![]() |
Ce parere aveti? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Ce parere aveti? (/t-ce-parere-aveti--3903) Pages:
1
2
|
Ce parere aveti? - Jade A. Crawford - 15 Nov 2010 Sincer... In ultima vreme de cand sunt pe site am recunosc ca am incalcat din greseala cateva reguli si am deschis unele 'tread-uri inutile'. Sincer nu am venit aici sa supar pe nimeni, am venit pentru ca imi place la nebunie site-ul ca si RPG-ul in general, si pentru ca am vrut sa-mi fac prieteni. Dar vad ca unii nu sunt de aceeasi parere, si chair nu vreau sa mai stau pe aici daca nu ma vreti. M-am uitat si la statistici si am mai multe evaluari negative decat pozitive... ACESTA NU ESTE UN TOPIC IN CARE INTENTIONEZ SA FAC PE VICTIMA sau mai stiu eu ce, vreau doar o parere sincera pentru ca nu vreau sa va incurc....
Re: Ce parere aveti? - Isabella River - 15 Nov 2010 Sa nu vada Raiz threadul asta ca s-ar putea sa faca spume. Jade. Ai incalcat reguli. Toti facem asta. E normal. :- ?? Esti noua pe forum, nu-ti putem cere sa stii toate regulile dintr-o data. Dar totusi, sper ca stii ca si deschiderea acestui thread e tot o incalcare a regulilor. Decat sa continui asa, mai bine treci peste faptul ca ti-a atras cineva atentia vreodata asupra unor greseli si, fara sa mai faci threaduri de genul, iti continui activitatea pe forum si toata lumea e fericita. Nimeni nu a spus ca nu te mai vrea pe forum. Sau ca ne incurci in vreun fel. Doar ca atunci cand un membru greseste e logic sa il corectam noi, restul userilor mai vechi si cu experienta pe forum. Nu o facem in nume de rau. Dar greselile trebuie intotdeauna corectate, indiferent de situatie, si asta se applica si in viata reala. Sper ca te-am lamurit. ![]() Re: Ce parere aveti? - Jade A. Crawford - 15 Nov 2010 Dar chiar nu inteleg, e CAFENEA nu? Nu inseamna ca putem vorbi despre orice subiect vrem? As intelege la RPG, dar aici nu vad care e problema... As vrea sa-mi explice cineva ... Re: Ce parere aveti? - Bella Emily Rose - 15 Nov 2010 Asa iti cresc numarul de posturi si de subiecte deschise . Si in plus , face forumul sa arate mai aiurea ,dupa parerea mea . O data ce sunt alte topicuri deschise cu acelasi subiect , nu vad rostul . Eu una nu am nimic cu tine . Re: Ce parere aveti? - Isabella River - 15 Nov 2010 Mai. Nu poti sa faci un thread pentru un simplu citat amuzant sau o gluma cand ai doua alte topicuri in care sa il postezi. Si da, e cafenea, se poate discuta despre orice, dar totusi.. sa fie subiecte bine intemeiate. @Bells.. La faza cu aspectul forumului.. sunt total de acord. Re: Ce parere aveti? - Rosalie Vivienne Alden - 15 Nov 2010 Eu nu vreau sa ma bag. Dar in legatura cu aspectul sunt de acord cu Bella si Iss. Sincer,nu vreau sa imi imaginez ce va spune Raiz. Eu nu as vrea sa pleci de pe forum, Jade! Dar daca mai vrei sa deschizi un topic la "Cafenea" asigura-te ca nu mai exista deja. Re: Ce parere aveti? - Bella Emily Rose - 15 Nov 2010 Fiecare are dreptul sa posteze pe forumul asta . Daca tu vrei sa ramai , atunci ramai . Doar ca . asa cum s'a mai spus , incearca sa nu mai deschizi topicuri asemanatoare cu restul . Eventual , roaga un Admin , cand are timp , sa le stearga . :-) Re: Ce parere aveti? - Evelyn Steel - 15 Nov 2010 Scuze ca ma bag si eu dar sunt de acord cu Bella,Iss si Rose in privinta aspectului forumului. Si nu cred ca incurci pe cineva pentru ca daca x l-ar incurca pe y si asa mai departe ar pleca de pe forum toata lumea si atunci unde am ajunge? Eu sincer iti spun ca nu am nimic cu tine Jade si sper sa ramai in continuare pe forum si sa iti faci cat mai multi prieteni. Si cat despre reguli sa sti ca nu esti singura.Cred ca nu e nimeni pe forum,care la inceput sa nu fi incalcat vreo regula.Din greseli invatam.Si eu am facut greseli,mi s-a atras atentia si m-am invatat minte si nu am mai repetat greselile facute. Nu cred ca ar avea cineva vreo problema cu tine aici dar eu una nu vreau sa pleci. Scuze din nou ca m-am bagat ![]() Re: Ce parere aveti? - Raizen Isildur - 15 Nov 2010 Hhh, imi aduci aminte de tampiloiu' ala, cum dracu il chema ? de si-a facut topic pentru ca era in cautarea iubirii vietii lui. Si dupaia tot asa ma lua prin PMuri ca poa' sa posteze ce vrea sculicica lui pe forum ![]() ![]() ![]() Re: Ce parere aveti? - Isabella River - 15 Nov 2010 Ahahaha. Vladimir il chema, Raiz. ![]() |