![]() |
Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter) +--- Forum: Filme (https://www.darkmark.ro/f-filme) +--- Thread: Care replici din film v-au placut cel mai mult? (/t-care-replici-din-film-v-au-placut-cel-mai-mult) Pages:
1
2
|
Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 13 Nov 2010 M-am gandit sa deschid un topic unde sa va spuneti parerea despre replicile personajelor. Care v-au placut,care nu? Care v-au facut sa radeti,sau sa plangeti sau pur si simplu v-au enervat? Eu tomcai acum revedeam filmul HP 6(Harry Potter si Printul Semipur) si am revazut o faza interesanta si amuzanta. Quote:Ron: Cat costa? =]]] Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Evelina R. Potter - 14 Nov 2010 Mi-am amintit si eu o replica amuzanta din filmul HP 6(Harry Potter si Printul Semipur) Harry , Ron si Hermione la profesoara Mcgonagall dupa ce a fost atacata Katie Bell . McGonagall - De ce tot timpul cand se intamlpla ceva sunteti prezenti numai voi trei? Ron - Nu stiu ,doamna profesoara! La asta ma gandesc si eu de 6 ani. Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 14 Nov 2010 Da,am ras astazi la vederea filmului,la replica aia =]] Avea o fata atat de inexpresiva=]] Sau mai era ceva: Ron:Harry,ati facut-o? Tu si Ginny? Harry: Ce?O_O Ron:Ati ascuns cartea...? Harry:Aaa,da.. =]] Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Luna Slytherin - 14 Nov 2010 Mi-au placut multe replici , aici sunt doar cateva : Harry : Lupta si tu ! Lupta si tu lasule ! Snape : Nu imi spune las ! Dupa : Harry : Sectumsempra ! Snape : Cum imi folosesti propriile vraji impotriva mea ? Da , Potter , eu sunt printul semipur . Sau : Harry : Ce este acela un horcrux , domnule profesor ? Dupa : Harry : Asta i-ati spus si lui Riddle cand v-a intrebat asta pentru prima oara , acum 50 de ani ? Urmatoarea este din carte : Dumbledore : Asta este induiosator . Sa inteleg ca pana la urma ai ajuns sa tii la baiat ? Snape : La el ? In nici un caz ! Isi face patronusul , dupa : Dumbledore : Dupa tot acest timp ? Snape : Intotdeuna . Sau : MCgonagall : Poate ar trebui sa va trasform pe amandoi in ceasuri , poate asa nu ati mai intarzia si voi la ore . Harry : Nu am gasit drumul . MCgongall : Atunci poate ar trebui sa va transform in harti . Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 14 Nov 2010 Eu prima data cand m-am uitat la primul film atat de mult am putut sa rad cand Hagrid i-a facut coada de porc lu verisoru' lu Harry. Sau mai era faza aia cand s-a crizat: Vernon: Haide sa iti vezi cadourile.. Fi'su: Cate am? Vernon: 35. Fii'su: Anul trecut am avut 36.... si avea o mutra din aia=]] Si face maica'sa: "Lasa ca iti mai luam doua robe!":-@ Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Katerina A. Petrova - 14 Nov 2010 Mi-a placut tot timpu cand Ron spunea :'Bloody hell' =)))), si cu o mutra din aia nevinovata ![]() Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Evelina R. Potter - 16 Nov 2010 Mi-am amintit doua . Amandoua din HP 6 (Harry Potter si Printul Semipur) Luna vine cu Harry la castel. Il vad pe profesorul Flitwick urmand normele de siguranta: Profesor Flitwivk - Numele? Harry - Profesor Flitwick, ma stiti de 5 ani Profesor Flitwick - Fara discutii Potter!!! sau Ron in aripa spitalului dupa ce a fost otravit. Vine Lavender , se cearta cu Hermione iar apoi Ron incepe sa scoata niste sunete: Lavender - Vezi imi simte prezenta. Nu-ti fa griji Won-won , sunt aici, sunt aici Ron - Hermione..... Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 16 Nov 2010 Da,stiu ,ce tari au fost alea!!! Ce m-am bucurat cand a zis Hermione ![]() Sau: Ron ![]() Harry:Cum sa nu?Va giugiuliti mereu... Ron ![]() Harry:Tu de cine vorbesti?O_O Ron: Romilda Vane,of course! Harry ![]() Ron:Nu,dar ai putea sa imi faci cunostinta cu ea. =]] ~Ce fac potiunile de dragoste din oameni=]]~ Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Evelyn Steel - 16 Nov 2010 Ahh da =))) aia a fost super Mi-am amintit una haioasa din primul film.Venise toata familia Weasley sa treaca pe peronul 9 si 3/4 si era randul lui George si Fred. Doamna Weasley : Acum tu Fred. George : eu sunt Fred! Fred : si-ti mai spui mama Doamna Weasley : Ahh scuze,scuze Vine Fred si se pregateste sa alege : Fred : Glumeam,sunt Fred Sau alta haioasa din filmul Ordinul Phoenix e : Ron : Hermione esti cea mai frumoasa persoana pe care am intalnit-o si promit ca no sa mai fiu rau cu tine.. Hermione : Pana iti revi la normal Sau cand fiecare si-a primit cadourile de Craciun : Hermione : Nu inteleg de ce nu vrei so porti , Ronald Ron : pentru ca arat ca un idiot,deaia Hermione : nu mai mult ca de obicei Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 16 Nov 2010 Da,si alea sunt tari=]] Sau a mai fost faza aia cand Plesneala' le-a dat cap in cap lui Ron si lui Harry=]] |