![]() |
Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] (/t-katerina-petrova-fosta-victoria-salverin) |
Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Katerina A. Petrova - 13 Nov 2010 Bun venit lui…
Katerina PETROVA
![]() Kojtu me ima, za useste,za badi, za znai, ci sarcito mu bacti iac ... Onz nisti me pusni da semana ..., nicade.
![]() Prenume Katerina Varsta 344 ani Sex fata Ziua de nastere 6.6.1666 Orasul unde a copilarit Sofia, Bulgaria Mama Varsta : nu mai e in viata de cateva sute de ani. Ocupatie : pictorita Tip sange : pur Nume : Dragana Petrova Tatal Varsta : nu mai este nici el in viata . Ocupatie : arhitect Tip sange : pur Nume : Dragoslav Petrova Statutul Sangelui : PUR ! ![]() Greutate 50 kg Corp Suplu. Katerina a fost o fosta manechina, pe vreama cand nu era vampir. Ii place arta, de aceea are inclinatii spre balet, moda, si orice arta si orice mod de a te exprima liber, si fara inhibitii. Par Blond-platinat. Ochi Negrii, un negru inchis, ca si friica noptii. ![]() Ii displace Vampirii nou-noutii, cercetasii fraieri, si oamenii care vor sa afel ce este inneregula cu ea. Puncte forte ARe o influenta puternica asupra oamenilor. Si poate constrange pe oricine, insa lucrul acesta nu-l face prea des. Puncte slabe Are un fel de mila pentru Incuiatii. Considera ca ei sunt nimicuri, si ca ar trebuii sa faca ceva cu viata lor plictisitoare. Obiceiuri Katerina obisnuieste sa sperie sa sa socheze oamenii prin orice face, fara intentie. Cu cat incerca sa devina mai inchisa in ea, si mai nesociabila, cu atat explodeaza tot mai mult, si rabufneste, intorcandu-se la viata ei normala, in care orice or reprezinta o prada. AmortentiaMirosul de SANGE, si aloe-vera Casa Viperini ![]() Persoane Importante Nu are ! Talente Vampir Abilitati Vraji fara bagheta Altceva Katerinei ii place viata de vampir insetat pe care o duce. Se fereste de majoritatea vrajitoriilor , si incerca sa stea cat mai mult in umbra. Nimeni nu stie ca ea este un vampir de 344 ani, care locuiete printre vrajitorii obsinuiti la Hogwarts, fara stirea nimanui. Trecut Katerina are un trecut foarte zbuciumat; In anul 1666, luna a6a, ziua a 6a, tatal sau a murit de lepra, si pe urmele intregii familii Petrova erau niste vampiri antici, de cateva mii de ani, care doreau sa transforme orice om care nu era afectat de lepra. Katerina, speriata, a acceptat sa se transforme, insa restul familiei ei au alungat-o, si in scrut timp au murit si ei. Din momentul tradarii, pe care familia ei a arat-o fata de ea, Katerina nu a mai iubit pe nimeni, si a jurat ca in viata ei nu va mai tine la cineva, sua la ceva. ![]() Vrasta 14 ani. Experienta RPG de 4-5 luni, tot pe acest forum, sub personajul lui Ashlyn Meester Alte Personaje Ashlyn Meester si fosta Victoria M. Salverin [actuala Katerina Petrova] Despre tine consider ca ma cunoasteti toti indeajuns de mult, incat sa realizati ca sunt total opusa personajului Katerina si Victoria, insa ma aseman destul de bine cu Ashlyn. ![]() Asta insemna pentru acesti ani pe care i-am petrecut in Rai. Anii in care m-am format, si in care am crescut, ca un adult, un om serios,sau pe jumatate serios. Ma simteam din nou ca in primul an, numai ca un lucru era deosebit, nu aveam Necunoscutul in suflet. Inima mea batea cu forta, asteptand sa-mi revad colegii din nou, si sa arunc primele imbratisari din anul acesta. Stiam, stiam ca acesta avea sa fie cel mai dificial an, si anul dupa care aveam sa plang, si sa imi amintesc tot restul vietii mele. Ultimul meu an.. la Hogwarts, in calitate de elev . Am ramas cateva minute, privind maretul Expres, pe care n-aveam sa-l uit niciodata, si il priveam, ca si cum nu-l mai vazusem pana acum. Ce-i drept, nici nu il mai admirasem asa mult, pana acum. Oare de ce? Pentru ca avea sa-mi lipseasca. Am inceput sa pasesc grabita, tragand in urma mea cateva bagaje pline cu haine si bunatati. M-am urcat sfioasa in avgon, de parca urcasem prima oara in el, si mi-am facut loc printe boboci,oftand. 'As vrea sa ma aflu in locul lor ..', mi-am spus in sinea mea, schitand un zambet fals. Primul compartiment liber a fost a meu. Am intrat in el si m-am asezat comod, privind prin geamul aburit, soarele care stralucea vesel. Un an minunat .. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Helena Daphne Rose - 13 Nov 2010 Hi there , Ash. Ce data de nastere ai ales, uuu. O.o ![]() Welcome Katerina. La Amortentia ar fii trebuit sa ai si mirosul de sange. Quote:Kojtu me ima, za useste,za badi, za znai, ci sarcito mu bacti iac ... Onz nisti me pusni da semana ..., nicade.Am o intrebare, ce inseamna mai exact? Presupun ca e in bulgara. ![]() Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Katerina A. Petrova - 13 Nov 2010 Dap, e bulgareasca, nu bulgara, adica bulgareasca pe care o vorbesc cei bulgarii din romania,in alt dialect, pentru ca eu nu sunt chiar autentica. Sunt 50% bugarita, 30% ucraineanca, si 20% nemtoaica [Asta in realitate] Versurile le-am inventat pe loc, gandndu-ma la cineva dag mie 8->, si inseamna ; Cine ma are,ma simte,va fii, va stii, ca sufletul ii bate tare ..,Ala n-o sa ma lase sa plec ..., niciodata ! > ![]() Sper sa va placa de Katerina ![]() Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Desiree Rose Goth - 13 Nov 2010 Sa inteleg ca te-ai uitat la ultimul episod din The Vampire Diaries, Ash Hey, nu va luati de data de nastere.Mie imi place... Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Helena Daphne Rose - 13 Nov 2010 Desiree Katherine Rose Wrote:Sa inteleg ca te-ai uitat la ultimul episod din The Vampire Diaries, AshCine a zis ca mie nu-mi place? Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Rosalie Vivienne Alden - 13 Nov 2010 O,da,Katerina:> Noua viperina>;d< Imi place ideea , Ash! ![]() Apropo,ce nume le-ai dat parintilor ![]() Cine stie cunoaste ![]() Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Katerina A. Petrova - 13 Nov 2010 Da da Numele l-am dat dupa baietii cu care is pe combinatzii acuma =)))) Da nu mai ziceti :-s. [Dragoslav & Dragan ] Unu bulgar, si unu sarb =))) ![]() Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Veronique A. Dupont - 13 Nov 2010 Imi placea mai mult Victoria Ce s-a intamplat cu ea? Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Katerina A. Petrova - 14 Nov 2010 Povestea Vicotiriei s-a terminat.A fost omorata de un Devorator, pentru ca toti credeau, pana si parintii ei, ca nu mai ascultsa oridinile, si ca incepea sa tina la Ashlyn, si sa treaca de partea binelui.Don't worry, Ronnie, Katerina e ceva de genul Victoria. Tot aceeasi rautate Re: Katerina Petrova [ fosta Victoria Salverin ] - Bell Evans - 14 Nov 2010 ooo alta fana VD? imi place mult noul tau nume have fun pe aici in continuare |