![]() |
Some Poems.. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: Some Poems.. (/t-some-poems) Pages:
1
2
|
Some Poems.. - Jade A. Crawford - 06 Dec 2010 Ok... Am facut si eu cateva incercari, prima e o tema pentru ora de romana, ideea fiind toamna: Adio, varã!
Cad frunzele, cad ca din depãrtare, De parcã vestejesc grãdini în ceruri, Soarele se-afundã în uitare Pe dupa nori aduºi de geruri Razele nu mai strãlucesc, Copacii tremurã de frig, Greieri cu jale doinesc Furnicilor de un covrig Pãmântul e acoperit Cu pãturi de frunze-arãmii Toamna, iatã, a venit Fãrã a mai cumpãni. Iar eu mã uit spre cer ºi strig: -Adio, varã, timp frumos! Afundat în vis, zadarnic, Un fulg de nea cade pe jos Scãldat de ultima chemare A unei raze moi de soare... Iar, asta....ei bine...azi-noapte pe la 11 mi-a venit inspiratia si am incercat primul meu poem in engleza My life would suck without you
Ce ziceti?I`m tryin` to imagine How life would be without you Cold as a rock, stopped in Without love, without a hue. Each everyday passes You draw a smile in my brain A day without your kisses Is like a year without rain. In your eyes I see the sky The love you`re sendind to my heart I beg you never leave me by I feel your heartbeat apart. I wonder how I could Fake a smile without your love I never thought I would Fall in love so deep above. Your heart beating next to me That`s all I wanna hear Stay with me, don`t set me free, Near you, I have no fear. ![]() Sunt incepatoare.... Re: Some Poems.. - Bella Emily Rose - 06 Dec 2010 Eu cred ca pentru o incepatoare te descurci foarte bine Sunt sigura ca pe parcurs o sa te perfectionezi > ![]() Re: Some Poems.. - Rosalie Vivienne Alden - 06 Dec 2010 Glumesti? ![]() Cel in engleza e bestial ![]() Re: Some Poems.. - Jade A. Crawford - 06 Dec 2010 Mersi Devina e inspiratia de la 11 noaptea Va promit ca in noaptea asta imi caut inspiratia si mai scriu ![]() Re: Some Poems.. - Rosalie Vivienne Alden - 06 Dec 2010 Abia astept> ![]() Re: Some Poems.. - Bella Emily Rose - 06 Dec 2010 Si eu , si eu :> Re: Some Poems.. - Jade A. Crawford - 10 Jan 2011 Am mai facut ceva tot pentru scoala, dar eu zic ca suna bine. Porþile Nopþii Amurgul stins cedeazã locul nopþii Ce deschide lacãtul ferecat al porþii Spre lumea negurii cereºti poleite Cu sute, mii de stele aurite. Regina lor, luna cea mãiastrã Strãluceºte maiestuasã la fereastrã ªi scaldã într-o luminã de argint, vie Vãzduhul ºi strada cea pustie. Cerul acoperit c-o pãturã de catifea, Luna pictatã cu stropi de cafea Stele aprinse de flacãra vieþii Prezintã noaptea, întruchiparea frumuseþii. Într-o casã, într-un dormitor, Un trup adoarme-ncetiºor Visând, visând porþi arãmii Ce duc spre o nouã zi. Tãcerea linã, de mormânt Învãluie momentul sfânt De odihnã, de visare O minte nepãsãtoare Grijile date-n uitare. Re: Some Poems.. - Rosalie Vivienne Alden - 10 Jan 2011 Minune ![]() E superb. Chiar imi place. Ma bucur ca ai scris fiindca topicul asta era abandonat cam demult.:-w Eh,in orice caz.. ![]() Re: Some Poems.. - Layla Wong - 11 Jan 2011 Wow Incep cu inceputul Poezi in engleza e bestiala ![]() Portile Noptii- si asta e geniala Btavo , astept sa mai scrii :-) Re: Some Poems.. - Jade A. Crawford - 11 Jan 2011 Mersi ^^ Am pur si simplu o usurinta de a gasi rime & versuri Asta ma ajuta mult ![]() |