![]() |
Prezicere cu Lesin - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Aripa Spitalului (https://www.darkmark.ro/f-aripa-spitalului) +--- Thread: Prezicere cu Lesin (/t-prezicere-cu-lesin) |
Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 16 Oct 2010 -Rose.... -Rose....ai patit ceva...fata nu spuse nimik... -Bella fugi in castel..gaseste-o pe Hayley ori pe Kate...spunele sa vina in aripa spitalului... Am ridicato in brate pe Rose ...Era foarte ciudat ....Era foarte rece... -Nu e bine...Nu e bine...spuneam in timp ce alergam spre Aripa spitalului... -E doar vina mea...trebuia sa ma abtin cu prelegeriele si orgoliul meu...daca va pati ceva nu o sa mi-o iert niciodata... Acum alergam catre Aripa spitalului incercand sa o salvez pe Roselie...am intrat pe portile castelului in fuga si am trecut prin doua pasaje ca un soim ce isi alerga prada...totul era negru doar tinta mea era singura lumina... -Am ajuns....eram in fata usi de la spital...am impins usa cu piciorul...strigand -Am nevoie de ajutor...ajutati-ma...strigam foarte nervos... -Nu stiu ce a patit...a cazut jos... O femeie veni catre mine strigand... -Pune-o pe pat ...repede...spuse femeia -Hmm...am nevoie de ceva...spuse femeia -E grav ....ce are...am strigat iar... Cand atunci ceva neobisnuit se intampla... Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010 Incercasem sa deschid ochii,dar nu puteam. Incercasem sa imi misc mainele dar era cu neputinta. Incercasem sa imi fac mintea sa reactioneze la ceva dar nu..putea. Ma simteam atat de ametita,nu stiam pe ce lume ma aflu..Auzeam niste voci in jurul meu dar totul era atat de ciudat,parca vocile se auzeau in fundal. Am mai stat asa cateva minute ... Dar nu am mai auzit nici o voce... Am facut un efort sa imi deschid ochii si am vazut o silueta care mi se parea foarte cunoscuta...Apoi l-am observat pe Slin.. Facand inca un efort am incercat sa vorbesc si cu un suierat slabit am rostit: -Slin...Tu estii?.. Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 16 Oct 2010 -Da eu sunt Rose...stai linistita ...o sa fi bine... Eram foarte bulversat....stiam ca era doar vina mea si am trecut si eu prin acelasi momente nu de curand...Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de invataturi sau sentimente, oamenii nu mai au timp de lupte cu ei... -Aici doamna ...si-a revenit...va rog faceti ceva.. -Acum acum...spuse iar acea voce... -Trebuie sa stai pe banca la usa pana termin.. -NU VREAU SA FIU SIGUR CA VA FI BINE.. -Va fi se auzi o voce ...stridenta.. Iar apoi m-am dat in spate pentru ca medici sa o examineze pe Rose... Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010 Eram ametita ,dar totusi am avut puterea sa ii zic lui Slin sa nu plece. Speram ca inca era acolo,ca ma ascultase. Dar nu am putut sa imi dau seama deoarece ceva ma impunse in umar si am reusit sa soptesc doar: -Auu!,iar in cateva secunde ochii mi s-au inchis. Am mai auzit doar atat: -Pentru cateva minute va fi inconstienta ,dar.... Atat am mai auzit apoi am cazut intr-o lume a viselor,intr-o lume care nu stia ce este prezent,trecut sau viitor... Nu stiam pe ce lume ma aflu,dar in cateva secunde nu am mai fost in stare nici sa visez...Doar sa stau..Inconstienta... Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 16 Oct 2010 Am pasit pe hol...in asteptarea raspunsului care trebuia sa vina din aripa spiatalului... -Nu pot sa cred cat dureaza....sopteam...pe holul liber... -E doar vina mea...a mea...a mea...strigam in timp ce loveam cu furie peretele...dupa cateva minute extenuat am cazut in genunchi si am observat ca aveam mainile insangerate... Mi-am scos bagheta pentru a opri sangerarea... -Hexia Sangreno...am invartit bagheta catre mana dreapta iar apoi catre cea stanga... -Cat mai dureaza...am strigat pe hol... Cand la cateva minute dupa usa se deschise larg... Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010 La cat de ametita eram m-am surprins cand am reusit sa deslusec cuvintele asistentei: -Poti intra!.. Credeam ,adica eram aproape sigura ca pe el il chemase. Incercam sa imi deschid din nou ochii dar de data aceasta ma dureau si mai tare astfel incat am tipat furioasa: -Auuu!... Off,nici macar nu ma puteam misca...Dumnezeule,parca nu mai eram eu...Altcineva puse stapanire pe mine.O alta Rose care nici macar nu putea sa se miste. Dupa ce am tipat am mai si oftat. Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 16 Oct 2010 -Ce sa intamplat…e bine am spus agitat… -Nu stim sigur ….pare a avea ceva ce a afectat-o foarte rau…cred ca a incercat sa deschida un sigiliu… -Sigiliu…la ce va referiti… -Sunt anumite lucruri…exemplu unele amintiri care sunt sigilate de proprietari lor ia cand o persoana incearca sa le deschida este atacata de un bluestem “inccarnious”… -Blestem…si cat de grav a fost afectata… -Inca facem teste…momentan nu reactioneaza la nimic… -Dar facem tot posibilul…spus acel aurora… -Dar vino cu mine…va trebui sa vorbim… -Bine…dar stai putin…am spus rasufland greoi.. M-am indreptat catre patul Rosaliei… -Fi tare…voi reveni foarte repede… Apoi am iesit pe usa cu acel aurora Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010 Am auzit ca un ecou,ca printr-un vis ceea ce vorbeau cei doi. Ma simteam in alta lume,pe alta planeta,ma simteam pur si simplu...inexistenta. Incercand sa ma ridic am cazut pe spate si m-am lovit destul de puternic .Am strigat: -Auu!. Speram ca nu se auzise pana in coridor. Nu vroiam sa sperii pe nimeni...Dar apoi am cazut intr-un somn usor in cateva secunde...Si am visat..Cu Jake,cu Asla.. Cu fiintele dragi mie ,dar care erau..Moarte... Nu-mi dadusem seama dar in timp ce visam lacrimi imi curgeau siroaie pe obraz,nu ma mai puteam opri,plangeam in vis. Re: Prezicere cu Lesin - Oliver C.S. Queen - 16 Oct 2010 Petrecusem cateva ore pe culaor cu acel aurora explicandu-mi cea ce patise Rosalie ...eram destul de intrigat dar si curios de cele ce imi marturisea acel aurora... -Chiar credeti ca e bine... -Nu ...nu sunt sigur...dar e singura cale...spuse aurora -Mai am ceva timp de petrecut aici.. -Nu pot pleca...inca... -Stiu mai ai 3 ani...dar am nevoie de un ucenic...rosti acel aurora -De ce eu...de ce mai ales pe mine... -Timpul iti va raspunde...voi reveni la anul pentru a primi raspunsul... -Dai potiunea asta...o sa isi revina... -Dar....am incercat sa spun in timp ce aurora disparu... M-am intors in camera de spital si m-am apropiat de Rose ... -O sa fi bine.... Am desfacut potiunea si i-am administrato... -Acum e doar o chestiune de timp... M-am asezat pe un scaun pentru a ma odihni nu mai dormisem de 48 de ore... Cand.... Re: Prezicere cu Lesin - Rosalie Vivienne Alden - 16 Oct 2010 Ma trezisem...Incet,dar cu o speranta pe care o simteam in mine... Ma uitam ametita in jurul meu,vedeam in ceata ,ochii inca imi erau inlacrimati ,dar parca totusi ma simteam putin mai bine.. Cand ma tot uitam asa prin jurul meu dau de fata lui Slin care parea foarte obosit. Acum ma simteam vinovata,consideram ca este vina mea,din cauza mea a stat pana acum nedormit..Atata timp.. M-am uitat la el si am rostit cu regret in glas: -Scuza-ma... |