![]() |
~Trecut si viitor~ - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross) +--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4) +--- Thread: ~Trecut si viitor~ (/t-trecut-si-viitor) Pages:
1
2
|
~Trecut si viitor~ - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 Am urcat in tren putin increzatoare si entuziasmata... M-am asezat in compartimentul in care eu ma duc in fiecare an..Cu gandurile mele cu tot..Zambeam si am zis cu voce tare fara sa-mi dau seama: -Ce repede au trecut trei ani...Ce repede a sosit al patrulea... Ma gandeam cu melacolie la cele rele si cele bune de anul trecut...Ma gandeam cu nostalgie la plimbarile mele cu prietenii prin diferite locuri,prin multe peripetii prin care am trecut pana acum... Aveam atatea ganduri de asternut pe hartie ,asa ca nu am mai asteptat nici macar o secunda si am inceput sa scriu in jurnalul meu. Nu mi-am dat seama cat de repede am scris,dar am observat intr-o doara cand am respirat si eu putin ca erau mai mult de doua pagini..Si inca mai aveam... Am chicotit cand am vazut ca am scris mai mult de o pagina despre trecut,acum trebuia sa scriu despre viitor..Despre un nou an la Hogwarts,un an de la care ma asteptam sa fie minunat,sa aflu cat mai multe , sa ma plimb din nou in fiecare seara pe lacul care ma asteapta,ca de obicei..Zilnic... Gandurile mele despre trecutul si viitorul meu au fost intrerupte in momentul in care cineva a intrat in compartiment ..Nu ridicasem capul,nu observasem cine era!... Re: ~Trecut si viitor~ - Katerina A. Petrova - 28 Sep 2010 Eram bineinteles eu, Victoria, care am intrat increzatoare intr-o cabina, fara sa observ cine era in ea.M-am asezat plictisita,pe-un fotoliu, apoi mi-am aranjat roba.Am privit amuzata, dandu-mi seama cu cine eram in cabina. ''Tuu'',am spus amuzata,incepand sa rad cu pofta. ''Ce-ce-ce vrei ?'',spuse fata, amuzata. ''Nu vreau sa ma duelez'',am spus ,ironic, incercand s-o calmez.''Nu din prima zii'',am soptit. Re: ~Trecut si viitor~ - Luna Slytherin - 28 Sep 2010 Cautand un compartiment Luna o vazu pe Rosalie pe un scaun si , putin mai incolo , statea Victoria . La gandul ca va sta in compartiment cu o buna prietena si cu posibila adversara rase , dar cum nu avea de gand sa caute mai incolo , intra si , zambind , le saluta de amandoua si se aseza aproape de geam . O auzise pe Victoria spunand ca nu vroia sa se dueleze , dar tot nu era foarte sigura de acele cuvinte . Dar nu vroia sa fie ea cea care o va provoca , cel putin nu atunci . Privi inca o data spre fiecare colega , inainte de a intreba : -Si , ce ati facut in vacanta ? Re: ~Trecut si viitor~ - Katerina A. Petrova - 28 Sep 2010 Am pufnit amuzata, insa inca incercam sa ma abtin. Aveam nevoie acum de o viperina care sa ma calmeze urgent, daca nu aveam sa explodez. Nu suportam toate dragalaseniile si incercarile acestor fete de a fii dragute si prietenoase, ca deh, asa e la moda. M-am intors catre geam, si-am inceput sa citesc dintr-o revista, care-l avea pe coperta pe Voldemort. Astropufa si cercetasa m-au privit atente, nescotand niciun sunet. ''Ce?''am spus,nervoasa. Niciun raspuns. Fetele si-au luat ochii de la mine si si-au continuat treburile. ''Vicky, calmeaza-te'',mi-am spus ,in sinea mea. Re: ~Trecut si viitor~ - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 Voiam sa fiu draguta cu Vicky,dar ea nu voia sa vorbeasca cu mine si cu Luna ...Asa ca am continuat sa ma aprofundez in ganduri..Imi spuneam ..,,Oare cum va fi anul acesta?,, ,,Ce ma va mai astepta?,, ,,Ce mai fac prietenii mei?,,... Cu gandul ca abia asteptam sa-i vad am continuat sa scriu in jurnal,de parca nimeni nu era in jurul meu... Asa ca dupa cateva minute cand am mai scris putin am intrebat-o pe Luna: -Eu am fost cu Kate in Miami la casa de vara..CAte am sa-ti povestesc,dar tu? Re: ~Trecut si viitor~ - Luna Slytherin - 28 Sep 2010 Nici macar nu auzise intrebarea lui Rosalie , in loc de asta privind coperta Luna simti diferite lucruri - una dintre acele sentimente fiind incantarea ca vedea fata acelui invins ... sau nu chiar atat de invins , nu se stie ... dupa atata timp cat incercase sa se convinga ca el era pentru totdeuna infrant . Apoi trecu prinalte cateva simtaminte prin care putea trece ea , ca cineva care fusese pregatit sa devina Devorator insa nu putea accepta . Apoi isi imagina ce gandea un Devorator adevarat : ei ar fi putut sa treaca prin mult mai multe decat ea , amintindu-si zilele in care ei erau la putere , apoi prima infrangere a conducatorului lor , dupa care ceea ce urmase si ziua in care Harry Potter castigase . Toate aceste amintiri provocate de simpla poza . Inainte sa isi dea seama ce face incerca sa citeasca coperta insa nu vazu nicaieri numele de Voldemort si nici Harry , cand Victoria spuse : -La ce te uiti ? -Incercam sa citesc , raspunse Luna . Au vreun articol despre Voldemort sau Harry ? Astepta raspunsul . OOC : am trimis in acelasi timp , deci mai modific putin la mine . Am modificat . Re: ~Trecut si viitor~ - Katerina A. Petrova - 28 Sep 2010 Harry ?Pff .. De ce trebuia pus acest nume, langa numele maretului Voldemort? De ce unde era Voldemort, trebuia sa fie si un anume Harry ? Uram lucrurile astea, insa incercam sa par ignoranta in fata fanilor lui. Nu aveau mult pana sa-si dea seama de adevaratul Potter, si de adevaratul Voldemort, atunci toti aveau sa se inchine in fata lui, cand Potter avea sa fie ... nimic, mort. Am zambit amuzata de intrebarea Lunei, apoi i-am inmnat revista. ''Te intereseaza despre Voldemort ?'',am inceput, curioasa. Re: ~Trecut si viitor~ - Luna Slytherin - 28 Sep 2010 -Da , raspunse Luna amintindu-si de perioada in care Harry pentru ea era un nimeni si Voldemort reprezenta un model , o persoana demna de apreciat , momentele in care inchidea ochii si incerca sa si-l imagineze , de cate ori incercase sa vizualizeze acea batalie despre care se spuneau atat de multe ! Batalia de la Hogwarts ! -Chiar foarte mult , mai adauga . Ar fi vrut ca Victoria sa ii citeasca gandurile , sa afle ceea ce ea nu putea spune cu voce tare in prezenta lui Rosalie ( si era mai bine asa ) . Astepta sa vada daca Victoria ii va raspunde la intrebarea pusa mai inainte . Re: ~Trecut si viitor~ - Jenny Spring - 28 Sep 2010 - Ooo, uite pe cine avem noi aici..Luna, Rose si viperinuta! se auzi vocea mea de la usa. Stateam sprijinita de aceasta, zambind ironic. Cunosteam asa de bine persoane ca Vick! Stiam ca iti irosesti puterile sa fii draguta cu ei, tot ii durea undeva. - Pot sa stau aici? o intreb pe Luna, care raspunde afirmativ. Ma asez imi pun un genunchi peste genunchi si zambesc. - Ce ati mai facut vara asta? le intreb pe fete. Amandoua imi raspunsera, apoi ma intrebara si pe mine, dar am preferat sa nu raspund. - Dar tu, Salverin? Ce planuri ai mai construit? o intreb eu pe viperina. Imi vine sa rad. Era prima oara cand ma comportam rautacios. Dar pur si simplu ma adaptam la persoane. Daca esti dragut si cu un tantar, lumea te putea considera pe buna dreptate un "papa-lapte". Incep vremurile grele, Harry rapit, n-ai de unde sti in cine poti avea incredere. - Raspunzi azi? Sau exersezi mima? o intreb ironic Re: ~Trecut si viitor~ - Katerina A. Petrova - 29 Sep 2010 Off, cand aveau sa termine cercetasii astia. Pur si simplu nu-i suportam. ''Ok, Vick, nu arunca o vraja asupra loc, ok?'',imi spuneam, linistita, in gand. Mi-am scos privirea din revista, apoi am privit-o zambind ironic spre Aimi.''Cercetasa idiota si bagacioasa,ignoro'',mi-am spus, in cand. ''Una, alta ..Am exersat cum sa arunc blesteme de neiertat pe cercetasii din anul VII'',am raspuns, zambind,apoi am apucat alta revista. Luna ma privii, ca si cum era sigura ca eram in stare sa fac una ca asta. I-am aruncat o privire serioasa, apoi mi-am vazut de-ale mele. Am auzit-o pe cercetasa, trancanind ceva aiureli, apoi mi-am indreptat privirea spre ea, pufnind amuzata de expresia ei. |