![]() |
Salazar Slytherin - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Salazar Slytherin (/t-salazar-slytherin) Pages:
1
2
|
Salazar Slytherin - Kennya Allen - 24 Sep 2007 Ei bine...Stiu ca nu prea avem membrii.Bine hai.Nu avem membrii deloc.Mai ales ca eu am fost singura care a postat in ultimele luni.Asa ca o sa fac topicul asta pt viitori membrii.Si sper ca aceia vor fi vipi.Sincer am avut multe proiecte pt noi,dar cum ducem lipsa de persoane/membrii/vipi nu pot sa fac nimic. Ok,sa revin la subiect.Salazar Slytherin.Un personaj foarte misterios.Cel care a fondat casa viperinilor.Totodata a fost unul dintre cei mai puternici vrajitori.Cel putin asa ne spune JK.Banuiesc ca stiti de ce casa noastra are ca mascota un sarpe.Se mai spune ca isi alegea cu mare grija studentii.Pe cei cu sanga pur,determinare,ambitie,sireti,usor spre incalcarea regulilor si mai ales cei ce puteau vorbi cu serpii(de obicei urmasii lui).Deci trebuie sa fim mandrii ca suntem Viperini!!!!Voi ce credeti?Aveti aceste calitati?Eu una cred ca le am...Dar nu chiar pe toate.Desi ar fi frumos sa vorbesc cu serpii ![]() ![]() Re: Salazar Slytherin - Miranda Portilla - 21 Oct 2007 Dap le am...dak se pot numi calitati=))))) Re: Salazar Slytherin - Plesneala - 08 Mar 2008 Si eu le am, totusi cum a spus si Miranda nu se pot numi calitati, sau da ? Re: Salazar Slytherin - Kennya Allen - 10 Apr 2008 depinde cum le iei.adica vreti sa-mi spuneti ca determinarea si ambitia nu sunt calitati?eu una le consider... Re: Salazar Slytherin - Angela Slytherin - 14 Jul 2008 Intradevar o mare parte din aceste abilitati se pot considera calitati si oricum trebuie sa fim mandri ca suntem la viperini. Re: Salazar Slytherin - Nereida Devon - 25 Jul 2008 clar.Viperinii sunt supremi! cred k am ce trebuie pt a fi viperin Re: Salazar Slytherin - HerArgus - 24 Jan 2010 Pentru a fi Viperin trebuie sa fii inteligent. Exceptie fac Crabble si Goyle . Dar trebuie sa fii inteligent si malefic. Sa iti tradezi prietenii la nevoie, sa faci totul pentru binele tau . Eu sunt exact asa Re: Salazar Slytherin - Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010 Un viperin este inteligent, insa trebuie sa invete pe parcursul vietii ca trebuie sa invete sa devina si mai inteligent . Chiar daca vi se pare ca un viperin isi poate trada prietenii la nevoie, nu trebuie sa fie chiar asa. Un viperin, poate fii de incredere,asta daca el are impresia ca acea persoana merita acest lucru pe deplin, si cel mai mult din lume.Si un viperin adevarat nu se lasa tradat niciodata Re: Salazar Slytherin - Alice Gontier - 03 Oct 2010 am calitatile,mai putin vorbitul cu serpii Re: Salazar Slytherin - Harper Hildegarde - 11 Oct 2010 Cred ca despre viperini s-ar mai putea spune ca au inteligenta sociala. Nu la modul ca sunt adorabili si populari, ci la modul ca sunt in stare sa-ti zambeasca o viata ca sa iti bage un cutit la spate exact cand esti la cel mai inalt punct al tau, ca dupa aceea sa iti ia gloria si sa o foloseasca in scopur proprii. Specimene mult mai practice decat vaidecapulmeuOnorificiiCercetasi. Si da, cred ca am toate calitatile unui viperin. Imi plac si serpii mai mult decat oricare alte animale sau reptile, in general; daca as fi trait intr-un film fantasy, cu siguranta as fi vorbit reptomita, printre altele. |