Darkmark RPG Forum
Lights Out. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Jurnale (https://www.darkmark.ro/f-jurnale)
+--- Thread: Lights Out. (/t-lights-out)

Pages: 1 2 3 4

Lights Out. - Desiree Rose Goth - 08 Nov 2010

7 Noiembrie, 2010
[URL=http://img35.imageshack.us/i/deardiarybyalexandramar.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

~The Beggining of some long posts~

Daa, azi e o zi mareata.Tipa aceea stresanta a decis sa isi faca jurnal.Nu ca as avea ceva interesant de scris in el (tineti minte asta daca cumva va bate soarta sa cititi pe aici) -P.s.: Vechiul meu jurnal a sfarsit intr-un mod demn de mila dupa pat, cu foile ravasite si partial rupte- ci l-am facut pentru ca....[strike]nu stiu pentru ce O.o[/strike]...pentru micile mele sentimente necunoscute si pentru populatia ce se trezeste sa caute pe aici din lipsa de ocupatie [ noroc de voi, simtiti-va mandri...].

Draga Jurnalule,
Pun pariu ca nu te intereseaza numele meu.Nici varsta.Nici ce fac [strike]noaptea[/strike], cine sunt, de unde sunt.Esti al meu acum si singurul drept pe care il ai e sa taci si sa ma asculti cat e [strike]ziua[/strike] postul de lung.Ai o calitate pe care o apreciez- de fapt, incep sa cred ca e un defect : nu vorbesti, nu ma critici, nu ma injuri, nu arunci cu banane dupa mine.Practic, esti unic [ *tuse sugestiva*- exceptand celelalte jurnale online].
Aici nu voi scrie siropuri [sper], nu-mi voi bate joc de restul populatiei [decat in 100% din posturi], nu voi injura [ decat putin...putin mai mult], nu voi face publicitate la nimeni si nimic [ decat persoanelor care se identifica cu mine].
P.S.: Mi-e lene sa scriu ce am facut astazi.Nu-ti fa griji, sa stii ca am timp mai mult decat destul.

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 08 Nov 2010

8 Noiembrie, 2010

[URL=http://img577.imageshack.us/i/7deec7b900ccc2bc750c6d0.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

~I've lost my taste for this...but I'll keep my pride.

Da, ma tin de promisiune si imi pierd timpul aici pentru un scop nobil.Sau cel putin incerc, avand in vedere ca deja mi-e lene sa mai scriu pe aici.
Astazi nu s-a intamplat mai nimic- same boring routine, same boring people, same boring me.
Aproape m-am convins sa trag o fuga pana la Takko- dar am amanat pentru joi, ca mnah...mi-era prea lene.Si nici nu prea aveam bani.Cu putin noroc, o sa castig vreo 20 de lei de la Avon si o sa ma duc sa arunc si eu o privire pe acolo ( hei, doar e loc de cheltuit in exces.).
La scoala a fost plictisitor, evident.In afara de ora de franceza- unde m-am distrat pe scaunul acela rotativ si am ras tot timpul[ pueril, I know] - si la tehnologie - idem.
Maine e marti, damn it.Ies la 7 si din pur ghinion ghinionist o sa dau peste [strike]tipii[/strike] primatele acelea idioate la maxi- taxi.God, si saptamana trecuta a trebuit sa merg cu ei jumatate de sat- fiindca...surpriza! nu mai venea niciun maxi.
Cu putin noroc, o sa le pot da niste replici tot atat de bune ca si saptamana trecuta.Ma rog...nu vorbeam eu despre chestiile alea daca nu ma seca la cap primata.Ha, nici nu aveai idee ce ziceai, you idiot.

~P.S.: La multi ani, Gabriela Imi pare rau ca nu am avut timp sa-ti cumpar un cadou mic...asa.Stii tu ce-ti dadeam [Spoiler: Hartie igienica, asa cum am hotarat noi. ]

Re: Lights Out. - Bella Emily Rose - 08 Nov 2010

Draga Dess ,

[URL=http://img602.imageshack.us/i/bluefacedandblackjawedb.png/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Imi pare rau ca scriu in jurnalul tau , dar sper ca ma vei putea ierta .
In primul rand , cum adica oameni plictisitori ? Lasa ca te tin eu minte . Sa stii ca m'ai ranit profund.
In al doilea rand , prea tare faza cu asa zisele primate .
Si in al treilea rand , multumesc enorm pentru urare . Stii cat de mult inseamna asta pentru mine . Sau daca nu stii , iti spun acum
Si nu trebuie nici un cadou , oricat de mic ar fi el . Si repet : " Nu imi strica surpriza . Nu vreau sa stii ce imi iei . Asa ca ma fac ca nu am citit cuvantul care incepe cu H . "

P.S. : Sper ca iti place imaginea Love

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 08 Nov 2010

Bella Cullen Wrote:

Imi pare rau ca scriu in jurnalul tau , dar sper ca ma vei putea ierta .
In primul rand , cum adica oameni plictisitori ? Lasa ca te tin eu minte . Sa stii ca m'ai ranit profund.
In al doilea rand , prea tare faza cu asa zisele primate .
Si in al treilea rand , multumesc enorm pentru urare . Stii cat de mult inseamna asta pentru mine . Sau daca nu stii , iti spun acum
Si nu trebuie nici un cadou , oricat de mic ar fi el . Si repet : " Nu imi strica surpriza . Nu vreau sa stii ce imi iei . Asa ca ma fac ca nu am citit cuvantul care incepe cu H . "

P.S. : Sper ca iti place imaginea Love

Gabriela Imi pare rau ca te-am facut plictisitoare din pure mistake, nu intentionam Esti cea mai putin plictisitoare din toata populatia
Ok, nu mai repet de acum cuvantul acela mistic cu H Desi suna bine si as vrea sa-l mai scriu de 374 de ori.Ma sacrific pentru scopul asta nobil.
P.S.: Normal ca-mi place imaginea, o am de luni intregi in comp

Re: Lights Out. - Bella Emily Rose - 08 Nov 2010

Desiree Katherine Rose Wrote:
Gabriela Imi pare rau ca te-am facut plictisitoare din pure mistake, nu intentionam Esti cea mai putin plictisitoare din toata populatia
Ok, nu mai repet de acum cuvantul acela mistic cu H Desi suna bine si as vrea sa-l mai scriu de 374 de ori.Ma sacrific pentru scopul asta nobil.
P.S.: Normal ca-mi place imaginea, o am de luni intregi in comp

Bestiuta mea cu par . Esti atat de adorabila si stii cat de mult te iubesc.
Si chiar daca acel cuvant cu H e foarte tentant , gandeste'te ca mai sunt doar 11 zile pana la ziua mea .
Deci . dupa acea zi , vei putea pronunta acel cuvant la nesfarsit , desi probabil nu va mai avea acelasi farmec .

~ Pizza mare ~

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 10 Nov 2010

9 Noiembrie, 2010

[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

~For the last time: I Said Don't Damn Me.

Ziua de azi a fost exact cum am prevazut: complicata, dar totusi simpla- oricat de stupid/ patetic/ pueril suna.
Adica practic am si uitat ce am facut azi.Exceptand partea cu primatele - Hei, unii oameni se nasc si mor la fel de prosti, dovada in fata mea.Nu o sa pun replicile in jurnal fiindca ar trebui sa cenzurez tot- si mi-e prea lene sa mai fac si asta.Oricum, o sa ma sinucid cu o scobitoare daca in fiecare marti va fi la fel- damn those stupid people.Sa-si gaseasca si ei o viata si sa ma lase naibii in pace.
Si, la dracu', exista si ziua de maine.It's so damn perfect!Cu testul acela posibil la fizica...si cu profa' de chimie care adora sa ma sacaie ( pentru asta ti-ai luat meserie?ca sa ma pui sa-mi iau vesta aceea de la camin si sa ma acuzi ca esarfa de la gat e practic un streang?), dar problema asta nu e atat de big.Hei, chiar cred ca o sa supravietuiesc- minune, trebuie sa notez in calendar asta.
Desi daca am luat data trecuta 8 la Fizica acum cu siguranta voi lua 5.
Ah, da, ma chinui acum la nextul acela din Children Of The Damned.Fiindca asa am chef, nah.Fiindca o sa iasa criminal de mare- asa cum vroiam eu.Si fiindca am termen sa-l termin pana joi- si eu care ma plangeam ca nimeni nu vrea next.

P.S.: Melodia [url=http://www.youtube.com/watch?v=Zrbdn21wnGY]asta
e de-a dreptul superba.

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 11 Nov 2010

10 Noiembrie, 2010

[URL=http://img87.imageshack.us/i/9cde8edfca2b5b0c2ee98cd.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

[align=center]~Even if I say...

Daa, am supravietuit si azi- asa cum am prevazut.Sa recapitulam:
1.Nu am dat test la fizica- deci nota aceea de 5 va fi amanata pentru scurta vreme.Hei, thanks God, nici nu ne-a trecut in catalog notele de la testul anterior.
2.Profa' de chimie a uitat sa precizeze de faptul ca am uitat vesta acasa.Cel putin asta am crezut- pana aproape de sfarsitul orei.Nu cred ca mai e nevoie sa citez, partea importanta e ca [strike]inca[/strike] n-am patit nimic.
3.Asta ar trebui sa fie punctul 1.Netul aici merge de parca ar fi fost pupat undeva.Sa-l ia naiba.
4.Hei, hei, hei.Nu, punctul asta ar trebui sa fie primul punct.Prima oara cand am vazut ca toata populatia isi face blog am avut o fata de genul: "Hey, man, I ain't see that coming O.o ".Acum, cand ma uit pe blogul lui Bells- sa nu crezi ca nu-mi umbla degetelele pe tastatura- mi se parea ceva inevitabil.
5.Vreau si eu blog personal, nu-i corect.Am unul...dar pe care postez ficurile.S-ar putea sa va treziti maine-poimaine....bine, uitati ideea.
6.Oana s-a dus la doctor si-a aflat ca are o boala...nici acum n-am inteles prea bine ce are.Sta sa-i expldeze ganglionii din brat sau naiba stiu eu ce.Si trebuie sa se opereze si sta vreo saptamana acasa- damn it, vreau si eu.Cine mai sta acum sa ma impinga cu scaunul rotativ prin toata clasa?Sad Dar poate i se face mila cuiva- dezonorant, dom'le, dar sunt vremuri disperate- si sta cu mine in banca [Hey, incerc si eu sa adopt metoda optimista...].
7.....prin urmare, maine nu mai merg la Takko.Damn it again.
8. As incerca sa scriu la Post Mortem acum ( datoria meseriei *tuse sugestiva*) dar habar n-am cum sa incep si ce sa scriu in continuare.Inspiratie data naibii.
9.Da, e ultimul punct.Si din cauza asta o sa scriu...nimic.Doar sa marchez si eu pe aici finalul postului.

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 11 Nov 2010

[URL=http://img705.imageshack.us/i/heartbyaddicted2love1.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Doar când îmi amintesc ce gândeºte fiecare despre sine îmi vine sã râd.

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 12 Nov 2010

Joi, 11 Noiembrie

[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

Nu cred ca e nevoie sa citez in postul de ieri ce am scris.
Dar...Hocus-Pocus!Am [url=http://keepingmypride.wordpress.com/]blog personal
si nu mi-e rusine sa-mi fac publicitate in propriul jurnal.Multumiri [strike]javrei cu pene[/strike] lui Miss Nicole ca m-a obligat sa-mi fac degeaba un blog [nu, vorbesc serios, chiar iti multumesc.].Comparativ cu primul meu blog, care are vreo 40 de posturi, vreo 50 de pagini si vreo 250 de comentarii...nici nu pot face comparatie=))

Maine am concurs la franceza, dar mi-e prea lene sa deschid cartea.Nici anul trecut n-am invatat absolut nimic...si am luat locul III.Dar faza e ca am la 8 si jumatate, damn it.Mi-e lene sa merg in oras la ora aia.

Re: Lights Out. - Desiree Rose Goth - 13 Nov 2010

12 Noiembrie, 2010

[URL=http://img717.imageshack.us/i/futureorpastbydariafedo.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span>

~Chestiile relatate ieri...bineinteles, Internetul nu m-a lasat sa postez.

Hey, nu e chiar prima data cand ma simt intr-o dimensiune paralela ciudata.Today is that kind of day.Ma simt asa de patetic de ciudat.
A fost binisor la franceza (altough tot mi-a fost lene sa deschid un caiet/ carte/ whatever.)La romana si la fizica a fost so boring...dar macar am avut companie ( multam' fain Cosmina ca ai stat cu mine in banca.).La engleza am dat test si am luat...8.Nu ma asteptam.Bine, bine, ma asteptam si la asta.Nu prea sunt atenta la ce mai e prin jurul meu.Dar macar am doua puncte in plus...imi iese 10 in catalog.Dar tot ma sacaie pe creier nota- damn it, imi urasc perfectionismul.
Ah, si la mate m-a acompaniat Bells si i-au umblat degetelele pe telefonul meu.
Am ajuns mai tarziu acasa fiindca Miss Nicole m-a obligat sa o iau de manuta si sa o duc pana acasa- ai noroc ca exista o statie de maxi-taxi langa tine, altfel...
Ah, si am aflat la ce film ne duce Bells de ziua ei: Eclipsa!Perfect, perfect, perfect ( sarcasm.).Macar o sa vad si eu pe ecran mare cum joaca constipatii aceia in rolurile principale.Si mai perfect.Oricum nu am vizionat filmul.
Netu' pe-aici merge extraordinar.Absolut extraordinar!Din cauza asta nu-mi pot accesa nici macar blogurile.Abia daca pot sta pe o pagina de Internet, iar asta cu norocul ghinionistului.Am si eu treburi, ce naiba.