Darkmark RPG Forum
Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Reviste (https://www.darkmark.ro/f-reviste)
+---- Forum: Stiri din Lumea Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-stiri-din-lumea-harry-potter)
+---- Thread: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" (/t-rowling-in-oprah-show-potter-inca-exista-in-capul-meu-as-putea-scrie-cu-siguranta-8-sau-9)

Pages: 1 2

Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Kennya Allen - 01 Oct 2010

Cititoarea MuggleNet, Cindy, a anunþat cã The Oprah Winfrey Show a fost deja difuzat in orasul ei natal din Chicago pe ABC 7. Interviu a fost axat în principal pe durata de viaþã a autoarei JK Rowling si cu câteva întrebãri specifice la seria Potter.

Ca atentie, la intrebarea dacã ea va scrie Potter din nou, ea a spus: "Sunt toþii încã în mintea mea. As putea scrie cu siguranta 8 sau 9.."

Dacã ea va continua sau nu scrierea: "Categoric, literalmente nu ma pot opri. Mi-ai putea lega mâinile la spate, dar am sã scriu pentru sãnãtatea mea mintalã.."

Ea a mai spus ca Michael Jackson s-a apropiat de ea cu privire la un muzical Harry Potter, dar ea l-a refuzat.

Pentru o acoperire completã a interviului, vom fi din nou aici, live blogging la 4 dupa amiaza, ora locala, atunci când va difuzat pe Coasta de Est.

Multumiri lui Cindy inca o data pentru citate!

Sursa: www.mugglenet.com
Traducere: Kennya Isildur ( www.darkmark.org )

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Isabella River - 01 Oct 2010

OMG, deci ai avut dreptate [citez: Adriana: STIRE DE ULTIME MINUTE! ]
Poate chiar o sa avem parte de un volum sau doua in plus.
Multumim, Kennya. Love

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Bella Emily Rose - 01 Oct 2010

Multumim enorm , Kennya
Cat mi'ar placea sa mai avem parte de inca o carte Love

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Isabella River - 01 Oct 2010

Gooood, pana si M.J. a fost refuzat.
Rowling e tareee.
De asta a murit M.J. .. cu gandu' ca a fost refuzat la faza cu muzicalul HP. Finna

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Kennya Allen - 01 Oct 2010

Si pe mine m-a socat faza cu MJ. Si vorbeam cu Isa ca refuzul a fost prea mult pentru el. I-a ajuns la inima. La propriu! Si de aia a murit. =)))

Faza mega epica:

Adriana: Si MJ a fost refuzat
RAiZEN Isildur: MJ ?
Adriana: Michael
Adriana: Jackson
RAiZEN Isildur: da stiu
RAiZEN Isildur: dar nu inteleg
RAiZEN Isildur: refuzat ?
RAiZEN Isildur: MJ e mort
Adriana: A vrut sa faca muzical pt Harry Potter
Adriana: dar a fost refuzat
Adriana: Cica e mort
Adriana: )))))))))))))))))))))))))))))))

Deci va dati seama ce ar insemna un nou volum? In tot acest timp ea sa scrie si noi sa nu stim nimic. Ar genera o adevarata nebunie.

Va imaginati? Plus ca acum a facut o declaratie foarte serioasa. Nu a refuzat categoric ca pana acum. Dar v-am spus, s-ar putea doar sa fi spus ca ea isi continua aventura numai pentru propria persoana.

Da, dar Raiz face misto de mine acuma. :-L

RAiZEN Isildur: tu ce faci ?
Isabella [ CoS ]: eu bine.. radeam cu Adriana
Isabella [ CoS ]: ca am descoperit
Isabella [ CoS ]: de ce a murit MJ
Isabella [ CoS ]:
Isabella [ CoS ]: l-a refuzaaat Rowling
Isabella [ CoS ]:
Isabella [ CoS ]: a fost prea mult pt el.. refuzut i-a ajuns la inima..
Isabella [ CoS ]: la propriu
Isabella [ CoS ]:
RAiZEN Isildur: refuzut
RAiZEN Isildur: ))
Isabella [ CoS ]: refuzul*
Isabella [ CoS ]: )))))
Isabella [ CoS ]: am gresit si eu

Mhh..
Ma rog, macar stim acuma ca poate vom avea un nou volum si.. stim motivul decesului lui M.J. Degeaba faceau astia autopsie. A murit din cauza refuzului. Aproape ca mi-e milaa. Si el care spera.. si spera..
Scuzati.. Finna

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Kennya Allen - 02 Oct 2010

A aparut interviul pe Leaky Cauldron.
Il puteti urmari la urmatorul link:

http://video.the-leaky-cauldron.org/video/1629

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Isabella River - 02 Oct 2010

Yeeeeey, thanks, Adrimooo.
Ce ne-am face noi fara tine? Love

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Skynet Barklord - 03 Oct 2010

Ce tare e!
Deci MJ a fost refuzat. De-asta a murit cum ziceti voi
Si poate vom avea un nou volum (chiar ca ar fi o mega extra surpriza)

Re: Rowling in Oprah Show: "Potter inca exista in capul meu, as putea scrie cu siguranta 8 sau 9" - Oliver C.S. Queen - 03 Oct 2010

Hmm...destul de ciudat...interesant interviul