![]() |
In lupta cu a nu uita II! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: In lupta cu a nu uita II! (/t-in-lupta-cu-a-nu-uita-ii) |
In lupta cu a nu uita II! - Oliver C.S. Queen - 30 Sep 2010 IN LUPTA CU A NU UITA II O poveste incepe cu o prietenie cu o tinere de mana cu un sentiment contine un sarut si se termina cu o strangere de mana... Un Septembrie rece o ploaie ce nu se opreste doua cuvinte ce le gasim mereu unite ...ce unora le dezvaluie multe dar altora pur si simplu nimic... (Fata isi amintea zilele copilariei sale pe banca din fata casei) Mi-am dat seama tarziu ca viata era ceva efemer si ca niciodata nu am zis la timp te iubesc...Fusese de ajuns doar o privire.atunci can noi ne-am intalnit si parca ne stiam de-o viata si inimile noastre au tresarit...tu mai incurajat si inimile au tresarit iar tu m-ai incurajat si eu am stiut ca incepe un vis din care amandoi nu am vrea niciodata sa mai fim treziti .. Traiam din amintiri,vise si sperante..atat mai aveam de la el...Inima mea a fost udata cu lacrimile deziluziei creata la sfarsitul acestei relatiii.. Tot ce stiu e ca el a reprezentat tot ce e mai bun in mine..un mic ideal de bunatate si frumusete,dragostea este o dulce deziluzie ce se naste din razele luni,lacrimile norilor si caldura pamantului.. Fiecare gand al meu este despre tine...si el se va lasa usor din mine..si va pleca in zari pentru a lasa in urma un soare ce-i sa-mi spuna mereu.. "A fost un vis frumos si va ramane un vis frumos ,uitat de vreme,uitat de noi"........... nfaran Acum fata isi aminti momentele petrecute alaturi de baiatul pe care il iubea atat de mult dar nu a putut ..nu a avut puterea sa o exprime.... O...zi de luni rece si ploioasa ii regasi pe cei doi buni prieteni.. Zile impreuna in parcuri ,,locuri de joaca ...baiatul se indragosti de fata si fata de el fata asi da seama ...erau de nedespartiti baiatul scria in fiecare seara intr-un jurnal tot ce faceau...si tot ce simtea desprea... pasaj jurnal.... Mi-ai fost cantecul ce ma adormea noaptea,vocea ce ma trezea dimineata,vantul ce imi invaluia corpul,dar dragostea ce ti-o port ma face sa ma topesc ca o bucata de gheata in a ta palma de foc...si sa ma ajutin sa ma inalt fara aripi spre a ta inima.... Intr'o zi fata si baiatul se intalni pe internet.... Vorbira despre scoala...si despre lucruri normale pana la un timp care fata puse o intrebare neobisnuita... -As vrea sa te intreb ceva...ii scris ea... -Da...scrise el prompt... -Ma placi...urma ea... -Da esti prietena mea cea mai buna...scrise el iar la fel de promt.. -Ma iubesti ...adauga fata si mai repede... Baiatul lasa o pauza dupa care ii transmise raspunsul... -Nu stiu...de ce...scrise el.... Un mesaj scurt dar foarte intelegator...aparu imediat pe ecranul caluclatorului baiatului.... -Bine ....Trebuie sa plec...Vine fratele meu...Vorbim mai incolo... Inainte ca el sa mai scrie ceva, fata iesi Baiatul era foarte ingandurat in acea seara...adormi cu multe ganduri in cap..... A doua zi baiatul se trezi cu gandul sa plece spre scoala...dar prima data trecu pe la locur lor de intalnire..pentru a pleca catre scoala... Ciudat fu ca fata nu a aparut...pleca singur catre scoala ...ajuns intreba de ea pe la colegi lor....nimeni nu ii raspunse toti nu o vazuse in aceea zi... Toata ziua a stat cu gandul la ea....orele trecura foarte greu...dar baiatul...le suporta....Dupa sciaka s-a dys ka ea acasa....A batut la usa... Fata aparu in prag... -Da...raspunse ea foarte deschis.. -De ce nu ai venit la scoala? -Sunt bolnava...raspunse fata mintind... -Ce sa intamplat ? -Tu mereu imi spui cand lipsesti...spuse el putin uimit... -De ce ti-as spune cand lipsesc,cand tu nu poti sa-mi spui daca ma iubesti... Fata ii tranti usa ...A doua zi a venit la scoala .... Baiatul veni iar singur catre scoala ...intrand pe poarta scolii....o observa ...isi lua inima in dinti alergand spre ea...incercand sa ii spuna ce simtea...dar marea uimire cand fata imbratisa un nou baiat...si il saruta... -Credeam ca ma iubesti...rosti baiatul cu lacrimi in ochii... -Ce rost are sa iubesti pe cineva care nu te iubeste...spuse fata putin inganfata... -Ai dreotate...da ai dreptate...nu te iubesc... Baiatul se retrase scapandusi cele doua carti pe care le tinea in mana ...fugi trist pe poarta scoli...iar fata nu il mai vazu doua saptamni..... Fata dorind sa isi ceara scuze si sa ii inapoieze acele carti...se duse acasa la baiat...ciocani...O femeie raspunse... -Da spuneti.. -Suneti mama lui Clau.....spuse fata grabita... -El este akasa...se grabi iar fata... -Nu mai locuieste aici...de doua zile sa mutat .... Fata baga cartile lui in geanta sa....apoi fugi acasa si intra pe internet ....baiatul nu era... -De ce nu mi-ai spus ca au plecat ...ii scrise ea... -Parca eram cei mai buni prieteni...ne spuneam totul... Tilele trecura iar fata nu mai stia nimica de baiat...dupa doua saptamani purtand mereu cartile lui dupa ea se hotara sa le deschida pentru a vedea ce sunt ...ajunse langa prietenele sale in clasa...ele vorbeau foarte tare... -Ati auzit...spuse Elena -Ce...raspunse fata curioasa... rasfoind cartile... -Clau a plecat cu familia in vacanta iar avionul lor sa prabusit....A murit... Fata a cazut la pamant si a inceput sa planga ...se intoarse acasa ...avea un mesaj de la baiat... "Intotdeauna te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu.Esti inima mea ,Dragostea ta imi curce prin vene..Insemni totul poentru mine si nu o sa las niciodata pe nimeni sa te raneasca...Te iubesc..Clau... Fata ii scrise si ea cu un rosu aprins si caractere mari "SI eu te iubesc"... Apoi de la fereastra deschisa un vant intra in camera deschizand prima carte tocmai la final...aceea carte ce avea coperti albastre si un desen cu un diamant pe ea...era jurnalul baiatului....pe ultima pagina era scris in graba...un paragraf... ......."jurnal..... Tu esti amintirea vestica a mintii mele,tu ai reusit sa patrunzi in mintea mea si ti-ai creat un loc doar al tau...asa ai facut si cu inima mea intrand si cuibarindute acolo ai aprins scanteia iubiri mele...Am crezut ca esti sincera atunci cand m-ai intrebat daca te iubesc...insa acum m-am convins ca au fost doar vorbe in vant care acum ma dor.Dragostea ta a plecat pe furis..furandu-mi o parte din suflet....am crezut in tine in dragostea ta iar acum inima ma doare si sufletul plange...dar iti multumesc ca ai fost un inger pentru zilele fermecate impreuna cu tine.... Fata inchise jurnalul aruncand o privire pe fereastra....Si eu iti multumesc....Apoi inchise ochii..! Re: In lupta cu a nu uita II! - Rosalie Vivienne Alden - 30 Sep 2010 E frumos,dac cam trist ![]() Partea asta imi place: Quote:Tu esti amintirea vestica a mintii mele,tu ai reusit patrunzi in mintea mea si ti-ai creat un loc doar al tau De fapt tot e foare frumos ![]() Re: In lupta cu a nu uita II! - Scarlett Soul - 30 Sep 2010 Doamne.. daca la inceputul ficului radeam, atunci e clar ca pe la sfarsit nu mai faceam asta.... Un final atat de burversant :|... off...... si cand ma gandesc ca o parte din poveste asta e mai mult ca sigur adevarata Oricum imi cer scuze ca doar acum am ajuns si eu .... Insa a venit timpul sa-mi zic parerea : Quote:Intr'o zi fata si baiatul se intalni pe internet....Parte a asta e frumoasa E sugestiva Quote:Tu esti amintirea vestica a mintii mele,tu ai reusit sa patrunzi in mintea mea si ti-ai creat un loc doar al tau...asa ai facut si cu inima mea intrand si cuibarindute acolo ai aprins scanteia iubiri mele... Partea asta este atat de profunda, aici esti atat de vulnerabil, atat de sensibil, incat daca vantul ar bate putin mai tare atunci ar face ravagii in inima ta.. Zi-mi daca gresesc undeva.... Quote:Fata inchise jurnalul aruncand o privire pe fereastra....Si eu iti multumesc....Apoi inchise ochii..! Asta ma lasat cu sufletul la gura ![]() Re: In lupta cu a nu uita II! - Oliver C.S. Queen - 01 Oct 2010 O rafala de vant te poate face sa cazi...dar tot ea te poate tine in sus ... Cat despre inima mea...sentimentele mele...oricine e vulnerabil...asa a fost sa fie...cei ce nu vor sa recunoasca e doar problema lor...se mint singuri...eu nu vreau sa fac asta...! MS de comenturi! Re: In lupta cu a nu uita II! - Scarlett Soul - 01 Oct 2010 Da..... Toata lumea este vulnerabil, insa totata lumea o arata altfel..... Si apropo cel mai interesant este cand iti dai seama ca o persoana aprent dupa este atat de vulnerabila ( cunosc atatea persoane care se chimba ca vremea in prezenta lumi ) Re: In lupta cu a nu uita II! - Oliver C.S. Queen - 01 Oct 2010 Continuare.... A doua zi...fata se trezi...se imbraca si pleca spre scoala...trista...trecu pe langa locul unde ei se intalneau mereu...erau impreuna si si-au marturisit toate gandurile ...Scoase jurnalul...se aseza in genunchi si incepu sa planga...il mai deschis iar...dar ceva o surprinse....foarte tare... Pe ultima pagina alaturi de .....cuvintele baiatului mai aparura catea versuri... Tu esti amintirea vestica a mintii mele,tu ai reusit sa patrunzi in mintea mea si ti-ai creat un loc doar al tau...asa ai facut si cu inima mea intrand si cuibarindute acolo ai aprins scanteia iubiri mele...Am crezut ca esti sincera atunci cand m-ai intrebat daca te iubesc...insa acum m-am convins ca au fost doar vorbe in vant care acum ma dor.Dragostea ta a plecat pe furis..furandu-mi o parte din suflet....am crezut in tine in dragostea ta iar acum inima ma doare si sufletul plange...dar iti multumesc ca ai fost un inger pentru zilele fermecate impreuna cu tine.... Nu sunt suparat ...dar o obsesie schimba o dragoste ...dar oare ea stie..care este diferenta dintre dragoste si obsesie? Ele m-au facut amandoua sa stau treaz noaptea, sa bantui pe strazi, o victima a propriei mele imaginatii, a propriei inimi? M-am scufundat in amandoua cu capul inainte, ca in nisipuri miscatoare? Oare nu e fiecare baiat indragostit un prost ? Dragostea e ca ploaia: se transforma in gheata sau dispare. Acum o vezi, acum nu o mai gasesti, indiferent cat de mult cauti. Dragostea se evaporeaza. Obsesia este mai reala, doare, ca un ac înfipt in inima , o piatra in pantof. Nu dispare intr-o clipa. Un telefon de dimineata plin de regrete. O scrisoare care spune "Draga, la revedere din partea mea". Obsesia are un gust familiar. Ceva ce stii de o viata. Se instaleaza si sta la panda, ramane cu tine. O emotie care ar trebui legata si aruncata la gunoi, inlocuita cu ganduri mai serioase, mai putin dureroase, mai pure…mai sincere... Oare asta a fost obsesia mea...sa te iubesc.... Aparura peste noapte pe paginile jurnalului... ....T B C Re: In lupta cu a nu uita II! - Scarlett Soul - 05 Oct 2010 Frumos, foarte frumos Imi place mult ideea, e unica Totul imi place, insa ar fi ceva care ador : Quote:Dragostea e ca ploaia: se transforma in gheata sau dispare. Superb, imi place "Mereu am visat ca dragostea e simpla si trece Si nu te lasa rece cand o vezi ca umbla cu 10..." Vescan |