune - Rosalie Vivienne Alden - 16 Sep 2010 -Yuky.....Kate...... Noroc ca v-am vazut exact cand ati trecut prin zid! Am trecut in graba prin el! Am crezut ca nu va mai prind din urma!!!! Am strigat dupa voi ..Dar nici una nu a auzit! Kate ,ai facut cunostinta cu Yuky? Ea e o verisoara de-a noastra care a crescut in Japonia .... -Yuky, ea e sora mea Kate...Si prin urmare verisoara ta ....Nici eu nu stiam de Yuky..Anul acesta a venit inapoi aici! Iar tata mi-a zis ca e verisoara noastra! Tie nu ti-a zis ca ai plecat inainte de acasa. Kate a ramas uimita, iar de Yuky nici nu mai zic! ( de data aceasta ma mirasem eu cum mi-a zis mie tata ceva atat de important) -Deci,fetelor,mergem....? Re: Asteptand o minune - Afrodita LaFont - 16 Sep 2010 -Incantata!zic eu zambindDupa ce zic asta ma arunc in bratele Rosaliei si incep sa o imbratisez-Ahh mi-a fost asa de dor de tine nici nu sti!De ce nu ai mai venit in Japonia ca mama deja isi face griji pentru tine..Ma rog hai sa nu mai lungim vorba si sa mergem mai repede ca sa nu pierdem trenul....apropo am luat ravase si ajung pentru amntrei. Re: Asteptand o minune - Rosalie Vivienne Alden - 16 Sep 2010 - Ce bine.....! Si mie mi-a fost dore de tine! DAr cand sa avem timp sa venim in Japonia? Tata niciodata nu-si gaseste timp din cauza muncii ..... Oricum ,acum esti tu aici!!![img]/users/2212/45/60/95/smiles/78867.gif[/img] Asta conteaza de fapt![img]/users/2212/45/60/95/smiles/741267.gif[/img] ...Mda,sa mergem ! Eram atat de fericita ca a venit vara-mea din Japonia ! Nu ne-am mai vazut de mici , iar Kate nici nu o vazuse pana acum! Inca era intr-o stare de soc! Iar de mine ce sa mai zic?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/677178.gif[/img] O stare de euforie totala! Abia asteptam sa ajung din nou la Hogwarts! Emotii...Dar imi imaginez cum era pentru vara mea.... Primul an!!![img]/users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] Re: Asteptand o minune - Katherine Andrews - 17 Sep 2010 Ma simteam in plus rau de tot, oare de ce nu imi spusese tata? Doar eram fiica lui preferata, intotdeauna fusesem. Nu stiu de ce, dar asa era. Trebuia sa aflu asta. Oare vroia sa nu ma imprietenesc cu verisoara mea? Oricum, dupa ce am vazut cat de apropiate erau ele doua si ca pe mine nici nu ma bagau in seama, am ramas in urma asteptand sa imi observe cineva, adica una din ele doua lipsa, dar asta nu s-a intamplat, deci m-am dus sa ma asez pe o banca. Nu dupa mult timp a sosit si trenul, iar fetele au intrat, din nou fara sa observe ca eu lipsesc. Re: Asteptand o minune - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010 Eu nu uitasem deloc de sora mea doar ca am observat ca e putin mai abatuta ,probabil din cauza ca nu i-a zis tata de Yuky....Voiam sa o las singura cateva minute...Dar cand am vazut-o mi-am dat seama ca ea credea ca am lasat-o singura acolo si m-am intors! Eu eram fericita ca a mai vorbit tata si cu mine ,ca m-a anuntat treburile de familie....Kate nu-si daduse seama ca daca ea era suparata imi stricam si eu dispozitia Buna pe care tata foarte RAR mi-o ofera! Nu am apucat sa ii zic lui Kate decat ca voia sa ne zica la amandoua dar daca ea a plecat mai devreme de acasa...Nu stiam ce sa-i zic sa o impac ...M-am dus si am imbratisat-o doar! Eram sora ei ,cum putea sa creada ca aas fi lasat-o acolo? M-a jignit putin prin gandul acesta! Dar nu m-a mai deranjat ,mi-a trecut in cateva secunde...A venit si Yuky sa o imbratiseze....Apoi dupa ce am lamurit treburile cu surioara mea am plecat spre tren!!! Toate 3! Re: Asteptand o minune - Katherine Andrews - 17 Sep 2010 Ok, Rose se simtea rau acum din cauza mea. imi parea rau de asta, dar nu aveam ce sa fac, si eu ma simtisem la fel, oare tata nu imi zisese de Yuki pentru ca stia ca nu o sa imi place de ea? Cat de falsa putea sa fie, adica acea imbratisare fusese ataaat de tiatrala, nu stiu, eu simteam ca are ceva cu mine, oare de ce? Daca stiam ca e asa o lasam sa rataceasca prin gara. - Rose, mergem? am zis ignorand-o pe Yuki. - Da, hai! a raspuns Yuki repede Am ajuns in tren. Erau multi elevi prin tren cautand un compartiment unde sa stea, dar noi am fost mai smechere si ne-am dus direct in ultimul vagon, care rra mereu liber. Asta fusese descoperirea lui Rose anul trecut . - Si, acum ce facem? a intrebat Yuki cu un zambet larg pe fata Re: Asteptand o minune - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010 -Eu am sa citesc sa termin odata cartea aia care am inceput-o in vacanta! Eram intr-o stare proasta si de aceea nu aveam chef sa vorbesc cu nimeni! YukY si Kate nu se prea intelegeau desi suntem verisoare... Eu inca ma gandeam la faptul ca in sfarsit aflu si eu ceva important de la tata! Adica ma gandeam ca totusi ii pasa de noi si chiar era ocupat! ... Poate nu voia sa ne rasfete atat e mult,probabil credea ca ajunge sa o faca mama! Pe mine ma rasfata mama,iar pe Kate tata! Dar de cateva zile observam ca incep sa se comporte ca niste parinti caroraq chiar le pasa! .... |