Darkmark RPG Forum
Cine a inchis topicul WInamp Game? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Cine a inchis topicul WInamp Game? (/t-cine-a-inchis-topicul-winamp-game)

Cine a inchis topicul WInamp Game? - Jade A. Crawford - 03 Nov 2010

Fara suparare, am doar o intrebare. Dimineata am deschis un topic la cafenea cu un joc...WInamp Game... au postat vreo 4-5 oameni dar vad ca cineva la pus pe Locked?? Era deja existent sau am gresit eu cu ceva? va rog mult sa nu sariti pe mine, e doar o biata intrebare..

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Jessica F. Jersey - 03 Nov 2010

nu mai fa topicuri care nu au niciun sens , ca asta.
puteai sa il intrebi pe Raiz , printr-un PM.
nu sa faci tooopiccc

si ca sa-ti raspund la intrebare: probabil Raizen sau Kennya pentru ca ei doi sunt singurii admini (activi.) Smile

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Isabella River - 03 Nov 2010

Mai concret: Sigur Raiz sau Kennya pentru ca era un Joc. Trebuia pus la Games Arena, care momentan e inchis.

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Jade A. Crawford - 03 Nov 2010

Pai da... Sunt noua pe aici si m-am gandit ca daca e inchis Games Area jocurile sunt bagate aici...

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Isabella River - 03 Nov 2010

Nu.

Pentru asta exista Games Arena. Pentru jocuri. Cafeneaua e pentru discutii.

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Jade A. Crawford - 03 Nov 2010

Ok. Scuzele mele, n-am stiut

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Desiree Rose Goth - 03 Nov 2010

Isabella Isildur Wrote:Mai concret: Sigur Raiz sau Kennya pentru ca era un Joc. Trebuia pus la Games Arena, care momentan e inchis.

Multam' pentru raspuns.Ma intrebam si eu din ce motiv au inchis topicul

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Hayley M. Alden - 04 Nov 2010

Da, la fel cum era ala scris de Kennya [care e admiina ], cu conversatie folosind numai fragmente din HP. Probabil ca si acest topic de care vorbim va ajunge tot la Gamers Arena, cat de curand posibil Thinking

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Isabella River - 04 Nov 2010

Desiree Katherine Rose Wrote:
Isabella Isildur Wrote:Mai concret: Sigur Raiz sau Kennya pentru ca era un Joc. Trebuia pus la Games Arena, care momentan e inchis.

Multam' pentru raspuns.Ma intrebam si eu din ce motiv au inchis topicul

Esti incredibila. =))

Re: Cine a inchis topicul WInamp Game? - Samantha Hawkins - 04 Nov 2010

nu e nimic rau in faptul ca ai intrebat. Doar ca ce ai tu aici se numeste "Intrebare" sau "nelamurire", iar nelamuririle si intrebarile se duc la "Panoul Directorilor" asa cum scrie mare si clar in descrierea sectiunii... si nu aici, la cafenea.

cad despre joc, cred ca ti'au raspuns ceilalti membri Wink)) uuu, si btw, don't worry, e doar o lume virtuala. Nu ai niciun motiv sa te demoralizezi cand cineva iti atrage atentia. E normal, atunci cand esti nou si te acomodezi. Incearca doar sa nu le vezi ca pe reprosuri ci ca pe sfaturi (fi sigura ca nu vrea nimeni sa izgoneasca userii de pe forum Finna))