![]() |
In lupta cu a nu uita! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: In lupta cu a nu uita! (/t-in-lupta-cu-a-nu-uita) |
In lupta cu a nu uita! - Oliver C.S. Queen - 27 Sep 2010 ![]() Citatele carti: -Invata sa spui in 2 secunde ce alti incearca sa o faca in mii de ani.. -Iubeste fiecare secunda alaturi de cei pe care ii iubesti…ca poate fi ultima -Tine langa tine fiecare persoana pentru ca s-ar putea sa realizezi intr-o zi ca ai pierdut un diamant in timp ce colectionai pietricele... -Memoria inimii eliminã rãul ºi amplificã binele ºi datoritã acestui truc putem îndura greutãþile trecutului. In lupta cu a nu uita! Cap 1"O sambata de 10 ani" Este sambata seara eram in gradina din spatele casei asezat pe o patura gandindu-ma la lucrui simple despre mine si despre ce ma caracterizeaza…Totul era perfect dar totusi ceva in interiorul meu spunea ca nu este bine!...Timpul a zburat usor usor dar totusi foarte repede…iar seara se lasa peste micul orasel New Town… In aceea seara parinti erau plecati asa ca singu in casa nu prea erau multe de facut asa ca am iesit la o plimbare usoara pe aleile din jur …usor aruncam priviri discrete in stnga si in dreapta toti erau fericiti se plimbau impreuna doar eu singurel pe acele strazi populate care mi se paraeau atata de pustii… Ajuns in fata unui parc zaresc un loc liber pe o banca care era sub un stejar batran dar care parea a avea forma unui om ce danseaza…parea atat de gratios …l-am privit cateva minute zambind…iar cand vroiam sa plec am auzit din spatele meu doua vorbe… -Gratios,Nu? -Da chiar pare destul de gratios! Am raspuns fara sa ma intorc am crezut ca vorbesc cu mine insumi…dar am sesizat foarte repede ca era cineva care imi raspundea cu o voce blanda ca o adiere de vara lina ,blanda si calduroasa! -E…o simpla minune… -Doar o minune spui e un dar un dar ce a fost lasat pentru cei ce il merita! -Poate …poate ca ai dreptate … si m-am asezat usor pe banca cea rece din parc! -Buna sunt ….aproape ca imi uitasem numele … -Da sunt….Eduard…prieteni imi spun Ard… -Iar tu esti… -Numele meu este Claire -Incantat/a au spus cei doi in cor! -Vi des aici?...il intreba fata . -Destul de des …cel mai bun refugiu cand esti singur e cel ce iti ofera liniste! Fata zambi dupa care scoase un carnetele pe care scria “Marile Mele Dorinte” il deschise usor dupa care trasa o liniuta asupra unei replica scrise marunt…baiatul incerca sa descifreze ce era acea replica…intr-un final reusi …”A face un strain fericit”…uimit de cea ce cities pe carnetelul fetei se gandi ca ar fi amuzant ca si el sa faca ceva pentru ea! -Hei stai in preajma… -Da …raspunse fata rapid si pe un ton sfios. -De ce…tot acelas ton sfios se auzi. -Pentru ca mi-ai oferit o seara placuta o sa iti ofer si eu una la fel!...spuse baiatul bucuros Se lasase destul de frig peste parc. Fata incepu sa tremure putin iar baietul incercand sa ii ofere o cldura prietenoasa isi scoase haina si i-o oferi fetei fara ca ea sa ii spuna ceva. -Poftim Claire..tine asta! -Hey nu trebuia …dar fata nu termina de spus aceste cuvinte ca baiatul o intrerupse! -Mergem…si o trase de mana… -Unde…stai…spune unde..mergem…spuse fata putin gafait. -O sa vezi ti-am promis o seara minunata..asta iti voi oferi. In mijlocul parcului se aflau doi copaci aproape uniti care formau o bolta uriasa cu frunze rosiatice cu alb …era foarte frumos…iar intre radacinile lor se afla un foisor pe care scria cu un auri intens. “Ma-ntreb cum am putea trai fara-a ne sti si-a ne iubi?” Semnata M.E Baiatul se opri abia in foisor cu fata …o sa fie bine o sa vezi iar in momentele ce au urmat baiatul smulse 3 ramurele din copaci formandui o coronita superba fetei.. -Uite …puneti asta pe cap…in seara asta vei fi o printesa adevarata… Timpul trecu atat de usor iar cei doi se bucurau unul de compania celuilalt! Iar cei doi au facut un legamant au scos cate un obiect ce era al lor si lau pus intr-o cutiuta in mijlocul foisorului…dupa care fata arunca o privire catre ceasul parcului… -O sa ne vedem peste zece ani sa vedem daca ma vei privi la fel…spuse fata.. -Sa facut tarziu ar trebui sa plec…(fata) -As fi dorit ca timpul sa se opreasca pentru a te putea privi o vesnicie…(baiat) Fata rosi dupa care disparu in noapte cu Haina baiatului pe ea!... -Un vis incepe foarte greu dar se termina la fel de usor…rosti baiatul cu putina tristete …se aseza pe banca din foisor si privi usor catre cere…spunand: -O zi icepe devreme pentru ca o noapte sa se termine si mai devreme!....mai medita putin…dupa care se ridica si pleca catre casa!. Dupa 10 ani…. Baiatul se trezi devreme se pregati iesi pe usa casei si alerga catre parc….astepta toata dimineata toata amiaza si veni insfarsit seara…baiatul era putin ingandura.. -O fi uitat de intalnire…tot ce e posibil! Pe alea foisorului se auzeau acum niste pasi…baiatul se intoarse brusc sa vada cine este…era o fata marunta ce semana foarte mult cu Claire… -Hey cine esti…?...semana aproape la fel cu Claire singurul lucru ce o deosebea de ea erau ochii avea ochii negri …in schimb ce Claire avea niste ochii Verzi ca smaraldu.. -Astepti pe cineva?intreba baiatul curios -Da …un anume Eduard spuse fata… -Eu sunt …unde e Claire…si baiatul arunca o privire peste capul fetei sa zareasca alea in asteptarea lui Claire. -Claire nu vine… -Cum …De ce …Unde este… -Nu mai poate sa vina.. -Atunci poti sa ii transmiti sa ne vedem alta data… -Claire a murit…spuse fata cea marunta…. Atunci baiatul cazu in genunchi plin de lacrimi…si rabufni… -Cum ce a patit…?...a intrebat baiatul furios… -Nu iti pot spune…i-am promis…. -Cum…spuse baiatul mirat -A dorit sa ai asta! Era o caseta de diamante cu un mic pergament in ea…baiatul o deschise in graba plin de lacrimi …iar pe pergament scria…. Imi pare rau ca nu am putu sa iti dau caldura ce sa iti aline singuratatea…Imi pare rau ca nu am putu a ne iubi sper sa sti ca mereu te voi veghea de unde voi fi… Spune întotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as îmbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o îmbratisare, un sarut si te-as chema înapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si înca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute în care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, în mod prostesc, gandul cã deja stii Cu dragoste si iubire Claire… Baiatul se ridica de jos fetita marunta déjà disparuse …plin de ramuscari a inceput sa spuna cu voce tare strangand caseta de sticla in mana pana aceasta incepu sa sangereze.. Dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta. Nicioadra nu e geloasa. Dragostea nu e laudaroasa sau increzuta. Nu este nepoliticoasa sau egoista. Dragostea nu supara si nici nu poarata pica. Dragostea nu gaseste placere in pacatele altora... Dar gaseste placere in adevar. Este intodeauna gata sa ierte sa aiba incredere, sa spere...si sa indure...orice urmeaza.. Eu si el... am avut clipe perfecte Impreuna... Cu multe zambete si multa iubirea decat au multi oamneti toata viata. Dar apoi eu am plecat si toata sperata mea sa risipit precum... precum fluturi zoboara spre cer... Dar adeseori imi zic as e destinul asa e viata... Si ma gandesc la cuvinte ce spun... El..Mia schinbat viata.. M-a invatat totul... Despre viata,sperata... Si o lunga calatoreie ce ma astepta... Mereu il voi iubi asa ... Dar dragostea noastra este ca vantul... Nu o poti vedea... Dar o simit in adancul inimi... Si accest sentiment mi-l amintesti mereu cand vad chipul lui…. Re: In lupta cu a nu uita! - Rosalie Vivienne Alden - 27 Sep 2010 Wow,e foarte frumos!!! Ma bucur ca ai mai scris Partea asta ce-mi place ![]() Quote: Tine langa tine fiecare persoana pentru ca s-ar putea sa realizezi intr-o zi ca ai pierdut un diamant in timp ce colectionai pietricele... Re: In lupta cu a nu uita! - Ginny Anne Alden - 27 Sep 2010 Ok vin si eu,sper ca nu te superi In mare imi place ai cateva greseli din cauza tastaturii cred dar mai am o nelamurire pana la urma la ce persoana scrii? la III-a sau I? Quote:-Da chiar pare destul de gratios! Am raspuns fara sa ma intorc am crezut ca vorbesc cu mine insumi…dar am sesizat foarte repede ca era cineva care imi raspundea cu o voce blanda ca o adiere de vara lina ,blanda si calduroasa!aici este narator-personaj Quote:Baiatul se opri abia in foisor cu fata …o sa fie bine o sa vezi iar in momentele ce au urmat baiatul smulse 3 ramurele din copaci formandui o coronita superba fetei..iar aici este la pers aIII-a In rest nu pot sa zic decat ca imi place la nebunie debea astept primul cap Spor la scris Kisses! Re: In lupta cu a nu uita! - Rosalie Vivienne Alden - 27 Sep 2010 Mda,chiar a scris foarte frumos!!! Mie imi place ideea stilul ca ,,Ne vom intalni peste 10 ani,, Re: In lupta cu a nu uita! - Oliver C.S. Queen - 27 Sep 2010 Sa iti raspund ginny in prima replica personajul vorbea despre copac... da in mare parte este personaj-narator! Cat despre greseli ...da ai dreptate...cand incep o fraza o zic in gand si nu ma mai uit daca am scris corect sau nu!... ![]() Re: In lupta cu a nu uita! - Rosalie Vivienne Alden - 27 Sep 2010 Mda,si eu astept primul capitol!!! Sper sa faci cat mai repede! ![]() Re: In lupta cu a nu uita! - Oliver C.S. Queen - 27 Sep 2010 M-am gandit si cred ca raman la prima decizie maine la 12... Re: In lupta cu a nu uita! - Ginny Anne Alden - 27 Sep 2010 Nuuu cum sa o lasi mai moale glumesti nu? Vrei insipiratie de ajut eu nici o problema Te rooog nu o lasa mai moale ![]() Deci sper sa bagi capitolul ala cat mai repede ca de nuuu te killeresc Kisses! Re: In lupta cu a nu uita! - Scarlett Soul - 27 Sep 2010 Doamne ma impresionezi pe zi ce trece Asa am cateva lucruri care le ador Quote:“Ma-ntreb cum am putea trai fara-a ne sti si-a ne iubi?” Semnata M.EUn lucru atat de trist... parca in lumea asta mare se intalnesc 2 suflete ce sunt constiente una de cealalta, isi impartasesc priviri ce destainuie secrete, insa nu-si destainuie iubirea... Quote:-O sa ne vedem peste zece ani sa vedem daca ma vei privi la fel… Un lucru atat de sentimental.... Si cel mai frumos este : Quote:Spune întotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as îmbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o îmbratisare, un sarut si te-as chema înapoi sa-ti dau mai multe. Daca as sti ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si înca o data pana la infinit. Daca as sti ca acestea ar fi ultimele minute în care te-as vedea, as spune “te iubesc” si nu mi-as asuma, în mod prostesc, gandul cã deja stii Frumos De multe ori visez.. de fapt mereu visez, numai ca uneori visez acest lucru Insa nu uita : Cand totul pare imposibil, atunci noi (oamenii) suntem singurii posibili sa schimbe lumea... Re: In lupta cu a nu uita! - Bella Emily Rose - 28 Sep 2010 Sincer . Felicitari Esti foarte priceput . E foarte . special ce ai scris . Si nu cred ca exista cuvinte care sa poata defini perfect felul tau de a scrie . E pur si simplu . genial Ma face sa ma gandesc la multe lucruri. Si simt fiecare emotie pe care o transimiti . Sper sa mai scrii ![]() ![]() |