Darkmark RPG Forum
Priam vraja esuata langa lac - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: Priam vraja esuata langa lac (/t-priam-vraja-esuata-langa-lac)

Pages: 1 2 3 4

Priam vraja esuata langa lac - Oliver C.S. Queen - 25 Sep 2010

Hey au trecut deja cateva saptamani la Hogwarts m-am gandit sa fac o plimbare pe langa lac! chiar ar fi foarte frumos ...zis si facut insfac cartea de farmece de pe pat si ies alergand catre lac ajuns acolo ma asez langa un steja batran ...Sus pe deal erau doi elevi din ani mai mari care se duelau pentru mine era ceva nemaipomenit abia vazusem primul meu duel....

-Ce ar fi sa incerc si eu ce fac ei .
Zis si facut imi scot bagheta din lemn de stejar cu miez de inima de dragon albastru..
Incep cu cateva farmece usoare! Primul farmec invatat in clasa de magie!..stiu ca nu era indicat sa folosesc magia inafara clasei dar totusi incep
indrept bagheta catre un bolovan si strig!
-Wingardium leviosa! bolovanul se ridica usor usor! ma descurcam foarte bine!
-Da asta este am reusit prima vraja! eram extaziat de reusita mea !
-Poate ar fi timpul sa exersez ceva mai interesant imi zic eu!
-Accio....iar cartea de farmece veni la mine!
Citesc in ea doua trei vraji si ma pun iar pe treaba !
-Depulso...iar cartea se aseaza iar langa copac!
Indrept bagheta catre bolovan si strig bombarda! o scanteie rosie iese din bagheta si face farame bolovanul! ma gandesc sa mai incerc iar vraja!
Indrept bagheta catre alt bolovan strigand
-Deplso...iar o raza alba de lumina scanteie chiar in fata mea cauzandu-mi o rana la mana destul de urata!...putin buimac ma ridic in genunchi imi iau bagheta de jos dupa ce eram putin ametit si o indrept catre carte
-Accio carte...cartea ateriza chiar in poala mea!
O deschid greoi si caut la farmece de revitalizare!
Dar durerea era insuportabila asa ca lesinasem !
-Poate nu voi sfarsi chiar din primul an!..acesta imi era singurul gand!

Re: Priam vraja esuata langa lac - Rosalie Vivienne Alden - 25 Sep 2010

Ca de obicei ,ma plimbasem seara pe langa lac! Cred ca acest lucru imi place cel mai mult sa fac.
Observasem primele vraji facute de noul elev,se descurca destul de bine!..Dar apoi nu am observat exact ce facea si deodata a cazut pe jos,banuiam ca a lesinat ...Pana acum nu voiam sa il deranjez,parea destul de entuziasmat de vrajile lui,dar acum ma duceam incet-incet catre el...
Intr-adevar lesinase...
Am spus ceva foarte scurt ... Si l-am trezit..Ma uitam la el,era putin palid...
L-am intrebat:
-Te simti bine?
OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu!

Re: Priam vraja esuata langa lac - Oliver C.S. Queen - 25 Sep 2010

-Nu ma simt prea bine!...
-Doar ce exersam si cred ca am gresit o vraja...
Chiar nu ma simteam bine dar aceasta noua privire chiar ma incanta da era Rosalie nu am fost niciodata mai incantat sa o vad decat acum...
Putin ragusit am spus!
-Te rog ma ajuti sa ma ridic !
OOCToungeoti sa continui Rosalie

L-am ajutat pe Slin sa se ridice,era putin ..Parea destul de palid,m-am speriat ...
Dar am mai stat putin langa lac si am mai povestit,astfel si-a mai revenit putin.Ma uitam la el,voiam sa il inveselesc cu ceva,l-am intrebat:
-Ce faceai aici?
-Pai voiam sa exersez niste vraji,dar tu?,fu raspunsul lui.
-Cateva ti-au iesit bine,am vazut,dar nu voiam sa te deranjez..Eu aici vin in fiecare seara...Ma simt atat de bine la malul lacului,parca ma linistesc,imi pun ordine in ganduri...

-Ma bucur ca ai fost prin preajma ...
-Ma simt mai bine multumesc mult!...da lacul este un loc frumos ...inca ma durea capul dupa accident...
-Rose sti iti sunt dator!....ma gdesc sa iti rasplatesc bunatatea!
Putin ametit ma ridic si spun!
-Aguamenti Oppugno !!...Iar din lac se ridica fluturasi de apa!
-Sper sa iti placa exersez de ceva timp la aceasta vraja!

Si putin obosit ma asez iar langa ea!
-Multumesc iar Rose!...

Wow,ce minunati erau acei fluturasi de apa! Mi se pareau atat de....Frumosi! Parca erau reali!
M-am uitat la el si i-am raspuns:
-cu placere,oricand doresti.
Sa stii ca mi-a facut bine ,m-a relaxat aceasta mica plimbare ...
Sper sa iti revii complet,sa iti treaca ameteala,apoi am chicotit amandoi...
-Mai stam putin aici?,a intrebat Slin...
Am raspuns ca da...Apoi prin minune mi-a venit un fluturas de apa direct in fata si m-a stropit....

Imi revenisem era primul an si deja am parte de peripeti speram sa fie putin mai linistit imi spuneam in gand!
-Rose cum a fost primul tau an aici!
-Dupa cum vezi al meu a fost putin cam agitat din primele zile!

-Mda ,dar esti abia la inceput,stai linistit,anul tau va fi unul superb,cunosti aici multe persoane,iar stii ca daca ai nevoie de ceva imi poti spune oricand! Pai la mine primul an a fost unul cu foarte mari emotii...De fapt ,in fiecare an ai emotii ,chiar daca se reduc din ce in ce mai mult,totusi in adancul sufletului inca exista,acolo ascunse...
La mine fiecare an care incepe la Hogwarts il vad ca pe un nou pas important in viata mea,ca pe un nou inceput!
Stiu ca ai emotii,dar crede-ma ca te vei distra,iar eu,Hayley si probabil multi altii iti vor fi aproape...!

-Hmm a fost frumos in seara asta Rose!
-Chiar mai ajutat foarte mult !
Ma ridic de jos se lasase seara peste castel!
-Cred ca ar trebui sa ne intoarcem ce repede trece timpul cand il petreci intr-o companie placuta...(rad usor)..
-Lumos...mergem Rose!?
Dar Rosalie era distrasa de ceva chiar nu stiam ce putea fi!

Ma uitam la ceva...Pe cer..Era luna, dar era luna plina! Era atat de fascinanta...
M-am uitat la Hayl si la Slin si am spus:
-Uitati-va,nu e minunata?
Iar ei au raspuns deodata fascinati si ei:
-Ba da!!!
Voiam sa mai stau putin ,sa ma mai uit la luna,parca ceva ma tinea aici,dar nu era nimic,doar ca ma simteam atrasa de misterul acelei lumini orbitoare!
Slin s-au uitat la mine si a spus: