Darkmark RPG Forum
Diamond McLarren - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Diamond McLarren (/t-diamond-mclarren)

Pages: 1 2 3

Diamond McLarren - Dianne D. McLarren - 19 Nov 2010

Welcome to…
Diamond McLarren
[Image: Imagini-Dragute_-Imagine-Draguta-Artistic-Smile-1.jpeg]

Written in the stars
A million miles away
A message to the main
Seasons come and go
But I will never change
And I'm on my way

[Image: plain.jpg]
Pana la varsta de 10 ani a fost o fata cat se poate de normala...pana cand boom...a dezunflat cele 4 roti ale masini.Atunci si-a dat seama ca este o vrajitoare cu sange semipur avand mama,Alexys McLarren vrajitoare,iar tata,Mac McLarren,un simplu om.S-a tot mutat din tara in tara si a ajuns sa vorbeasca fluid cinci limbi.Acum sta in sudul Angliei si incearca sa zambesca in fiecare dimineata atunci cand isi vede baia neterminata.Finna

[Image: plain1.jpg]
O fata de 170 centimetri cu parul saten,pana la umar si un pic ondulat traversa grabita camera.Ochii ei de un albastru patrunzator pareau atintiti aspra usii care nu dorea sa se deschida.Parea furioasa ca fusese inchisa acolo.

[Image: plain2p.jpg]
De obicei nu este asa...este o fata mereu vesela si traznita.Ii place sa faca lucruri traznite si mereu se impiedica,dar desi mereu este inconjurata de prieteni are momente cand doreste sa fie singura.

[Image: plain3.jpg]
Uraste persoanele ce se cred smechere cand nu sunt,iar daca ai suparat-o nu-ti face grija...cinci minute si ii trece.Happywide

[Image: plain4.jpg]
Evelina este numele meu,dar cei mai multi imi zic Eve.Am 14 ani si seman destul de mult cu Diamond...poate ca eu sunt un pic mai aeriana.Tounge

[Image: plain5.jpg]
Era liniste...poate prea liniste pentru o noapte asa de agitata.Totul era ciudat.Oameni nu mai treceau pe strada intunecata,dar totusi Diamond avea acel sentiment ca se va intampla ceva...un sentiment pe care nu-l mai avuse din noaptea in care sora ei de 5 ani murise.Nu prea ii placea sa vorbeasca despre cumplita pieire ce o avuse Lyla,era o durere prea mare.Insa acel sentiment nu disparuse...se indrepta spre geam unde observa cativa copii.Asteptau.Dupa un timp,acestia au inceput sa se indeparteze.Totul se calma,iar Diamond bucuroasa se indeparta spre patul ei pufos.Nici nu stia ce o asteapta...(scuze ca este atat de putin dar avnd in vedere ca e vineri si ca este ora 8 nu prea am inspiratieHappywide)

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !

Re: Diamond McLarren - Veronique A. Dupont - 19 Nov 2010

Bine ai venit.
~ Ti-am dat cerere de prietenie

Re: Diamond McLarren - Ashlyn Meester - 19 Nov 2010

Quote:vorbeasca fluid
-fluent , probabil
In fine, scuze pentru chestia asta, dar nu puteam sa ma abtin.Sunt a dracului ~x(

Apropo, bine ai venit, draga darkmatiana
Sa ai o sedere placuta aici Smile

Re: Diamond McLarren - Dianne D. McLarren - 19 Nov 2010

cum o fi...HappywideHappywide
multumescHappywideHappywide

Re: Diamond McLarren - Rosalie Vivienne Alden - 20 Nov 2010

Bun-venit!>;d<
Sa te distrezi pe aici!Kiss
~Ti-am trimis o cerere de prietenie!

Re: Diamond McLarren - Bell Evans - 20 Nov 2010

heyy bun venit
la ce casa ai fost sortata?
anyway, have fun pe aici..si adu cat mai multe puncte casei tale
ne vedem la rpg

Re: Diamond McLarren - Helena Daphne Rose - 20 Nov 2010

Hi there! Have fun si sper sa fii activa.
Doar ca ai face bine sa-ti schimbi poza de la avatar cu una de dimensiune mai mica, pentru ca deformeaza pagina.

Re: Diamond McLarren - Bella Emily Rose - 20 Nov 2010

Scuze pentru mica mea intarziere
Sper sa iti faci multi prieteni aici
Si sa te acomodezi repede printre noi
Imi place descrierea ta
Sper sa ne vedem candva la Rpg Love

Re: Diamond McLarren - Kasumi Mikoto - 20 Nov 2010

HEY!
Salutare, salutare.
Asta ar veni...hm... Odaii ama shimashita, O genki desu ka? Watashi wa Kasumi desu. Doozo yoroshiku! Finna*Odaii ama shimashita e un fel de bun venit. Restul= ce mai faci, eu sunt Kasumi, incantata de cunostinta*
Sa fie asta una dintre limbile pe care le vorbesti?
Ah. In fine. Stii tu, regulile, sortarea, sa-ti faci prieteni, ne vedem la rog and sruff like that.
Am azvarlit si spre tine o cerere de prietenie. Capul jos, nu am o tinta prea buna!

Re: Diamond McLarren - Dianne D. McLarren - 20 Nov 2010

multumesc!!!si kasumi...din pacate limba japoneza/chineza nu este una dintre limbile pe care le vorbescHappywidesi helena multumesc pentru sfatToungeHappywide