Darkmark RPG Forum
Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor)
+--- Thread: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! (/t-sunt-nou-venita-pe-forum-si-nu-pot-accesa-meniul-ajutati-ma-va-rog)

Pages: 1 2

Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Crysella Blythe - 26 Nov 2010

In primul rand, cred ca titlul insumeaza ideea principala a ceea ce eu am lalait mai jos:

Acesta este al doilea mesaj de-al meu pe acest forum, pe care l-am descoperit in urma cu doua zile. Am decis sa imi fac un cont si am citit pasii pe care trebuie sa ii urmez. Asa ca mi-am creat un personaj, Crysella Blythe, am postat descrierea lui la sectiunea "Sala de Primire" si o ultima sugestie acolo era incarcarea de poze cu personajul. Ei bine, mi-am ales o poza si am vrut sa mi-o pun la avatarul profilului pe care mi l-am facut. Surpriza! Atunci cand am accesat meniul principal, acela din heather-ul site-ului, am avut surpriza sa constat ca nu merge. Click-uri pe "Profil" si... nimic. Click pe "Acasa", "Portal", "Sortare" etc. - ei bine? Nimic. Sau mai bine zis nimicuri.

Banuielile mele sunt: 1. nu mi se incarca bine pagina in browser; 2. este o eroare de meniu a site-ului; 3. mi s-a blocat, din cauza ca am dat eu click pe butonul de "Mesaje", pe sectiunea de "Mesaje" (mentionez ca FARA SA IMI AMINTESC - ceea ce pare improbabil, mai ales ca sunt o persoana lucida care n-a consumat vreun drog, nu in ultimele 24 de ore, daramite in ultima saptamana...!) - dar intrebarea care survine la posibilitatea 3 este "de ce nu imi arata sectiunea de mesaje, ci pur si simplu restul site-ului, adica momentan fereastra prin care eu postez un nou subiect?

In al doilea rand, astept cu nerabdare niste sugestii intuitive macar, in lipsa unui ajutor concret, deoarece sunt interesata sa imi incep activitatea pe acest forum.

O zi buna!

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Rosalie Vivienne Alden - 26 Nov 2010

Pai nu imi pot explica acest lucru...
Ai incercat sa dai Logout ?
Si apoi sa intri din nou?
Probabil,vorba ta,s-a blocat.
Mai inearca>;d<
Ar trebui sa iti apara cam in aceasta ordine: Acasa Portal Sortare Cauta Membri Profil Mesaje Logout.
Parerea mea este sa iesi din browser si intri apoi. Sa vezi ce se intampla.
E o parere,scuza-ma ca m-am bagat!X_X

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Crysella Blythe - 26 Nov 2010

Nu ai de ce sa te scuzi, tocmai pentru acest lucru era deschis topicul: pentru "bagari"!

Dimpotriva, apreciez.

Am incercat sa dau "Logout". Ciuciu. Chiar dupa vreo zece tentative...

Butoanele din meniu imi apar in ordinea enumerata de tine.

Am iesit din browser de vreo trei ori. Am dat si un restart la calculator... si nimic.

Banuiesc ca as putea sa ma loghez de pe alt calculator in lipsa de alternative...

O seara buna si multumesc ca ai trecut pe aici!

---

in dimineata asta (26 noiembrie) m-am logat de pe calculatorul de la liceu... si tot am meniul blocat. chiar n-am idee ce sa fac.

...

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Raizen Isildur - 26 Nov 2010

Ce browser folosesti ?

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Crysella Blythe - 26 Nov 2010

Folosesc Internet Explorer. Desi multa lume se plange, pana acum nu am avut probleme: si il folosesc de sapte ani, de cand mi-am conectat prima data calculatorul la internet!

Spre surprinderea mea, pana acum cinci minute (incepand cu acum cinsprezece minute) mesajul meu ar fi fost urmatorul:

"Am rezolvat problema... un raspuns mai precis: s-a rezolvat singura. Nu mergea meniul nici de pe calculatorul scolii, chit ca eram sau nu logata, DAR atunci cand am ajuns acasa si m-am autentificat am avut parte de o surpriza placuta. Nu ma intereseaza asa de mult care a fost cauza, dar as vrea totusi sa nu mi se mai intample."

Ei bine... mesajul meu momentan este: problema s-a ''intrerupt'' la momentul respectiv, caci acum e din nou in actiune. Hmm, si este logic ca as vrea sa stiu cauza. Sugerezi sa-mi schimb browserul, Isildur?

Macar a mers cat sa ma pot sorta...

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Amelia Rodriguez - 26 Nov 2010

Ma bucur ca ai reusit sa te sortezi.
Parerea mea este sa iti schimbi.
Poate va merge mai bine.
Sper sa nu mai ai probleme de genul asta .>;d<
Scuze ca m-am bagatX_X

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Rosalie Vivienne Alden - 27 Nov 2010

Da,probabil ca asta ar fi cea mai buna solutie.
Alta explicatie nu gasesc la faptul ca nu iti merge Meniul principal.

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Crysella Blythe - 27 Nov 2010

Sa imi schimb, ok... dar sa imi schimb CE?

Browserul?

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Aylee L. Lovel - 27 Nov 2010

Scuze ca ma bag si eu, dar cu Explorelul merge un pic mai greu, asta e problema. Trebuie sa mergi cu mouseul roata in jurul la ce vrei sa intri (De EX Acasa) pana ce se transforma in mana aia micuta care arata cu degetul. Poate asa merge, asta ar fi sfatul meu. Smile
Si oricum fetelor, nu stiu, dar pe mine parintii sigur nu m-ar lasa sa schim browserul de internet, doar pentru ca nu merge un site...

Re: Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! - Rosalie Vivienne Alden - 27 Nov 2010

Da,probabil ar trebui sa mai incerci.
Parca ieri ti-a mers un timp... Cine stie ce are?
Mai incearca>;d<