![]() |
Asteptand...sa se termine asteptarea - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross) +--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4) +--- Thread: Asteptand...sa se termine asteptarea (/t-asteptand-sa-se-termine-asteptarea) Pages:
1
2
|
Asteptand...sa se termine asteptarea - Jane Villendor - 16 Oct 2010 - Si sa ai grija… -…ca sunt in anul I si cu siguranta o sa ard scoala in ora de Potiuni daca nu sunt atenta? - Fii serioasa!Ma refer la faptul sa fii atenta de ce vorbesti cu cei din jur. E si mai greu cu disparitia lui Harry Potter, daca mai faci si tu boacane, ai cu ce te lauda,imi repeta mama pentru a 100a oara in timp ce imi aranja din nou roba. - Mama, tu esti obsedata de curatenie. Roba asta e mai curata decat intr-o masina de spalat, ii replic eu , indepartandu-i mana de pe mine. Hai ca trebuie sa plec, ii spun in timp ce o imbratisez. I-am facut cumana la despartire si m-am pus pe pozitie. Piciorul, pregatit, glezna pentru frana, pregatita, incurajarile ca nu voi fi zdrobita de zidul ala...aa, e incanefinalizat...dar merge. 3...2...1...Branza!si imi iau avant cu ochii inchisi „ O sa maizbesc, o sa ma izbesc, O SA MA IZBEESC!” imi spun in timp ce alerg spre zid. Ghinionul meua fost ca frana s-a stricat iar rezultatul, pe langa trecerea in peronul 9 si ¾a fost izbirea de cineva. - Scuuuze,scuzati-ma, n-am vrut sa dau peste tine...spun in timp ce ma frec la ochi,pentru a alunga impresia ca alearga in jurul meu iupuri mov. M-am ridicatin picioare. Din nefericire, cateva carti erau imprastiate. Le-am adunat repede pe ale mele dupa care m-am prezentat. - Je m’apelle Jane Villendor. Pardon pour l’incident. Dupa asta, am ajutat-o pe persoana sa-si stranga cartile. - Si tu esti...? Nu m-am putut abtine sa nu o intreb. Tot ce imi doream e sa nu fi facut o noua gafa. Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Ashlyn Meester - 16 Oct 2010 Geanta incarcata cu o gramada de carti.
Plecarea din Lumea Incuiatilor, intr-o graba extraordinara. Huh, aproape ca uitasem sa-mi iau la revedere la Carla si Clara.Daca nu faceam asta, eram cea mai mare javra dintre toate. Ohh, nu., mi-am spus in minte, oprindu-ma din mers, amintindu-mi ca uitasem sa trec pe la mormantul lui Mariah. ''Doamne'',am soptit, socata, ducand mana la gura, apoi am simtit o izbitura imensa in mana mea stanga, observand cartiile care picau pe jos, cu slow motion. ''Scuze, scuze'',am auzit, pe fundal, o voce subtirica. Timp de cateva secunde priveam in gol acea boboaca care-mi aduna cartiile de pe jos. Ash, revino-ti, imi spuneam, in gand, respirand usor. ''Hei, de ce faci asta?'',am intrebat-o. Fata ma privii confuza, oprindu-se din strangerea cartilor mele de pe jos. ''Adica .., mersi'',am raspuns, afisand un zambet ciudat.''Eu sunt .. Ashlyn, Ashlyn Meester'' Fata ma privii zambind, parca cerand mai multe detalii. ''Sunt in anul VI.'',am raspuns sec. ''La cercetasi..'',am spus, mandra. Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Jane Villendor - 22 Oct 2010 Priveam confuza pe fata din fata mea, cu cativa centrimetri mai inalta decat mine, care imi dadea senzatia ca am 7 ani, chiar daca realmente aveam 11. Am intins mana, facand un gest inexplicabil, barbatesc, asteptand raspunsul ei. Dar inainte de al primi, o lovitura in piept ma tranti pe asfatul rece si un baiat aproape cazu peste mine. -NENOROCITULE! Tu nu te uiti deloc pe unde treci!?! Fii mai atent! L-am impins pe astfalt si m-am ridicat, dupa care l-am ajutat si pe el, un gest aparent inexplicabil. Dupa 2 secunde, baiatul o lua la fuga fara sa zica un cuvant. " CU PLACERE!" ii urlu eu din spate. Apoi m-am intors catre Ashlyn, remarcand cu placere faptul ca INCA mai era acolo. - Deeeci, unde ramasesem inainte de a fi intrerupte...de incident? o intreb cu un zambet cat fata mea. Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Jessica F. Jersey - 22 Oct 2010 Cautam oameni cunoscuti,in timp ce imi "taram" geanta plina de carti. "Ce carti. De ce oare sunt asa grele?!" bolboroseam eu in timp ce mergeam. Era cat pe ce sa ma izbesc de 4-5 oameni,dar nu am facut-o. Am vazut-o , in departare,pe Ashlyn. M-am apropiat de ea zambind. "Buna Ash!" am salutat-o. Observasem ca mai era o alta fata langa ea , pe care nu o cunosteam. "A..eu sunt Jessica.Jess,in fine" m-am prezentat. "Jane, incantata" imi raspunse. "Anul III.." ,am adaugat dandu-mi ochii peste cap. "Anul I" adauga Jade. OOC:scuze ca m-am bagat. Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Kasumi Mikoto - 22 Oct 2010 -Ah... Am prins de guler baiatul care fugea si in urma caruia o fata urlase: "Cu placere!" -Ai grija. O sa fie neplacut daca eu ma hotarasc, prin oricare mijloc, sa te fac sa mergi mai incet... Am mai mers cativa metri si am vazut-o pe Ashlyn, o fata de la Cercetasi, si pe Jessica, de la Astropufi, aplicand una din copilaroasele strategii de a-ti face prieteni: Strangerile de mana. -Ashlyn, Jess... Piticoata cine e? Am continuat sa merg, cu Ava langa mine. M-am oprit in spatele Nou-Venitei ca sa ma joc cu sabia. -Mici si fragili... Fara aparare... Ar trebui sa se ofere cineva sa fie substanta* pustoaicei asteia, ca a tuturor bobocilor de altfel. ______________________ *termen folosit la scolile cu internat din Anglia in 1780, insemnand un elev din anii mai mari care este protectorul unui singur boboc. Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Jane Villendor - 22 Oct 2010 Am chicotit la venirea celor 2 fete. Eh, nici macar intr-un parc de distractii nu ma imprietenisem asa de repede. Insa cel mai mult ma amuza tipa cu cutitul. " Fragila, eh? Nu vrei sa ma cunosti..."i-am intors eu un zambet, dupa care eleva se trezi plutind in aer, cu capul in jos. "..pentru ca nu sunt nici pe departe atat de fragila pe cat par" i-am replicat sec, dupa care am coborat-o la sol. Vantul batea incet dand o stare de melanconie. - Deeeeeci? incerc eu sa alung aceasta senzatie printr-o intrebare tampita, ce-i drept. - Cum e la Hogwarts? "Proasta Jane. Alta intrebare n-ai gasit." Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Jessica F. Jersey - 22 Oct 2010 "Cum sa fie...genial" am spus. M-am strambat cand am realizat cum sunase. "Poate nu a fost cel mai potrivit cuvant..mda. In fine,profesorii sunt de treaba , niciunul capsoman doar Plesneala" Mi-am dat ochii peste cap. Kasumi aproba , ridicand din umeri. "Asa si revenind la tineee. Cati ani ai?" Am privit apoi in jurul meu oamenii care erau aproape sa se calce. Am chicotit. Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Jane Villendor - 22 Oct 2010 - Incearca sa ghicesti, chicotesc eu. 11 ani. Ma bucur de viata, si abia astept sa intru in Hogwarts. Sper numai ca trenul asta nenorocit sa se puna in functiune, spun eu aratand cu aratatorul chestia aia din metal certand-o parca pentru faptul ca indraznea sa nu imi miste rotile alea. - Vreti sa ne plimbam? le intreb eu aratand spre un indicator care scria cu litere mari: " TRENUL ARE PROBLEME. VA DURA O ORA REPARATIA LOR." - Tampiti, continui eu. Doar nu sunt Incuiati. Deci vreti? Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Kasumi Mikoto - 22 Oct 2010 -Frumos truc. Dar te aprinzi prea usor si vrei sa demonstrezi ce poti. Eu nu fac asta, decat ca sa testez reacia celorlalti si sa stiu cu cine am de-a face. Cuvintele pe care le folosesti la adresa mecanicilor sunt nonsensuri, in plus... "Ar fi bine sa o avem pe pustoaica de partea oastra...." -Am spus si o repet, ai nevoie de o substanta... In generak, din alta casa decat aia de care apartii... Dar de ce ma intereseaza... Am continuat: -Tu ai o forta incontrolabila pe suprafete uriase, poate, dar nu ai precizie si nici autoincrdere care sa constea in altceva decat: "Sunt mai tare ca restu`". Re: Asteptand...sa se termine asteptarea - Jane Villendor - 23 Oct 2010 "Imi amintesti de bunicul :|" Am inceput sa chicotesc. Bunicul mereu imi reprosase ca am initiativa dar ma aprind mult prea repede si restu' care le pomenise tipa. Da' mi se parea tare simpatica. In timp ce ne plimbam pe alee si radeam in gura mare[din nefericire fetele mi-au trezit "boala rasului"] am zarit un micut magazinas de animale, ce statea fix langa gara si incerca sa atraga clienti. Se pare ca reusea din moment ce trenul nu functiona, iar elevii se plictiseau. "Aveti animale? Eu n-am! Haideti, va rog sa mergem sa ne uitam!" le spun fetelor. " Urasc sa merg singura. E nasol" Undeva mai indepartare am auzit 2 voci de baieti vorbind. "Uita-te la ea, ba. Zici ca are 5 ani si ca vrea broscute de ciocolata". M-am uitat cu coada ochiului la ei. EXACT! Despre mine vorbeau! M-am intors pe calcaie spre cei 2, pregatita sa ii distrug in stil "a la Jane", chiar daca asta insemna sa raman fara prieteni: " Ziceati ceva?" ii intreb. "Uitati stau si ascult sa imi spuneti. N-am altceva mai bun" In timp ce rosteam asta baietii se facura rosii precum ardeii si isi luara talpasita. " Asa le trebuie...nesimtitii" Tunand si fulgerand trec pe langa fete, prefacandu-ma ca nu sunt acolo si intru in magazinul de magazine. Singurul lucru pe care l-am putut zice a fost : " Wow!" |