![]() |
Preferinte xD - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Preferinte xD (/t-preferinte-xd) Pages:
1
2
|
Preferinte xD - Katya Sokorov - 09 Oct 2010 Ma gandeam, fiecare are o preferinta, nu ? Adica ...
Deeeci ... raspund eu prima
Re: Preferinte xD - Ashlyn Meester - 09 Oct 2010 1.Ce mancare iti place cel mai mult ?
Spaghetti cu ingrediente italienesti 1.Ce materie e preferata ta ? Lb. si lit. romana 1.Care e numele tau preferat ptr fiecare gen ? Alec, Shontelle 1.Culoarea preferata pentru par ? Blond-saten 1.Dar pentru ochi ? Verzi ![]() 1.Culoarea preferata ? Mov 1.Rochie, fusta sau pantaloni ? Pantaloni 1.Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci ? Sandale 1.Ce muzica asculti ? Orice nu contine cuvintele : avere, femeie, bani, dusmani, valoare. fara numar. etc. Re: Preferinte xD - Rosalie Vivienne Alden - 09 Oct 2010 1.Ce mancare iti place cel mai mult ?
pizza si spaghetti! 1.Ce materie e preferata ta ? Romana si engleza.. 1.Care e numele tau preferat ptr fiecare gen ? Oliver,Alice 1.Culoarea preferata pentru par ? Saten 1.Dar pentru ochi ? Albastri 1.Culoarea preferata ? albastru,mov Si nonculorile ![]() 1.Rochie, fusta sau pantaloni ? si rochite si pantaloni(blugi ![]() 1.Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci ? adidasi,tenisi,basheti,cizme si sandale ![]() si pantofi cu toc ![]() 1.Ce muzica asculti ? aproape orice.. Rock ![]() Re: Preferinte xD - Bella Emily Rose - 09 Oct 2010 1. Ce mancare iti place cel mai mult ? Pizza 2. Ce materie e preferata ta ? Romana si Engleza [ nu pot sa aleg ] 3. Care e numele tau preferat ptr fiecare gen ? Pentru fete : Jane . Pentru baieti : Alec . 4. Culoarea preferata pentru par ? Saten . 5. Dar pentru ochi ? Verzi . 6. Culoarea preferata ? Negru 7. Rochie, fusta sau pantaloni ? Depinde de dispozitia mea . 8. Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci ? Tenisi 9. Ce muzica asculti ? Rock \m/ Re: Preferinte xD - Helena Daphne Rose - 09 Oct 2010
Re: Preferinte xD - Isabella River - 09 Oct 2010 Ce mancare iti place cel mai mult ? - Spaghetti. Ce materie e preferata ta ? - Chimia. Care e numele tau preferat ptr. fiecare gen ? - Pentru fete: Lissa / Shelby / Teressa / Senna. - Pentru baieti: Dragos / Alex / Matt / Dimitri. Culoarea preferata pentru par ? - Brunet / saten inchis. Dar pentru ochi ? - Verzi / albastri. [8->] Culoarea preferata ? - Albastru. Rochie, fusta sau pantaloni ? - Rochie / pantaloni. Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci ? - Tenisi / pantofi. Ce muzica asculti ? - Pop / Rock. \m/ Re: Preferinte xD - Ruthie Allen - 09 Oct 2010 Ce mancare iti place cel mai mult ? Chestii nesanatoase,probabil. Ce materie e preferata ta ? Din cele pe care le invat momentan la liceu,limba romana. Care e numele tau preferat ptr fiecare gen ? Feminin:Ruthie,Ophelia,Clarissa... Masculin:Nu am unul. Culoarea preferata pentru par ? Dunno...brunet?saten inchis? Dar pentru ochi ? Nu am nici o idee. Culoarea preferata ? Negru,mov,gri,maro,rosu. Rochie, fusta sau pantaloni ? Toate trei,desi,de la un timp,prefer pantalonii. Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci ? Tenesi. Ce muzica asculti ? Rock si ocazional,reggae. Re: Preferinte xD - Alice Swan - 09 Oct 2010 1. Ce mancare iti place cel mai mult ? Spaghetti 2. Ce materie e preferata ta ? Engleza ,Limba Romana 3. Care e numele tau preferat ptr fiecare gen ? Femini:Karina,Alice,Andreea,Katherine, Masculin:Luca,Rares,Andrei,Edward 4. Culoarea preferata pentru par ? Prefer blond,dar m-am ales cu brunet 5. Dar pentru ochi ? Prefer albastrul,dar m-am ales cu caprui 6. Culoarea preferata ? Alb,Rosu,Mov 7. Rochie, fusta sau pantaloni ? Pantaloni categoric 8. Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci ? Adidasi 9. Ce muzica asculti? Rapp{romanesc} si uneori Rock Re: Preferinte xD - Ginny Malfoy - 09 Oct 2010 [eo chiar n'am treaba=)] 1. Ce mancare iti place cel mai mult? salata cu pui gatit la aburi 2. Ce materie e preferata ta? franceza 3. Care e numele tau preferat ptr fiecare gen? armand &charlotte 4. Culoarea preferata pentru par? saten..na..nush. anumite nuante ![]() 5. Dar pentru ochi (la baieti?)? caprui (de cenusiu profund nu mai aduc vorba=]]]]]]]) 6. Culoarea preferata? verde 7. Rochie, fusta sau pantaloni? FUSTELE ROCKS!! ![]() 8. Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci? O__O nu sunt astea toate..niciuna din lista ![]() ![]() -"pantofi" e cam ambiguu, dar cand cineva foloseste termenul asta pt ceva anume..ma gandesc la pantofii aia barbatesti pt femei care sunt foarte pe val acum ![]() 9. Ce muzica asculti? dupa o vara de muzica de club am inceput sa ascult chestii mai lacrimogene si dragute ![]() ![]() Re: Preferinte xD - Jessica F. Jersey - 09 Oct 2010 1. Ce mancare iti place cel mai mult? paste si probabil placinta cu mere facuta de bunica 2. Ce materie e preferata ta? Engleza si romana (nu pot alege.) 3. Care e numele tau preferat ptr fiecare gen? -Fete:Jessica,Vanessa,Ruthie,Alice,Lavinia -Baieti:Leonardo,Matt,Cedric,Razvan 4. Culoarea preferata pentru par? saten/brunet. 5. Dar pentru ochi: -Fete:albastri -Baieti:verzi (brunet cu ochii verzi 8-> ) 6. Culoarea preferata? Turcoaz(albastru),alb,negru. 7. Rochie, fusta sau pantaloni? pantaloni baby,pantaloni =))) 8. Adidasi, tenisi/bascheti, cizme, pantofi, sandale sau papuci? Tenisi,bascheti,cizme FARA toc. o.O 9. Ce muzica asculti? --Rapp. --Dupstep. --Drums 'n' Bass. --Rock. --Hard-rock. --Rapp. --House(rar.) --Pop(ocazional.) |