![]() |
Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Sala Trofeelor (https://www.darkmark.ro/f-sala-trofeelor) +--- Thread: Ingrijitoare la Sala Trofeelor (/t-ingrijitoare-la-sala-trofeelor) Pages:
1
2
|
Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Am intrat in Sala.... Eram atat de fericita,acum eram oficial Ingrijitore in Sala Trofeelor....Aveam de gand sa incep de pe acum sa am grija de Sala... Astfel ca am inceput sa aranjez trofeele si sa le curat.... In timp ce faceam acest lucru ,am vazut un trofeu care mi-a atras atentia .M-am uitat mai bine si am observat ca scria faptul ca este castigat de Edward Andrews,adica tatal meu ... M-am emotionat... Stiam ca tata si mama au studiat la randul lor si ei la Hogwarts,dar tata nu-mi spusese niciodata de un anume trofeu important!..Nu vorbeam eu prea mult cu tatal meu,era foarte ocupat! Dar am simtit o mandrie enorma in piept cand m-am gandit ca era un elev bun. El a fost la Cercetasi,de aceea speram ca voi fi si eu acolo... De asemenea,acum ca mi-am coborat din nou privirea spre trofeu m-am gandit :,, Oare voi lua si eu un trofeu?,, Cand am terminat de curatat trofeul castigat de tata,l-am pus cu grija la loc...Si am contiunuat cu celelalte...Toate le-am sters cu grija,voiam sa le mentin exact cum au fost ele pana acum! Speram sa nu fac nicio greseala in aceasta noua slujba! ... Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Bella Emily Rose - 18 Sep 2010 Nu stiam ce sa mai fac . Ma plictiseam de moarte , iar ochii ma dureau prea tare pentru a mai citi . M'am ridicat cu greu din pat si am iesit din Camera de zi a Cercetasilor . Acolo era prea multa galagie . Am inceput sa hoinaresc prin castel , fara sa stiu unde vreau sa merg . M'am apropiat din ce in ce mai tare de Sala Trofeelor . Mi'am zis ca as putea sa intru putin inauntru . Stiam ca era posibil sa ma intalnesc cu Ashlyn si asta ma facu sa zambesc . Cand am deschis usa ,am avut o surpriza. Am observat'o pe Rosalie . O fata de la Ochi - de - Soim , cu care avusesem ocazia sa vorbesc . Era una dintre cele mai prietenoase persoane de la Hogwarts . Am facut cativa pasi , incercand sa nu o sperii , apoi i'am spus timid : " - Buna .. " Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 -O,buna Bella! Cand am vazut-o m-am bucurat. Era una dintre prietenele mele...Ma intelegeam atat de bine cu ea! Desi eram doar in anul II m-a intampinat frumos inca de la inceput.... M-a intrebat ce fac in Sala Trofeelor.... I-am raspuns : -Pai acum sunt Ingrijitoare la Sala Trofeelor... S-a uitat putin la mine si a zis : -Chiar? Eu i-am raspuns ca da si am chicotit! Am intrebat-o putin ingrijorata ce parere are de ce am schimbat in Sala...De cum le aranjasem acum?........ Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Bella Emily Rose - 18 Sep 2010 Era atat de placut sa o privesc pe Rosalie . Entuziasmul ei ma bucura si pe mine . Si intr'adevar , aranjase sala intr'un mod foarte placut de privit . As fi putut sta aici ore intregi , doar admirand aceste trofee. Mi'am dres glasul , si i'am raspuns la intrebare : " - Te'ai descurcat foarte bine , Rosalie . Sa stii ca nu ai de ce sa iti faci griji . Sunt sigura ca toti vor fi multumiti de munca pe care ai depus'o. " Fata ma privi cu atentie , apoi zambi senin . Dupa cateva minute nu mai spuse nimic , iar tacerea absoluta domnea in sala . Am decis ca era timpul sa o mai intreb cate ceva . " - Si .. cum ti se pare in anul II la Hogwarts ? " Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Am intrat in Sala Trofeelor, cu gandul ca trebuia sa rearanjez toate trofeele, nu mai intrasem de mult pe-acolo, si uitasem cum e sa intrii in istoria trofeelor. Am intrat tiptil in sala, apoi am auzit doua voci. ''Hei, e cineva acolo ?'',am soptit. ''Da, suntem noi, Bella si Rosalie !'', spuse vocea Bellei, pe care-am recunoscut-o pe loc. '' Hei, ce faceti aici?'',am spus, entuziasmata. ''Ashlyn, am uitat sa te anunt, dar AM PRIMIT POSTUL!'',spuse verisoara mea, apoi ma imbratisa fericita. ''Wow! .. Feli .. Felicitari !'',am raspuns zambind.''Mai am un ajutor''. Am privit linistisa spre cele doua fete. Amandoua imi zambeau fericite pentru Rosalie. Eram chiar uimita. Eu abia din anul IV primisem postul, si ea numai din anul II.Pai , se pare ca vremurile se schimbau la Hogwarts. Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Eram fericita ca primisem postul, ca puteam lucra impreuna cu verisoara mea la aranjarea trofeelor...... Apoi i-am raspuns Bellei: - E foarte frumos,multumesc! Mai ales acum ca am un post ,foarte multi prieteni si membri din faimilie in scoala! M-am uitat din nou la trofeul tatei ...Am zambit, apoi am continuat discutia cu fetele....In sfarsit reusisem sa termin de aranjat trofeele , acum vorbeam cu Ash si Bella.... Apoi am continuat: -Dar trebuie sa recunosc ca si in anul II am emotii.... Oricum emotiile mele cresc cu fiecare an care il inaintez in Hogwarts...Imi spun in gand ,,Inca un an,tata e mandru de mine si bineinteles si de sora mea Kate,,... Si eu eram mandra de tatal meu...Abia astazi descoperisem ca era un elev exemplar,sau cel putin aproape.... Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Am privit catre trofeul unchiului meu. Probabil ca Rosalie era fericita, si mandra de tatal ei. Vroiam sa fiu si eu asa, sa simt ca imi cunosc parintii biologici, vroiam sa-i cunosc, chiar vroiam, ma apucase un dor de cunostinta, dar nu stiam de ce. vroiam sa-i cunosc, si sa le reprosez ca m-au lasat in grija altor oameni. Imi era sila de ei, vroiam sa-i cunosc.Priveam catre niste trofee, cand am observat unul de Vajthat. M-am apropiat grabita spre el.Putea sa fie al tatalui meu. Am luat trofeu in mana, citindu-l ''Acest trofeu apartine casei Viperinilor, domnisorul elev, Maxemus Salverin. Cel mai bun din anii ...''. ''Bla, bla!'', am soptit.''Nu poate fii al tatalui meu biologic. Maxemus?Asa sa-l cheme? Trebuia sa ma interesez'' ''Hei, Ashlyn, ce faci ?'',ma intreba Bella. ''Uhmm .. Priviti acest trofeu'',am spus, intinzandu-l catre fete. Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Ne-am uitat nedumerite la acel trofeu! Nu stiam ce era cu el,Dar mi-a venit in minte ca Ashlyn banuia ca e al tatalui ei biologic...Daca intr-adevar era asa probabil verisoarei mele ii veneau multe ganduri in minte...Probabil se gandea la tatal ei biologic si la mama ei...Probabil se gandea la faptul ca daca asa se numea tatal ei ar trebui sa aiba acelasi nume sau probabil se gandea ca ar fi trebuit sa fie la Viperini! Apoi m-am uitat la fete si le-am spus: -Vom afla cu orice pret daca acel trofeu este...al ....Ta..Talui ei... Dar ideea este cum?[img]/users/2212/45/60/95/smiles/301370.gif[/img] Voiam sa o ajut pe Ash sa afle acest lucru...Stiam ca voia asta.... Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Eram confuza. Nu stiiam ce sa fac, cum sa reactionez. Primul gand a fost sa trimit o scrisoare mamei. Am scos stilou din interiorul robei. ''Aveti o foicica?'',am intrebat. ''Poftim''mi-a spus Bella, intinzand o bucatica de hartie crem. Ma gandeam cum sa scriu, ca sa nu-i ranesc pe parintii mei. Nu stiam cum sa le explic, ce sa le spun, sa nu se simta prost. Trebuia sa stiu de unde proveneam. Speram ca ei sa ma inteleaga. Quote: Mama, Fetele imi zambeam linistite. Sperau ca eu ma simt bine. Bella aflase si ea de undeva ca eram adoptata. Se vedea ca era trista, insa ea tot verisoara mea ramanea, orice era, ele tot neamurile mele erau. Nimic nu ma putea schimba, nici macar daca pritnii mei erau Devoratori ai Mortii Re: Ingrijitoare la Sala Trofeelor - Rosalie Vivienne Alden - 18 Sep 2010 Ma uitam la Ash....... M-am bucurat cand am vazut ca i-a scris mamei ei! Eram sigura ca acum e putin mai linistita... Sunt sigura ca matusa Kate va intelege , iar unchiul Max e si el intelegator ... Ash avea dreptul sa stie ce motive aveau parintii ei sa o abandoneze....Macar daca nu-i va cunoaste are dreptul sa stie numele lor ,are dreptul sa stie ce trrecut au avut parintii in Hogwarts,din ce casa apartineau , daca au fost Elevi buni ...Si multe alte chestii pe care Ash merita sa le stie... I-am spus verisoarei mele: -Crede-ma ca Matusa Kate iti va raspunde sicer la tot ceea ce vrei sa afli... |