![]() |
Sectorul interzis - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis) +---- Thread: Sectorul interzis (/t-sectorul-interzis) |
Sectorul interzis - Ginny Malfoy - 05 Oct 2007 Ginny Weasley intra in biblioteca. Acolo mai era un singur elev: Julia Potter. Ea isi ridica ochii din cartea "Blesteama-ti dusmanii!" pe care tocmai o citea. "Buna Ginny!" spuse ea "Buna Julia" Ginny W se uita in jur. "Ce faci?" Ginny scutura din cap. "Aaa... nimic" I se paruse, sau o carte din Sectorul interzis se miscase?! "Ce carte cauti?" "Pai... nu stiu..." "Hmm... eu cred k plec." zise Julia inchizand cartea. "A bn... pa" Cateva clipe mai tarziu, Ginny W era singura in biblioteca. Se uita insistent la cartea din Sectorul interzis pe acre mai devreme o vazuse miscandu-se. 'Ce te holbezi draga la o simpla carte??' zise o voce din capul ei. Ginny se pregati sa plece dar... de data asta era sigura: cartea vibrase catre stanga! Re: Sectorul interzis - Kennya Allen - 05 Oct 2007 Kennya statea intr-un colt si o privea amuzata.Un mic raset suna in linistea dogoritoare.GinnyW se speriase si isi scoase bagheta.Ea era tintita chiar spre fata care o privise atata timp. "De cat timp esti aici?Sau mai bine zis ce cauti aici?" "Chiar vrei sa sti ce e cartea aia nu?Sti ca singura solutie sa aflii este de la mine sau dna Pince." "eu te-am intrebat altceva.Asa ca raspunde!" "Nu conteaza asta.Oricum sunt aici de ceva timp.asta e locul unde imi petrec timpul liber." "Foarte bine,atunci care e treaba cu cartea aia?" Kennya zambi iar,dar de data asta siret. 'Se pare ca vrea sa stie ce secrete se afla in acea carte.Dar de ce i-asi spune?` Fata inainta spre raft,lua cartea in mana si i-o arata lui Ginny. "Pai sa zicem ca nu ar trebui sa sti ce se afla in aceasta carte.Dar aici se afla cele mai aprige blesteme".Ochii lui Kennya sclipira.Ginny ramasese cu gura intre deschisa. "As putea sa ma uit putin prin ea?" "Nici gand.Nu este o carte oarecare.Banuiesc ca ai vazut ca vibra mai devreme.Asta se intampla de cate ori este in preajma oamenilor.Practic te ademeneste sa o deschizi." "Si de ce nu as deschide-o?" "Pai,daca ai face asta,dupa ce ai muri sufletul tau ar ajunge in Iad.Asta e decizia ta." Se uitara ochi in ochi.Intensitatea nu putea fi exprimata in cuvinte. "Deci?Ce alegi?" Re: Sectorul interzis - Kennya Allen - 05 Oct 2007 Cred ca am postat in acelasi timp ![]() Re: Sectorul interzis - Lyra Dust - 05 Oct 2007 Pai atunci... postul lui Kennya este pastrat si a lui Sakura sters... Sakura a postat cu 4 minute mai tarziu. Ginny Potter iesi de dupa un raft plin cu cartzi de Potziuni. Atunci Ginny Weasley izbucni de-a binelea: "Chiar trebuie totzi sa va furisatzi si sa ma spionatzi?" "Eu tocmai am intrat in bibloteca si v-am vazut pe voi doua. Am vrut doar sa va salut..." raspunse Ginny Potter cu un ton care vru sa o puna la punct pe Ginny Weasley. Ginny Weasley rosi si adauga incet: "Scuza-ma." 'Totusi... oare ce cauta ele in bibloeca, acum? Si mai ales de ce asa de aproape de Sectorul Interzis?' gandi fata... Parca citind-ui gandurile, Kennya raspunse: "Tocmai ii explicam lui Ginny Weasley ce este cu cartea aceasta" si arata spre o carte cu coperta rosie si cu niste simblouri ciudate. Dupa ce Kennya ii explica lui Ginny Potter ce se intamplase, Ginny Potter spuse: "Si voi chiar credetzi toate chestiile astea? Eu nu! Si tu de unde sti asta Kennya?" Re: Sectorul interzis - Ginny Malfoy - 05 Oct 2007 Dar atunci veni madam Pince. "CE NAIBA FACETI IN SECTORUL INTERZIS???" "Aoleu!" sopti Ginny P. Madam Pince se calma un pic si, cu privirea de "matusa Petunia", le privi pe fete. "Dak vreti o carte de aici aveti nevoie de un bilet semnat de profesori. "Da." zise Ginny Weasley spre uimirea lor. "Am vrea cartea asta." (arata catre cartea miscatoare) "Asta? Hahaha! rase madam Pince. "Ce e?" "Ce carte! Cum am pus-o aici?" madam Pince clatina din cap. "Este de la sectorul Pacaleli si farse magice." Trebuie sa o pun la loc..." Madam Pince puse cartea pe masa, inainte sa intrebe: "Mai vrei cartea asta?" "Nu..." zise Ginny W cu gura in pamant. "A, apropo, am uitat. K sa fie citita, autorul a aruncat o vraja asupra cartii. Astfel, toti vrajitorii minori sunt atrasi de ea, avand impresia k se misca sau vibreaza." Ginny W se uita la Kennya furioasa. "Si eu am citit-o la 14 ani" zambi madam Pince pt prima oara in viata ei. "Si eu am fost atrasa de ea... dar e f plictisitoare, credeti-ma. Acum se inchide biblioteca. Deci... noapte buna." "Noapte buna..." Cand iesira din biblioteca... "KENNYA!!!" zise Ginny W. Re: Sectorul interzis - Lyra Dust - 05 Oct 2007 "Ginny Weasley, dar este adevarat ce ti-am spus!" spuse Kennya cu o fatza foarte nevinovata. "Voi chiar credetzi ce a spus ea? Eu nu! Eu crea a spus asta doar ca sa nu imprumutam cartea." spuse Ginny Potter pe un ton intzelept. "Acum serios Kennya! Ai inventat tu, sau doamna Pince?" intreba Ginny Weasley nerabdatoare. "Eu chiar asa stiu! Mi-au povestit parintzii. Acum cateva luni ma plimbam prin bibloteca si nu aveam ce face. Deaodata am auzit un zgomot ciudat venind din partea asta. Mi-a fost frica sa deschid cartea asa ca mi-am intrebat parintzii." Re: Sectorul interzis - Ada McNair - 05 Oct 2007 Atunci intra Ada fericita si vazu toate fetele posomorate. " Heeeii care e treaba pe aici?" " Pai...nimic...vorbeam de o carte." zise Ginny Potter nu prea incantata ca a aparut si Ada prin preajma. " Hai va rog sa imi ziceti!!!!" Kennya ii povesti totul. Ada ramase cu un zambet siret si curajos. Pofta i se citea in ochi. " Hmmm...si ce se intampla daca deschizi cartea?" " Offf...pai daca esti tot asa de curajoasa...de ce nu incerci?" Privirea Adei era direct spre cartea aceea. Se indrepta spre ea. Isi misca mana foarte incet. Era la cativa mm, knd...... Re: Sectorul interzis - Ginny Malfoy - 05 Oct 2007 Pai stati putin... Nu am luat cartea... era in biblioteca. Si biblioteca se inchisese! Hmm... sa zicem k intrasem din nou. ...intra k o furtuna madam Pince. "Hei! Am zis k s-a inchis biblioteca!!" "La naiba!" sopti Ada. "Am uitat k de maine biblioteca se inchide pt doua saptamani! E pt prima data cand urasc vacantele!!" "Poate k nu e totul pierdut..." sopti Ginny Weasley. (cu voce tare) Doamna Pince, va rog, dorim sa luam totusi cartea aceea..." "Nu mai puteti." zise madam Pince repede. "Biblioteca s-a inchis." "Da, dar de tot... si nu o sa avem ce face pe vacanta... ce sa citim..." insista Ginny W. "Nu." spuse madam Pince scurt si isi aranja cocul negru. "Pai bine. Atunci noi plecam. Nu-i asa, fetelor? (le facu cu ochiul lui Ginny Potter, Ada si Kennya). "Foarte bine. Inca o data, noapte buna." Fetele ascultara cuminti... de fapt nu ascultara! asteptara la usa pana cand fura sigure k madam Pince se intoarse in biroul ei sa se aranjeze. Apoi intrara in biblioteca. "Mama... ce vicleana esti, Ginny! Oare de ce nu esti la viperini?" zise Kennya. "E... nu conteaza..." zise Ginny Weasley rosind. Fetele luara cartea si mersera pe hol. "Se vede k madam Pince incerca sa ne faca sa ne luam gandul de la carte..." zise Kennya. "Acum? Unde mergem?" intreba Ginny Potter. "Doamne! De-am fi fost toate din aceeasi casa!" spuse Ada. Eu sunt la ODS, Ginny Potter la cercetasi (aici am o intrebare: Ginny P, dak esti la Hogwarts trebuie sa fi la o casa... pai nu sunt sigura... dar inainte erai la cercetasi), Kennya la viperini iar Ginny Weasley la astro." "Pai... hai in Camera Necesitatii!" spuse Kennya. "Kennya, esti tare!!" zisera ele intr-un glas. Camera Necesitatii era de data asta o camera circulara, slab luminata. Avea perne si scaune peste tot, iar in mijloc un fel de masa, pe care era gravata in lemn forma unei carti. Pe margine era un sul de pergament si o pana. Fetele citira: TESTAMENT "Aoleu! Astia ne pregatesc pt inmormantare!" zise Ginny Potter. Re: Sectorul interzis - Cheyenne Laurette - 06 Oct 2007 Tocmai atunci intra Sakura uitandu-se in jur sa vada dak nu a vazut-o cineva. Ochii tuturor fetelor se atzintira pe ea. Cand intoarse capul tzipa: "Aaaaaaaaaaa!!!!" "Shhhh!!!" spuse toate intr-un glas."Cum ai ajuns aici" "Pai...stiti m-am gandit ca nu o sa am ce face p timpul cand se inchide biblioteca shi atunci am fost sa 'imprumut' o carte. Dar stima ca madam Pince nu ma va lasa ashea ca tocmai am luoat-o pe furis." "Ok...dar cum ai ajuns aici?" "Asta ma intreb shi yo. Nu am mai fost aici in viatza mea. Doar am vrut sa citesc un capitol din aceasta carte shi nu aveam unde in linishte. Shi atunci am vazut o usha care nu era aici pana akuma.Mi-am zis sa o incerc.Dar voi ce cautatzi aici?" "Paai"eziara fetele uitandu-se una la alta... "Cred ca putem sa ii spunem. Este prietena noastra"sp Ginny P. "Dah shi eu spun la fel" "Ce sa imi spunetzi?" "Pai..sti u shi aceatsa este o carte foarte ciudata... se misca in biblioteca. Ginny W. ii spuse Sakurai tot. "Wow!!! Asta chiar e interesant. Pot sa ma alatur shi eu?" "Sigur!Dar mai intai trebuie sa juri ca nu vei spune nimanui...ok?" "Jur." "Am o idee!!! Haidetzi sa o facem oficial. Putem sa juram toate shi sa lipim juramintele shi semnaturile pe acesti peretzi. De asemenea ne putem stabili o ora comuna in care sa ne intalnim aici pana aflam tot despre cartea asta." "Ce idee buna!!!" strigare toate in cor. Re: Sectorul interzis - Kennya Allen - 06 Oct 2007 Toate pareau fericite.Dar totusi in ochii Kennyei se vedea indoiala. `este ceva puterd la mijloc.Cum poate ca dna Pince sa o citeasca cand avea 14 ani si totusi aceasta carte se afla in sectorul interzis.Pun pariu ca am vazut-o si la mine acasa.Cand am incercat sa o iau parintii mai mai sa ma linseze.` "Kennya,esti bine?Pari foarte ingandurata." 'Ce?Aaa,da..Pai nu stiu ce sa zic.Mai bine nu am deschide cartea pana nu ne informam sigur ca nu ne face nici un rau." "Inca crezi ca o sa ajungem in Iad daca o deschidem?" "Mai mult ca sigur.Hai sa va zic o chestie." Si fata de la viperini le povestii tutuoro cu lux de amanunte ce se intamplase in casa parintilor ei.Dupa ce terminase linistea se lasa ca o perdea grea.Nimeni nu mai zicea nimic. "Intelegeti de ce vreu sa ne documentam sigur?Adica nu era pusa degeaba in Sectorul interzis." "Si cum o sa aflam noi daca e periculoasa sau nu?" "Lasati asta in seama mea.Duceti inapoi cartea sa nu observe dna Pince si ne intoarcem sa o luam cand voi afla ceva informatii." Fetele se comformara si dusera cartea la locul ei.Kennya disparuse la fel de repede cum si aparuse. "Pai asta e.Sa asteptam pana avem dovezi sigure" |