![]() |
Timp, incotro mergi ? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Padurea lui Dean (https://www.darkmark.ro/f-padurea-lui-dean) +--- Thread: Timp, incotro mergi ? (/t-timp-incotro-mergi) |
Timp, incotro mergi ? - Scarlett Soul - 23 Oct 2010 Timp, incotro mergi ?
Stateam in bezna si priveam cum totul se schimba, timpul trecea, oamenii plecau si ei pe alte cai ale vietii, fara a-si da seama cat de RIDICOLI erau. Uneori simteam ca as fi vrut sa fiu un pradator ca sa ucid tot ce-mi iesea in cale, simtind macar pentru o secunda razbunarea pe care incercam sa o controlez in mine.
Imi mai pasa de ceva ? Da, dar doar de unele lucruri. Nu faceam nimic altceva, doar stateam si asteptam sa se petreaca o minune, sa vina cineva si sa-mi schimbe dispozitia, desi stiam ca avea sa vina intr-un tarziu. 'Noroc c-am venit mai repede, altfel nu stiu cum i-as fi rezistat ! Insa atunci cand va veni, trebuie sa ma comport cat se poate de normal, cu toate ca sunt nervoasa si simt ca vreau sa sfasii ceva !' Si avusesem dreptate, caci o silueta supla se putea zari in spatele copacilor. "Bell ? ", am intrebat eu increzatoare . Re: Timp, incotro mergi ? - Bell Evans - 23 Oct 2010 Bell primise bufnita lui Crystal, iar acum se furisa printre copaci spre locul de intalnire. Era ciudat..nimerisera in Padurea lui Dean chiar in aceeasi tabara de corturi. Iar cercetasa ii trimise o simpla bufnita, ca sa o roage sa se intalneasca intre tufe. "-Doamne" mormai Bell, cand se impiedica de o radacina. "Mai lipseste sa cad si am meniul perfect de o aventura" continua ea. Realiza ca vorbeste singura, si scutura usor din cap. Se apropie de un palc de copaci si o vazu. Statea chiar in centrul luminisului, cu o privire feroce, asteptand parca sa omoare pe cineva. Un mic tremur ii traversa spatele Bellei, dar realiza curand ca era mult mai mare si mai experta in vraji ca ea. "-Bell?" intreba o voce care se vroia calma. "-Buna, Crys" saluta cercetasa, pasind in mijlocul luminisului. "-Poate ti se pare ciudat ca te'am chemat aici" sopti Crystal, apropiindu'se. "-Intr'adevar, nu e chiar o obisnuinta sa ma intalnesc cu oameni in mijlocul codrului..dar spune, de ce m'ai chemat aici?" o intreba Bell, cu chipul serios si palid in lumina blanda ce se cernea printre ramurile de smarald.. OOC: Continua, Crys Re: Timp, incotro mergi ? - Scarlett Soul - 23 Oct 2010 "Pai...", am inceput eu.... 'Stiu perfect de ce te-am chemat, insa oare ma vei crede ? Oare ma vei ajuta sa gasesc ceea ce am pierdut ?' Trecusera 2 minute de cand nu vorbea nimeni... Iar apoi vocea ingrijorata a lui Bell interveni : "Cryss, esti bine ?" "A need a hero to save me now !", i-am raspuns eu fara a sesiza ca vorbeam alta limba. "De fapt vreau sa descopar in sfarsit cum a disparut Aerys, caci ma dispera gandul ca a fost omarat ca un caine si apoi aruncat deoparte, ca sa putrezeasca.", am continuat eu, nevarsand nici o lacrima. Fata-mi era un chip de marmura, NU... Nu era si ceara, nu, pentru ca ceara se topeste, iar mintea mea nu cunostea cuvantul "Topirea sentimentelor in lacrimi !"
Nu stiam cat statusem acolo doar schimband vorbe prin priviri, cu Bell, insa in mod cert Bell trebuia sa mai stie ceva :"Aerys era prietenul meu cel mai bun ...." Re: Timp, incotro mergi ? - Bell Evans - 23 Oct 2010 Chipul Bellei ingheta cand auzi cuvinte formandu'se pe buzele cercetasei. "-Aerys era prietenul meu cel mai bun ...." Care murise? Nu, care fusese omorat..era o diferenta! "-Bell?" intreba Crystal, brusc. Realiza ca tacuse prea mult. Dar ce putea spune?! "-Imi pare rau" sopti Bell, apropiindu'se de ea. O imbratisa puternic si incerca sa'i aline suferinta. "-Trebuie sa'l gasesc" spuse ea, cu vocea inecata de lacrimi. "-Dar..cine l'a omorat? Si de ce?!" intreba cercetasa, metodica. "-Nu stiu..stiu doar ca e mort..si ca nu se mai intoarce" concluziona Crystal. "-Dar..de unde stii ca e mort?" sopti Bell cu o urma de speranta in glas.. Re: Timp, incotro mergi ? - Scarlett Soul - 24 Oct 2010 "Asta este problema ... Nu stiu ! Dar cu siguranta vreau sa aflu, iar tu cred ca esti potrivita pentru a ma ajuta sa-l gasesc... De fapt, asta am simtit eu si sper sa am dreptate ." "E in regula...", parea sa sopteasca furtuna care tocmai se intetea. "Oare ?", am tipat eu in intuneric, neasteptandu-ma la un raspuns din partea naturii. "E in regula...", imi raspunse in acelasi fel furtuna, biciuindu-mi obrazul si facandu-ma sa-mi indrept fata spre copacii vechi din stanga mea. In noaptea asta totul parea sa aiba glas, astazi cu totii vorbeam o singura limba, indiferent de oameni, copaci sau stele, cu totii vorbeam Limba Universului... Odata,, in timpuri indepartate, fusese vorbita de catre oricine, insa acum oamenii uitau sa mai vorbeasca astfel, complicandu-se prin fel de fel de alte limbi. "Astazi se implineste Profetia !", i-am soptit eu lui Bell fara sa vreau, parc' controlata de o voce ce urla in mine. Cercetasa ma privea la fel de stranui ca si prima oara... 'Oare crede in vorbele mele ?Au vreun sens pentru ea ?O lume, lasa-ma sa traiesc cu impresia ca si ceea ce cred eu conteaza, ca Bell ma intelege ! Desi asta cred... sa vedem daca va accepta ...',gandeam eu, cuprinsa de un val de amaraciune.
Re: Timp, incotro mergi ? - Bell Evans - 16 Nov 2010 Cercetasa ramase in liniste. Profetia.. "-Stai asa, ce profetie?!" murmura ea, ridicandu'si privirile. Crystal ofta, eliberand un suvoi de lacrimi, care ii strabatura in graba obrajii inrositi de vantul biciuitor. "-Profetia care spune ca unul din baietii nascuti in luna mai a anului bisect de dupa 1990 va fi sacrificat, de un Devorator al mortii" raspunse aceasta, cu vocea cutremurata de panica. Bell ingheta, simtind cum sangele i se scurge din obraji. "-Stai asa, nu are sens" sopti ea. "-Ba da..Aerys e nascut in '94" replica Crystal. "-Dar asta nu inseamna ca el e" spuse cercetasa, incercand sa se elibereze de panica. Cryss ofta si se aseza la radacina unui copac. "-Chiar nu ai de unde sa stii" murmura Bell. "-Eu..am auzit profetia.." murmura fata, cu vocea inecata de lacrimi. Bell tacu.. Re: Timp, incotro mergi ? - Scarlett Soul - 16 Nov 2010 "Nu stiu nimic sigur, dar cu toate astea sunt atat de convinsa ca el face parte din Profetie, este EL, cel care a murit odata, fara a fi pretuit de nimeni, doar de mine.", i-am soptit eu incet, plina de incredere. "Si spui ca eu as putea sa te ajut ? Dar cum .... ? E atat de ilogic.", se planse Bell, determinandu-ma s-o inteleg. "Ei bine, Profetia nu se incheie niciodata, nu stiu cum se face, dar Soarta ne-a ales sa facem asta, sa o facem in numele lui Aerys si a intregii lumi. Trebuie sa omoram Dementorul ce va sosi Miercuri noapte sa-l omoare pe ...Neville Poponeațã,el fiind considerat una dintre prazile usoare. Dar apoi totul va continua prin .... poate McGonagall !", i-am mai spus eu, facand-o sa tresara la numele sefei de casa a cercetasilor. "Acestia nu sunt doar simpli Dementori pe care sa-i invingi cu un Patronus, UITE !", mi-am intins eu mana, simtind ca Bell nu mai reactiona si ca vorbeam singura de cel putin jumatate de ora. Mana mea era crestata de niste crapaturi dure, doar rani artificiale, insa aceste mici "dureri" erau scrise cu sange. Cu sangele meu. Profetia.
Nu ... singura. Bell Evans , ea e una dintre solutii. Tu, esti urmatoarea. Pericol .... Neville... mier... Priveam la fel de socata ca si prima oara randurile pline de sange intarit, mai tragand cu ochiul la expresia lui Bell, ce parea extenuata. Simteam cum i se facea rau. Se sprijini incet de primul copac si suspina ceva ce nu puteam intelege. Re: Timp, incotro mergi ? - Bell Evans - 05 Dec 2010 Cercetasa vazu cuvintele aparand pe mana fetei, scrise cu sange. Pielea alba contrasta atat de puternic cu literele ca de rubin, incat Bell avu impresia ca vor ramane intiparite acolo pe vecie. Simti cum i se face rau si se sprijini de un copac. Abia acum realiza ca de fapt ea este singura care poate sa ajute..si intr'un fel era speriata..se temea pentru viata tuturor celor care se invarteau in jocul asta plin de umbre si mister. "-Bell.." sopti Crystal, apropiindu'se de ea. "-Sun bine" replica cercetasa, scuturand din cap. Simtea cum sangele i se scurge din vene, lasandu'i chipul livid de spaima, poate mai palid ca de obicei. Probabil arata fantomatic, cu pielea alba, ca de alabastru, inconjurata de parul saten si lung. "-Arati rau" o anunta cercetasa. "-Doar o ameteala..sunt bine.." murmura Bell. "-..ce facem?" intreba Crys, parca asteptand raspunsul ei. "-Il vom ucide pe Dementor..nu putem permite sa se mai piarda si alte vieti" raspunse ea, automat. Si chiar vroia sa procedeze asa..nu concepea sa mai fie risipite alte suflete. Dementorul trebuia ucis. "-Cum putem sa'l omoram? Presupun ca vraja Patronus nu functioneaza.." murmura ea, cu o expresie serioasa. OOC: Scuze Cryss sigur ca vreau sa'l continui..mai ales ca acum am mai inteles si eu ceva din actiune ![]() Re: Timp, incotro mergi ? - Scarlett Soul - 05 Dec 2010 "E singura cale ...",imi raspunse Bell pe acelasi ton soptit. 'Am avut cateva clipe de liniste imperiala, iar apoi BUM !!! Ceata a cazut peste imperiul meu si m-a molesit cu totul, iar acum este atat de groasa incat nu mai pot iesi din ea, doar taiand-o.', gandeam eu, incet cu incetul indepartandu-ma de Bell si simtindu-mi lacrimile cum izvorasc facandu-si carare pe fata mea alba. Genele lungi si negre ce-mi acopereau cu prudenta pleoapele, acum cautau o cale sa sfarseasca suferinta, cum s-ar zice :
Nebunii negri cauta o cale ...
'Esti doar un copil, inceteaza sa mai plangi ! Daca asa a vrut soarta, atunci maturizeaza-te !', imi urla o voce in capul meu, determinandu-ma sa ma uit peste umar.Da, Bell ma urmarea. "Unde mergem ?", ma intreba aceasta, sovaind. "La castel.", veni raspunsul sec. "Deci ... chiar il omoram ?", intreba aceasi voce, de data asta ceva mai increzatoare. "Eu voi incerca ... Imi pare rau ca te-am bacat si pe tine in asta ...", i-am spus eu, stergandu-mi ultima lacrima ce-mi inundase chipul. OOC : Ma bucur ca pricepi lucrurile Ohh, doamne ce poveste mai traim si noi =)) Re: Timp, incotro mergi ? - Bell Evans - 05 Dec 2010 OOC: Cred ca ar trebui sa ramanem in Padure, daca tot actiunea rpg'ului se desfasoara aici ![]() Bell incepu sa mearga dupa Crystall, dar brusc se opri. Simti un val de ceata care se revarsa deasupra lor, invaluind copacii in haine fantomatice. Cerul isi dechise portile deasupra lor, poleindu'le cu cenusa si incepu sa elibereze mii de fulgi albi. "-Ninge.." sopti Bell. Crystall se opri brusc, intorcandu'se spre cercetasa. Avea intiparita pe chip o expresie absenta, aproape cadaverica. Bell tresari puternic, privind'o, si o scutura puternic de umar. "-Crys!" sriga ea, usor enervata. Dar cercetasa parea intr'o alta lume. Deodata, gura ii forma un mic "o" perfect rotund, iar Bell se uita in spate. "-Nu e nevoie sa mergeti la Hogwarts" spuse o silueta cenusie. "-De..ce?" balbai Bell. Crystall era inca in transa, iar cercetasa era speriata de moarte. "-Pentru ca v'am adus eu dementorul" replica vrajitorul, iar Bell ii putu simti zambetul din voce. Acesta disparu cu un mic pocnet; curand, in jurul lor se lasa o ceata mai densa, plina de ura si amintiri neplacute. Dementorul le pandea din intunecimile codrului.. |