Darkmark RPG Forum
Explorand castelul - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Beauxbatons (https://www.darkmark.ro/f-beauxbatons)
+--- Thread: Explorand castelul (/t-explorand-castelul)

Pages: 1 2 3

Explorand castelul - Luna Slytherin - 18 Sep 2010

Ajunsa la Beauxbatons de cateva ore , Luna se plictisea alaturi de ceilalti cativa colegi care mai venisera , gandindu-se ca daca ar fi fost la Hogwarts ar fi explorat acum castelul . Sau invatand ceva ori citind .
Si atunci ii veni ideea : avea sa exploreze castelul Beauxbatons , sa il cerceteze si sa se distreze alaturi de cativa alti colegi . Cine ar mai fi vrut sa vina .
Clipi o data , ca si cum i-ar fi intrat ceva in ochii si intreba :
-Cine are chef de o mica plimbare ?
Raspunsul veni din partea ...

Re: Explorand castelul - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010

...........Mea.. Aveam chef sa fac o plimbare prin Beauxbatons si prin imrejurimile acestuia.....
Am intrebat-o pe Luna:
-Pot veni eu ?
Ea mi-a raspuns fericita :
-Da...
Se vedeea ca voia sa se plimbe si sa vada minunatile acestui castel....
Eu mai fusesem odata aici, dar o plimbare e bine-venita oricand!

OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu!
[img]/users/2212/45/60/95/smiles/677178.gif[/img]

Re: Explorand castelul - Luna Slytherin - 19 Sep 2010

OOC : nu e nici o problema
Cele doua fete iesira pe usa camerei , apoi incepura sa vorbeasca :
-Deci , esti la Ochi-de-Soim, nu ? intreba Luna , gandindu-se la ce subiect ar putea sa abordeze in conversatie .
-Da , raspunse Rosalie . Tu esti o Astropufa ? intreba ea apoi .
-Da , zise cealalta fata .
-Si , acum mergem pe aici , zise Rosalie cand vazu o intrare in ceea ce
era o camera asemanatoare clasei de Farmece de la scoala lor .

Re: Explorand castelul - Rosalie Vivienne Alden - 19 Sep 2010

Eram fericita ca mi-am gasit cu cine sa vorbesc,iar aceasta fata parea foarte de treaba!...La prima vedere o vedeam o prietena de nadejde...,o fata calma,pasnica de altfel...

Am intrebat-o:
-Si tu esti la Astropufi ,nu?
Ea mi-a zis:
-Da!
-Si cum e acolo?,continuam eu discutia...
-E foarte frumos,la Ods cum ti se pare?
-Mi-am facut multi prieteni,colegii mei sunt de treaba..E frumos ,dar eu voiam la cercetasi!

OOC:Ti-am trimis o cerere de prietenie ..Si daca vrei sa afli mai multe..Poti citi la Writer's Hogwarts ce am scris la ,,Farame din trecut,, si partea II...

Re: Explorand castelul - Hayley M. Alden - 19 Sep 2010

Bufff!!! M-am lovit cu putere de Luna si verisoara-mea, mai apoi facandu-mi un cucui mare in frunte.
-Nu va uitati pe unde mergeti?! am intrebat eu enervata.
-Ohhh... Imi cer scuze... a zis Luna intelegatoare.
-Eh... Nu-i nimic.... ROSALIE!!! am exclamat eu vazand-o in sfarsit si pe vara-mea. Ce faci aici?!
-Ne plimbam... Dar ce faci tu aici?
-Ma... Plimbam... am raspuns balbaindu-ma. Dar asta nu conteaza, am adaugat eu repede.

Re: Explorand castelul - Katerina A. Petrova - 19 Sep 2010

Am observat cateva fete care alergau ca fantomele pe hol, in mijlocul noptii. Fir-ar.. Speram sa nu fiu deranjata acum, fix cand vroiam sa intru prin efractie in Biblioteca, in Sectorul Interzis. Mi-am scos bagheta, pregatita sa atac, in caz nu erau niste fete obisnuite, inofensive. Speram doar sa nu fie Ashlyn, pentru ca nu vroiam sa dau inca ochii cu ea.M-am apropiat de ele, apoi le-am salutat, ascunzand bagheta.
''Ce faci, Victoria?'',ma intreba Hayley, colega de detentie.
''Umblu prin coridoare. Voi ?'',am incecercat sa fiu politicoasa, atragandu-le atentia.

M-am uitat la Victoria!

Doamne ,eram atat de confuza,parca toate am fi ascuns ceva ,asa ne purtam !

Luna se uita si ea nedumerita,Eu ma uitam la verisoara mea ,Hayley..Apoi la Aceea fata care mi se parea foarte cunoscuta...Parca am avut un deja-vu....

M-am uitat atenta la ea,iar ea mi-a raspuns:
-Hey,ce te uiti asa ,am ceva pe fata?,,
I-am raspuns:
-Scuza-ma ,dar imi pari foarte cunoscuta....

Le-am intrebat pe toate trei fete daca ne mai plimbam...

Acum o recunoscusem pe acea fata. Inalta, frumoasa, bruneta. Huh, imi facea greata. Aceea era persupusa verisoara nebiologica a lui Ashlyn. Mama imi aratase poze cu familia ei. Ii cunosteam pe toti pe de rost, Rosalie Andrews, Bella Cullen, Katherine, Max, Crystal .. De toti cei care trebuia sa ma feresc, nu trebuia sa intru in contact cu ei. Cum sa nu intru.. Cand ii uram atat de mult pe toti. Intreaga mea fiinta imi spunea sa arunc acuma o vraja pe ea, si s-o termin. Insa ma abtineam,linistita, trebuia sa ascult Ordinele. Fara sa salut, am plecat val-vartej de acolo.
Am auzit cateva voci care m-au strigat :
''Victoria, heii, Victoria !''.

Eram confuza,ma purtasem frumos cu ea ....Ma gandeam cu ce am gresit de a plecat asa...Parea lipsa de respect,apoi imediat mi-a venit in minte ca e o Viperina....Si stand tot asa sa ma gandesc eram sigura ca era sora lui Ashlyn,draga mea verisoara....Si eram sigura ca daca ma uraste pe mine,nu o suporta nici pe sora ei..Ce fiinta nu-si iubeste sora?.....
M-am enervat cand m-am gandit la Victoria si la toata familia ei,la acei presupusi parinti care au abandonat-o pe vara-mea'...Aia nu se putea numi asa,iar aceasta fata nu se putea numi sora....

Am zambit, privind fata ingrozita a vara'sii lui Ashlyn. Ce familie de prostovani. Banuiasm ca Rosalie isi daduse seama. M-am intors zambind catre ea, si i-am facut semn sa se apropie, iar aceasta executa ceea ce ii spusesem, fara sa vrea.
''Uite ce e, daca-ti deschizi gura ...'',am spus eu, nervoasa.
''De ce?''facu ea pe proasta.
''Nu ma cunosti. Nu stii nimic despre mine.Ai inteles?''am spus, tot mai nervoasa.
''Desigur'',a spus fata, apoi se indeparta de mine.
''Sectumsepra'',am soptit, rotind bagheta catre Rosalie, apoi am disparut din raza lor vizuala.