Darkmark RPG Forum
Casa de vacanta Andrews! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Vacante in Vacante, concedii si afaceri (https://www.darkmark.ro/f-vacante-in-vacante-concedii-si-afaceri)
+--- Thread: Casa de vacanta Andrews! (/t-casa-de-vacanta-andrews)

Pages: 1 2 3

Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010

Vacanta...Nu ne venea sa credem ,dar era adevarat....

Eu si Kate eram atat de entuziasmate! Eram chiar fericite,deoarece tatal nostru isi facuse timp de o vacanta.....In MIAMI!

Wow,chiar era o minune din partea lui ... Nu am mai fost la casa de vacanta de acolo de mult! ( Aveam eu dreptate cand am spus ca parintii nostri s-au schimbat mult)
[img]/users/2212/45/60/95/smiles/896352.gif[/img] Sau cel putin asa credeam pana in momentul in care a intervenit o problema de serviciu[img]/users/2212/45/60/95/smiles/138499.gif[/img] Nici bine nu am ajuns,am stat o zi....Eu si Kate am facut plaja..Era prea frumos,mama si tata mai aveau timp si pentru ei ,dar dupa cum spuneam era prea frumos! Dimineata la 6:00 l-au sunat spunandu-i ca trebuie sa se intoarca de urgenta! Cand am auzit asta eu si Surioara mea parca scoteam fum pe nari la cat de nervoase eram ..De data asta prea nervoase...M-am adresat mamei si tatei:
- Mergeti voi,noi ramanem! Punct.
Mama si tata s-au mirat de raspunsul meu! Probabil credeau ca e o gluma dar cand s-au uitat atat la mine cat si la sora-mea si-au dat seama ca nu glumim deloc! Mama a spus:
-Dar...Nu puteti...Ramane singure aici...
Tata:
- Daca vor sa afle ce e responsabilitate, lasa-le sa afle! DAr un singur lucru va spun ...Nu trimit masina dupa voi cand va vine mintea in cap si vreti sa veniti acasa!
Mama si tata au si plecat ...Cam in maxim jumatate de ora au si iesit pe usa! Au plecat fara sa ne zica ,,Pa!,, ... Nu si-au despachetat inca tot bagajul asa ca....Nu au avut prea mult de adunat! Ne gandeam ce sa facem ,sa mergem la plaja din nou sau sa ne gasim ceva de facut in casa...Sau macar la piscina ? ....
In acel moment Sam mi-a trimis un mesaj iar Tom i-a trimis lui Kate( eram sigure ca erau ei doi pe undeva in acest moment si s-au gandit sa ne scrie ce facem..) ..Au scris pana si acelasi mesaj doar ca la mine scria la inceput ,, Draga Rose,, iar la Sora mea ,,Draga Kate,,...
[img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img].... L-am sunat pe Sam si m-a intrebat unde suntem ..I-am spus ca noi suntem la casa de vacanta in Miami! Cand voiam sa-l intreb ce face l-am auzit pe Tom strigand langa el ,,Inchide,inchide acum ! Am un plan!,,
Sam a inchis...Oare ce voia sa zica Tom cu un plan...
Si eu si Kate am ramas nedumerite...dar peste o zi aveam sa aflam ca ne bat la usa casei din Miami ...Cei doi Incuiati...Am ramas uimite amandoua ..CE uimite? Mai mult decat atat... Credeam ca avem vedenii...Credeam ca am facut o insolatie puternica
[img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img]dar apoi am sesizat ca Tom mai fusese aici ...Era vecinul nostru nu? Si indragostit de Kate de cand se stie..... Parea atat de ireal ca se aflau aici...

Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 17 Sep 2010

-Hei! am zis sarind in bratele lui. Sunt sigura ca l-am luat prin surprindere cu asta. Mi-a fost dor de tine! am zis cu o voce dulce. chiar imi fusese.
- Si mie de tine, frumoas-o! a zis intorcandu-mi zambetul.
Rose parea si ea fericita ca il vede pa Sam.
- Intrati sa va lasati bagajele, am zis eu dupa ce am terminat cu imbratisarile. Noi am zis ca etajul 1 e al lui Rose, iar al 2-lea al meu. Acum fiecare unde vrea sa stea. daca vreti, sunt 4 camere si la parter. am zis eu repede.
- Nu stiu, eu as vrea la primul etaj, daca nu se supara Rose, a zis Sam zambind.
- Nu ma supar, a zis Rose cu un zambet dulce.
- Si ma lasi pe mine singur la parter? a intrebat Tom prefacandu-se trist, desi eu stiam ca el vrea sa stea la 2 cu mine. Atunci pot sta cu tine Kate?
- Cu mine in camera, nu! Dar sa stai la 2, sigur ca da, daca nu ai rau de inaltime, am zis razand.

Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 17 Sep 2010

Deci imi venise o idee....Cand i-am vazut si pe ei si pe sora-mea fericita ,eram si eu ! Deci cei patru !!! Ideea meea era sa facem o petrecere asa in stil mare! Si apoi sa dormim toti la parter in camere diferite ! Erau destule ,ba chiar la fix!

Am plecat la cumparaturi ! Am luat de toate ,incat sa ne ajunga pentru mai mult de o petrecere..tot ce am luat ne ajungea pentru cat aveam de gand sa stam aici probabil!
[img]/users/2212/45/60/95/smiles/580267.gif[/img]

Eram entuziasmati de acea petrecere! Mi-a venit ideea asta asa pe moment ,cand i-am vazut pe Sam si Tom in fata casei!

Nu voiam sa fac o petrecere fara sa-l anunt pe tata! Si asa era suparat pe noi,pe mine cel putin ,sau asa banuiam eu pana cand....

-Buna ,tata!
-Buna,Rose! Ce face Kate ? Ce faci tu?
Cand l-am auzit am amutit...Avea acea voce cu care mi se adresa cand chiar simtea din tot sufletul sa vorbeasca asa!..
-Tata,te-am sunat sa imi cer scuze! Dar si eu si sora mea eram atat de entuziasmate de aceasta calatorie ...Si...
-Stiu,stiu ,draga mea nu trebuie sa imi ceri scuze..Eu ar trebui sa va cer si tie si lui Kate ca ma ocup doar de munca....Data viitoare vom merge la conacul din Viena! Si atunci vom sta doar noi patru....Voi,Matilda si eu!...
Cand am auzit asta am simtit ca-mi bate inima mult mai tare, de bucurie!....
De data aceasta il simteam dupa voce ca e sincer...Eu,sora mea ,mama si tata ,o vacanta doar in familie! Eram mai mult decat fericita...
-Tata,stii nu vom mai sta mult ,dar as vrea sa te intreb daca am putea sa dam o petrecere...A venit Tom si Sam ,cred ca ti-a facut Tom cunostinta cu el .... E un amic de-al lui.....
-Aaaa,au ajuns deja?...
-Tu ,tu stiai....?
[img]/users/2212/45/60/95/smiles/772222.gif[/img] [img]/users/2212/45/60/95/smiles/925630.gif[/img]
Da ,ma gandeam ca v-ar prinde bine sa aveti mai pe cineva acolo...Cred ca va plictiseati singure....Apropo ,tin sa va anunt ca mai stati inca 3 zile nu mai mult ...Am cumparat bilete si de intors pentru voi....Baietii au dus-intors...In fine ,va descurcati voi! Sper ca in 3 zile sa va distrati ! Apoi promit ca vom face o excursie doar in familie! Am incredere in Tom si Sam .... Sper sa nu ma dezamageasca nici-unul! Pup-o pe Kate ..... Si aveti grija de voi!
-Da,tata fi fara grija ,bineinteles ca vom avea..Spune-i la mama ca o pupam ..Si iti multumim de pe acum pentru sansa la inca trei zile de distractie!....
Cand am inchis telefonul am ramas cu gura cascata...Eram fericita pentru ca tata ne-a dat o sansa sa ii aratam ca putem fi foarte responsabile! Cand i-am povestit la Kate...A ramas si ea mirata...

Tom si Sam au chicotit.,..Ei stiau totul ..Ei au planuit impreuna cu mama si tata sa ne faca aceasta dubla surpriza...Trezi zile de distractie prin Miami ...Si o urmatoare vacanta la conacul din Viena...!

Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 18 Sep 2010

Ok, deci dadeam o petrecereee!!! Iayyy....cu vreo 5 ore inainte am inceput sa ma pregatesc, iar cu 10 minute inainte de inceperea petrecerii eram gata. Aveam o rochie neaga cu rosu, scurta si mulata. Cand m-a vazut, Tom a ramas cu gura cascata ceea ce ma si asteptam. Si Rose arata bine, desi ea nu statuse atat sa se pregateasca. Si ea avea o rochie scurta, rosie si un bolerou negru deasupra. Zici ca eram surori, cel putin la imbracaminte, caci in rest nu prea semanam, deoarece eu eram blonda cu ochii albastrii, iar ea satena cu ochi caprui.
A sosit mult mai multa lume decat ma asteptam, iar pe la ora 9 casa era plina, iar petrecerea abia incepuse.
- Hei, Kate, buna! am auzit o voce venind din spatele meu.
- Mark? Hei, buna, ce faci aici? am zis eu cu un zambet larg pe buze
- Bine, uite, in vacanta si am aflat de petrecerea ta, papusa si am venit. el imi zicea mereu papusa, nu stiu de ce, adica, nu ma placea sau asa, desi eu il adoram de vreo 3 ani, dar eu eram mereu papusa pentru el.
- Pai, atunci, sper sa te distrezi, am zis din nou cu acel zambet tampit pe care il aveam mereu in preajma lui.
- Daca esti tu aici, ma voi distra!

Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010

Mda, nu prea semanam prea mult ! Eu eram leita mamei iar eea leita tatei...

La infatisare nu semanam eloc,dar la caracter dimpotriva,gandeam la fel,aveam aceleasi gusturi la haine...

M-am bucurat ca am vazut prieteni vechi venind la petrecere, Aceasta petrecere semana mai mult a reuniune!

Parca ne-am strans toti nebunii de dinainte..L-am observat pe Tom cum se stramba cand l-a vazut pe Mark,banuiesc ca Tom era Gelos....!

Peste jumatate de ora a aparut Joe ....A venit pe la spate si m-a imbratisat ..CE m-am speriat ,nu stiam cine e,era cat pe ce sa-i dau o palma dar cand m-am intors m-am abtinut...! Era un vechi prieten de familie....

Sam s-a strambat si eul desi nu avea nimic de-a face cu Joe,el era doar un prieten vechi la care si eu si sora mea tineam foarte mult ca la un frate,atata tot....

Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 21 Sep 2010

Era cam ora 12, iar petrecerea era in toi. Mark ca intotdeauna era beat, si toata seara am dansat cu el, deoarece Tom nu ma invitase, si eu ma simteam foarte singura.
- Ok, deci tu ce joc joci aici? Vii la mine la Paris ma faci sa ma indragostesc de tine, vii in Miami, ma faci sa cred ca inca iti mai place de mine, iar acum nici nu ma mai bagi in seama, sau cum? I-am zis eu repede lui Tom, deoarece eram deja un pic frustrata., iar el a ramas masca. Sunt sigura ca nu se astepta sa fiu atat de directa, dar am fost.
- Adica tu aproape ca te mozolesti cu ALA si tot eu nu te bag in seama? ma intreba el cu o voce sarcastica.
- El e doar un prieten.
- Atunci DE CE iti zice PAPUSA?
- Aaaa, asta? am intreband razand. Asa mia zis mereu pentru ca a zis ca seman cu o papusa Barbie, ca sunt blonda, si ma rog. Vrei sa iti demonstrez? am zis cu un zambet jucaus.
-Da, mi-a raspuns ferm.
- Hai! am zis mergand repede spre Mark, iar cand am ajuns in fata lui l-am sarutat pe Tom.

Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 21 Sep 2010

Wow,deci am ramas uimita!
!!

Dar imi placea ca sora mea se tinea bine pe pozitii! Si mi-am dat seama ca incepea sa tina la Tom....

Dar bineinteles incet-incet....Pe noi ne cucereste foarte greu cineva....Suntem si eu si Kate o fire romantica....

Iar Tom si Sam si - au dat seama de acest lucur(cred)....

Pana acum am primit flori..Si multe alte atentii... Noua ne pasa de detalii...

Ma duceam catre Sora-mea ..tocmai la sarutat prima data pe Tom...Iar el se pare ca radia de fericire!!!

Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 28 Sep 2010

Da,da facusem o prostie, dar lui8 parea sa ii placa prostia mea si sa... nu stiu, poate ca se reindragostea de mine?... Oricum, Mark se uitase foarte ciudat. Dupa vreo 3 dansuri, Tom a plecat sa ia ceva de baut, iar Mark a venit la mine zicandu-mi:
-Cine e tipul?
- Tipul, el e...e... e... Tom, il mai stii pe Tom?
- A.... da, prostul ala care te placea cand eram mici? a zis Mark incepand sa rada. Cu tipul ala esti? a intrebat uimit. Kate, ma dezamagesti, credeam ca ai gusturi mai bune.
Cand am auzit asta am ramas masca. Nu puteam sa ii iau apararea lui Tom... sau pote doar nu vroiam? Nu stiu, ideea e ca... oare chiar facusem o alegere buna?

OOC: Eu am scris, dar inspiratia mea, nu prea a fost de fata aici

Re: Casa de vacanta Andrews! - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010

Ma uitam la sora mea,Kate si la Mark... Baiatul acela ma enerva la culme... Atat de mult comenta,dar mereu ,mereu ..Stiu ca era gelos,deoarece ii placea de sora-mea,dar nu imi placea ca si el se gasea sa ii comenteze la Kate si despre Tom,baiatul pe care sora mea incepuse sa il placa cat de cat...
Oricum,i-am lasat sa discute putin ,apoi am ajuns la ei:
-Kate,mergem sa aducem sucuri?

Re: Casa de vacanta Andrews! - Katherine Andrews - 28 Sep 2010

- Rose...da, dar ce, deja nu u mai ramas? am zis eu razand.
- Mda, nu mai sunt prea multe. Adica, daca ai vrea sa vii cu mine sa mai luam cateva. a zis Rose zambind fals la Mark.
- Hei, Rose, lasa, ca merg eu cu Kate, tu stai si distreaza-te. a zis Mark intorcandu-i zambetul.
- Nu, e OK, noi suntem gazdele, vom merge noi sa cumparam, nu Kate? deja aveam impresia ca sunt intr-un ring de lupta. Rose si cu Mark deja scoteau flacari imediat, iar eu eram la mijloc. Incepeam sa am impreasia ca de fapt sunt doar un fel de trofeu pentru toata lumea.
- Mda... hai sa mergem Rose. Hai si tu Mark! am zis zambind pe rand spre fiecare dintre cei 2.
- Ok, haide! a zis Mark ca si cum castigase.