Darkmark RPG Forum
Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon)
+---- Forum: Vâjthaț Magic (https://www.darkmark.ro/f-v%C3%A2jtha%C8%9B-magic)
+---- Thread: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! (/t-model-de-comanda-si-comenzi-puteti-comanda-aici)

Pages: 1 2

Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Crysella Blythe - 30 Nov 2010

MODEL DE COMANDÃ ªI COMENZI

În primul rând, apreciem cã aþi hotãrât sã cumpãraþi din acest magazin! Sperãm ca produsele noastre sã fie folosite cât mai mult timp ºi cu plãcere ºi, desigur, dacã mai aveþi nevoie de alt produs din domeniul Vâjthaþului, sã apelaþi tot la noi!

Primul pas necesar în comandarea unui produs este completarea unui Tipar de Cerere de Comandã. Acesta nu este lung ºi nici greu de completat, aºa cã sperãm sã nu aveþi probleme. Mai jos aveþi un Tipar de Cerere de Comandã, însoþit de Explicaþii ºi de un Exemplu de Cerere. Vã rugãm sã citiþi Tiparul, Explicaþiile ºi Exemplul înainte de a plasa prima comandã!

TIPAR DE CERERE DE COMANDÃ:
Prenume/Nume sau Nume/Prenume:.......................................................
Codul produsului/Codurile produselor:.....................................................
De unde am aflat de acest magazin:........................................................
Cum mi se par preþurile produselor:........................................................
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:..............................................
Ce produse aº vrea sã gãsesc:...............................................................

ADDENDA: Cererile care au alt tipar sau sunt scrise foarte stâlcit nu vor fi luate în seamã, aºa cã atenþie, vã rugãm!

EXPLICAÞII:
1. Prenume/Nume sau Nume/Prenume: trebuie sã le treceþi în una dintre variante, dar NUMAI în ordinea în care apar în numele de personaj! de exemplu “Alicia Moon” va completa tot “Alicia Moon” ºi “Blood Ela va completa tot “Blood Ela”!
2. Codul produsului/Codurile produselor: nu este necesar decât sã scrieþi CODURILE PRODUSELOR. (PONT PENTRU CUMPÃRÃTOR: deschideþi o fereastrã nouã, adicã un TAB nou, cãtre lista de produse a magazinului ºi daþi copy paste din lista de produse la cãsuþa în care scrieþi mesajul de comandã. Este mult mai uºor dacã comandaþi douã sau mai multe produse!) Dar vom lua în seamã comenzile dumneavoastrã ºi dacã scrieþi numele/preþul/detaliile/explicaþiile. IMPORTANT: vreþi acelaºi produs în douã/mai multe exemplare? Scrieþi codul de douã ori pentru douã exemplare, de trei ori pentru trei º.a.m.d. DAR NU UNIÞI CODURILE! Lãsaþi mãcar un spaþiu liber, pentru cã este destul de dificil pentru vânzãtor sã descifreze ditai “cârnatul” de coduri!
3. De unde am aflat de acest magazin: puteþi sã nu completaþi dacã vreþi! Iar dacã completaþi “de la un prieten/coleg/profesor” daþi-ne nume, pentru cã þinem o evidenþã!
4. Cum mi se par preþurile produselor: puteþi sã nu completaþi dacã vreþi! Puteþi scrie detaliat dacã vreþi, dar în niciun caz nu vã apucaþi sã vã daþi cu pãrerea despre preþul fiecãrui produs din listã iar apoi sã le faceþi analizã comparativã... ºi nu vrem rãspunsuri de genul“sunt mai ieftine ca la magazinul X, mai scumpe ca la magazinul Y ºi mai proaste ca la magazinul Z”!
5. Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului: puteþi sã nu completaþi! Aveþi bun simþ totuºi, rãspunsurile de tipul “vreau vânzãtoare tinere în costume de baie ºi sã iau tot ce vreau cu 0,5 galeoni” nu se iau în considerare!
6. Ce produse aº vrea sã gãsesc: puteþi sã nu completaþi!Rãspunsurile pot fi amuzante, dar cu mãsurã. Puteþi scrie “Ghid de încãlecat mãtura în 100 de paºi simpli”, de exemplu, dar nu ceva de tipul “Ghid despre cum sã asiºti o vrãjitoare sexi la o naºtere în timp ce zburaþi pe mãturã pe deasupra unei plaje de nudiºti”.

EXEMPLU DE CERERE:
Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Severus Vandamme
Codul produsului/Codurile produselor: ÎSM01V ÎSM01V ÎSM01V
De unde am aflat de acest magazin: de la colegul Emile Popescu
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului: detalierea mai largã a produselor, pentru ca cumpãrãtorii sã cearã detalii mai puþin des, cãci ar avantaja atât cumpãrãtorul, cât ºi vânzãtorul
Ce produse aº vrea sã gãsesc: o carte cu povestiri pentru copii despre Vâjthaþ ºi o carte cu reþete de poþiuni care sã te ajute când zbori pe mãturã (cum ar fi Poþiunea pentru Slãbit, ca sã nu uzezi mãtura prea mult ºi sã atingi o vitezã mai mare)

Acum sperãm cã vã veþi completa cererea corect ºi cât mai citeþ! Comanda dumneavoastrã va fi plasatã (sperãm noi cu rapiditate ºi o putem lucra la asta dar nu putem face minuni) ºi sperãm sã vã bucuraþi de produsele comandate! Iar, dacã sunteþi mulþumiþi de calitatea lor, nu ezitaþi sã ne recomandaþi magazinul ºi altora ºi sã ne cãlcaþi pragul ºi altã datã!

Cu respect,
proprietarul ºi colectivul de angajaþi

(Colectivul de angajaþi este format, momentan, numai din Crysella Blythe!)

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Ashlyn Meester - 01 Dec 2010

Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Ashlyn Meester
Codul produsului/Codurile produselor:MZ14XV ; MS13XV
De unde am aflat de acest magazin: Aaa. Din film ?
Cum mi se par preþurile produselor: Unele sunt cam mari !
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului: Mi se pare totul ok
Ce produse aº vrea sã gãsesc: Nicio idee nu am acum

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Rosalie Vivienne Alden - 01 Dec 2010

Prenume/Nume sau Nume/Prenume:Rosalie Caroline Andrews
Codul produsului/Codurile produselor:6CA07I , 6SPJ03III(cu Victor Krum)
De unde am aflat de acest magazin:.de la insasi vanzatoarea Cool
Cum mi se par preþurile produselor:foarte bune.
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:momentan nu am nici o sugestie.
Ce produse aº vrea sã gãsesc:-

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Crysella Blythe - 01 Dec 2010

Ashlyn Meester Wrote:Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Ashlyn Meester
Codul produsului/Codurile produselor:MZ14XV ; MS13XV
De unde am aflat de acest magazin: Aaa. Din film ?
Cum mi se par preþurile produselor: Unele sunt cam mari !
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului: Mi se pare totul ok
Ce produse aº vrea sã gãsesc: Nicio idee nu am acum

Comanda d-voastra a fost efectuata cu succes: banii v-au fost extrasi din cont si produsele v-au fost adaugate in cufar.

(Detalii: MZ14XV = 1 buc X Mãturã Zvãpãiatã = 15 galeoni
+
MS13XV = 1 buc X Mãturã Subacvaticã = 15 galeoni
Total = 30 de galeoni)

Va multumim ca ati ales "Vajhat Magic!"

----------

Rosalie C. Andrews Wrote:TIPAR DE CERERE DE COMANDÃ:
Prenume/Nume sau Nume/Prenume:Rosalie Caroline Andrews
Codul produsului/Codurile produselor:6CA07I , 6SPJ03III(cu Victor Krum)
De unde am aflat de acest magazin:.de la insasi vanzatoarea Cool
Cum mi se par preþurile produselor:foarte bune.
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:momentan nu am nici o sugestie.
Ce produse aº vrea sã gãsesc:-

Comanda d-voastra a fost efectuata cu succes: banii v-au fost extrasi din cont si produsele v-au fost adaugate in cufar.

(Detalii: 6CA07I = 1 buc X carneþel de autografe =1 galeon
+
6SPJ03III = 1 buc X set de postere cu jucãtori - Victor Krum (mic, mediu, mare ºi gigantic) = 3 galeoni
Total: 4 galeoni)

Va multumim ca ati ales Vajhat Magic!

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Alec J. Meester - 02 Dec 2010

Prenume/Nume sau Nume/Prenume:Alec Meester
Codul produsului/Codurile produselor:ND05XXX
De unde am aflat de acest magazin:.De la Ashlyn
Cum mi se par preþurile produselor: bune.
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:Nu am.
Ce produse aº vrea sã gãsesc: Unele mai funny.

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Crysella Blythe - 02 Dec 2010

Alec J. Meester Wrote:Prenume/Nume sau Nume/Prenume:Alec Meester
Codul produsului/Codurile produselor:ND05XXX
De unde am aflat de acest magazin:.De la Ashlyn
Cum mi se par preþurile produselor: bune.
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:Nu am.
Ce produse aº vrea sã gãsesc: Unele mai funny.

Comanda d-voastra a fost efectuata cu succes: banii v-au fost extrasi din cont si produsul v-au fost adaugate in cufar!

(Detalii: ND05XXX = 1 buc X Nimbus 2000 = 30 de galeoni)

Va multumim ca ati ales Vajhat Magic!

Addenda: momentan pregatesc o lista de produse pentru Craciun, ca sa fie in ton cu bucuria generala si, bineinteles, cu amuzamentul (pacalelile). Daca vrei, poti sa mai treci sa te uiti in cateva zile, o sa am grija sa nu coste mai mult de 6 galeoni (majoritatea 1-2)!

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Georgia Harris - 12 Dec 2010

Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Georgya Potter
Codul produsului/Codurile produselor: MD03X,3BL081,3PP03I,7DH03Z
De unde am aflat de acest magazin: Din carte.
Cum mi se par preþurile produselor: Destul de convanabile.
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului: Detalierea mai buna a produselor.
Ce produse aº vrea sã gãsesc: Povesti cu,despre Vajhat!

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Hurio Ricarde Monontoia - 12 Dec 2010

Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Hurio Ricarde Monontoia
Codul produsului/Codurile produselor: FG07XL, 3BL08I, 3PP02I
De unde am aflat de acest magazinToungeur si simplul-am vazut
Cum mi se par preþurile produselor: bune
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:mai adaugat accesorii si puneti preturi fixe
Ce produse aº vrea sã gãsesc: nimic nou, totul este bine.

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Valentino Gaunt - 23 Dec 2010

Prenume/Nume : Valentino Gaunt
Codul Produsului : FG07XL
De unde am aflat de acest magazin: din carte
Cum mi se par preturile produselor: convenabile
Sugestii pentru imbunatatirea magazinului : Mai multe maturi performante
Ce produse as vrea sa gasesc : nimic nou

Re: Model de comanda si comenzi: puteti comanda aici! - Crysella Blythe - 23 Dec 2010

Georgya Potter Wrote:TIPAR DE CERERE DE COMANDÃ:
Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Georgya Potter
Codul produsului/Codurile produselor: MD03X,3BL081,3PP03I,7DH03Z
De unde am aflat de acest magazin: Din carte.
Cum mi se par preþurile produselor: Destul de convanabile.
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului: Detalierea mai buna a produselor.
Ce produse aº vrea sã gãsesc: Povesti cu,despre Vajhat!

Comanda a fost efectuata cu succes: banii v-au fost retrasi din cont si produsele adaugate in cufar. Avem o mentiune insa: ati cumparat de 12,5 galeoni de la acest magazin si v-am trecut la suma din cufar 35 de galeoni, desi mai aveti 35,5. (Problema este ca nu se poate trece o suma cu zecimale in cont...) Asa ca cei 0,5 galeoni vi se iau in considerare la o viitoare comanda din acest magazin sau, la cerere, la o comanda de la alt magazin (in caz ca efectuarea tranzactiei depinde de acei 0,5 galeoni), adica vorbim noi cu un angajat de la magazinul respectiv la cererea d-voastra.

Hurio Ricarde Monontoia Wrote:Prenume/Nume sau Nume/Prenume: Hurio Ricarde Monontoia
Codul produsului/Codurile produselor: FG07XL, 3BL08I, 3PP02I
De unde am aflat de acest magazinToungeur si simplul-am vazut
Cum mi se par preþurile produselor: bune
Sugestii pentru îmbunãtãþirea magazinului:mai adaugat accesorii si puneti preturi fixe
Ce produse aº vrea sã gãsesc: nimic nou, totul este bine.

Comanda a fost efectuata cu succes: banii v-au fost retrasi din cont si produsele adaugate in cufar!

Valentino Gaunt Wrote:Prenume/Nume : Valentino Gaunt
Codul Produsului : FG07XL
De unde am aflat de acest magazin: din carte
Cum mi se par preturile produselor: convenabile
Sugestii pentru imbunatatirea magazinului : Mai multe maturi performante
Ce produse as vrea sa gasesc : nimic nou

Comanda a fost efectuata cu succes: banii v-au fost retrasi din cont si produsul adaugat in cufar!

Va multumim ca ati ales Vajthat Magic!