Darkmark RPG Forum
Trying to defy good - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: Trying to defy good (/t-trying-to-defy-good)

Pages: 1 2 3

Trying to defy good - Amelia Rodriguez - 21 Nov 2010

Am iesit din castel cu bagheta in mana. Normal la ora asta ar trebui sa fiu deja in Turnul Viperinilor dar ce-mi pasa? Pana la urma inca eram noua la Hogwarts si vroiam sa vad ,sa vizitez toate imprejurimile. Bineinteles ca prima mea tinta era Padurea Interzisa. Dar de fapt era si logic ca acolo ma voi duce prima data,nu-i asa? Nici bine nu am reusit sa ies din castel ca a venit si sora mea dupa mine. Hmm,probabil ca vroia sa ma faca sa nu ma bag in incurcaturi cand sunt abia in primul an.
"Ce vrei,Cercetaso?",i-am spus eu sfidator surorii mele.
"Termina,nu mai fi atat de aroganta!",imi spune ea.
"Da,da,bine fie cum spui tu... Daca tot m-ai urmarit ai putea sa vii cu mine in Padurea Intunecata, asta daca nu ti-e frica sa te intalnesti cu Lordul.."

Re: Trying to defy good - Elena Patricia Rodriguez - 21 Nov 2010

-Amy...am inceput dar mi-a taiat-o
-Ahhh fi fericita!!Esti la Cercetasi Elena!Ti s-a implinit visul spuse ea strambandu-se si eu deja imi pierdeam rabdare.
-Termina! am tipat si ea se uita la mine cu uimire apoi cu o privire pe care o cunosteam prea bine.
-Deci vi? intreba ea trecand la alt subiect
-Unde? am intrebat eu chiar daca stiam raspunsul.Ea isi dadu ochii peste cap si incepu sa inainteze cu bagheta in mana spre Padurea Interzisa.
-Amelia!Hei! am strigat dar ea nu se oprea asa ca am inceput sa alerg dupa ea.
Am ajuns-o din urma si am prins-o de umar facand-o sa se intoarca cu fata la mine.
-Tu chiar vrei sa intri in belele?Revino-ti!Deabia am ajuns aici am spus uitandu-ma serioasa la ea in timp ce o bufni rasul.
-Sunt la vipereni spuse cu o voce rece. Vipereni incalca regulile spuse si se zmuci din mana mea si continua sa mearga spre padure.
Stiam ca daca ne prindea acolo o sa fim exmatriculate fara nici o vorba dar hei! mie imi placea aventura asa ca ce aveam de pierdut?
-Asteapta-ma am soptit si desi era la cativa metri de mine s-a oprit si s-a intors cu sprancenele ridicate.Am inaintat si am luat-o in fata cand am observat ca ea nu vine.
-Pai mai vi sau ce? am intrebat-o iar ea ridica din umeri si ma urma.

Re: Trying to defy good - Amelia Rodriguez - 21 Nov 2010

M-am oprit din drum zambind complice... Apoi am ajuns-o din urma si am spus:
"Stiam eu ca ceea ce se mosteneste din familie nu are cum sa dispara!"
Ma refeream la pur si simplul fapt ca sor'mea Patty dorea sa inaintam in Padure,ceea ce logic era 'interzis'.
"Mai taci!",spuse ea vrand sa para nervoasa dar fara reusita fiindca era clar ca e sora mea,era clar ca in adancul sufletului ei se afla o Viperina care dorea sa iasa la iveala.
Probabil ca nici eu nu as fi vrut la Viperini inainte,dar era clar ca va trebui sa imi urmez familia,de fapt si Patty trebuia sa faca asta dar daca asa a fost ghinionul familiei Rodriguez sa nu pice la Viperini. Cred ca mama va face infarct cand va auzi...

Inaintam in liniste.Amy se gandea la ceva foarte insistent pentru ca s-a impiedicat de o buturuga si era sa cada.Noroc cu mine ca altfel micuta Amy suferea o cazatura grava..
-Unde tie mintea? am bolborosit in timp ce ii dadeam drumu
-Ma gandeam spuse ea privind un punct fix.
-La...? am spus incercand sa o trag de limba
-Cumde ai picat la cercetasi? intreba ea serioasa
-Iarasi chestia asta?Nu stiu pur si simplu s-a intamplat am spus devenind si eu serioasa.Inchide subiectu asta da?
Ea isi dadu iarasi ochii peste cap si continua sa mearga dar dadu cu piciorul intr-o piatra si incepu sa injure.
-Vrei te rog sa te uiti pe unde mergi? am intrebat amuzata si serioasa in acelasi timp.Amy imi arunca o privire taioasa care spunea ' taci din gura ' si continua sa mearga.
-Si mai exact ce facem aici? am intrebat privind in jur

"Habar nu am . Daca nu iti convine nu veni cu mine,desi mi-ar placea sa ma plimb cu sora'mea ,atata tot! O , Doamne... Si nu inchid subiectul,doar gandeste-te ce va spune tata cand va afla sau ca mama ar ajunge in spital. Nici macar nu vreau sa ma gandesc! Ce prostieeee!"
De data aceasta eram nervoasa rau.
M-am mai impiedicat odata si Patty a spus inca odata:
"Poti sa te uiti pe unde mergi?"
"Iar tu poti sa nu mai mai enervezi??? Intelege,nu pot fi atenta pur si simplu..."
Ma gandeam doar cum se vor simti ai mei cand vor afla,adica asa ceva era inadmisibil. Ea,singura din familie de atata timp care era la Cercetasi? Chiar era imposibil...
Si sunt sigura ca si ea avea acel dar de 'Viperina'...

M-am oprit in loc si m-am uitat cum Amelia se indeparta bolborosind in continuare.Eu am ramas pe loc impietrita.Avea dreptate,avea dreptate cu tot.Mama si tata se asteptau ca amandoua sa intram la Vipereni,sa ducem mai departe traditia.Nu eram de acord ca parintii mei erau Devoratorii dar pentru chestia asta nu puteam sa ii dezamagesc...si totusi o facusem.
Am tras aer in piept si am inchis ochii... " doar gandeste-te ce va spune tata cand va afla sau mama " .Aceste cuvinte imi rasunau in minte.
M-am intors cu spatele si am inceput sa merg uitandu-ma in jos.Ce rost mai avea sa fiu aici daca nu eram la Vipereni?
In timp ce mergeam am ridicat privirea.Acum copacii erau mai desii decat inainte.Cu coada ochiului m-am uitat in spate si am vazut o silueta.M-am intors speriata si cineva in negru statea in fata mea.
-Si tu ce vrei? am soptit nervoasa.Nu aveam chef de deastea acum...

"Of,si tu ce mai vrei?"
Un Devorator se indrepta catre noi si tocmai imi scoteam bagheta spunand :
"Nu am chef de tine acum!"
Acesta facu semn din mana sa stau ca are un mesaj de la mama si tata. Am inghitit in sec apoi am luat biletelul si i-am facut semn sa plece inainte sa ma enervez pe el si sa arunc vre-un blestem de neiertat asupra sa. Stia ca nu glumesc asa ca a plecat in urmatoarea secunda.
Observand ca sora mea devenea tot mai suparata nu puteam sa nu recunosc ca ma simt cam vinovata. Era sora mea si o iubeam asa ca i-am spus:
"Orice contine acest bilet noi ramanem unite si sunt sigura ca tu in adancul sufletului esti o Viperina!"
Am imbratisat-o dupa care am desfacut biletul in care scria:

Quote: Dragele mele,Amelia , ma bucur ca ai intrat la Viperini. Suntem atat de mandri de tine,dar si de sora ta,nu conteaza unde e,conteaza ca pana la urma tot o Viperina e desi recunoastem ca am fost putin cam mirati!"

Re: Trying to defy good - Elena Patricia Rodriguez - 22 Nov 2010

-Ei bine se pare ca mama nu e la spital si tata e bine am spus ridicand din sprancene spre Amelia care zambea.
-Da da bine asa e omoara-ma acum spuse ea bagand hartia in buzunar.
Am continuat sa mergem pana cand am ajuns la un lac.Amelia s-a dus mai aproape si a inceput sa se descalte.
-Ce faci!? am intrebat aproape strigand.
-Pai nu e evident?E un lac deci probabil ca o bae nu strica spuse si incepu sa isi dea bluza jos ramanand in tricou.
M-am apropiat de lac si m-am lasat pe vine.Reflectia mea se reflecta in apa curata ca intr-o oglinda.
-Nu cred ca e o idee buna am spus si in momentul urmator doua maini m-au prins de umeri si m-au impins in apa.
Am innotat pana la suprafata si am inceput sa scuip apa si sa imi dau parul de pe fata.Amelia radea de ii dadeau lacrimile.Am iesit din apa si m-am uitat urat la ea.Mi-am scos bluza si am stors-o deasupra ei.Toata apa din bluza cazuse pe Amy si puteai sa zici ca si ea intrase in apa.
-Ce dracu!? striga ea nervoasa
-Sa vad cu ce vraja ma usuci pentru ca eu nu raman asa am spus zambind diabolic.

Re: Trying to defy good - Amelia Rodriguez - 22 Nov 2010

"Ha,s-o crezi tu,nu te usuci inca. Inotam. Acum ai ocazia sa dai dovada de talent. Doar atatea 'cursuri' de inot printre Incuiati nu au fost facut in van!"
Elena se uita la mine nedumerita si plictisita dupa care am impins-o in apa bineinteles cu grija pentru a nu se ineca.
"Haide,putina distractie... Ce mare lucru? Nu poti sa faci asta pentru surioara ta?"
"Nu ,fiindca esti Viperina?"
"Si ce daca? Faci discriminari..."
"Bine,bine... "
Si de unde era ma trase si pe mine in apa ,iar acum pluteam. Aveam chef sa inot. Dumnezeule,eram nebuna. Daca ar vedea vre-un profesor ca nu suntem in scoala ar face un scandal monstru dar ma rog,imi era tot una. Abia venisem asa ca...

Re: Trying to defy good - Elena Patricia Rodriguez - 22 Nov 2010

In timp ce inotam ma uitam prin padure.Era un loc linistit si nu intelegeam de ce era interzisa.
-Hei de ce crezi oare ca o fi padurea asta interzisa?Adica eu observ ca e linistita.Nu e nimic interzis aici... am spus pierduta in ganduri.
Amelia dadu din umeri si continua sa inoate.Dupa ce am inotat aproximativ 15 minute am hotarat ca era timpul sa ies.Am iesit la mal si m-am dus la bagheta si carticica cu vraji care stateau pe mal,in siguranta de apa si am inceput sa cotrobai dupa o vraja care implica focul,in special caldura.
In sfarsit am ajuns la litera H unde mi s-a parut ca am gasit ceva asemanator.

~Hot-Air Charm ~ emite aer cald ( poate fi folosita pentru uscarea unui obiect)
Am luat bagheta si am facut doua rotiri si am facut vraja dar non-verbal.Un aer cald a venit spre mine si in urmatoarea secunda eram uscata.

-Tu nu iesi? am intrebat-o pe Amelia cand am vazut ca era pe la jumatatea lacului.
-Mai stau putin spuse ea si am chicotit putin.Dar deodata la cativa metri de ea apa a inceput sa bolboroseasca.
-Amy! am strigat cand din apa a iesit o creatura hidoasa.