![]() |
Încã o elevã la Hogwarts. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: King's Cross (https://www.darkmark.ro/f-king-s-cross) +--- Forum: Peronul 9 si 3/4 (https://www.darkmark.ro/f-peronul-9-si-3-4) +--- Thread: Încã o elevã la Hogwarts. (/t-%C3%AEnc%C3%A3-o-elev%C3%A3-la-hogwarts) |
Încã o elevã la Hogwarts. - Laura Allwen - 29 Nov 2010 Vânt. Vremea mea preferatã. Nici mãcar o urmã de soare,nimic. Cerul parcã plangea , era închis ºi înspãimântãtor. Mi-am privit pentru ultima oarã în ultimele câteva ore poza cu Chad (iubitul meu. îmi place la nebunie sã îi spun aºa,chiar dacã nu mai e printre noi) ºi am bãgat-o în bagaje. L-am vazut pe tata,care stãtea lângã mama,þinând amândoi câte o batistã în mânã. Se vedea cã erau ude. "Succes,dulceaþã!" spuse tata sãrutandu-ma pe frunte. Am strâmbat puþin din nas ºi mi-am dat ochii peste cap. "Mãcar în ultimele clipe când stau cu voi,poþi sã încetezi sã-mi mai spui aºa?" Am observat-o pe mama cum îi dãdu tatei un cot în burtã. Am chicotit. M-am apropiat de amândoi si i-am îmbrãþiºat cãlduros. Apoi m-am aplecat dupã Oswald , motanul meu , ºi l-am luat în braþe. "O sã-mi fie dor de voi!" am adãugat urcându-mi bagajele în tren. "ªi nouã..." Le-am zâmbit pentru a nu-ºtiu-câta-oarã. Nu îmi intra în fire sã fac asta. Dar erau pãrintii mei...! "Mã duc sã gãsesc un compartiment cât mai liber. ªtiþi doar cã nu îmi place aglomeraþia.." le-am spus. "Bine! Mai vorbim prin intermediul ciudatei ãleia de bufniþã." spuse mama. Drewy începu sã dea din aripi disperat. "Aºa voi face,la revedere!" Nu voiam sã mai asist la acele momente lacrimogene. Uram chestiile astea plictisitoare pentru cã îmi aminteau de Chad. Am oftat adânc ºi am plecat în cãutarea unui compartiment liber. Însã am simþit cum cineva îmi puse mâna pe urma ºi mã salutã. M-am întors. Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Shana Eve Maximilienne - 29 Nov 2010
Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Laura Allwen - 29 Nov 2010 Am fãcut ochii mici ºi am privit-o mai îndeaproape. Pãrea sã-mi placã. "Sigur." am rãspuns schiþând un zâmbet palid în colþul gurii. Am urmat-o pânã într-un compartiment gol. Fata-cea-nouã trase de cele douã uºi,în sens opus, astfel încât acestea se deschiserã, permiþându-ne sã intrãm. "Mulþumesc." i-am spus. Mi-am aºezat motanul pe jos si mi-am mutat privirea la fata ce mã însoþea. "Eu sunt Laura,încântatã!" Am întins mâna , în speranþa ca ea sã facã acelaºi lucru. scuze cã am scris aºa de puþinn. ºi shana, eu plec. continuãm mâine! > ![]() Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Buffy Halliwell - 29 Nov 2010 M-am intors la peronul 9 si 3/4. Acum nu mai eram fascinata ca in primul an. Tinand bine de zgarda cainelui meu, Yago si de cufar, ma uitam dupa prietenele pe care mi le-am facut anul trecut la Hogwarts. Tot uitandu-ma in toate partile vad o boboaca a carei privire m-a intrigat. Toti bobocii au privire fascinata; in privirea acestei fete puteam vedea o tristete profunda. Fara sa ma gandesc prea mult, ma hotarasc sa o urmez, amanand discutiile cu prietenii pe mai tarziu, cand aveam sa ajung la scoala. O vad intrand intr-un compartiment cu inca o fata si ma indrept intr-acolo, avand certitudinea ca voi gasi un loc gol, deoarece fata care ma intriga nu parea sa caute companie. Cand ajung in fata compartimentului, vad inca o fata timida care nu parea hotarata daca sa intre sau nu si ma hotarasc sa o intreb: - "Le cunosti?" - "De fapt, nu." imi raspunde timid fata. - "Aaaa, credeam ca poate una din ele e suparata pe tine si nu stii daca esti binevenita in compartiment" am spus eu cam nedumerita. - "Nuu, de fapt, n-as vrea sa deranjez. Cred ca mai bine imi caut alt compartiment" mi-a spus fastacita. - "Hei, nu cred ca e nevoie, stai un pic." spun eu deschizand compartimentul. "Buna fetelor. Va suparati daca intram si noi?" am intrebat, privind fata cu privirea trista. - "Nu, nu deranjati. Intrati" au spus ambele fete fara entuziasm. - "Multumim. Eu sunt Buffy." ma prezint in timp ce intram. Eram hotarata sa stau linistita intr-un colt cat mai mult posibil, observandu-le pe fete. Eram cu-adevarat intrigata de privirea trista a fetei, insa am fost surprinsa sa vad ca pe langa ea, acum mai gasisem o fata timida si inca una in privirea careia se citeau tristete amestecata cu un profund dispret. Calatoria aceasta avea sa fie interesanta. Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Laura Allwen - 29 Nov 2010 Am ridicat o sprânceanã. Fata care tocmai ne salutase, ºi pe care aflasem cã o cheamã Buffy pãrea uimitor de amabilã ºi draguþã. Ba chiar supãrãtor de amabilã. În schimb , cealaltã pãrea sã fie de genul meu. I-am privit cele douã genþi imense ºi am zâmbit. Apoi le-am facut semn sã se aºeze lângã noi , pe bancã. "Eu sunt Laura." am adãugat sec. Calaltã fatã se prezentã ºi ea. "Eu sunt Eleanor. Ellie" continuã privindu-mã. "Încântatã." Mi-am luat motanul agitat de pe jos ºi l-am aºezat în braþe. "ªi..spuneþi-ne câte ceva despre voi!" zise Buffy. "Pãi dupã cum am mai spus adineaori mã numesc Laura. Tata ºi mama sunt,ãã, încuiaþi iar eu sunt singura vrãjitoare. Mã rog , înafarã de sora mea care a murit acum ºase ani. Am ºaisprezece ani." am explicat veselã. Le-am privit pe toate trei , ºi am întrebat. "Voi?" Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 29 Nov 2010 Vantul ii ciufulea parul in timp ce se indrepta catre tren, o senzatie placuta. Abia reusea sa-si tarasca geamantanele dupa ea. Mama sa se intrecuse pe sine de data asta. Din punctul de vedere al lui Ellie, ea nu avea nevoie decat de bagheta, cateva haine curate si evident niste bani. Evident, insa, mama ei nu era de acord. Probabil ca ii golise tot dulapul in cele doua genti. Oare ce vor spune oamenii din tren cand o vor vedea cu asemenea bagaj? "Ce ciudata" se vor gandi, si, si... Nu reusi sa-si duca gandurile pana la capat, deoarece se izbi de un trecator. Acesta se uita urat in directia ei. Probabil ca astepta scuze, insa ea abia daca reusi sa murmure ceva si, rosindu-se, trecu mai departe fara sa se uite inapoi. Mama ei observase schimbarea ei de atitudine inca de cand pasise pe peron. "Ellie, scumpo esti bine?" "Da, mama, stai linistita, sunt ok. Ma intrebam doar daca am nevoie de atatea lucruri la mine,in fond, stau doar 9 luni acolo." ingana ea, cu un zambet slab "Stai linistita, draga, ti-am pus la tine doar strictul necesar. Dar daca ai nevoie de ceva trimite-mi o bufnita si o sa-ti trimit." "Strictul necesar...he he" rase Ellie usor, intrebandu-se cat era de fapt strict necesar din continutul celor 2 genti imense care aratau de parca ar putea exploda in orice moment. "Ei bine, mama, probabil ca ar trebui sa urc." "Da, probabil ca ar trebui." Se imbratisara usor. Ellie incerca sa se desprinda din bratele mamei sale, insa Elise nu parea sa-i dea drumul prea curand. "Mama..." In cele din urma o lasa libera. Se intoarse repede cu spatele, scotandu-si batista din buzunar. "Ma-" "Nu plang! Sa-mi scrii zilnic si sa ai grija de tine. Si daca aud ca te apropii macar de Padurea Interzisa..." Ellie chicoti usor. "Si eu te iubesc, si o sa-mi fie dor de tine." Se imbratisara inca odata, dupa care Ellie urca cu greu in tren. Ah, acum ce bine ar fi fost daca ar fi gasit un compartiment liber... dar ghinion, toate erau ocupate sau aproape pline. Doar aproape de capatul trenului gasi unul aproape liber, in care se aflau doar doua fete. Totusi, se simtea prea ciudat ca sa intre pur si simplu asa ca ramase in fata usii, uitandu-se in pamant si asteptand. Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Buffy Halliwell - 29 Nov 2010 - "Buffy, parinti incuiati, 2 frati mai mari vrajitori, unul la Profetul Zilei, celalalt la Spitalul Mungo; sunt in anul 2 la Hogwarts, antipatica si antisociala din fire." am spus pe un ton mai putin amabil. Imi propusesem sa socializez cat mai putin si m-am pomenit intrebandu-le pe fete detalii despre ele. Stiind ca n-au chef de discutii politicoase, eram suparata pe mine pt. ca incepusem sa le asaltez cu intrebarile. Insa eram totusi interesata de aceste informatii de baza pe care le puteam afla de la ele. Voiam ca pana la sfarsitul calatoriei sa aflu exact ce caracter are fiecare dintre ele, caci voiam sa fiu prietena lor la Hogwarts. Cand am spus ca sunt antisociala din fire, spusesem adevarul numai pe jumatate, si ele pareau sa stie, din moment ce incepusem cu conversatia vesela de cum am intrat in compartiment, insa astazi era o zi buna in care puteam lasa partea mea vesela deoparte. Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 29 Nov 2010 Se asezase la geam. Mereu statea acolo cand mergea cu trenul, ii placea sa priveasca peisajul in miscare. Apoi, vazand ca toata lumea astepta ca ea sa spuna ceva incepu sa-si povesteasca viata, desi nu se simtea prea confortabil cand trebuia sa vorbeasca despre sine. "Pai, eu vin din Londra. Ambii parinti sunt...erau vrajitori. Pureblood." Se trezi dintr-odata cu un zambet amar pe fata. Isi schimba repede expresia, sperand ca nimeni nu observase. "Mama lucreaza ca membru al Wizengamot-ului. Tata era Auror. Um... imi place mult sa citesc, sa desenez si sa ma joc cu Pheonix." Imediat ce pronunta numele, un zgomot puternic se auzi dintr-una din valize. In momentul urmator, aceasta se deschise zgomotos, si din ea sari o pisica alba care ateriza gratios in poala stapanei sale, insa in pozitie de atac si privindu-le cu neincredere pe cele trei fete Fetele se uitau mirate la ea, asa ca incepu sa le explice: "Pai, stiti, mama nu m-ar fi lasat sa-l iau cu mine, nu crede ca pot sa am grija de el. Asa ca am folosit un Reducio rapid cand nu era atenta si l-am strecurat in geanta. Stiu ca pare violent, dar e destul de cuminte. Trebuie doar sa se obisnuiasca cu voi." In timp ce spunea asta incepuse sa-l mangaie usor pe cap. Motanul se relaxase si se asezase in poala ei, torcand usor, insa din cand in cand mai arunca cate o privire prin compartiment, in semn ca inca nu avea incredere in cele trei necunoscute. Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Laura Allwen - 29 Nov 2010 M-am uitat la Oswald care îi arunca priviri ucigãtoare celuilalt motan. Incepu sã mârâie ºi îºi scoase ghearele , înfingându-le in picioarele mele. L-am mângâiat uºor pe creºtetul capului ºi l-am liniºtit, acesta începând sã toarcã. Am schiþat un zâmbet în colþul gurii. M-am întors la cele trei fete. Toate îmi pãreau o companie plãcutã. ªtiam asta. "Cât de dulce e pisica ta." am observat apropiindu-ma de ea. Era alb , un alb imaculat , curat , exact ca sufletul ºi ca inima unui copil nou-nãscut. "Mulþumesc , ºi a ta de asemenea." adãugã Ellie zâmbind. Am ridicat din umeri. "Înseamnã foarte mult pentru mine. Este practic o amintire vie." am continuat. Am privit-o pe cercetaºã cum ridicã o sprânceanã. ªtiam ca voia sa intrebe de ce. "Pãi. Ãã, mi-a fost dãruit de prietenul meu. Care a murit." Expresia feþei cercetaºei i se schimbã , devenind una tristã. "Mdeah. M-am obiºnuit sã vorbesc despre el,stai liniºtitã." Am yâmbit ºi mi-am mângâiat motanul. Re: Încã o elevã la Hogwarts. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 29 Nov 2010 OOC: am postat putin pentru ca mi s-a parut mai potrivit decat sa fac un monolog de n cuvinte. "Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag..." si zambetul amar ii reveni din nou pe fata, insa de data aceasta nu facu niciun efort sa si-l stearga. Simtea... spera ca putea sa se deschida in fata lor. "Tata a murit cand aveam 10 ani." |