![]() |
Andromeda Bloodworth - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Andromeda Bloodworth (/t-andromeda-bloodworth) Pages:
1
2
|
Andromeda Bloodworth - Andromeda Bloodworth - 14 Nov 2010 Bun venit lui…
Andromeda » Bloodworth Love it or leave it.
![]() Prenume Andromeda Varsta 11 ani Sex feminin Ziua de nastere 1 august Orasul unde a copilarit Londra Mama Kamelia Bloodworth, 31 ani, casnicã, sânge pur Tatal Andrew Bloodworth, 37 ani, șeful Departamentului de Jocuri și Sporturi Magice, sânge pur Statutul Sangelui pur ![]() Greutate 40 kg Corp suplu Par lung, roșcat, cu bucle Ochi albaștri ![]() Ii displace înghețata lui Florean, Transfigurãrile Puncte forte Are încredere în forțele proprii, este fidelã și de încredere Puncte slabe Îi câștigi greu prietenia, este tot timpul suspicioasã și spune tot verde în fațã Obiceiuri Obișnuiește sã joace vâjthaț, sã citeascã și sã joace șah Amortentia mirosul ciocolatei calde și cel al teilor înfloriți Casa Viperini ![]() Rude Sunt puține rude cu care familia ei mai ține legãtura. Bunicii partea ambilor pãrinți și câteva verișoare îndepãrtate reprezintã rudele în viațã ale Andromedei. Ceilalți și-au dat viața pentru Cap de Mort. Persoane Importante Cea mai importantã persoanã pentru Andromeda este fratele ei, absolvent al școlii Hogwarts și cãpitan al unei importante echipe de Vâjthaț. Talente Magmetamorf Abilitati legilimantie TrecutTrecutul Andromedei este tipic : o copilãrie fericitã într-o familie de vrãjitori unitã. Încã de micã a fost învãțatã sã aprecieze vrãjitorii buni, sã spere cã va deveni unul dintre ei într-o bunã zi și sã slujeascã dreptatea și adevãrul.Este bucuroasã cã s-a nãscut într-o familie de vrãjitori cu sânge pur, una dintre puținele rãmase în viațã și care nu au o afinitate specialã pentru Magia Neagrã, deși Andromeda tinde sã aibã o înclinație spre aceastã ramurã a magiei. ![]() Varsta 15 Experienta RPG Am început acum vreo 3 ani, dar o perioadã lungã de timp am fãcut o pauzã. ![]() Nimic nu pãrea schimbat, nimic nu anunța cã aceastã zi va una specialã și va marca începutul unui nou capitol în viața ei. La scurt timp dupã micul dejun, o bufnițã gri, cu ochii negri, lãsã pe masa din bucãtãrie un pergament rulat, cu aspect oficial, adresat Andromedei Bloodworth. Ca sigiliu, avea o siglã ciudatã : Un H în jurul cãruia erau desenate un leu, un șarpe, un bursuc și un vultur. Acesta anunța începutul anului școlar la Hogwarts, unde micuța Andromeda urma sã-și înceapã viața de vrãjitoare. Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! Re: Andromeda Bloodworth - Bell Evans - 14 Nov 2010 heyy bun venit pe dm ti'am dat o cerere de prietenie have fun pe aici si fi cat mai activa ne vedem la rpg Re: Andromeda Bloodworth - Rosalie Vivienne Alden - 14 Nov 2010 Bun venit! Sper sa te distrezi aici.> ![]() Ti-am trimis o cerere de prietenie~ Sper sa ne vedem la RPG. Re: Andromeda Bloodworth - Andromeda Bloodworth - 14 Nov 2010 Ce rapide ați fost ! Mulțumesc ! Aștept sã fiu sortatã, apoi ajung și la RPG-uit ![]() Re: Andromeda Bloodworth - Rosalie Vivienne Alden - 14 Nov 2010 Dar ti-ai facut sortarea? Nu ti-a scris la ce casa ai picat? ![]() Edit later:Mda,se pare ca ai picat la viperini! ![]() Re: Andromeda Bloodworth - Bell Evans - 14 Nov 2010 observ ca iti place germana si eu invat Re: Andromeda Bloodworth - Ginny Anne Alden - 14 Nov 2010 Hey Bine ai venit aici Have phun and happy posting Kisses! ![]() Re: Andromeda Bloodworth - Helena Daphne Rose - 14 Nov 2010 Hey, welcome to DM. Have fun, sper sa ne imprietenim si sa fii activa. Poate ne intalnim pe la rpg. ![]() Re: Andromeda Bloodworth - Andromeda Bloodworth - 14 Nov 2010 Bell Evans Wrote:observ ca iti place germana Abia de anul ãsta învãț și eu germana .. o ador Mulțumesc, Ginny și Helena ! Tschüs ![]() Re: Andromeda Bloodworth - Jade A. Crawford - 14 Nov 2010 Welcome dear ^^ Have fun Poate ne vedem la un RP... |