Darkmark RPG Forum
Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Filme (https://www.darkmark.ro/f-filme)
+--- Thread: Care replici din film v-au placut cel mai mult? (/t-care-replici-din-film-v-au-placut-cel-mai-mult)

Pages: 1 2

Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 13 Nov 2010

M-am gandit sa deschid un topic unde sa va spuneti parerea despre replicile personajelor.
Care v-au placut,care nu? Care v-au facut sa radeti,sau sa plangeti sau pur si simplu v-au enervat?

Eu tomcai acum revedeam filmul HP 6(Harry Potter si Printul Semipur) si am revazut o faza interesanta si amuzanta.

Quote:Ron: Cat costa?
F&G: 5 galeoni.
Ron:Cat costa pentru mine atunci?
F&G:5 galeoni.
RonHappywidear sunt fratele vostru.!!!
F&G:Atunci 10 galeoni

=]]]

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Evelina R. Potter - 14 Nov 2010

Mi-am amintit si eu o replica amuzanta din filmul HP 6(Harry Potter si Printul Semipur)

Harry , Ron si Hermione la profesoara Mcgonagall dupa ce a fost atacata Katie Bell .

McGonagall - De ce tot timpul cand se intamlpla ceva sunteti prezenti numai voi trei?

Ron - Nu stiu ,doamna profesoara! La asta ma gandesc si eu de 6 ani.

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 14 Nov 2010

Da,am ras astazi la vederea filmului,la replica aia =]]
Avea o fata atat de inexpresiva=]]
Sau mai era ceva:
Ron:Harry,ati facut-o? Tu si Ginny?
Harry: Ce?O_O
Ron:Ati ascuns cartea...?
Harry:Aaa,da..

=]]

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Luna Slytherin - 14 Nov 2010

Mi-au placut multe replici , aici sunt doar cateva :
Harry : Lupta si tu ! Lupta si tu lasule !
Snape : Nu imi spune las !
Dupa :
Harry : Sectumsempra !
Snape : Cum imi folosesti propriile vraji impotriva mea ? Da , Potter , eu sunt printul semipur .
Sau :
Harry : Ce este acela un horcrux , domnule profesor ?
Dupa :
Harry : Asta i-ati spus si lui Riddle cand v-a intrebat asta pentru prima oara , acum 50 de ani ?
Urmatoarea este din carte :
Dumbledore : Asta este induiosator . Sa inteleg ca pana la urma ai ajuns sa tii la baiat ?
Snape : La el ? In nici un caz !
Isi face patronusul , dupa :
Dumbledore : Dupa tot acest timp ?
Snape : Intotdeuna .
Sau :
MCgonagall : Poate ar trebui sa va trasform pe amandoi in ceasuri , poate asa nu ati mai intarzia si voi la ore .
Harry : Nu am gasit drumul .
MCgongall : Atunci poate ar trebui sa va transform in harti .

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 14 Nov 2010

Eu prima data cand m-am uitat la primul film atat de mult am putut sa rad cand Hagrid i-a facut coada de porc lu verisoru' lu Harry.
Sau mai era faza aia cand s-a crizat:
Vernon: Haide sa iti vezi cadourile..
Fi'su: Cate am?
Vernon: 35.
Fii'su: Anul trecut am avut 36....
si avea o mutra din aia=]]
Si face maica'sa:

"Lasa ca iti mai luam doua robe!":-@

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Katerina A. Petrova - 14 Nov 2010

Mi-a placut tot timpu cand Ron spunea :'Bloody hell' =)))), si cu o mutra din aia nevinovata Finna)

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Evelina R. Potter - 16 Nov 2010

Mi-am amintit doua . Amandoua din HP 6 (Harry Potter si Printul Semipur)

Luna vine cu Harry la castel. Il vad pe profesorul Flitwick urmand normele de siguranta:
Profesor Flitwivk - Numele?
Harry - Profesor Flitwick, ma stiti de 5 ani
Profesor Flitwick - Fara discutii Potter!!!

sau

Ron in aripa spitalului dupa ce a fost otravit. Vine Lavender , se cearta cu Hermione iar apoi Ron incepe sa scoata niste sunete:

Lavender - Vezi imi simte prezenta. Nu-ti fa griji Won-won , sunt aici, sunt aici

Ron - Hermione.....

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 16 Nov 2010

Da,stiu ,ce tari au fost alea!!!
Ce m-am bucurat cand a zis HermioneDevil
Sau:
RonBigeyesare ma iubeste?
Harry:Cum sa nu?Va giugiuliti mereu...
RonHappywidear tu de cine vorbesti?
Harry:Tu de cine vorbesti?O_O
Ron: Romilda Vane,of course!
HarryHappywidear o cunosti macar?
Ron:Nu,dar ai putea sa imi faci cunostinta cu ea.
=]]

~Ce fac potiunile de dragoste din oameni=]]~

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Evelyn Steel - 16 Nov 2010

Ahh da =))) aia a fost super
Mi-am amintit una haioasa din primul film.Venise toata familia Weasley sa treaca pe peronul 9 si 3/4 si era randul lui George si Fred.

Doamna Weasley : Acum tu Fred.
George : eu sunt Fred!
Fred : si-ti mai spui mama
Doamna Weasley : Ahh scuze,scuze
Vine Fred si se pregateste sa alege :
Fred : Glumeam,sunt Fred

Sau alta haioasa din filmul Ordinul Phoenix e :
Ron : Hermione esti cea mai frumoasa persoana pe care am intalnit-o si promit ca no sa mai fiu rau cu tine..
Hermione : Pana iti revi la normal

Sau cand fiecare si-a primit cadourile de Craciun :
Hermione : Nu inteleg de ce nu vrei so porti , Ronald
Ron : pentru ca arat ca un idiot,deaia
Hermione : nu mai mult ca de obicei

Re: Care replici din film v-au placut cel mai mult? - Rosalie Vivienne Alden - 16 Nov 2010

Da,si alea sunt tari=]]

Sau a mai fost faza aia cand Plesneala' le-a dat cap in cap lui Ron si lui Harry=]]