Darkmark RPG Forum
Exact ca o stea !?! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Coliba Paznicului Vanatului (https://www.darkmark.ro/f-coliba-paznicului-vanatului)
+---- Thread: Exact ca o stea !?! (/t-exact-ca-o-stea)

Pages: 1 2 3 4

Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 09 Oct 2010

Vroiam sa fiu un simplu copil, la fel ca toti ceilalti, insa mereu ma impiedicase ceva... niciodata nu aveam timp de prieteni si toata viata mea fusese o continua fuga, parca eram in cursa spre castigarea trofeului cu propriul meu suflet.
Scriam randuri de jale in jurnalul meu, care pe zi ce trece devenea din ce in ce mai incarcat de proprile-mi sentimente, uneori parca dand pe afara de atatea simtiri jalnice.
Era 6 dimineata. Cu mult timp in urma as fi spus ca nici un om normal nu se trezeste la 6, insa acum era altceva... acum parca ceva ma framanta, nelasandu-ma sa plec.
In toate cartile, odata cu dimineata vine si frumusetea, speranta si minunatia lumii, insa aici nu, nu pentru ca asta este CARTEA MEA !!!
O modelam dupa bunul plac,fara a ma sinchise de ce vor crede ceilalti, doar gandindu-ma la mine insumi, caci ...

Mult timp am dat vorbe dulci,
si am risipit iubire...
Am oferit zambete
si am risipit iubire
Am dat viata
si m-am risipit...

Dar acum, acum ma consideram o stea pentru simplu lucru ca palpaiam vrand sa ofer si ultimul strop de dragoste si sperand sa-l primesc intr-o zi inapoi...

Re: Exact ca o stea !?! - Oliver C.S. Queen - 10 Oct 2010

Ziua incepuse devreme ...randunele se asezau usor in curtea din fata ciripind parca unlimele lor cuvinte in acest an...vremea a fost ,este si va fi mereu trecatoare....
Nori se adunau gramada ca o armata gata de lupta asupra castelului...Era 6 dimineata eram treaz de caveva minute...asezat pe banca din curtea din fata a castelului priveam intins pe spate maretul cer...mareata armata ...dar oare cine o forma si cu ce scop ma intrebam...
Visator nemuritor...gandindu-se doar la ea...dorea ca acea armata sa il ajute ...sa il ajute sa isi atinga scopul...scopul unei iubiri neconditionate....
-Totul e ca un vis ...ce il vezi in proprile lacrimi...am rostit puternic ...
Inca nu se luminase complet de ziua...asa ca tortele de la intrarea in castel luminau curtea ...
-Oare chiar sunt singu aici...ma intrebam..
-Unde o fi acum ....eram si mai ingandurat...ca un copil ce isi astepta cadoul de ziua sa ori cadoul de craciun...

Re: Exact ca o stea !?! - Rosalie Vivienne Alden - 10 Oct 2010

Am iesit din scoala cu gandul de a ma plimba,de a-mi limpezi gandurile care ma macina de o zi. Aveam o tristete atat de mare in suflet,nu cred ca exista ceva in lumea aceasta acum... Ceva ce ma poate inveseli. Eram pur si simplu terifiata. In mintea mea multe ganduri isi faceau loc si se contraziceau: Dorinta,setea de razbunare,de a face dreptate pentru Jake si pentru constiinta mea, frica,teroarea,tristetea,mandria ca Jake a fost un curajos pana la moarte. Doamne,cand auzeam acest cuvant sau cand il rosteam imi venea sa plang. Cat l-am iubit.. DAr nu mai aveam ce face,el mereu va fi aproape de mine,stiam asta,sufletul lui ma va ocroti si iubi mereu.
Reusind sa imi las gandurile deoparte am auzit pasi in spatele meu ,cand sa ma intorc am observat-o pe C ryss si am imbratisat-o:
-Hei,ce faci?... Mi-a spus ca e bine,ca doreste sa se plimbe,apoi i-am raspuns:
-Da,si eu ! Vreau sa ma gandesc la orice altceva in afara de razbunare! Vreau sa ma gandesc la ceva dragut.
Apoi l-am observat si pe Slin ,statea pe banca ..La inceput mi se parea ca doarme,dar mi-am dat seama aproape imediat ca era intr-unul din momentele in care visa. L-am lasat in pace si eu si Cryss cinci minute dupa care l-am speriat amandoua deodata...
M-am uitat la cei doi si i-am intrebat:
-Ce spuneti de o mica plimbare ?
Asteptam sa imi raspunda,punandu-mi in minte sa mergem la ,,Coliba paznicului Vanatului,,.

Re: Exact ca o stea !?! - Scarlett Soul - 10 Oct 2010

Frustrare...
Apoi un gand strain, si tot odata iubit imi invada mintea....
'Trebuie sa treci peste.... Trebuie sa intelegi ca lumea vede numai ceea ce este preatita sa vada.Lasa-l pe Aerys, a muit, insa tu esti inca vie si inca te poti bucura de viata !'
'Poate ca ai dreptate... poate ca imi stric singura viata... insa ea, Rose cu ce a fost de vina ?'
'Asta doar ea si destinul poate stii', interveni aceasi voce calda.
Era Kira, lupul meu drag.
Ca de fiecare data, ceva trebuia sa-mi intrerupa gandurile, insa de data asta nu era ceva trist, era ceva frumos, realitatea introdusa in atatea vise.
"Desigur ca accept plimbarea... Slin vii si tu cu noi, asa-i ? ?"
'De ce nu as accepta plimabarea, poate cu ocazia asta o intalnesc si pe Kira', gandeam eu foarte obtimista...poate prea...
Imiera dor sa-i simt blana alba si pufoasa cum mi se pierdea printre degete, cu mi se modela in functie de curburiile maini, cum era dusa de vant, undeva departe, ducand amintirea unui animal mult mai destept decat puteam sa ne dam seama.
Facusem primii pasi spre libertate, spre un loc unde eram inconjurata de prieteni si unde desigur ma simteam eu insumi.Exact ceea ce avea nevoie o stea ca sa straluceasca, lumina, intelegere, dragoste si poate sprijin.
'Exact ca o stea, o vezi doar cand vrea.De aia esti nebun dupa ea!'

Totusi,poate ca odata cu ziua nu vine si speranta, dar odata cu prietenii... odata cu prietenii vine o lume mai prielnica...
I-am privit in ochi pe cei doi si le-am zambit, neincercand sa-mi ascund durerea care ma furase pentru cateveva clipe, dar care trecu atat de repede precum venise.

"Timpul zboara atat de repede..."

Trecura cateva minute fara sa spun ceva nou...ceva interesant...ceva ce ar putea atrage atentia...
-Mergem...dar asteptati putin...
Un sunet asurzitor se auzi...Wiki zbura catre mine ...acum era mult mai mare nu il mai puteam sustine pe brat era ca un pui de grifon...la o varsta inaintata...
-Wiki...vreau sa zbori in padurea lui Dean si sa imi aduci ce amlasat in cabana...o sa ma gasesti in apropiere...
Wiki incuvinta din cap si isi luase zborul...
-Bine sunt gata...putem pleca...

Le priveam amadoua fete erau ca o zi de iarna ...cu ganduri reci si triste...

-Ce sa intamplat cu voi am spus uimit...
-Am facut ceva ce va suparat...

Nori incepeau sa se dispara de pe cer...o zi frumoasa parea sa avem astazi...
Fetel erau neclintite...vedeam ca au trairi puternice...si dadeau lupte puternice in interiorul lor...

-Hmm...o poarta catre ziua de azi sa deschis ce ziceti vom pasi prin ea pentru a vedea ce este pe partea cealalta...

L-am prins de mana tragandule dupa mine spre cabana paznicului vanatului...

-Zambiti...orice sfarsit ne da un nou inceput am strigat razand in timp ce alergam...

Wiki se indepartase destul de mult...sper sa vina repede...am nevoie de acel lucru ca sa ma descurc in misiune...

Fetel se uitau la mine ...o priveam pe Cryss la fel ca si cand am iesit din Camera Necesitatilor...la fel de cald si prietenos..iar pe Rosalie o stiam mai plina de viata mai zambitoare...ceva nu era la locul lui in interiorul ei!

M-am oprit in loc vazand ca nimica nu se schimbase...

-Hey...am spus amuzat...cred ca stiu ce va trebuie...

Gandindu-ma ce puteam sa ii raspund la intrebarea cu ce am patit i-am spus doar atat,fiindca nu mai aveam puterea sa repet de atatea ori acelasi lucru tragic:
-Jake,iubitul meu, A murit!,am spus eu suspinand. Nu mai plangeam ,am jurat ca astazi nu mai vars nicio lacrima .

Cryss se uita la mine cu aceeasi tristete cum ma privise si ieri,cand ii spusesem ce s-a intamplat!
Apoi am asteptat ca si Cryss sa ii rasupunda de ce era asa de...Trista sau Ingandurata...

Oare ce trebuia sa ii aduca Wiky lui Slin?,ma gandeam curioasa.Oricum imi imaginasem ca era ceva foarte important pentru el,ca de altfel aproape orice lucru care il inconjoara.

M-am uitat la Cryss asteptand sa spuna ceva,orice,nici mie ,nici lui Slin nu ne placea sa o vedem asa de abatuta...

"Sunt unele lucruri care trebuie sa ramana in mine, desi stiu ca m-ati intelege, insa ceva ma face sa-mi pastrez aceasta tristete doar pentru mine.Si de altfel de rost ar avea ca sa va fac sa-mi traiti aceasta parte din viata...Care e logica in a va face sa vedeti ceea ce am vazut eu cu proprii mei ochi si am simtiit cu aceasta inima !!!", le-am impartasit eu, fiind trista ca nu le destainuiam nimic, insa in ultime lui clipa de viata ii jurasem ca viata nostra mult iubita va ramane ceva doar de noi stiut.Nu puteam sa-l tradez pe Aerys !
Desi gandul la el ma obseda... nu puteam trai asa toata viata, caci in fiecare moment din zi alti oameni treceau barierele inimii mele, facandu-si loc in prima tribuna si totusi nu atat de aproape incat sa vada ceea ce se intampla in culise.
"Imi pare rau ca nu va pot spune...", as fi continuat eu, insa ceva ma intrerupse, era Kira.
Ma astepta exact in locul in care stiam ca o va face. Aparitia ei ii soca putin pe Rose si Slin, insa acum nu le dadeam importanta, acum era doar Kira, de care fusesem separata din pricina Hogwarts-ului un timp destul de indelungat.
Se repezi la mine, eu fiind sigura ca cei doi aveau sa tipe, insa nici o reactie, doar uimire.
In sfarsit atingeam din nou blana lui imaculata, precum vapaia de pe lacuri si-i simteam multumirea crescanda pe masura ce-mi framantam mainile tot mai aproape de inima ei.
Apoi trecusem la zgarda, ce era un simbol al lui Aerys, de fapt singurul lucru care-mi amintea de el, caci toate celelalte lucruri fusesera arse.Era un model complicat, pentru o persoana complicata... Albastru precum safirul si rafinat totodata, era ceva unic, de nedescris.
Acum eram multumita, imi indeplinisem unul dintre scopuri, lucru care ma facu sa zambesc.Asteptam doar sa vad daca Slin avea sa ne spuna ce o sa-i aduca Wiki, sau daca Rose isi va elibera inima, lasand o alta persoana sa-i rupa panglica din jurul inimii.
"Elibereaza-l pe cel pe care-l iubesti ! ", m-am adresat lui Rose... Nu aveam sa-i spun mai mult, insa eu tocmai o facusem, o facusem fata de ei, cu toata ca stiam ca o sa mai sufar mult chiar si dupa aceea...

Era greu sa inteleg ce se intampla cu fetele....am privit-o pe Kira era destul de interesanta culoarea ei...apo m-am intors catre un mal de pamant ce dadea spre doua sine de tren....

-Gandesc ...greu in anumite momente...dar si mai greu cand ma gandesc la anumite lucruri....

M-am asezat jos pe marginea prapastiei...si le-am lasat pe fete sa vorbeasca...poate ca se puteau intelege mai bine ca fete decat as fi perceput eu ca baiat...

Trecus jumatate de ora iar Wiki trebuia sa se intoarca...asteptam nerabdator....dar nu aparu...

-Probabil ceva il intarzie...

Acum cat timp am stat pe marginea prapastie am avut mici sclipiri...acum totul se lega...totul era clar...limpede ca apa ce vine din munte...

Mai am privit pandantivul iar sa vad cat de mult a trecut de la plecarea lui WIki

Ma uitam la Kira,lupul lui Crystal . Cat de frumos era ,avea o blana atat de bogata,stralucitoare. Cu alte cuvinte ,il asemanam cu un diamant.

Apoi ma gandisem cu melancolie la puma mea care murise. Intr-adevar ,murise de batranete,dar o iubeam asa de mult,asa cum era ea ,o batranica... Am zambit inocent la acest gand.

Apoi l-am observat pe Slin,statea acolo si probabil ca se gandea la Wiky ,de ce sta asa de mult. I-am spus doar atat:
-Stai linistit,va ajunge imediat!

Asteptam ca Slin sau Cryss sa mai spuna ceva in timp ce admiram lupul briliant..

Ma jucam continuu cu pantantivul firav,il intorceam pe o parte si pe alta, netinand cont de lumea ce ma privea, vroiam doar sa-i simt caldura, finetea si complicitatea pe care o avea in el. Simteam ca lantisorul si lupul, faceam parte din mine, erau ceva ce nu voi putea abandona in veci...
Ma uitam in jurul meu si ma simteam ca un copilas ce indragea o jucarie de plastic, insa nu era asa, lantisorul lui Aerys era ceva mult mai mult decat un simplu colier. In asemanam cu pana usoara, dusa departe, pe meleaguri straine, intr-o noapte calda de vara. Asemanam combinatia Kirei cu pandantivul .... cu LIBERTATE !
Insa cumva, uitandu-ma in sus la Rose si Slin, ma simteam inferioara, lucru pe care nu-l mai puteam tine in mine :
"Nu stiu cum ma vede lumea, dar eu insumi ma vad ca pe un copil ce se joaca pe malurile marii, incetcand sa gaseasca din cand in cand cate o pietricica mai neteda sau o scoica mai frumoasa decat cele obisnuite, in timp ce imensul ocean al adevarului se afla nedescoperit in imensitatea sa, imensitatea lui..."
Daca Rose parea ca ma asculta, incercand sa uite de Jake, dar in zadar, atunci puteam sa spun ca Slin nu-si ridicase privirea din proprile-i ganduri si griji.
Vroiam sa-l inteleg, vroiam sa-l vad dincolo de limitele oferite de exterior...
Stiam ca era un gand cat se poate de comun cu Rose, dar ea i-ar fi spus asta lui Slin in fata ?
Hmmmm, nu mai eram atat de sigura, asa ca :
"Slin, vreau sa stii ca poti avea incredere in noi, vom incerca sa te intelegem pana la ultima picatura. Pe de alta parte acum este randul tau sa te destainui si sa descoperi valul cenusiu asternut asupra durerilor ce cu timpul au devenit cruste si care din cand in cand trebuie amintite, ca astfel sa poata fi vindecate putin cate putin.... Dar de fiecare data mai bine..."
Am privit amandoua spre el si i-am aratat pritenie, intelegere si incredere.
Apoi...