![]() |
Jessica's mind. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Jurnale (https://www.darkmark.ro/f-jurnale) +--- Thread: Jessica's mind. (/t-jessica-s-mind) |
Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 04 Oct 2010 [center]04.10.2010 Pfff, deci ziua asta a fost pe de oparte buna si pe de alta parte rea:| Sa va povestesc.. Am ajuns la scoala si prima ora am avut sport. Proful ne-a tinut doar o jumatate de ora , (pentru ca am facut afara din cauza ca sala e in constructii etc:-@) timp in care am facut inalzirea si am dat de vreo doua-trei ori la cos ![]() Urmatoarea ora : fizica. La fizica am masurat lungimi, volume si alte chestii. Profu' e destul de de treaba , DAR trebuie sa fim smirna la el la ora. A da si ne vorbeste cu "dumneavoastra" Apoi a urmat infricosatorul test la mate. Hm ,inainte de test toata lumea tipa ca NU VREM TEST si bine au facut. S-a dovedit a fi destul de simplu(dar pe numere, chestie care ne-a cam enervat pentru ca nu puteam copia si profa' deja ne amenintase cu nota 18-|) Asaaaa...... Celelalte ore au fost destul de normale:ascultat,predat,blablabla:-@ Inafara de ultima ora , (pe care am avut-o cu dirigintele). Cand a intrat in clasa ne-a tinut 15 min in picioare pentru ca era mizerie in clasa. La sfarsitul orei, ne-a pus sa facem CURAT chiar daca nu era mizeria noastra Si eu aveam prega. In fine, i-am zis ca nu pot si el "Nu eu va pun pregatirile. E ultima data cand te mai las sa pleci , ai auzit?" Oo Doamnee Si restul zilei a fost destul de normala: prega,mancare,somn,mancare etc ![]() ![]() MAINE NU SE FACE SCOALAAAAAAAA\M/\M/\M/!!!!! byeee ![]() Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 06 Oct 2010 [center]06.10.2010 Iuhuuuuuuuuu deci sunt cea mai fericita de pe Planetttta Nu ne-a adus testele la mate Cu siguranta o sa iau 8 T_T. ![]() Prima ora am avut mate si ne-a zis ca a corectat testele :-s si ca notele sunt de la 4 la 10 ![]() A urmat biologie. Pe profa am fraierit-o ca sa ne dea drumul mai devreme ca tipa profu de fizica la noi =))) dar de fapt aveam geografie dupa ![]() Apoi am avut geografie. Nimic interesant.. Dupa-ia fizica , unde am masurat chestii trestii :-@ Apoi au urmat cele 2 ore de roamana cu dirigu In prima ora, unii de la a 7a A faceau galagie si dirigu i-a chemat sa stea cu noi la ora =))) =)))) si au facut ora cu noi =)))) a fost tare. Si a doua ora a fost plictisitoare :-@ Apoi a venit [strike]TATA[/strike] sa ma ia de la scoala T_T Mdaaaaa. Dupa mi-am facut temele si am intrat NORMALLL pe darkmark ![]() BUNNNN. deci. vorbim maine cred paaaaaa si nbb signed by zu.[/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010 10.10.2010 [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> Last day de week-end. Hm.Astea trei zile au fost bestiale \m/. sa va povestesc [b]Vineri. Vineri am avut petrecerea lui Rares. Unde DJ-ul a pus tot ce-am vrut noi 8-> a fost rupere pe Voodoo people. 8-> Si pe alte melodii rock.<33 Petrecerea s-a terminat pe la 9 parca. ![]() Sambata.M-am trezit cu o MEGADURERE de gat din cauza ca ieri mersesem cu Ioan (var'miu) pe vine vreo ora 8-|. Asa. La 5 a urmat petrecerea Claudiei pe care si-a facut-o la bowling. I-am luat o bratara si un parfum B.U. Si cam atat ziua a2a de weekend. Duminica. MEGADUREREA inca continua Am mancat si blablabla. Si acum iata-ma in fata lui DarkMark \m/\m/ cam atat azi.<333 vorbim maine, so. Buh-bye , guyz.[/b] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> Imi vreau vara inapoi. Vreau sa fie iarasi vara. Vreau sa pot da timpul inapoi! Nu regret nimic din ce-am facut vara asta. Nu as schimba nimic. As da orice sa pot sa mai traiesc inca odata ce am trait vara asta. Amintirile vor ramane mereu in sufletul meu , undeva. Nu voi uita niciodata zilele de August , cum ne udam cu apa , faleza , skate-ul si toate. Imi amintesc ca aveam momente cand imi spuneam "Da-o naibii de viata." din cauza lui. Regret ca l-am cunoscut , regret ca am fost cu el. Regret tot! E posibil sa fi facut cea mai mare greseala din viata mea. Si oricum...oricat as vrea , nu pot sa imi scot din suflet tot ce s-a intamplat intre noi. Mi-as dori sa il mai vad macar o data , sa-l rog sa-mi explice tot. In fine. Sunt invaluita de sentimente amestecate , pe care nici eu nu pot sa le descifrez. Teama,dor. Nu mai stiu ce sa cred. Oricum , a fost. A trecut. Acum trebuie s-o iau de la capat.[/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 30 Oct 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am invatat sa nu iti pierzi speranta niciodata. Nu mai am cuvinte. Am vorbit cu el pe mess. Atat de mult mi-am dorit sa mai intre sau macar sa-mi raspunda la mesaje, sa ma sune...si uite ca mi s-a indeplinit dorinta! Radiez.<3 Mi-a spus ca a fost pedepsit si ca nu a mai putut sa intre pe mess. Si eu care credeam ca s-a suparat pe mine sau ceva de genul. ![]() Cu celalalt el nu mai am nici o legatura. Nu mai stiu nimic de el si nu mai am treaba cu el. Il detest. Si revenind. Azi ma duc la Halloween la o petrecere. Dar nu stiu cum ma costumezT_T Ma gandeam la Morticia din Familia Adams , dar nu am rochie lunga, neagra cu dantela :]] . In fine , o sa gasesc eu ceva , o improvizatie. O sa ne uitam la Mirrors cica =]] Dar nu cred pt la cum imi stiu eu colegele , dupa prima secventa mai 'scarry' fug din camera =]]. Wtv. Atat pentru ziua de azi. Vorbim maine.[/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 31 Oct 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> ^Happy halloween^ or not.? Deci nu mai pot. Ma simt rau de-mi vine sa plang , efectiv. M-a durut burta toata dimineata si capul a inceput sa-mi bubuie acum cateva minute. Mama mi-a dat multe pastile , dar niciuna nu are efect. In fine , sa speram ca o sa-mi treaca pana maine. Halloweeeeen. ~Stiai ca daca te duci in cimitir de Halloween la ora 00:00 mori?~ Asa mi-a spus un prieten de familie. In fine. Ieri la petrecere nu a fost cine-stie-ce. M-am costumat , pana la urma , in vampir mrr:]]]. Am avut o rochie(lucru care nu mi-a placut abosluuut deloc pentru ca sunt obisnuita sa ma craces:"> ![]() ![]() Nu ne-am mai uitat la film pentru ca nu adusese organizatoarea petrecerii niciunul. Si cam atat pentru ziua de ieri si de azi. Vorbim maine.<3[/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 02 Nov 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> 'You're all kinds of beautiful as you end my day'. Imi pare rau ca nu ti-am mai scris ieri , dar nu am avut timp chiar deloc. Oricum , ieri nu s-a intamplat nimic nou. A fost luni.ziua de care imi este EFECTIV frica. SI stiu ca suna si pare ciudat dar ma sperie ingrozitooor de tare inceputul saptamanii x_x In fine. Pe la scoala nimic interesant , no marks. Si astazi...la fel. Totul a fost obisnuit inafara de urmatorul lucru. Ma schimbam in pauza mare pentru ca am avut sportul apoi , si m-am dus sa-mi iau pachet pentru ca nu mai puteam de foame :]]. Am plecat cu Diana , o colega de clasa. Dupa cateva minute , dau de un nou 'el' dupa care ma tin cam de la inceputul anului. E a 8-a si il cheama sebiii <3. Sebastian in fine Stiu ca lumea zice ca are nume de gay si arata ca JB (si il urasc pe jb.) dar e atat de dulce si de adorabilll 8->. Asa si am trecut pe langa el si mi-a spus "buna". Am ramas cu gura cascata si nu m-am mai dus la pachet pentru ca eram in extaz :]]]. Am alergat in clasa si am inceput sa urlu si sa sar si etc. :]] ![]() Si in rest nimic interesant. Aceeasi viata plictisitoare. Iti scriu maine. [/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> 'Life is a ticket to the greatest show on Earth.' De ce tunsoarea strica lumeaa? ~x( Nu vorbesc in numele meu , dar toti (in fine, aproape toti.sa nu exageram ![]() ![]() M-a durut foarte tare burta azi dimineata. Si tata mi-a dat sa beau suc de portocale si m-a durut si mai tare dar wtv. La scoala..Ora de biologie a fost ciudata. Dadusem un test la bio la care am luat 7 (s-a luat si 2;nu ma judecati>.< ![]() Apoi la fizica..Presimt o prietenie de lunga durata cu proful. :]] Ne-a spus ca suntem mai buni ca cei de la 'A" si apoi face cica "Aia n-au decat sa nu invete, magarii...Sa stea in clasa , ca nu-i mai aduc in laborator , si sa faca toti in cor "IIHAAA.IIHAAA" =]] a fost prea maxim faza cand a facut ca magarul :]]. Si la sfarsitul orei ne-a spus doua bancuri la care el a ras cu pofta , iar noi ne-am prefacut ca era extreem de amuzant si am inceput sa radem. Ce mai prof. :]] Atat la scoala. Acum vreau sa ma duc sa-mi fac la romana si apoi la mate. Iti scriu maine , sper sa am timp pentru ca am prega. ^^[/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 04 Nov 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> 'Never give up.<3' Pfoai. Imi bubuie capull. Tocmai am venit de la prega la mate, unde abia daca m-am putut concetra. Norocul meu ca ma mai trezea proful cu cate un 'Ioana , esti pe fir?' sau chestii de genul asta. Ma doare capul ingrozitor de tare. Am observat ca de la un timp ma simt foarte naspa : ma doare capul , burta , mi-e greata etc. In fine. De ce naiba trebuie sa existe scoala?! Mereu stau si ma gandesc la intrebarea asta la care nu pot sa-mi raspund. O prostie. Sau cum ar spune mama : "Daca nu faci scoala nu devii 'cineva'." Abia astept vacanta de iarna. Sa scap odata si-odata de ea si de profi. Azi...mi-a pus 2 de 10 la istorie si un 9 la biologie. La biologie am avut 7 in lucrare , dar mi-a pus doua intrebari si mi-a marit-o cu 2 puncte. Apoi la restul nimic interesant. Maine dam test la englezaa.x_X Ureaza-mi succes daca ai citit asta :]]. Si nu avem nici o tema , norocul meu pentru ca nici nu cred ca mi le faceam din cauza durerii de cap pe care o am de cand m-am dus la prega la mate. In fine. Vorbim maine<33[/center] Re: Jessica's mind. - Jessica F. Jersey - 05 Nov 2010 [center][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3572-jessica-s-mind">conectat pentru a vedea acest link]</span> 'All the things one has forgotten scream for help in dreams.' In sfarsit o zi in care ma simt bine si nu ma mai doare nimic. \ ![]() ![]() Br.Ce vis. Asa. Sa trecem la viata umana pentru ca trebuie sa-ti zic si despre ea. La muzica am luat un zece pentru ca i-am raspuns la o biata (BEATA=]]]) intrebare. Apoi la engleza am dat test si sunt cea mai fericita de pe planeta daca reusesc la iau macar un 6. Am avut la 3:30 prega la engleza unde am facut Phrases care sunt foarteee naspa. Si cam atat. Acum o sa ma duc sa mananc salata de varza si cu ficatei la gratar:]] si apoi ma uit pana la 10 la daaaaaaaansez pentru tiiiiiiiiiiiine si apoi de la 10 la Haunted pe Discovery 8-> Te las' sanatos' pe maine ![]() |