![]() |
Bine-am venit la .. Viperini ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Bine-am venit la .. Viperini ! (/t-bine-am-venit-la-viperini) |
Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 19 Sep 2010 Am pasit in Marea Sala, da era chiar grandioasa. Asa cum imi inchipuiam eu intotdeauna, asa cum am vazut-o in pozele mamei si ale tatei. Era chiar o sala destul de buna si mare pentru dueluri. Am zambit satisfacuta. Stateam langa doua cercetase, sau astropufe, nu stiam sigur, insa puteam sa-mi dau seama cat de prostesc gandeau. ''Cei mai tari sunt cei de partea binelui !'',a spus una. ''Da, stiu. Viperinii sunt patetici !'',a completat cealalta. Am pufnit la auzul ultimei replici, si m-am uitat la ele cu un zambet malefic,incat niciuna dintre ele n-a mai adaugat nimic. Ma uitam prin multime, la Cercetasii din anul V, in speranta ca puteam sa ghicesc care este surioara mea ''scumpa''. Trebuia sa-mi dau seama, intr-un fel, poate semana cu mama, sau cu mine. Speram doar sa nu-si dea seama cat de curand. Poate aveam norocul si ea nu stia ca e adoptata. Ohh, asa ar fii un vis. ''Idiotii aia sigur i-au spus ca e adoptata, Vicky. Ei sigur stiu ca noi vrem sa ne apropiem de ea acum!Asa ca au avertizat-o indirect. Trebuie sa fii desteapta, Victoria !'',imi aminteam vorbele mamei, apoi ma imbarbatam. ''Victoria Maxima Salverin!'',a spus profesoara de Farmece. M-am desprins de langa cele doua prostute, si am inaintat grabita, catre scaunul pe care se afla Jobenul. M-am asezat pe scaun iar profesoara mi-a pus Jobenul pe cap. ''Ahaa .. Ceva, ceva imi spune ca tu, Victoria trebuie sa ajungi la ... Viperiniiii !'',a tipat Jobenul. Am zambit satisfacuta, observand cum cateva privii s-au indreptat catre mine. M-am ridicat de pe scaun, multumindu-i profesoarei, apoi m-am asezat la masa viperinilor, aranjandu-mi roba. ''Hei. Victoria te numesti, nu ?'', mi-a spus o necunoscuta. Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Ashton Blake Lively - 19 Sep 2010 Era de fapt, un necunoscut. Am privit-o zambind pe viitoarea viperina. Aflasem de la multi ca era buna la Vajthat, avea probabil talentul in sange, si chiar o vazusem cu matura zburand. Se pricepea. Vroiam s-o intreb de la cine mostenise,si cum reusise sa se descurce atat de bine, avand numai 14 ani. Eram mirat. ''Da, asa ma numesc'',a spus viperina, ignoranta. Ahaa, avea si atitudine de viperina, bineinteles, imi placea acest gen de atitudine. Ma facea sa-mi amintesc de copilaria mea, cand incercam sa-i speriu pe toti la Hogwarts, facand pe cercetasul cel dur. ''Eu sunt Ashton Blake Lively'', am raspuns, sec. ''Ai un nume tare lung''m-a spus fata, directa.''Si ce vrei de la mine?''. ''Am auzit ca esti tare buna la Vajthat. Nici macar nu ai facut antrenamente, nu ?''. Fata zambii satisfacuta. ''Oo, ba da. Inca de mica fac Vajthat. Tata e ca un fel de antrenor al meu ..''mi-a spus, indiferenta. ''Cum il cheama?'',am intrebat curios. ''Maxemus Salverin. De ce?'',a intrebat, fata, mirata. ''Maxemus.. Max... Maxemus Salverin ?''am spus balbaindu-ma. ''Da, de ce?'',a intrebat ea, un pic ingrijorata. ''Intrebam..''am spus, revenindu-mi.''Ok, mersi Victoria. Pe mai tarziu. Poate ne vedem pe teren!'',am spus, plecand repede de langa acea fata. Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 19 Sep 2010 ''Frumoasa primire din partea lui'', mi-am spus in gand, apoi am inceput sa gust din bucatele de pe masa. Credeam ca mancarea aici era groaznica, insa era chiar gustoasa, chiar daca nu aveam pofta de mancare.Am luat cateva guri de ceai, aproape prea pofticioasa, observand ca acel Ashton inca ma mai privea, de la cativa metri departare.''Oare ce era inneregula cu el?''ma gandeam''Probabil e speriat de tata !'',mi-am spus, apoi am afisat in zambet malefic, si satisfacut, incepand a doua ceasca de ceai.Acel Ashton si-a indreptat privirea catre vestita mea sora, apoi s-a dus catre ea. In acel moment mi-am amintit de vorbele mamei ''Sor'ta e posibil sa aibe un prieten. Sa te feresti de el. Nu stiu prea multe, insa stiu ca e antrenor de Vajthat''. In acel moment am scuipat fara sa vreau ceaiul pe jos, si am varsta ceasca pe masa.O viperina pufnii langa mine,apoi zambii aranjandu-si parul ''Te simti bine?''ma intreba. ''Da.., ''am raspuns, apoi m-am ridicat de la masa, aruncand o farfurie pe jos. M-am indreptat spre iesire, cand am auzit o voce, care striga in spatele meu : ''Hei, hei .. Asteapta !''. M-am intors uimita, si-am privit acel chip necunoscut, zambitor. ''Ce-i ?''am intrebat, ignoranta. Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Scarlett Soul - 20 Sep 2010 "Stai! Nu pleca, te rog! Nu stiu ce s-a intamplat, dar stiu ce simti, iti simt energia si stiu ca nu este bine ceea ce ai de gand sa faci... Nu fugii de viata, infrunt-o!" Viperina se uita la Cryss, buimacita, parca fara sa inteleaga sensul cuvintelor, apoi tresarind, masca un ranjet in coltul gurii, ceea ce dadea de inteles ca pricepuse mesajul. O prinse de mana, dar boboaca se smuci si vru sa-i dea o palma, dar din fericire Crystal avu atimp sa se fereasca. 'Reflexele astea....', gandi ea, considerandu-se norocoasa. Probabil nou-venita credea ca nimeni nu o poate intelege si pe de o parte avea dreptate, caci stia ca nu o va cunoaste niciodata in totalitate, nimeni nu o va face.O intelegea pentru ca de multe ori si ea simtea acelasi lucru, se asemana cu o intrebare fara raspuns... Vroia sa o ajute. Isi inclesta pumnul si astepta pana in cele din urma rupse tacerea: "Tu te numesti....." "Sunt Victoria Salverin", raspunse fata, scurtandu-si numele. "Iar eu Crystal, Crystal Shirley", spuse din nou cercetasa. Nu mai suporta toate acele politeturi [ multumesc...incantata...frumos..imi place] asa ca sari peste ele si ajunse in miezul inimii fetei, in sectorul interzis. "Fugind nu rezolvi nimic. Adevarul este ca si soarele, poti sa-l ignori o vreme, dar nu dispare..." Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010 Nu intelegeam ce vroia de fapt aceasta fata, dar parea inteligenta. Nu avea acel ceva care o facea viperina, dar putea sa fie. Poate puteam sa fac pe proasta si sa mi-o fac prietena. Atunci am auzit din nou vorbele inteligente ale mamei ''Acolo, trebuie sa iti faci prieteni inteligenti ,pe care sa-i aduci de partea ta. Stiu ca poti face asta !'',am auzit in gand indrumarea mamei. M-am desprins din incatusarea fetei, si am zambit, incercand sa plec de langa ea, stiind ca va avea sa ma opreasca. ''Hei .. Pleci de adevar ,nu ?'', indraznii ea. Fata aceasta avea tupeu, nu gluma!Am zambit ciudat, apoi m-am asezat in fata ei, obligand-o sa ma priveasca doar pe mine. ''Practic .. Ce-ti doresti ?'',am intrebat, curioasa. ''Pai .. Pot simtii asta, esti exact ca si mine, de inteles. In momentul in care te-am atins, am simtit acea energie negativa care graviteaza in jurul tau !'', spuse fata, cu sinceritate. Am pufnit , amuzata, neputand sa cred ce prostii abera aceasta fata. ''Esti cercetasa, nu ?'',am intrebat amuzata, abtinandu-ma sa nu explodez in ras. Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Scarlett Soul - 20 Sep 2010 Teatru.... pur si simplu simtea cu Victoria juca rolul care ii era sortit, spunea replicile care ii erau scrise, nimic mai mult. Ochii, cea mai expresiva parte a corpului, spuneau altceva, erau singurii care aratau iubire, care pareau a arata adevarata personalitate.Insa nu spuse nimic, caci stia ca viperina nu va recunoaste niciodata acest lucru, simtea ca are ceva de ascuns, o comoara ce nu vroia inca sa o dezgroape. Se uita in jur si isi dadu seama ca boboaca astepta nervoasa un raspuns. 'Oare ce ma intrebase', veni gandul ca un fulger din mintea lui Cryss. "Da, da.", zise ea la nimereala, desi se vedea ca nu avea nici cea mai vada impresie despre ce vorbeau.Victoria parea indignata. "Okay, recunosc, nu-mi plac inceputurile, de aceea nu sunt atenta.Insa vreau sa stii ca ai o gramada de optinuni in viata, nu te axa pe una singura, fortifica-ti posibilitatile, ia in considerare orice speranta, orice vis..." Probabil fata se gandea ca cu visele nu ajungi nici unde, Quote:dar daca nu visezi, cum sa iti implinesti visele ?In lumea asta toti erau actori, numai ca unii erau mai aproape de tinta decat altii, unii jucau mai bine rolul, altii erau doar simpli privitori. Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010 Si nu aveam de gand sa fiu o simpla privitoare.Aceasta fata, cercetasa. puteam sa jur, puteam sa jur. Eram prea nervoasa, ca sa mai pot sa gandesc limpede. Eram convinsa ca era inraita fana a lui Potter. Bleh, Potter, cand mi-am adus aminte de el dintr-odata pielea mi s-a facut de gaina, si mi-a venit rau. Acest .. ,acest Potter, care ii facea pe otti sa creada ca el este cel mai bun, ca el este slujitorul binelui, si alte prostii. Acest Potter, care-mi facuse intreaga familie sa sufere, si acest Potter, care luase vieti nevinovate.Zambetul meu malefic disparuse, in timp ce ma gandeam la acest cosmar al vietii intregilor viperinii, si ale familiile lor. Insa nu aveam d egand sa ma dau batuta, sau sa refuz Ordinile. Aveam sa lupt pana la capat, o simpla cercetasa nu-mi putea spune nimic, nu ma putea convinge ce sa fac. Insa, eu.., poate aveam nevoie de cineva ca ea, care sa fie inauntru, si nu trebuia sa pierd aceasta ocazie. ''Crysstal, asa spuneai ca te cheama, nu ?'',am intrebat-o, zambind. Fata zambii, satisfacuta, apoi raspunse : ''Desigur ..''. ''Crystal, ai auzit tu .. Ca Harry Potter a fost capturat de Devoratori, nu ?'',am intrebat, incercand sa-mi ascund fericirea. ''Da, desigur ca am auzit. Si banuiesc ca tu fiind viperina, sustii moartea lui'' ''Asa si trebuie!'',am spus, asteptand reactia cercetasei. Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Scarlett Soul - 20 Sep 2010 Eram constienta de ceea ce as fi vrut sa spun, vroiam sa-i zic ca Harry era eroul nostru, ca el schimbase lumea, dar am continuat sa ma prefac, cu atata pricepere: "Desigur, cine nu si-ar fi dorit asta? Harry vroia ca cu totii sa credem ca este bun cand de fapt este un.. un...", scuipa ea vorbele acelea urate, dar in ochii Victoriei pareau niste vorbe minunate, zise cu blandete de catre Crystal. Cryss stia ca dragutenia fetei se putea transforma numai in cateva secunde in ura, era constienta de asta, insa vroia ca lucrurile sa ia o alta intorsatura. 'Astept cu nerabdare momentul in care eu voi fi fata cea buna...', gandi ea, simtindu-se o actrita remarcabila. Toata viata ei invatase sa joace teatru, caci prin cate trecuse, avusese mereu nevoie de putine prefacatorie. Deocamdata trebuia sa faca pe prostuta, ca Vicky sa creada ca o poate juca printre degete.Fata ii se parea destul de credula, insa nu proasta, nu, in mod cert nu proasta, poate doar rea. "Stii eu nu am prieteni aici...",incepu Cryss, mascand niste ochi inocenti, care o convinsera pe Victoria. 'Acum urmeaza manipularea', gandi Cryss. Dar... Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Veronique A. Dupont - 20 Sep 2010 'Aceeasi discutie plictisitoare' se gandi Ronnie privindu-le pe cel doua. 'Oare de ce trebuie ca oamenii sa discute mereu despre asta? Zici ca daca Potter e in viata sau nu conteza la ceva. Cand noul Lord al Intunericului va urca pe tron nimeni nu se va mai gandi la acel tradator de sange. Existenta lui nu va schimba cu nimic cursul actiunilor devoratorilor mortii.' "- O noua viperina?" intreba Ronnie indicand-o pe noua fata "- Da. Eu sunt Victoria, Victoria Salverin" raspunse fata putin aroganta "- Veronica Camille Marybeth Rose. Fiica lui Jacques Dupont" Victoria ramase muta. Stia prea bine cine este acest Jacques Dupont. Era unul dintre cei mai buni Devoratori ai Mortii, la fel ca si tatal sau. "- Ma numes Crystal Shirley daca te intereseaza" spuse cercetasa Ronnie nu-i acorda niciun pic de atentie cercetasei, iar aceasta simti. Viperina era interesata doar de noua "recruta". 'Este perfecta pentru Devoratorii Mortii, mai ales ca tatal ei trebuie s-o fii invatat de mica magie neagra, asa cum a facut si al meu cu mine' Re: Bine-am venit la .. Viperini ! - Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010 In sfarsit aveam ocazia sa stau de vorba cu o viperina, si nu orice fel de viperina, era chiar fiica Devatorului Mortii, cel care ma cunoscuse pe mine, si impreuna cu tata, invatasem de la el multe vraji. I-am zambit apoi, recunoscatoare lui Ronnie, si am privit-o scarbita pe Crysstal. Stiam ca acea cercetasa avea sa renunte sa ma convinga ca Potter era important, si ca era atotstiutotul. Abia dupa ce v-a fi mort, lumea va aprecia ceea ce va face, sau a facut Voldemort. ''Vor venii vremuri bune pentru noi!'', mi-am spus in sine, apoi privind-o pe Ronnie, care intr-un fel era satisfacuta de atitudinea mea,ignoranta. Exact asa cum trebuia sa fie o viperina cu o cercetasa. ''Mai ai treaba pe aici ?'', ma intreba Ronnie, incercand sa ramana singura doar cu mine, ignorand-o pe cercetasa. |