Darkmark RPG Forum
Expozie demografica - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Biroul directorilor (https://www.darkmark.ro/f-biroul-directorilor)
+--- Thread: Expozie demografica (/t-expozie-demografica)

Expozie demografica - Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010

Am si eu o nelamurire la care nu astept raspunsul neaparat de la Admini, dar aici se scriu nelamuririle asa ca...
Ma intrebam: E normal sa fie asa o explozie demografica in populatie...Clonelor? Adica nu pricep de ce foarte multi dintre membrii isi fac inca un alter ego. Ma gandeam ca ar putea cineva sa ma lumineze. Adica as intelege daca profesorii si-ar face clone care sa fie doar profesori. Dar asa mi se pare inutil sa ai inca in tu...Scuze pentru cei care au clone de intrebarea, poate, indiscreta.

Re: Expozie demografica - Rosalie Vivienne Alden - 04 Dec 2010

Si eu mi-am facut o clona acum ceva timp ( nu chiar asa de mult).
Si nu mi se pare absolut nimic ciudat in asta.
Am mai vazut multi care si-au facut clone si daca sunt activi pe ele..e ok.
Si pentru a raspunde direct la intrebarea ta probabil unii si-au facut clona fiindca au avut pur si simplu inspiratia de a inventa un personak nou (rau sau bun) si bineinteles ca nu au dorit sa modifice povestea personajului lor.

Re: Expozie demografica - Raizen Isildur - 04 Dec 2010

Nu prea ai idee ce e aia o clona pe un forum Rp nu ? Smile

Re: Expozie demografica - Isabella River - 04 Dec 2010

Dur, Raiz.

Pai, ca sa iti raspund la intrebare, Aylee.. si eu am o clona. Luminita Clearwater. Ce e asa ciudat in asta ? Pe contul asta, "Isabella Isildur" sunt Vrajitoare Adulta, nu pot participa la orecele de curs. Asa ca, din dorinta de a participa, mi-am facut o clona.

Dar sincer, nu mi se pare corect sa dam explicatii acum pentru clonele si / sau motivele pentru care ni le-am facut fiecare. Thinking

Re: Expozie demografica - Aylee L. Lovel - 04 Dec 2010

Ba da, stiu ce inseamna sa ai o clona pe un forum RP, multumesc de intrebare Raizen. Dar mi se pare ciudat ca atat de multi au clona. Adica inteleg ca vor sa isi mai faca un pesonaj, nu asta mi se pare ciudat. Doar ca eu, de xemplu, daca mi-as face clona, nu cred ca as zice lumii despre ea. Nu as zice ca e tot papusarul lui Aylee Pent in spatele ei. Mi-ar placea sa vad cum ar reactiona ceilalti la celalalt eu. Dar asta sunt eu, ziceam si eu asa...

Re: Expozie demografica - Katerina A. Petrova - 04 Dec 2010

Eu de exemplu, sunt Ashlyn, si mi-am facut aceasta clona initial cu numele '' Victoria Salverin '', sora malefica a lui Ashlyn.Insa, Victoria a murit, ucisa de un Devorator, asa a luat nastere '' Katerina'', vampiroaica bulgaroaica [ bulgaroaica, deoarece in realitate si eu sunt asa. si nu stiu de ce, imi place sa am o parte rea si o parte buna, partea rea - Katerina, partea buna - Ashlyn ]
Si mai am o clona, mai exact Alec Meester, fratele nebiologic a lui Ashlyn, insa pe el l-am creat acum cateva zile din simplul motiv ca am inceput un fic, in care personajul principal este un baiat, asa ca trebuie sa ma obicnuiesc sa scriu povesti din perspectiva unui baiat.
Nici nu stiu de ce te afecteaza pe tine faptul ca noi ne facem clone, sau de ce ti-am raspuns aici.
In fine.Sper ca te-ai lamurit acum.

Aylee R. Pent Wrote:Doar ca eu, de xemplu, daca mi-as face clona, nu cred ca as zice lumii despre ea. Nu as zice ca e tot papusarul lui Aylee Pent in spatele ei. Mi-ar placea sa vad cum ar reactiona ceilalti la celalalt eu. Dar asta sunt eu, ziceam si eu asa...

Inseamna ca nu ai citit regulile.
Cand un user isi face o clona si o mentine activa, e obligat sa aduca la cunostinta celorlaltora ca e o clona si a cui este. Tounge

M-am prins. S-a inteles! Sa traiti! Ma bucur ca am mai aflat si eu ceva nou.
Adica nu de asta e :

Biroul Directorilor
Aveti nelamuriri, probleme, nemultumiri? Scieti-le directorilor!

Asta era o nelamurire, s-a rezolvat. Sa traim in continuare fericiti Tounge

Meh, you're welcome.

P.S. - Nu ti-as sugera sa ma iei cu "Sa traiti!", intr-un an chiar voi face parte din cadrul Armatei, asa ca pentru mine nu are nicio valoare varianta ironica a lui "Sa traiti!". ; )) Tounge

Nu am spus-o in sens de armata ci ca prescurtare al lui "sa traiti bine". Nu mi se pare nimic amuzant in a ironiza armata, deoarece este foarte greu sa supravietuiesti in armata si ar trebui sa ii consideram niste oamenii foarte buni, gata sa se sacrifice pentru ceva in care ei cred. Asta mi se pare foarte...tare(nu-i sigur ca acesta e cuvantul potrivit)

Deci o sa faci parte din armata? Felicitari Sincere din partea mea!!!