![]() |
~Un nou inceput ~ - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: ~Un nou inceput ~ (/t-un-nou-inceput--3508) Pages:
1
2
|
~Un nou inceput ~ - Rosalie Vivienne Alden - 28 Sep 2010 Prolog...
O zi minunata de vara...Soarele trimitea razele sale marete ca niste sageti in care se afla foc! Iar Shelby nu voia sa iasa din casa..Era prea suparata,suparata pe viata,fiindca tot ce iubea ea mai mult,tot ce avea ea mai de pret in viata,s-a dus ...Pur si simplu a plecat fara nicio explicatie,fara nici-un bilet,fara vreu semn in urma..De fapt lasase urme,urme adanci in sufletul lui Shelby care parca se facea tot mai mic pe zi ce trece! Nu voia nimic altceva decat un semn de viata,..Sa stie ca inca exista,dar degeaba spera... Se spune ca speranta moare ultima,dar pentru ea acesta a fost primul lucru de care s-a lipsit inca de pe la inceput,,,Nu mai voia sa spere,pentru ca acest sentiment o facea sa sufere... Austin...Numai gandul la acest nume ii sfredelea inima...Incet-incet dorinta ei de uitare creste,ea vrea inca ,doreste inca sa ii dispara pur si simplu din minte gandul de la aceea persoana care i-a facut rau de atata timp...Dar stia ca nu poate stia ca nu poate sa uite,desi uitarea pentru ea probabil ca era singurul medicament care exista pentru ea. Incerca sa-l urasca,dar nu putea..Oare de ce nu putea? ..Pentru ca inca il iubea.,Desi nu voia sa recunoasca acest lucru,inca avea acest puternic sentiment pentru Austin... DAca ar fi fost EL aici,langa EA,cu siguranta ar fi fost in stare sa strige in gura mare despre iubirea ei fata de baiatul cu ochi fumurii... Dar nu putea,nesiguranta puse stapanire pe ea si pe toata fiinta ei.. Re: ~Un nou inceput ~ - Oliver C.S. Queen - 29 Sep 2010 frumos.. ![]() Re: ~Un nou inceput ~ - Rosalie Vivienne Alden - 29 Sep 2010 Capitolul 1-Vorbe aruncate in vant Shelby statea in pat,nimeni nu mai putea sa o scoata din camera ei de cateva zile incoace...Pur si simplu era zdrobita,nu mai avea putere in ea,lacrimile aproape ca ii secau,dar dintr-un motiv ciudat nu se mai putea opri din plans...Oare de ce oamenii trebuie sa sufere? Oare de ce trebuie sa existe cuvantul ,,iubire,, daca nimeni nu il pretuieste in adevaratul lui sens?... Intrebari peste intrebari,la care Shelby nu avea , nu stia ce sa raspunda..,,Te iubesc,,.. Ce cuvinte marete ,dar care si-au pierdut din maretia lor ,datorita celor care le rostesc doar de dragul de a spune ceva.. ,,De ce Austin mereu imi spunea acest lucru daca a plecat? De ce,de ce,de ce?,, , rostea Shelb printre suspine. Cand a ispravit aceste vorbe a lesinat.. Puterea ei fizica nu ii permitea atat de multe ca cea sufleteasca,cel putin pana acum,fiindca acum cedase la amandoua! Si in lesinul ei,tot pe Austin l-a visat ,dar l-a visat exact cum il stia ea,bland,fermecator,lucrul cela mai de pret al ei,.era sigura ca si-ar fi dat si viata pentru El,dar el se pare ca si-a schimbat viata cu ea pentru alta viata ,despre care Shelby inca nu aflase... probabil ca nici nu avea sa afle vreodata... Ce om,ce om poate fi acesta care pleaca de langa iubita lui de atata timp fara sa lase macar o explicatie? Ce motive puteau sa existe? Nu cred ca exista vreo scuza atat de veridica incat sa-i aline suferinta acestei fete care chiar stie ce semnifica puritatea cuvantului ,,iubire,, ,acestei fete careia i s-au naruit toate visele ,pana si dorinta de viata. Spera ,dar in van..Vorbea singura,nimeni nu o asculta,poate doar Dumnezeu.. Zile in sir a stat ca o bolnava in casa,dar acum voia sa iasa in parcul de aproape...Si-a luat o carte. Poate astfel considera ca mai poate uita putin din ce se intamplase,de fapt nu , nu cred ca ar putea sa uite!,dar probabil ca ar reusi sa-si ascunda sentimentele si plansetul ei sa nu se mai auda!.. S-a asezat pe banca la care mereu statea cu Austin..Dar,gata nu mai voia sa se gandeasca la el,un singur lucru a mai adaugat ,apoi si-a jurat ca vrea sa aiba o zi linistita ,ceea ce nu mai avusese de mult!... -Vorbe aruncate in vant mi-ai spus tu mie,Austin Davis... Apoi si-a inceput lectura..Nestiind ceea ce ii rezerva destinul,care mereu este drept cu cine il ia in serios! Re: ~Un nou inceput ~ - Ashlyn Meester - 29 Sep 2010 Uu Fic nou Imi place Numele tipei Shelby Suna fain Si inceputu' e :>:> Stii tu ce vrem, nu? ![]() Re: ~Un nou inceput ~ - Oliver C.S. Queen - 29 Sep 2010 Da intersant destul de corect ce ai scris despre destin...si despre cuvantul "te iubesc"...din gustul sau dulce poate deveni cel mai puternic venin daca nu il bei cu mare atentie... Re: ~Un nou inceput ~ - Rosalie Vivienne Alden - 29 Sep 2010 mS.. Va urma si capitolul II in curand... .Merci la amandoi> ![]() Re: ~Un nou inceput ~ - Ashlyn Meester - 29 Sep 2010 Stiam eu, stiam eu I can't wait ! ![]() Re: ~Un nou inceput ~ - Rosalie Vivienne Alden - 29 Sep 2010 Capitolul II~ Povestea unui sfarsit~ Shelby a citit un timp apoi s-a plictisit,..Dar in mod straniu,nici macar nu se gandea la Austin..Poate de acest lucru avea nevoie pentru inceput,o plimbare ca sa-si mai limpezeasca gandurile..Apoi i-a venit ideea sa mearga la cumparaturi fiindca nu a mai facut acest lucru de mult timp..Chiar foarte mult..Insa a uitat de carte..Cand s-a ridicat ,cartea a cazut de pe genunchii ei direct pe piciorul unui baiat tanar,avea varsta aproximativ ca a ei..Nici nu s-a gandit sa ii ceara scuze,pana in momentul cand a strigat: -Aaaauuu!(cartea era destul de grea)... Shelby ii admira frumusetea ,pana cand si-a dat seama de ceea ce a facut si a spus: -Off,imi pare rau..Iarta-ma,sunt atat de adormita... A vrut sa se aplece sa ia cartea,dar acel baiat misterios a spus: -Hei,ce faci? Esti o domnisoara ,nu te poti apleca sa iei ceva,din moment ce sunt eu aici! Shelby a zambit la vorbele tanarului si gandea,, Austin niciodata nu a vorbit atat de bland cu mine,,...si a suspinat.. -Ce e cu tine? Am zis ceva nepotrivit? Scuza-ma daca am gresit cu ceva..Eu sunt Bill White.. -Eu sunt Shelby Stephen,a raspuns fata minunandu-se de vocea blanda a lui...Bill... Un gand ciudat trecu prin mintea lui Shelby de parca ar sti ca ar ur,a ceva frumos... ,,Cred ca a inceput povestea de sfarsit ,Austin, cred ca in sfarsit te voi uita,,.. Apoi se invinovatise intr-un fel pentru ce gandise....Adica nici nu-l cunostea ... Re: ~Un nou inceput ~ - Bell Evans - 29 Sep 2010 e foarte frumoasa povestea felicitari rose o mica precizare totusi..e "Prolog" epilogul e incheierea Re: ~Un nou inceput ~ - Katerina A. Petrova - 29 Sep 2010 Asa repede le dai Ca la paine calda Quote:Povestea unui sfarsit~Ce-mi place cum suna Te pricepiii mrr ![]() |